Τα κορυφαία 16 παιχνίδια AAA που προσελκύουν ολόκληρη την κοινότητα τυχερών παιχνιδιών –

Τα παιχνίδια AAA έχουν όλα όσα αγαπούν οι παίκτες – εκπληκτικά γραφικά, συναρπαστική αφήγηση, όμορφους νέους κόσμους για εξερεύνηση και γεμάτο δύναμη παιχνιδιού.

Τα παιχνίδια AAA ή τα παιχνίδια τριπλού Α αποτελούν σημαντικό μέρος αυτής της αναπτυσσόμενης βιομηχανίας. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, τα βιντεοπαιχνίδια έχουν γίνει ένα σημαντικό φαινόμενο ψυχαγωγίας. Όταν η πανδημία χτύπησε το 2020, η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών γνώρισε δραματική ανάπτυξη. Τώρα, η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών αξίζει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Accenture.

Ως εκ τούτου, τα παιχνίδια AAA μπορούν να παιχτούν σε υπολογιστές και κονσόλες. Τα παιχνίδια AAA θεωρούνται τα καλύτερα στο gaming. Είναι παραγωγές μεγάλου προϋπολογισμού με πολλά να προσφέρουν όσον αφορά το περιεχόμενο, τη δράση, τις περιπέτειες και την ποιότητα.

Τώρα, είτε ξεκινάτε στον κόσμο των παιχνιδιών AAA είτε ψάχνετε για ένα νέο παιχνίδι για να παίξετε, η λίστα μας με τα κορυφαία παιχνίδια AAA μπορεί να σας βοηθήσει.

Call of Duty Modern Warfare II

Είδος: Δράση
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PlayStation 4 και μετά, Xbox One και XBOX Series X|S, PC μέσω Steam και BattleNet

Με μια εμβληματική επιστροφή του Task Force 141, το Modern Warfare II σας καλεί στη νέα εποχή του Call of Duty. Τι νέα? Φουτουριστικό gameplay σε συνδυασμό με προηγμένο AI εκτός από χειρισμό όπλων, γραφικές καινοτομίες και νέο Gunsmith!

Τι να περιμένεις? Μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία όπου μπορείτε να πάτε για τακτικές επιχειρήσεις μικρής κλίμακας ή αποστολές διείσδυσης υψηλής διαβάθμισης. Πολεμήστε με την ομάδα σας στο Task Force 141 σε μια αποστολή για έναν παίκτη σε όλο τον κόσμο. Πηγαίνετε σόλο ή ράλι με την ομάδα σας σε μάχη για πολλούς παίκτες.

Προωθήστε τις δεξιότητές σας στη δημιουργία ομάδας με μια αποστολή Special-Ops. Νέοι χάρτες, εποχιακές γιορτές και κοινοτικές εκδηλώσεις θα είναι επίσης μέρος αυτού του πακέτου!

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition

Είδος: Δράση-περιπέτεια
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PC μέσω Steam

Αναζητάτε ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης περιπέτειας που σας επιτρέπει να παίξετε ρόλους; Τοποθετημένο στο ίδιο σύμπαν του Minecraft, το Minecraft Dungeons σχεδιάστηκε αρχικά ως ένα παιχνίδι για έναν παίκτη. Έχει εξελιχθεί σε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού που υποστηρίζει έως και 4 παίκτες.

Αν θέλετε νέες αποστολές, νεότερα όπλα και πιο δύσκολες προκλήσεις, μπορείτε να μπείτε στα μπουντρούμια με τα 6 DLC. Σε αντίθεση με το Minecraft, η ιστορία έχει προηγμένα κινηματογραφικά στοιχεία και μια γραμμική εξέλιξη που βασίζεται στην ιστορία.

Η κύρια αποστολή της ιστορίας είναι να σώσει τον κόσμο από τα τυραννικά νύχια του Arch-Illager. Μπορείτε να οδηγήσετε στη μάχη μόνοι σας ή να προστατέψετε τους χωρικούς με την ομάδα σας καθώς περνάτε από πολύ διαφορετικά επίπεδα σε αυτή την καταπληκτική αναζήτηση της ελευθερίας.

Μπορείτε επίσης να περιμένετε εβδομαδιαίες προκλήσεις, εποχιακές περιπέτειες και θεματικές εκδηλώσεις εντός του πλαισίου προόδου που εισήχθη πρόσφατα.

