Τα 10 καλύτερα πικάπ για τους Vintage δίσκους βινυλίου σας

Εάν είστε λάτρης των δίσκων βινυλίου και σας αρέσει να ακούτε μουσική αποθηκευμένη σε βινύλιο, ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε τα καλύτερα πικάπ που διατίθενται στην αγορά.

Εδώ θα απαριθμήσουμε ορισμένες ιδιότητες που πρέπει αρχικά να ελέγξετε και στη συνέχεια μια λίστα με καλής ποιότητας πικάπ που πρέπει να δείτε και να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Τι είναι τα πικάπ;

Το πικάπ είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή ηχογραφήσεων. Αποτελείται από μια κυκλική περιστρεφόμενη πλατφόρμα όπου τοποθετείτε τους φωνογράφους βινυλίου για να ακούτε τις ηχογραφήσεις.

Ένα πικάπ αποτελείται από τα ακόλουθα τέσσερα μέρη:

  • Tonearm
  • Κονδύλι
  • Πιατέλα
  • Υποστήριγμα

Κάθε μέρος εκτελεί τον συγκεκριμένο σκοπό του και συμβάλλει στον πλήρη σχηματισμό ενός πικάπ που θα σας βοηθήσει να παίξετε τους δίσκους βινυλίου σας.

Πώς λειτουργεί ένα πικάπ;

Το πικάπ είναι μια ηλεκτρομαγνητική συσκευή που βοηθά στη μετατροπή των ηχητικών δονήσεων σε ηλεκτρικά σήματα. Όταν τοποθετείτε το δίσκο βινυλίου σας σε ένα πικάπ, δημιουργεί ηχητικές δονήσεις. Αυτές οι ηχητικές δονήσεις στη συνέχεια μετατρέπονται σε ηλεκτρικά σήματα που τροφοδοτούνται σε ηλεκτρονικούς ενισχυτές. Οι ηλεκτρικοί ενισχυτές τροφοδοτούν αυτόν τον ήχο στα ηχεία. Έτσι, ο ήχος που προκύπτει είναι δυνατός και καθαρός.

Τα εξαρτήματα ενός πικάπ εκτελούν τις ακόλουθες λειτουργίες:

  • Το Platter βοηθά στο γύρισμα του δίσκου χρησιμοποιώντας μια ζώνη. Καθώς ο δίσκος περνά πάνω από τη ζώνη, η γραφίδα διαβάζει τις αυλακώσεις πάνω από το δίσκο.
  • Βρίσκετε μια γραφίδα σε σχήμα κώνου στο τέλος του προβόλου, η οποία είναι κατασκευασμένη από διαμάντι. Η γραφίδα λειτουργεί για να λαμβάνει κραδασμούς από το αυλάκι ενός δίσκου βινυλίου. Αυτές οι δονήσεις ταξιδεύουν κατά μήκος της μεταλλικής ταινίας και φτάνουν στο φυσίγγιο στο τέλος του βραχίονα.
  • Αυτό το φυσίγγιο αποτελείται από ένα πηνίο τοποθετημένο μέσα στο μαγνητικό πεδίο. Καθώς οι δονήσεις φτάνουν σε αυτά τα πηνία, σχηματίζονται ηλεκτρικά σήματα. Αυτά τα σήματα, όταν ενισχύονται, περνούν ως έξοδος από τα ηχεία.

Χαρακτηριστικά των πικάπ New Age

Εύχρηστος

Τα σύγχρονα πικάπ είναι εύκολα στη χρήση. Πρέπει να πατήσετε αυτό το κουμπί αναπαραγωγής και να ακούσετε τον ηχογραφημένο ήχο μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Τα περισσότερα πικάπ απαιτούν μια πρίζα και ένα σετ ηχείων. Μπορείτε να πάρετε ένα πλήρως αυτόματο και ένα χειροκίνητο πικάπ που μπορείτε να επιλέξετε όποτε σας βολεύει. Αυτές τις μέρες, τα πικάπ μπορεί επίσης να διαθέτουν εξόδους USB που σας επιτρέπουν να συνδέσετε το πικάπ στον υπολογιστή.

