Ξεκλειδώστε και διαγράψτε τα μη διαγράψιμα αρχεία αμέσως με το IObit Unlocker

Όταν αγοράζετε μια νέα συσκευή, συνοδεύεται από ορισμένες ενσωματωμένες εφαρμογές. Ορισμένες εφαρμογές δεν είναι επιθυμητές και θέλετε να τις απεγκαταστήσετε από τη συσκευή σας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι δυνατό για όλες αυτές τις εφαρμογές.

Μερικές φορές αυτές οι ενσωματωμένες εφαρμογές καταλαμβάνουν πολύ χώρο και προκαλούν προβλήματα αποθήκευσης. Αλλά γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξεκλείδωμα εφαρμογών για να ξεκλειδώσετε και στη συνέχεια να αφαιρέσετε αυτές τις εφαρμογές από τη συσκευή σας;

Ας συγκεντρώσουμε πληροφορίες σχετικά με αυτό και ας δούμε πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε αυτές τις κλειδωμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές από τη συσκευή σας.

Τι είναι τα αρχεία και οι φάκελοι που δεν μπορούν να διαγραφούν και πώς επηρεάζουν τους χρήστες

Τα μη διαγράψιμα αρχεία είναι αρχεία κακόβουλου λογισμικού, spyware και trojan στη συσκευή σας. Μπορεί επίσης να είναι τυπικά αρχεία που μπορεί να χρησιμοποιεί το σύστημά σας, επομένως η διαγραφή τους από τη συσκευή ενδέχεται να μην είναι δυνατή. Μερικά σημάδια μπορεί να υποδεικνύουν ότι το αρχείο ή ο φάκελος με τον οποίο ασχολείστε δεν μπορεί να διαγραφεί.

Αυτά τα σημάδια περιλαμβάνουν μηνύματα από το σύστημα που υποδεικνύουν ότι η ενέργεια που προσπαθείτε να εκτελέσετε δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Μόλις λάβετε τέτοια μηνύματα από το σύστημα, συνειδητοποιείτε ότι οι συνήθεις μέθοδοι δεν μπορούν να διαγράψουν το αρχείο ή το φάκελο.

Αυτά τα μη διαγράψιμα αρχεία ενδέχεται να καταλαμβάνουν χώρο που διαφορετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για άλλους σκοπούς αποθήκευσης. Ορισμένα από αυτά τα μη διαγράψιμα αρχεία μπορεί να είναι κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να βλάψει τη συσκευή σας και τις εικόνες και τα βίντεό σας. Η κατάργηση αυτών των αρχείων που δεν μπορούν να διαγραφούν είναι απαραίτητη εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας σωστά.

  7 Καλύτερο Λογισμικό Βάσης Δεδομένων Διαχείρισης Διαμόρφωσης (CMDB).

Τα μη διαγράψιμα αρχεία είναι γενικά αρχεία spyware, malware, adware ή Trojan. Είναι επίσης τυπικά αρχεία που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή από το σύστημα, αποτρέποντας τη διαγραφή τους.

Πώς καταλαβαίνετε εάν τα αρχεία δεν μπορούν να διαγραφούν; Πολλά διαφορετικά μηνύματα συστήματος ενδέχεται να εμφανιστούν στην οθόνη που υποδεικνύουν ότι τα αρχεία δεν μπορούν να διαγραφούν.

Σχετικά με το IObit Unlocker

Μόλις καταλάβετε τι είναι τα μη διαγράψιμα αρχεία και πώς η απαλλαγή από αυτά τα αρχεία είναι μια σημαντική εργασία, πρέπει τώρα να αναζητήσετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε αυτά τα μη διαγράψιμα αρχεία από τη συσκευή σας.

Το IObit είναι η τέλεια απάντηση σε όλα τα ερωτήματά σας σχετικά με το ξεκλείδωμα και τη διαγραφή αποκλεισμένων αρχείων. Ας κατανοήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του IObit και ας συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με αυτό.