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Είδος: Δράση ρόλων, περιπέτεια
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PlayStation 4, Playstation 5, PC

Τι το ιδιαίτερο έχει το Final Fantasy VII Remake Integrade; Είναι μια καλύτερη έκδοση του βραβευμένου Final Fantasy VII Remake, με οπτικές βελτιώσεις και νέο τόξο ιστορίας. Αυτό το παιχνίδι έχει μια διευρυμένη εμπειρία παιχνιδιού με πολλές καθηλωτικές προσθήκες που μπορείτε να απολαύσετε.

Το Final Fantasy VII Remake Integrade σάς επιτρέπει να απολαύσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων: δράση σε πραγματικό χρόνο και σχετικά παραδοσιακό παιχνίδι βασισμένο σε εντολές. Πολεμήστε με την κακιά εταιρεία ενέργειας Shinra που εξορύσσει την ενέργεια του πλανήτη σας και ετοιμαστείτε να γίνετε μέρος της ιστορίας που θα καθορίσει το πεπρωμένο του κόσμου.

  Πώς να φτιάξετε έναν υπολογιστή να γεμίζει την οθόνη της τηλεόρασης κατά τη σύνδεση μέσω HDMI

Γίνετε μέρος του Avalanche, ενός από τους τελευταίους υπερασπιστές του κόσμου σας, καθώς εισέρχεστε στο διαχρονικό σύμπαν του Final Fantasy. Τα γραφικά αιχμής και το προηγμένο gameplay το ξεχωρίζουν από άλλες εκδόσεις.

Marvel’s Avengers

Είδος: παιχνίδι με υπερήρωες
Κατασκευαστής: Crystal Dynamics και Eidos Montréal.
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox και PC μέσω Stadia και Steam

Με μια εμπειρία παιχνιδιού που είναι πραγματικά ηρωική, το Marvel’s Avengers σάς επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τον εσωτερικό σας υπερήρωα και να παίξετε μια πρωτότυπη ιστορία ως μέρος της καμπάνιας Reassemble.

Ετοιμαστείτε να παίξετε ως καθένας από τους Avengers (9 ήρωες με δυνατότητα αναπαραγωγής για να διαλέξετε) και έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με εμβληματικούς κακούς σε εμπόλεμες ζώνες για πολλούς παίκτες. Δείτε το σύμπαν της Marvel να ζωντανεύει. Δημιουργήστε την ομάδα σας, αποκαλύψτε απόρρητα μυστικά και ταιριάξτε για 25 ώρες παιχνιδιού σε αυτό το επικό παιχνίδι τρίτου προσώπου.

Εάν θέλετε περισσότερα από την καμπάνια για έναν παίκτη, πηγαίνετε σε πολλούς παίκτες και συγκεντρώστε μια ομάδα υπερήρωων με τους φίλους σας, τους συναδέλφους σας παίκτες ή τους παίκτες που υποστηρίζονται από AI.

Επιπλέον, η ιστορία δεν τελειώνει με την εκστρατεία Reassemble. Μπορείτε να εξερευνήσετε διαφορετικές αποστολές και νέες τοποθεσίες σε έναν συνεχώς διευρυνόμενο κόσμο. Επίσης, επωφεληθείτε πλήρως από ένα προηγμένο σύστημα ταχυτήτων και φορέστε ρούχα εμπνευσμένα από 80 χρόνια ιστορίας της Marvel!

Θεός του πολέμου Ragnarök

Είδος: βιντεοπαιχνίδι δράσης περιπέτειας ρόλων
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PlayStation 4, PlayStation 5

Αν είστε λάτρης του βραβευμένου God of War (2018), γνωρίζετε καλά τα εννέα βασίλεια και τις προφητείες του Σκανδιναβικού Saga. Το God of War Ragnarök είναι μια μοναδική ευκαιρία να ξαναζήσετε το εξαιρετικό ταξίδι του Kratos και του Atreus στους Μύθους του Midgard.

Πολεμήστε για ένα μέλλον στο οποίο πιστεύετε ή βοηθήστε να γράψετε ένα με τις πράξεις σας. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να παίξετε ως Atreus για πρώτη φορά. Αυτό το παιχνίδι θεωρείται έργο τέχνης για τις τέλειες ερμηνείες του, τις συναρπαστικές του περιπέτειες και τη μεγάλη του δράση.

Η θανάσιμη μάχη και η απτική ανατροφοδότηση συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Με πλήρως ανεπτυγμένους χαρακτήρες και όμορφα σκηνικά, η εξέλιξη της ιστορίας είναι εξαιρετική.