Ενσωματωμένος προενισχυτής

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πικάπ σας με ηχεία, η λειτουργία προενισχυτή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. Το σήμα phono που παράγεται από ένα πικάπ μετατρέπεται σε σήμα γραμμής μέσω του προενισχυτή. Αυτό το σήμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλο εξοπλισμό ήχου, όπως ηχεία. Το πικάπ σας δεν μπορεί να παράγει ήχο εάν ο προενισχυτής απουσιάζει από το σύστημα.

Παλαιότερα, οι άνθρωποι αγόραζαν προενισχυτές ξεχωριστά, αλλά τα σύγχρονα πικάπ διατίθενται με ενσωματωμένους προενισχυτές. Αυτό μειώνει την ταλαιπωρία της εγκατάστασης ενός προενισχυτή, καθώς η εργασία σας ολοκληρώνεται μόνο με ένα πικάπ και ένα ηχείο.

Εύχρηστος

Τα πικάπ αυτές τις μέρες είναι εύχρηστα και, ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά για να κατανοήσετε τα έργα τους, να οργανώσετε τη ρύθμιση και να διαχειριστείτε κάθε συσκευή ξεχωριστά. Με τα σύγχρονα πικάπ, ξεπερνάτε την ταλαιπωρία να τακτοποιείτε ξεχωριστά συστήματα και να προσπαθείτε να τα διαχειριστείτε ταυτόχρονα.

Ήχος

Λόγω της ανώτερης κατασκευής τους, έχετε πρόσβαση σε καλύτερη ποιότητα ήχου με ένα πικάπ σε σύγκριση με τα vintage πικάπ. Όταν απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, δεν θα θέλετε ποτέ να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου στον οποίο έχετε πρόσβαση.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τα αυτόματα κλικ στο Chromebook

Μοντέρνα πικάπ εναντίον Vintage Vinyl Players

Vintage – Ένα από τα πιο επιτακτικά επιχειρήματα υπέρ της αγοράς μιας vintage τράπουλας είναι η πιθανότητα εύρεσης ενός αντικειμένου αρκετά καλής ποιότητας σε χαμηλότερη τιμή. Αυτό σημαίνει ένα ποσό μικρότερο από $200. Εάν θέλετε ένα αυθεντικό άρθρο σχετικά με τα καταστρώματα αντίκες, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε περισσότερα από 400 $.

Νέο πικάπ – Μπορείτε να εξαιρέσετε τα Crosley που πωλούνται μόνο στο Target σε αυτόν τον υπολογισμό. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια νέα τράπουλα, θα πρέπει πρώτα να εξερευνήσετε τις νόμιμες επιλογές που είναι διαθέσιμες στους ηχοφίλους. Η χαμηλότερη τιμή στον κόσμο των audiophile είναι περίπου $300.

Ο σχεδιασμός είναι ο πιο κρίσιμος παράγοντας στα καταστρώματα αντίκες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα βελτιώσει την ποιότητα ήχου ενός vintage πικάπ λόγω του ανώτερου σχεδιασμού και της δομής του.

Ωστόσο, αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την κατάσταση των φύλλων σε αυτήν την τράπουλα. Εάν έστω και ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι λάθος, ή εάν περιστρέφετε τον δίσκο με μια γραφίδα που δεν είναι κατάλληλη, ο ήχος θα είναι ακατάστατος.

Δεν υπάρχει έλλειψη κατασκευής πικάπ υψηλής ποιότητας που διατίθεται για αυτήν την αγορά, καθώς τα ηχοφίλα καταστρώματα κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό μοριοσανίδων, άνθρακα, κραμάτων και μεγάλης ποικιλίας μετάλλων.

Ο φανταστικός ήχος είναι άφθονος, όπως φαίνεται από τη διαθεσιμότητα μερικών πραγματικά εξαιρετικών συνδυασμών κασετών και γραφίδας. Ο ήχος του κινητήρα είναι εκεί όπου τα σύγχρονα decks διαφοροποιούνται πραγματικά από τα παλαιότερα μοντέλα. Ακόμη και στο πιο βασικό επίπεδο του audiophile εξοπλισμού, η μουσική είναι ζεστή και εμφανής γιατί είναι σχεδόν δύσκολο να ακούσεις ένα από αυτά τα decks να περιστρέφεται.

Υπάρχει μια τεράστια λίστα με όλα τα πικάπ που είναι διαθέσιμα στην αγορά που μπορείτε να αγοράσετε μόνοι σας. Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα καλύτερα για να ελέγξετε.