#1. Έναρξη προγράμματος

Επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να ξεκλειδώσετε και μετά ανοίξτε το IObit Unlocker. Μπορείτε να δείτε το κουμπί «Προσθήκη» στη διεπαφή του, όπου μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε αρχείο σε αυτό το λογισμικό. Εκτός από το κουμπί «Προσθήκη», αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να ξεκλειδώνετε αρχεία και φακέλους σύροντάς τα και αποθέτοντάς τα στη διεπαφή.

#2. Ξεκλειδώστε τις διαθέσιμες επιλογές

Δίνουν πέντε λύσεις για κλειδωμένα αρχεία/φακέλους. Έχετε την επιλογή να το ξεκλειδώσετε αμέσως πατώντας το κουμπί “Ξεκλείδωμα” ή μπορείτε να κάνετε κλικ στο αναπτυσσόμενο κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο κουμπί “Ξεκλείδωμα” για να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες πρόσθετες ενέργειες:

Έχετε την επιλογή Ξεκλείδωμα & Διαγραφή, Ξεκλείδωμα & Μετονομασία, Ξεκλείδωμα & Μετακίνηση ή Ξεκλείδωμα & Αντιγραφή του αρχείου.

  • Εάν επιλέξετε “Ξεκλείδωμα & Διαγραφή”, η εφαρμογή θα διαγράψει αμέσως το κλειδωμένο αρχείο ή φάκελο.
  • Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο όταν κάνετε κλικ στο “Ξεκλείδωμα & Μετονομασία” από το μενού. Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να πληκτρολογήσετε το νέο όνομα, ακολουθούμενο από ένα κλικ στο κουμπί “Ξεκλείδωμα & Μετονομασία”.
    • Για να μετονομάσετε ταυτόχρονα περισσότερα από ένα αρχεία ή φακέλους, πρέπει να επιλέξετε κάθε αρχείο ξεχωριστά, να εισαγάγετε το νέο όνομα και να κάνετε κλικ στο κουμπί “Εφαρμογή”. Κάντε κλικ στο κουμπί “Ξεκλείδωμα & Μετονομασία” αφού μετονομάσετε όλα τα αρχεία και τους φακέλους.
  • Όταν επιλέγετε “Ξεκλείδωμα & Μετακίνηση”, η εφαρμογή θα μεταφέρει το κλειδωμένο αρχείο ή φάκελο στη θέση που έχει οριστεί ως φάκελος στόχος.
  • Όταν επιλέγετε “Ξεκλείδωμα & Αντιγραφή”, η εφαρμογή θα αντιγράψει το κλειδωμένο αρχείο ή φάκελο στη θέση που ορίσατε ως φάκελο προορισμού.
  Πώς να σταματήσετε την αυτόματη αλλαγή στοίβων γραφικών στοιχείων iPhone

#3. Αναγκαστική λειτουργία

Εάν δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε το αρχείο ή το φάκελο σε κανονική λειτουργία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Αναγκαστικής λειτουργίας επιλέγοντας το πλαίσιο που βρίσκεται πριν από αυτό. Όλες οι διαδικασίες που συνδέονται με αυτό θα τερματιστούν όταν μεταβείτε στην αναγκαστική λειτουργία.

Σχετικά με την εφαρμογή IObit

Ο πρωταρχικός σκοπός της εφαρμογής IObit είναι ότι σας βοηθά να αφαιρέσετε αρχεία που διαφορετικά δεν μπορούν να διαγραφούν. Το IObit Unlocker σάς δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε αρχεία στη συσκευή σας σύμφωνα με τη θέλησή σας.

Δεν εξυπηρετεί μόνο το ξεκλείδωμα και τη διαγραφή των μη διαγραμμένων αρχείων, αλλά είναι επίσης χρήσιμο για την εκτέλεση εργασιών όπως “Ξεκλείδωμα & Αντιγραφή”, “Ξεκλείδωμα & Μετονομασία”, “Ξεκλείδωμα & Διαγραφή” και “Ξεκλείδωμα & Μετακίνηση”.

Σας παρέχει εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε να διαχειριστείτε τα αρχεία και τους φακέλους στη συσκευή σας. Βοηθά να διατηρήσετε αυτά τα αρχεία ασφαλή και διαθέσιμα για εσάς.

Μόλις ανακαλύψετε αρχεία που δεν μπορούν να διαγραφούν στη συσκευή σας, μπορείτε να τα μετακινήσετε στο IObit και να αφήσετε την εφαρμογή να εκτελέσει την υπόλοιπη μαγεία.

