Τα καλύτερα Nintendo Switch Docks του 2024

Το Nintendo Switch είναι μια από τις πιο εύκολες κονσόλες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εν κινήσει, αλλά το Nintendo Switch Dock; Οχι τόσο πολύ. Ευτυχώς, η τεχνολογία που εμπλέκεται δεν είναι αποκλειστική και υπάρχουν πολλές εναλλακτικές βάσεις σύνδεσης Nintendo Switch που μπορούν να καλύψουν μια θέση που χρειάζεστε, από φορητότητα έως πρόσθετες λειτουργίες όπως μια θύρα Ethernet.

SIWIQU

Λαμβάνοντας υπόψη τον συνδυασμό χρωμάτων και τις διαθέσιμες θύρες, μπορεί να κάνετε λάθος Το SIWIQU TV Dock Station ως το επίσημο Nintendo Switch Dock, αλλά δεν είναι. Ευτυχώς, είναι εξίσου καλό, αν όχι καλύτερο, στις κατάλληλες συνθήκες. Έχει μάλλον χαμηλό προφίλ, καθιστώντας εύκολη την εύρεση θέσης και εξίσου εύκολη τη μεταφορά σε μια θήκη ταξιδίου Nintendo Switch. Τα αντιολισθητικά πόδια είναι επίσης μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για την πρόληψη ξαφνικών, ανεπιθύμητων κινήσεων.

Όσον αφορά τις θύρες, το SIWIQU TV Dock Station έχει μία λιγότερη θύρα USB-A από το αρχικό Nintendo Switch Dock, αλλά η αντιστάθμιση είναι ότι μία από τις θύρες είναι USB 3.0. Αυτό είναι ένα όφελος εάν θέλετε να συνδέσετε έναν προσαρμογέα Ethernet για μεγαλύτερες ταχύτητες Διαδικτύου ή μπορείτε να πληρώσετε λίγο επιπλέον για το μοντέλο LAN, το οποίο διαθέτει θύρα Ethernet gigabit. Και το καλύτερο μέρος; Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για το Nintendo Switch OLED!

SIWIQU TV Dock Station για Nintendo Switch

Καλύτερο Συνολικά

Όντας τόσο χαμηλού προφίλ όσο και φορητός, το SIWIQU TV Dock Station είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Nintendo Switch, με συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει επίσης. Από το βραχυκύκλωμα έως την υπερθέρμανση, έρχεται επίσης με μια μυριάδα προστατευτικών μέτρων.

Πλεονεκτήματα

  • Το buffer ελατηρίου αποτρέπει τη ζημιά στη θύρα
  • Σχεδιασμός χαμηλού προφίλ και αρκετά φορητός
  • Προστασία από βραχυκύκλωμα, υπερφόρτωση, ανάκτηση και υπερθέρμανση
  • Διατίθεται μοντέλο LAN

Μειονεκτήματα

  • Δεν περιλαμβάνει καλώδια

HEIYING

Εάν σας πιέζει για μετρητά ή αναζητάτε έναν αξιολάτρευτο τρόπο να φορτίσετε την κονσόλα σας, το Heiying Docking Station είναι μια εύκολη επιλογή που προτείνεται, ειδικά αν έχετε το Nintendo Switch Lite. Σχεδιασμένο για να μοιάζει με μανιτάρι Mario ή PokeBall, είναι απολύτως λογικό να τα συνδυάσετε μαζί.

  Τι σημαίνει "GLHF" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Ενώ ο σταθμός σύνδεσης Heiying είναι ουσιαστικά ένας δοξασμένος φορτιστής, δεν είναι χωρίς μια χούφτα εύχρηστα χαρακτηριστικά. Στο κάτω μέρος, θα βρείτε έναν μεγάλο, αντιολισθητικό δακτύλιο από καουτσούκ που συγκρατεί τη βάση φόρτισης στη θέση της. Όταν συνδέετε το Nintendo Switch, θα παρατηρήσετε την επένδυση σιλικόνης γύρω από την υποδοχή USB-C στην οποία η κονσόλα κάθεται άνετα, αποτρέποντας το ανεπιθύμητο ξύσιμο.

Heiying Docking Station για Nintendo Switch

Καλύτερος προϋπολογισμός

Το Heiying Docking Station φορτίζει το Nintendo Switch σας με στυλ, είτε πάνω από ένα μανιτάρι είτε ένα κόκκινο και μπλε Pokeball. Δεν είναι χωρίς χαρακτηριστικά, όπως αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ και επένδυση που προστατεύει την κονσόλα σας από γρατσουνιές.