Audio-Technica AT-LP60X-BK

Απολαύστε ήχο υψηλής πιστότητας βινυλίου με το Automatic Stereo Turntable Audio Technica. Είναι ένα αυτόματο, εύχρηστο πικάπ με διακόπτη προενισχυτή. Μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τα ηχεία ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, δίνοντάς σας πρόσβαση σε ήχο εξαιρετικής ποιότητας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά

  • Αποκτήστε πρόσβαση σε ήχο υψηλής πιστότητας των δίσκων βινυλίου και απολαύστε ήχο που σας απομακρύνει από τον κόσμο.
  • Είναι ένα πλήρως αυτόματο πικάπ με ιμάντα που τρέχει με επιτυχία σε δύο στροφές ανά λεπτό, συμπεριλαμβανομένων των 33 ⅓ και 45 σ.α.λ.
  • Η χυτή πιατέλα αλουμινίου είναι αντιηχητική που σας προστατεύει από ανεπιθύμητο θόρυβο.
  • Η επανασχεδιασμένη μπότα του βραχίονα και του κελύφους κεφαλής παρέχει βελτιωμένη παρακολούθηση και μειώνει τον συντονισμό.

Το Audio Technica είναι μια εξαιρετική επιλογή πικάπ αν ψάχνετε για ένα προσιτό και ανώτερης ποιότητας πικάπ. Μεταβείτε στο Audio Technica τώρα και εντυπωσιάστε τους πάντες με την ποιότητα του ήχου και άλλες δυνατότητες.

Victrola Nostalgic 6-σε-1 Bluetooth

Αν είστε λάτρης του vintage στυλ, μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε το Victoria nostalgic 6-in-1 Bluetooth Record Player και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα πικάπ που δίνει νοσταλγικές δονήσεις. Είναι κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας όλες τις προηγμένες τεχνολογίες, ώστε η ηχητική εμπειρία σας να είναι αδιάκοπη και εξαιρετική. Υποστηρίζει τρισδιάστατη κασέτα και ραδιόφωνο.

Χαρακτηριστικά

  • Τα πικάπ με ιμάντα τριών ταχυτήτων λειτουργούν σε διαφορετικές στροφές ανά λεπτό, συμπεριλαμβανομένων των 33 ⅓, 45 και 78.
  • Ενσωματωμένα προσαρμοσμένα ηχεία, ώστε να έχετε πρόσβαση σε δυνατότερο ήχο.
  • Διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth, ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε εύκολα με οποιαδήποτε εξωτερική πηγή εξόδου.
  • Είναι ένα χειροκίνητο πικάπ που υποστηρίζει CD player, ραδιόφωνο FM και κασετόφωνο.

Είναι ένα πικάπ κλασικού στιλ που συνοδεύεται από καντράν old-school. Η vintage αισθητική το καθιστά απαραίτητο, δίνοντάς σας πρόσβαση σε μουσική καλής ποιότητας και ένα πικάπ που τραβάει την προσοχή όλων.

Πικάπ βινυλίου Fluance RT81 Elite

Το πικάπ Fluance RT81 σάς βοηθά να αναπαράγετε παραδοσιακούς δίσκους LP και EP. Η ποιότητα του ήχου είναι μαγευτική και σας βοηθά να φτάσετε στην κορυφή της καλής παραγωγής ήχου. Αν ψάχνετε για ένα πικάπ που σας προσφέρει κορυφαία ποιότητα ήχου και καλύτερες δυνατότητες, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ.

  Προσοχή: Το 99,9 τοις εκατό των χακαρισμένων λογαριασμών Microsoft δεν χρησιμοποιούν 2FA

Χαρακτηριστικά

  • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια αμιγώς αναλογική εμπειρία ακρόασης και μια μουσική εμπειρία χωρίς παραμόρφωση κάθε φορά.
  • Το φυσίγγιο Audio Technica AT95E διαθέτει μια διαμαντένια γραφίδα που παρακολουθεί τα αρχεία σας με υψηλή ακρίβεια και ακρίβεια.
  • Μπορείτε να απολαύσετε τέλεια ποιότητα ήχου αναπαραγωγής με τη γραφίδα που είναι βαθιά στηριγμένη στις αυλακώσεις του δίσκου σας.
  • Το ντουλάπι έχει σχεδιαστεί με φινίρισμα από φυσικό ξύλο και ακριβή μεταλλική πιατέλα. Εξασφαλίζει ανώτερη απομόνωση από ανεπιθύμητους κραδασμούς.
  • Εξαιρετική ευκρίνεια σήματος που παρέχει έξοδο ήχου.