γενναίος

Είδος: Αγωνιστικό παιχνίδι τακτικής ήρωα πρώτου προσώπου
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: Η/Υ μέσω Windows

Το ανταγωνιστικό παιχνίδι τακτικού ήρωα shooter της Riot είναι δωρεάν για παιχνίδι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που το Valorant είναι τόσο δημοφιλές! Έχοντας ήδη σπάσει πολλά ρεκόρ στο Twitch, το Valorant δεν είναι ένα απλό παιχνίδι σκοποβολής.

Αν είστε κάποιος που αγαπά τις στρατηγικές και τα παιχνίδια μυαλού, το Valorant μπορεί να είναι για εσάς. Το Mastering Valorant δεν είναι εύκολο, αλλά ανταμείβει. Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε τα στοιχεία 7 χαρτών στο Valorant και παίξτε ως οποιοσδήποτε από τους 16 παίκτες με δυνατότητα αναπαραγωγής. Η κύρια λειτουργία παιχνιδιού έχει μια ομάδα επιθετικών και αμυντικών, με 5 παίκτες σε κάθε πλευρά.

Έχει ένα ζωντανό και καρτουνίστικο στυλ τέχνης που εμποδίζει τα πράγματα να γίνουν μονότονα. Επιστρέφοντας στους 16 παίκτες με δυνατότητα αναπαραγωγής, κάθε πράκτορας έχει μια ελκυστική τελική ικανότητα. Έχει νέες μηνιαίες ενημερώσεις περιεχομένου και μια εξαιρετική κοινότητα για να σας προετοιμάσει!

Assassin’s Creed Valhalla

Είδος: Παιχνίδι δράσης ρόλων
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: Xbox Series X|S, Xbox One, PS 5, PS 4, PC

Ένα μέρος της σειράς που εκτείνεται σε πάνω από 23 παιχνίδια, το Assassin’s Creed Valhalla προωθεί την πορεία της ιστορίας με τα εξαιρετικά γραφικά, την αφήγηση και τις μάχες του. Με φόντο την εισβολή των Βίκινγκς στην Αγγλία, θα μπείτε στο παιχνίδι ως Σωτήρας, ένας ατρόμητος πολεμιστής που θα οδηγήσει τη φυλή από την έρημη και κρύα Νορβηγία στις καταπράσινες εκτάσεις της Βαλχάλα.

  Πώς να δείτε ποιες συσκευές χρησιμοποιούν τον λογαριασμό βίντεο Amazon

Πολεμήστε βάναυσες μάχες, οδηγήστε άγριες επιδρομές και απελευθερώστε τον εσωτερικό σας πολεμιστή Βίκινγκ ενώ προσπαθείτε να κερδίσετε τη θέση σας στη Βαλχάλα. Οι παίκτες έχουν ήδη την άποψη ότι διαμορφώνεται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed.

Ενώ το Valhalla είναι μια απομάκρυνση από άλλα παιχνίδια, είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας ανοιχτού κόσμου με πάρα πολύ περιεχόμενο για όποιον θέλει να το κάνει βόλτα, ανεξάρτητα από το αν είστε νέος ή μακροχρόνιος θαυμαστής.

Call of Duty Warzone 2.0

Είδος: βιντεοπαιχνίδι για πολλούς παίκτες
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC μέσω Windows

Αν και το Call of Duty Warzone 2.0 ξεκίνησε με δυσκολία λόγω τεχνικών προβλημάτων, είναι ένα τεράστιο βήμα προς την κατεύθυνση των παιχνιδιών μάχης AAA. Ένα παιχνίδι battle royale είναι τόσο καλό όσο και ο χάρτης του και ο κόσμος του Al Mazrah είναι αρκετά συναρπαστικός, με εξαιρετικές προσθήκες όπως η συνομιλία εγγύτητας και ένα ενημερωμένο σύστημα ping.

Επιβραβεύει τους αργούς, τακτικούς παίκτες ενώ τιμωρεί όσους αγαπούν να κινούνται γρήγορα. Αυτό το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα σύστημα μίνι χάρτη, το οποίο κάνει το παιχνίδι βαρετό και απογοητευτικό.

Ετοιμαστείτε για μια εντυπωσιακά εντυπωσιακή εμπειρία καθώς πολεμάτε με εχθρούς σε 18 POI, ολοκληρώνετε αποστολές στη λειτουργία DMZ βάσει αντικειμένων και κινείστε πιο γρήγορα με νέα οχήματα τακτικής.

Cyberpunk 2077

Είδος: Βιντεοπαιχνίδι δράσης ρόλων
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia, PC μέσω Windows

Αναζητάτε έναν φουτουριστικό κόσμο με αξιοπρεπείς παίκτες και μια οπτική εμπειρία που βασίζεται στην αφήγηση; Ετοιμαστείτε για το Cyberpunk 2077.