Πλεονεκτήματα

  • Δύο υπέροχα σχέδια
  • Επένδυση σιλικόνης για αποφυγή γρατσουνιών
  • Αντιολισθητικός δακτύλιος από καουτσούκ από κάτω

Μειονεκτήματα

  • Δεν κάνει τίποτα άλλο από τη χρέωση

Nintendo

Τι καλύτερη επιλογή από το ίδιο το επίσημο Nintendo Switch Dock; Σίγουρα, μπορεί να μην είναι τόσο φορητό όσο κάποιες άλλες επιλογές στη λίστα μας, αλλά καθώς είναι το επίσημο dock, προέρχεται απευθείας από τη Nintendo και αυτό σημαίνει αξιοπιστία. Είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσετε μια βάση σύνδεσης που λειτουργεί άψογα με το Nintendo Switch, το Switch OLED και το Switch Lite.

Το αρχικό Nintendo Switch Dock—επειδή υπάρχουν δύο μοντέλα—έρχεται με δύο θύρες USB 2.0 και μία θύρα USB 3.0. Η θύρα USB 3.0 είναι κρυμμένη στο πίσω μέρος, πίσω από την πόρτα της βάσης σύνδεσης. Με αυτή τη θύρα να έχει βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με το USB 2.0, είναι ο κύριος υποψήφιος για προσαρμογέα USB-A σε Ethernet, εάν θέλετε να συνδέσετε το διακόπτη σας απευθείας σε ένα μόντεμ.

Ωστόσο, το Nintendo Switch OLED Dock έχει ενσωματωμένη θύρα Ethernet, αλλά μία θύρα USB-A λιγότερη. Διαθέτει επίσης λευκό φινίρισμα, το οποίο είναι αναμφισβήτητα καλύτερο από το ολόμαυρο. Παρά το γεγονός ότι είναι το “μοντέλο OLED”, υποστηρίζει όλα τα μοντέλα Switch. Ωστόσο, θα πρέπει να παρέχετε το δικό σας μετασχηματιστή AC και καλώδιο HDMI.

  Επεξήγηση του API ανάκτησης JavaScript

Nintendo Switch Dock Set

Η επίσημη επιλογή

$73 $90 Εξοικονομήστε $17

Εάν το κύριο μέλημά σας είναι η αξιοπιστία, το επίσημο Nintendo Switch Dock Set δεν είναι καθόλου έξυπνο. Έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για να φορτίσετε, να εμφανίσετε και να συνδέσετε το Nintendo Switch στη μεγάλη οθόνη.

Πλεονεκτήματα

  • Περιλαμβάνει τη βάση σύνδεσης, τον προσαρμογέα AC και το καλώδιο HDMI
  • Τα OLED και τα πρωτότυπα μοντέλα λειτουργούν με όλα τα μοντέλα Nintendo Switch
  • Το μοντέλο OLED διαθέτει θύρα Ethernet

Μειονεκτήματα

  • Η αρχική βάση Switch δεν διαθέτει Ethernet
  • Η βάση OLED δεν περιλαμβάνει καλώδιο HDMI και προσαρμογέα AC

D.Gruoiza

Τα περισσότερα εναλλακτικά Switch dock θυσιάζουν ένα ή δύο χαρακτηριστικά, αλλά όχι το D.Gruoiza Switch Dock. Όπως το αρχικό Switch dock, έχετε στη διάθεσή σας τρεις θύρες USB-A, μία από τις οποίες είναι USB 3.0. Και με πρόσβαση στο USB-C, μπορείτε επίσης να φορτίσετε το Nintendo Switch σας ταυτόχρονα.

Ένα χαρακτηριστικό που λείπει από την αρχική βάση Switch είναι μια θύρα Ethernet, η οποία διορθώθηκε στο μεταγενέστερο μοντέλο OLED. Αντί να παραλάβετε άλλο Switch Dock, χρειάζεται να αγοράσετε μόνο μία φορά το D.Gruoiza Switch Dock για να έχετε θύρα LAN. Συνολικά, το D.Gruoiza Switch Dock σάς επιτρέπει να φορτίζετε το Nintendo Switch, να συνδεθείτε απευθείας σε ένα μόντεμ και να μεταβείτε στη λειτουργία TV.