Με το fluency RT81 Turntable, βυθίζεστε σε καθαρή και καλής ποιότητας μουσική που βελτιώνει την ακουστική σας εμπειρία. Σας παρουσιάζει την ερμηνεία του καλλιτέχνη με τον τρόπο που αρχικά σκόπευε ο καλλιτέχνης.

Πικάπ ιμάντα κίνησης Sony PS-LX310BT

Αποκτήστε πρόσβαση σε ήχο βινυλίου υψηλής πιστότητας χρησιμοποιώντας το ασύρματο πικάπ Sony Belt Drive. Συνδέεται εύκολα με όλες τις συσκευές σας Bluetooth. Είναι εύκολο στη χρήση και έχει υψηλής ποιότητας κατασκευή που διευκολύνει την ακουστική σας εμπειρία. Επιπλέον, υποστηρίζει επίσης την αυτόματη αναπαραγωγή με ένα μόνο βήμα και σας βοηθά να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική μέσα σε δευτερόλεπτα.

Χαρακτηριστικά

  • Μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εγγραφές με μια αυτόματη εκκίνηση ενός βήματος.
  • Λειτουργεί καλά σε δύο ταχύτητες, δηλαδή 33 ⅓ και 45 σ.α.λ.
  • Διαθέτει ενσωματωμένη έξοδο phono με δυνατότητα εναλλαγής.
  • Μετατρέψτε δίσκους βινυλίου σε MP3 στον υπολογιστή σας.
  • Συνδέστε εύκολα τη συσκευή σας σε μια συσκευή Bluetooth.
  • Έρχεται με πικάπ που μπορείτε να συνδέσετε απευθείας στο στερεοφωνικό σας σύστημα.
  • Έρχεται με μια σταθερή πιατέλα που μειώνει τους κραδασμούς και αυξάνει τη διαύγεια του ήχου.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τους δίσκους βινυλίου σας με το πικάπ της Sony. Διαθέτει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλών, μεσαίων και υψηλών, που σας βοηθούν να ταιριάξετε το επίπεδο ήχου του δίσκου σας για να ακούτε την καλύτερη μουσική.

Πικάπ 1 BY ONE Belt Drive

Απολαύστε κλασική μουσική οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, χωρίς διακοπή, μεταβαίνοντας στο πικάπ 1 By ONE High Fidelity Belt Drive. Διαθέτει σύστημα απορρόφησης κραδασμών και ηχεία υψηλής ποιότητας που θα κάνουν κάθε στιγμή μαγική. Συνδέστε τη συσκευή και μπείτε σε έναν κόσμο μουσικής ανώτερης ποιότητας.

Χαρακτηριστικά

  • Είναι κατασκευασμένο με ανώτερο υλικό από ξύλο και μέταλλο που προσφέρει μια μοναδική αίσθηση στρώσης.
  • Ο βελτιωμένος σχεδιασμός είναι μια απόλαυση στα μάτια και τραβάει την προσοχή όλων.
  • Το πικάπ αυτής της συσκευής λειτουργεί στις 33 και 45 σ.α.λ., αντίστοιχα, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές σας και να απολαύσετε τα ηχεία εξαιρετικής ποιότητας.
  • Το διαμάντι Technica έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πλούσια ποιότητα ήχου και να παρακολουθεί τα αυλάκια του δίσκου σας.

Το πικάπ εξισορροπεί κάθε κανάλι και παράγει μια ευχάριστη έξοδο ήχου στα αυτιά σας. Μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε όλες τις συσκευές σας με το πικάπ που επιθυμείτε, είτε πρόκειται για tablet, iPhone, Android, υπολογιστές κ.λπ.

Πικάπ πικάπ

Κουραστήκατε να αλλάζετε και να βρίσκετε καλύτερες τεχνολογίες για να απολαύσετε τους δίσκους βινυλίου σας; Εδώ τελειώνει η αναζήτησή σας. Σχεδιάστε και αγοράστε τη συσκευή αναπαραγωγής πικάπ Bluetooth που συνδέεται γρήγορα με όλες τις μορφές συσκευών και σας παρέχει ανώτερη ποιότητα ήχου κάθε φορά.