Αν και είχε μια τρομερή κυκλοφορία το 2020, όλα διορθώθηκαν τώρα. Πάρτε το για μια περιστροφή για την εξαιρετική αφήγηση και το προηγμένο παιχνίδι του. Αν και η ιστορία είναι αρκετά σύντομη, τα πολλαπλά άκρα της είναι κάτι ευχάριστο.

Βρίσκεται στη Νυχτερινή Πόλη, έναν όμορφο φουτουριστικό κόσμο. Το παιχνίδι έχει υπέροχα soundtrack που προσθέτουν στην καθηλωτική εμπειρία των οπτικών εικονογραφήσεων.

Ως ένα γραμμικό παιχνίδι ΑΑΑ με πολλά παράδρομα και ενδιαφέρουσες παρακάμψεις, αυτό αποτελεί μια καθηλωτική ιστορία!

Ιππότες Γκόθαμ

Είδος: Παιχνίδι μάχης
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PS 5, Xbox Series X|S, PC μέσω Windows

Ο Μπάτμαν είναι νεκρός. Οι εγκληματίες αντάρτες της Gotham City έχουν ζωντανέψει. Τώρα, εναπόκειται στην οικογένεια Μπάτμαν και σε εσάς να καταγγείλετε τα εγκλήματα και να φέρετε ελπίδα στους κατοίκους των Ιπποτών του Γκόθαμ.

Νικήστε τους κακούς, λύστε μυστήρια και σώστε την πόλη από την τρέλα με το να γίνετε ο νέος Dark Knight που χρειάζεται η Gotham City.

Ένα παιχνίδι RPG ανοιχτού κόσμου, το Gotham Knights μπορεί να παιχτεί σόλο ή με άλλον ήρωα σε μορφή πολλών παικτών.

Καθένας από τους τέσσερις ήρωες έχει διαφορετικές δυνάμεις που μπορούν να κατακτηθούν. Αν θέλετε μια διασκεδαστική και δυναμική εμπειρία, ετοιμαστείτε να μπείτε στην κληρονομιά της DC.

Elden Ring

Είδος: RPG
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC μέσω Windows

Ενώ συζητάμε για παιχνίδια AAA, το Elden Ring απαιτεί ειδική μνεία επειδή έχει κατηγοριοποιηθεί ως παιχνίδι σκοτεινής ψυχής.

Αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού, ακόμη και για βετεράνους, και έχει ένα νέο πρότυπο στα παιχνίδια εξερεύνησης ανοιχτού κόσμου.

Δημιουργημένο σε στενή συνεργασία με τον George R. R Martin, το Elden Ring έχει μια συναρπαστική αφήγηση, τεράστια τοπία φαντασίας, αντιπάλους με βαθιές ιστορίες και συναρπαστικές παράπλευρες αναζητήσεις.

Πρέπει να συμμετάσχετε ως Αμαυρωμένος και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε Πρεσβύτερος Άρχοντας στα Μεταξύ των Χωρών.

The Last of Us Μέρος II

Είδος: shooter βιντεοπαιχνίδι
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PS 4

  9 ισχυρά εργαλεία για τον εντοπισμό σφαλμάτων και την παρακολούθηση εφαρμογών ASP.NET

Τοποθετημένο σε έναν κόσμο μετά την πανδημία, στο Last of Us Part II, η Ellie και ο Joel ζουν μια ζωή σταθερής διαταραγμένης από ένα βίαιο γεγονός. Η Έλι ξεκινά να αναζητήσει δικαιοσύνη και να βρει το κλείσιμο.

Το τέλειο παιχνίδι που σας επιτρέπει να νιώσετε τις συναισθηματικές και σωματικές επιπτώσεις ενός κόσμου που έχει πληγεί από την πανδημία, το Last of Us Part II έχει πρωτοποριακό gameplay δράσης-επιβίωσης.

Με 300 βραβεία στο όνομά του, είναι εδώ για να αμφισβητήσει την ιδέα σας για το λάθος και το σωστό και τον ήρωα εναντίον του κακού!

Resident Evil 3

Είδος: Survival horror παιχνίδι
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PS 4, PS 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Amazon Luna, Nintendo Switch, Microsoft μέσω Windows

Ένα ριμέικ του κλασικού Resident Evil 3: Nemesis του 1999, το Resident Evil 3 έρχεται με γραφικά αιχμής και gameplay.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, θα ελέγχετε το παιχνίδι από ένα POV τρίτου προσώπου. Ξαναζήστε την τρομακτική κατάρρευση του Raccoon City ως πρώην μέλος του STARS, Jill Valentine.