D.Gruoiza Switch Dock

Καλύτερη αποβάθρα με πρόσθετες θύρες

Το D.Gruoiza Switch Dock συνδυάζει τις καλύτερες πτυχές των μοντέλων OLED και των αυθεντικών μοντέλων Switch dock, συμπιεσμένες σε ένα μάλλον μικρό πακέτο, όπως θύρα LAN, HDMI, USB-A 3.0 και δυνατότητες φόρτισης.

Πλεονεκτήματα

  • Βάση σύνδεσης Nintendo Switch 6 σε 1
  • Φορητό σχέδιο
  • Ο συνδυασμός χρωμάτων ταιριάζει απόλυτα με το Nintendo Switch

Μειονεκτήματα

  • Η ανάλυση 4K δεν είναι χρήσιμη στο Nintendo Switch

Χαγκίμπης

Δεδομένου του μικρού του αναστήματος, το Hagibis Switch Dock είναι η τέλεια φορητή επιλογή εάν παίρνετε συχνά το Nintendo Switch στο δρόμο. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά του είναι σχεδόν πανομοιότυπα με το αρχικό Switch dock, απλώς σε μια πολύ πιο λεπτή συσκευασία που είναι επίσης αρκετά ευχάριστη στα μάτια.

  Διορθώστε ότι το πρόγραμμα μεταφόρτωσης δεν έχει κάνει αυτό το βίντεο διαθέσιμο

Εξακολουθείτε να διατηρείτε τη δυνατότητα σύνδεσης στη μεγάλη οθόνη με το Hagibis Switch Dock, εκτός από τη φόρτισή του ταυτόχρονα, χάρη στη θύρα παροχής ισχύος 100 W. Δυστυχώς, έχετε μόνο μία θύρα USB-A, σε αντίθεση με τις τρεις της αρχικής βάσης. Είναι δίκαιο εμπόριο και η θύρα USB-A που λαμβάνετε είναι USB 3.0, η οποία είναι χρήσιμη για μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

Hagibis Switch Dock για Nintendo Switch

Καλύτερη φορητή βάση

Με το μικρό του συντελεστή φόρμας και το χαμηλό του βάρος, το Hagibis Switch Dock είναι η τέλεια λύση για μια φορητή βάση σύνδεσης. Λειτουργεί όπως το αρχικό Nintendo Switch Dock, με παροχή ρεύματος, θύρα USB 3.0 και HDMI για μετάδοση της κονσόλας σε εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση.

Πλεονεκτήματα

  • Πολύ μικρό, ελαφρύ και εύκολο στην αποθήκευση
  • Διαθέτει θύρα USB 3.0
  • Συμβατό με άλλες συσκευές

FAQ

Ε: Είναι όλα τα Switch docks συμβατά με όλα τα μοντέλα Switch;

Ναί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μοντέλο Nintendo Switch εναλλάξιμα με όλα τα docks Switch. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε μοντέλο —Lite, OLED και πρωτότυπο— φορτίζεται με τον ίδιο τρόπο μέσω USB-C.

Ε: Μπορούν δύο διακόπτες να χρησιμοποιούν την ίδια βάση;

Ναί. Εάν αγοράσετε ένα δεύτερο Nintendo Switch, οι δύο κονσόλες μπορούν να μοιράζονται το ίδιο dock, αλλά να έχετε κατά νου μόνο μία συσκευή χειρός μπορεί να φορτίζει τη φορά. Αυτό λειτουργεί ανεξάρτητα από το μοντέλο που αγοράζετε.

Ε: Μπορείτε να παίξετε το Switch σε μια τηλεόραση χωρίς βάση σύνδεσης;

Ναι, αλλά θα χρειαστείτε επιπλέον εξοπλισμό για να το πραγματοποιήσετε. Εάν θέλετε να συνδέσετε το Nintendo Switch σας σε μια τηλεόραση χωρίς βάση σύνδεσης, χρειάζεστε τουλάχιστον έναν προσαρμογέα USB-C σε HDMI.

Ε: Είναι ασφαλείς οι βάσεις σύνδεσης Nintendo Switch τρίτων;

Οι βάσεις Nintendo Switch τρίτων είναι απόλυτα ασφαλείς, αρκεί να προέρχονται από μια αξιόπιστη εταιρεία. Όταν επιλέγετε μια βάση σύνδεσης Nintendo Switch τρίτου κατασκευαστή, θέλετε να είστε σίγουροι ότι η βάση σύνδεσης δεν θα χαράξει την οθόνη και ότι διαθέτει προστασία υπερφόρτισης.