Μόλις τοποθετήσετε αυτά τα αρχεία στο IObit Unlocker, έχετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες όπως μετονομασία, ξεκλείδωμα, αντιγραφή ή μετακίνηση.

Άλλες Εναλλακτικές

Λογισμικό 4 κουκκίδων

Το λογισμικό 4 κουκκίδων είναι μια άλλη λύση για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με αρχεία που δεν μπορούν να διαγραφούν. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για σαρώσεις προστασίας από ιούς και τον εντοπισμό κακόβουλου λογισμικού. Λειτουργεί για να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε και στη συνέχεια να αφαιρέσετε τα μη διαγράψιμα αρχεία.

  Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Indeed

Το λογισμικό είναι συμβατό με Windows και ως εκ τούτου διευκολύνει την αφαίρεση, το ξεκλείδωμα, τη μετακίνηση και τη διαγραφή ανεπιθύμητων εφαρμογών. Ένα απλό κλικ του ποντικιού είναι αρκετό για να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε και να απεγκαταστήσετε την ανεπιθύμητη εφαρμογή, αρχείο ή φάκελο.

Lockhunter

Το εργαλείο LockHunter λειτουργεί για να αφαιρέσει τα αρχεία και τους φακέλους που δεν μπορούν να διαγραφούν από τη συσκευή σας. Η κατάργηση αυτών των αρχείων από την επιφάνεια εργασίας σας ξεκλειδώνοντας και στη συνέχεια διαγράφοντας τα είναι πιο προσβάσιμα με το λογισμικό LockHunter.

Όχι μόνο αυτό, αλλά λειτουργεί επίσης για την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού και άλλων αρχείων που διαφορετικά μπορεί να είναι επιβλαβή για τη συσκευή σας.

Χαρακτηριστικά

  • Σας δίνει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία κλειδώματος ενός φακέλου και ενός αρχείου.
  • Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες που εμπλέκονται στον αποκλεισμό της διαγραφής συγκεκριμένων αρχείων.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα να διαγράψετε, να αντιγράψετε, να ξεκλειδώσετε και να μετονομάσετε ένα αρχείο στη συσκευή.
  • Βοηθά στην αφαίρεση της διαδικασίας κλειδώματος από τον σκληρό δίσκο.
  • Είναι συμβατό τόσο με παράθυρα 32 όσο και 64 bit.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί είναι ότι το LockHunter δεν εξαλείφει εντελώς την εφαρμογή που προκαλεί προβλήματα. Στέλνει αυτό το διαγραμμένο στοιχείο στον Κάδο Ανακύκλωσης, ώστε να μπορείτε να λάβετε την εφαρμογή, το αρχείο ή το φάκελο πίσω σε περίπτωση που το αφαιρέσατε κατά λάθος.

Η χρήση του IObit είναι η τέλεια επιλογή για να ξεκλειδώσετε και να διαγράψετε τυχόν αρχεία που δεν μπορούν να διαγραφούν, καθώς έχει πολλές δυνατότητες, μερικές από τις οποίες παρατίθενται παρακάτω.

  • Ευνόητος
  • Φιλική διεπαφή χρήστη
  • Δεν επηρεάζει άλλες εφαρμογές κατά την απεγκατάσταση των ανεπιθύμητων και μη διαγραμμένων.
  • Λειτουργεί ομαλά χωρίς προβλήματα με την κατάργηση των εφαρμογών που δεν είναι επιθυμητές.

συμπέρασμα

Όπως συζητήθηκε σε αυτό το άρθρο, η διαγραφή ανεπιθύμητων και κακόβουλων αρχείων είναι μερικές φορές μια πολύ κουραστική διαδικασία και οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε πώς να το κάνουμε.

Αλλά αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, μπορείτε τώρα να διαγράψετε γρήγορα αυτά τα αρχεία. Δεν σας βοηθά απλώς να διαγράψετε αυτά τα αρχεία και σας δίνει μερικές ακόμη επιλογές για να εκτελέσετε σε τέτοια αρχεία.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε το δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς για την προστασία του υπολογιστή σας.