Χαρακτηριστικά

  • Ο υψηλής ποιότητας σχεδιασμός το καθιστά κατάλληλο κομμάτι για να διατηρηθεί ως διακόσμηση στο σπίτι σας.
  • Παρέχει σταθερή αναπαραγωγή και μειώνει τυχόν ενοχλήσεις κατά την αναπαραγωγή του ήχου σας.
  • Μια σύνδεση Bluetooth που επιτρέπει τη σύνδεση με όλες τις συσκευές σας χωρίς καμία ταλαιπωρία.
  • Η ενσωματωμένη έξοδος γραμμής και ο προενισχυτής phono συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα αυτής της συσκευής.

Οι ενσωματωμένοι προενισχυτές και οι έξοδοι phono και line είναι αποκλειστικά χαρακτηριστικά αυτού του πικάπ, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για την ποιότητα και την ενίσχυση του ήχου.

Πικάπ Bluetooth Crosley C6B-WH

Το πικάπ Bluetooth Crosley C6B-WH Belt-Drive είναι ένα πλήρως χειροκίνητο πικάπ που σας δίνει πρόσβαση σε ήχο καλής ποιότητας και μια αυθεντική αναλογική εμπειρία. Συνδέστε το δίσκο βινυλίου σας σε ένα ηχείο Bluetooth και απολαύστε κορυφαία ποιότητα ήχου.

  Ξεκλειδώστε και διαγράψτε τα μη διαγράψιμα αρχεία αμέσως με το IObit Unlocker

Χαρακτηριστικά

  • Συνδέεται εύκολα στο αγαπημένο σας ηχείο Bluetooth και προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία.
  • Είναι τυλιγμένο σε καπλαμά που υποστηρίζει χαμηλούς κραδασμούς με σύγχρονο κινητήρα.
  • Έρχεται με χειροκίνητο τονικό βραχίονα και μηχανισμό περιστρεφόμενου δίσκου με ιμάντα.
  • Η κασέτα phono μπορεί να αντικατασταθεί και, ως εκ τούτου, υποστηρίζει μια προσαρμοσμένη εμπειρία ακρόασης.

Το Crosley λειτουργεί σε κινητήρα χαμηλών κραδασμών, έτσι ο ήχος σας δεν διακόπτεται ποτέ από θόρυβο και παραμορφώσεις. Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, ένα πάρτι φίλων ή ακόμα και όταν είστε μόνοι.

Πικάπ 1 BY ONE Belt Drive

Το πικάπ κίνησης με ιμάντα 1 BY ONE διαθέτει υψηλής ποιότητας Audio Technica και στυλ που σας βοηθούν να παράγετε πλούσιο ήχο. Η καθαρότητα του ήχου είναι εξαιρετική και επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εύκολα την κασέτα. Το ρυθμιζόμενο αντίβαρο σας δίνει ευκρίνεια στις μουσικές κορυφές και τα κανάλια.

Χαρακτηριστικά

  • Αυτό το πικάπ είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μέταλλο, παρέχοντας μια κομψή εμφάνιση.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πικάπ για να σας βοηθήσει να αναπαράγετε ασύρματα μουσική από άλλες συσκευές ή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AUX για να το συνδέσετε στα ηχεία σας.
  • Παράγει πλούσιο ήχο για να σας γλιτώσει από περιττό θόρυβο και παραμόρφωση.
  • Συνδυάστε όλες τις αγαπημένες σας συσκευές με αυτό το πικάπ και παίξτε την αγαπημένη σας μουσική.
  • Τα στυλ Audio Technica με κορυφαία διαμάντια παρέχουν εξαιρετική καθαρότητα ήχου.

Η ενσωματωμένη ασύρματη συνδεσιμότητα παρέχει ασφαλή και γρήγορη σύνδεση με όλες τις συσκευές σας, ώστε να μπορείτε να ακούτε τον αγαπημένο σας ήχο χωρίς διακοπή.

Πικάπ αναφοράς Fluance RT83

Το πικάπ Fluance Reference έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ζεστή και ασυμπίεστη εμπειρία ακρόασης. Η υπέρτατη ποιότητα ήχου που προσφέρει σας δίνει το δικαίωμα να απολαύσετε κάθε κομμάτι της μουσικής σας.