Επίσης, αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει μια νέα έκδοση για πολλούς παίκτες: το Resident Evil Resistance, όπου αντιμετωπίζετε έναν απαίσιο εγκέφαλο σε μια ομάδα 4 επιζώντων.

Marvel’s Spider-Man Remastered

Είδος: παιχνίδι με υπερήρωες
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PS 5, Η/Υ μέσω Windows

Το Marvel’s Spider-Man Remastered έχει υποστήριξη εξαιρετικά ευρείας οθόνης, αντανακλάσεις που ανιχνεύονται με ακτίνες και πολλούς συναρπαστικούς τρόπους για να το απολαύσετε.

Μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία όπου συναντάτε έναν Peter Parker που είναι πιο έμπειρος στην καταπολέμηση εγκλημάτων στη Νέα Υόρκη.

Σε αυτή τη γεμάτη δράση ιστορία, οι κόσμοι του Spider-Man και του Peter Parker συγκρούονται για να δημιουργήσουν ένα ζωντανό σύμπαν της Marvel σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Πάρτε στα χέρια σας ένα πακέτο που υπόσχεται νέες προκλήσεις, εκτεταμένες ιστορίες και 3 νέα κεφάλαια – όλα με το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition.

Doom Eternal

Είδος: Παιχνίδι πρώτου προσώπου
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PS 5, Η/Υ μέσω Windows

Οι στρατοί της κόλασης βρίσκονται σε όλο τον πλανήτη μας. Σηκωθείτε ως Slayer σε αυτό το παιχνίδι για έναν παίκτη, Doom Eternal, και ζήστε τον θανατηφόρο συνδυασμό δύναμης και ταχύτητας.

Σώστε την ανθρωπότητα και πηγαίνετε στην αποστολή σας στο Raze Hell με την τελευταία σας τεχνολογία δαιμονοφονίας και σούπερ όπλα που σκοτώνουν τους δαίμονες.

Αποκτήστε πρόσβαση σε δύο επεκτάσεις καμπάνιας – The Ancient Gods – Part One και Part Two καθώς ξεκινάτε την προσπάθειά σας να σώσετε τον κόσμο μας από τους δαίμονες της Κόλασης.

Apex Legends: Eclipse

Είδος: Battle royale ήρωας shooter παιχνίδι
Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC μέσω EA App και Steam

Ένα δωρεάν παιχνίδι σκοποβολής ηρώων, το Apex Legends: Eclipse διασφαλίζει ότι έχετε πάντα τη «νίκη στον ορίζοντα» με το Catalyst, τον ολοκαίνουργιο θρύλο με τις λαμπρές δυνάμεις μάχης. Τι μπορείτε να περιμένετε; Battle royale και θρυλικοί χαρακτήρες με ένα συνεχώς εξελισσόμενο σύνολο δυνατοτήτων και ικανοτήτων.

Επιπλέον, απολαύστε μια διευρυνόμενη σειρά από ισχυρά όπλα και εξοπλισμό που αλλάζει παιχνίδι σε περιορισμένο χρόνο και γίνετε η τελευταία μόνιμη ομάδα στο παιχνίδι.

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να βυθιστείτε στο σεληνιακό τοπίο και να εξερευνήσετε τα απομεινάρια του νέου χάρτη Broken Moon της Zip Rails, ένας πιο γρήγορος τρόπος για να ταξιδέψετε. Όχι μόνο αυτό, ξεκλειδώστε τη δύναμη του Eclipse Battle Pass και του επιθετικού τουφέκι HAVOC και χρησιμοποιήστε θρυλικές νέες δεξιότητες για μια συναρπαστική απόδραση στο φεγγάρι.

Σημείωση του συγγραφέα

Τα παιχνίδια AAA συνεχίζουν να κυριαρχούν στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Σε τελική ανάλυση, με το καθηλωτικό gameplay, τα εκπληκτικά γραφικά και τις εξαιρετικές προκλήσεις, γιατί να μην το κάνουν;

Είτε θέλετε να βυθιστείτε στους φανταστικούς κόσμους του Ragnarok, της Marvel, της DC, του Call of Duty ή του σεληνιακού τοπίου, τα 16 παραπάνω παιχνίδια μπορούν να σας δώσουν μια αξέχαστη εμπειρία gaming, που δεν έχει καμία σχέση με κανέναν.

Ανεξάρτητα από το παιχνίδι που θα επιλέξετε, ετοιμαστείτε για μια πραγματικά λαμπρή εμπειρία!

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα παιχνίδια PlayStation VR για μια καθηλωτική εμπειρία.