Χαρακτηριστικά

  • Το πικάπ Fluance σάς δίνει το δικαίωμα σε μια όμορφη και ζεστή μουσική εμπειρία που σας μεταφέρει σε έναν διαφορετικό κόσμο με την ανώτερη ποιότητά του.
  • Τα δυναμικά κόκκινα ελλειπτικά δοχεία Ortofon 2M σας προσφέρουν ζεστό ήχο, μειωμένη παραμόρφωση και υψηλό διαχωρισμό καναλιών.
  • Ο κινητήρας του πικάπ Fluance είναι απομονωμένος, ώστε να μην παραπονιέστε ποτέ για επιπλέον θόρυβο και κραδασμούς.
  • Ξύλο MDF υψηλής μάζας
  • Εξαιρετική ευκρίνεια σήματος

Κάντε επανάσταση στον οικιακό ήχο με το Fluance και αποκτήστε ήχο ανώτερης ποιότητας. Έτσι, αποκτάτε πρόσβαση σε μουσική και αναπαραγωγή ήχου με ένα μόνο κλικ και εισέρχεστε σε έναν κόσμο ακρίβειας και τελειότητας.

Πικάπ Denon DP-29F Μαύρο

Χρειάζεστε το νέο Denon για να απολαύσετε τον αποθηκευμένο ήχο, εάν έχετε τεράστια κιβώτια από παλιό βινύλιο και μια συλλογή από μοντέρνα πιεστήρια. Το Denon DP-29F διαθέτει ενσωματωμένο Equalizer που διευκολύνει τη σύνδεση της συσκευής στο οικιακό σας περιβάλλον μέσω μιας τυπικής αναλογικής σύνδεσης.

Χαρακτηριστικά

  • Το πικάπ κατασκευάζεται με ακρίβεια χρησιμοποιώντας ένα άκαμπτο χυτό χυτό που βοηθά στην παραγωγή ομοιόμορφης αδρανειακής μάζας.
  • Είναι κατασκευασμένο από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που ξεκινά την αναπαραγωγή του δίσκου με ένα μόνο κλικ.
  • Περιέχει έναν ενσωματωμένο phono Equalizer.
  • Συνοδεύεται από μια κασέτα MM που σας βοηθά να απολαμβάνετε τη συλλογή δίσκων μόλις το DP 29F συνδεθεί στο οικιακό σας σύστημα.
  • Ο τονικός βραχίονας είναι δυναμικά ισορροπημένος και ίσιος
  • Πλήρως αυτόματο αναλογικό πικάπ.

Με ενσωματωμένη ισότητα phono, το DP 29F είναι κατασκευασμένο για να παρέχει μια κορυφαία μουσική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε δίσκους μουσικής βινυλίου κορυφαίας ποιότητας, ήχο και ποτέ απογοητευτικό ήχο.

Επιλογή συγγραφέα

Αφού έψαξα και εξέτασα όλες τις λεπτομέρειες όλων αυτών των παραλλαγών, θα ήθελα να πάω για το πικάπ 1 BY ONE High Fidelity Belt Drive Πικάπ λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του, όπως είναι κατασκευασμένο με χρήση ανώτερης ποιότητας ξύλου και μεταλλικού υλικού που το παρέχει με μοναδική αίσθηση στρωσίματος.

Η κομψή σχεδίαση είναι αισθητικά ευχάριστη και προσελκύει την προσοχή όλων. Αυτό το πικάπ λειτουργεί στις 33 και 45 σ.α.λ., επιτρέποντάς σας να συνδέσετε τα gadget σας και να απολαύσετε ηχεία ανώτερης ποιότητας. Οπότε, είναι σίγουρα μια αξιόλογη επιλογή.

συμπέρασμα

Οι δίσκοι βινυλίου και οι παίκτες τους είναι μια δήλωση στυλ για όλους. Μπορείτε να τα εμφανίσετε στο σπίτι σας και να τα χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την αισθητική ή απλά να τα κάνετε μέρος των οικογενειακών συγκεντρώσεων ή πάρτι. Αποκτήστε τα καλύτερα πικάπ για να παίξετε τους δίσκους βινυλίου σας που συμπληρώνουν το στυλ σας και εγγυώνται ανώτερα χαρακτηριστικά.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικούς καλύτερους εξαγωγείς ήχου για να εξαγάγετε ήχο από βίντεο.