Τα καλύτερα πληκτρολόγια παιχνιδιών του 2024

Τα πληκτρολόγια παιχνιδιών με το ένα χέρι είναι μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες υπολογιστών και κονσολών που θέλουν να προσαρμόσουν τη ρύθμιση παιχνιδιών τους για να επιτρέψουν πιο ρευστό και ανταποκρινόμενο παιχνίδι. Όχι μόνο τα πληκτρολόγια παιχνιδιών καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο από τα συμβατικά πληκτρολόγια, αλλά πολλά από αυτά παρέχουν μεγαλύτερο επίπεδο προσαρμογής με προσαρμοσμένες λειτουργίες αντιστοίχισης πλήκτρων και μακροεντολών.

Razer

Εξοπλισμένο με 32 πλήρως προγραμματιζόμενους οπτικούς διακόπτες Razer Analog, το Το πληκτρολόγιο Razer Tartarus Pro Gaming είναι ο ιδανικός σύντροφος παιχνιδιού για τη ρύθμιση ενεργειών και μακροεντολών πλήκτρων πρόσβασης που εξοικονομούν χρόνο για να κάνετε το παιχνίδι σας πιο ρευστό και με απόκριση.

Διαθέτει μαξιλαράκι αντίχειρα οκτώ κατευθύνσεων για κίνηση ακριβείας και ενσωματωμένο στήριγμα καρπού για άνετες συνεδρίες μεγάλης διάρκειας. Υπάρχει ένα κουμπί γρήγορης εναλλαγής στο πλάι που σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ έως και οκτώ προφίλ χρήστη εν κινήσει και τα πλήκτρα διπλής λειτουργίας σάς επιτρέπουν να δεσμεύετε δύο εντολές σε κάθε πάτημα πλήκτρων.

Επιπλέον, όπως θα περίμενε κανείς, έρχεται με μια σουίτα επιλογών προσαρμογής Razer Chroma, μια παλέτα 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων και συγχρονισμό φωτός που είναι συμβατός με δημοφιλείς τίτλους και το Philips Hue, καθιστώντας το τον τέλειο σύντροφο για καθηλωτικό παιχνίδι.

Razer Tartarus Pro

Καλύτερο συνολικά

Προσαρμόστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με το Razer Tartarus Pro Gaming Keypad. Με 32 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης προφίλ και φωτισμό Razer Chroma RGB, μπορείτε να παίξετε με ευκολία.

Πλεονεκτήματα

  • 32 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα
  • Έως οκτώ προφίλ γρήγορης εναλλαγής
  • Φωτισμός Razer Chroma RGB
  • Πλήρως προγραμματιζόμενες μακροεντολές

Redragon

Ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών σε οικονομικό κόστος, το Redragon K585 DITI One-Handed RGB Gaming Keyboard είναι για παίκτες που θέλουν να εισαγάγουν περισσότερη ακρίβεια στο παιχνίδι τους χωρίς να σπάσουν τα χρήματα.

Διαθέτοντας 42 μηχανικά πλήκτρα με δυνατότητα άμεσης εναλλαγής με επτά αποκλειστικά πλήκτρα μακροεντολής, υπάρχουν πολλά ακίνητα για να παίξετε εδώ, με την ευκαιρία να εκχωρήσετε έως και 28 ρυθμίσεις μακροεντολών συνολικά. Οι πέντε διαφορετικές επιλογές οπίσθιου φωτισμού RGB είναι μια ωραία πινελιά, αν και είναι κάπως περιορισμένες σε σύγκριση με άλλα πληκτρολόγια gaming.

Αλλού, θα βρείτε μια θύρα διέλευσης USB για εύκολη σύνδεση για τα άλλα περιφερειακά σας και ένα αποσπώμενο μαγνητικό στήριγμα καρπού για περισσότερη άνεση. Όσον αφορά την τιμή, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα για να συζητήσουμε εδώ, και όλα είναι ωραία στη χρήση, με μια στιβαρή κατασκευή πίσω από αυτά.

  5 Καλύτερα Εργαλεία και Λογισμικό Διαχείρισης Active Directory

Μηχανικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών Redragon K585 DITI RGB με ένα χέρι

Το καλύτερο πληκτρολόγιο προϋπολογισμού

Αν ψάχνετε για προσαρμόσιμο έλεγχο με προϋπολογισμό, το Redragon K585 One-Handed Keyboard σας καλύπτει. Με 7 προγραμματιζόμενα πλήκτρα macro και δροσερό φωτισμό RGB, είναι ιδανικό για την παροχή μιας προσαρμοσμένης εμπειρίας παιχνιδιού που δεν θα σπάσει τα χρήματα.

Πλεονεκτήματα

  • Προμηθευτός
  • Επτά πλήκτρα macro
  • Θύρα διέλευσης USB
  • Πέντε προεπιλογές φωτισμού RGB

Μειονεκτήματα

  • Όχι τόσο σε βάθος ή πλούσια σε χαρακτηριστικά όσο τα ακριβότερα πληκτρολόγια

Κούλερτον

Το Koolertron One-handed Mechanical Gaming Keyboard διαθέτει 45 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα με 24 κουμπιά macro. Αυτό το μίνι πληκτρολόγιο μακροεντολής USB έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη ζωή, είτε πρόκειται για παιχνίδια είτε για διαχείριση του φόρτου εργασίας σας.

Για σχεδιαστές και δημιουργούς, υπάρχει διαμόρφωση τεσσάρων επιπέδων και ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης MCU, ώστε να μπορείτε εύκολα να αλλάξετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για να ταιριάζουν σε πολλά σενάρια. Υπάρχει μια λειτουργία περιστρεφόμενου κουμπιού που σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση στις ιστοσελίδες, να προσαρμόζετε τις λειτουργίες φωτισμού, την ένταση ήχου ή να παραλείπετε εύκολα κομμάτια και μπλε φωτισμός LED για δροσερή εμφάνιση.

Αυτό το μίνι πληκτρολόγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και επιτρέπει σχεδόν ατελείωτες ποσότητες προσαρμογής. Ο ιδανικός σύντροφος στο γραφείο για δουλειά και παιχνίδι.

Πληκτρολόγιο με ένα χέρι Koolertron

Καλύτερο πληκτρολόγιο με ένα χέρι

Ιδανικό για παιχνίδια ή για ενίσχυση της παραγωγικότητάς σας, το Kooletron One-Handed Keyboard διαθέτει πολλές επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων 24 πλήκτρων μακροεντολών και διαμόρφωσης τεσσάρων επιπέδων, κάνοντας την εναλλαγή μεταξύ των προσαρμοσμένων ρυθμίσεών σας μια απόλυτη αύρα.

Πλεονεκτήματα

  • 45 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα
  • 24 πλήκτρα macro
  • Λειτουργία περιστρεφόμενου κουμπιού
  • Διαμόρφωση τεσσάρων επιπέδων

Μειονεκτήματα

  • Το λογισμικό πληκτρολογίου φαίνεται λίγο παλιό

ΧΩΡΙ

Εάν βρείτε τον εαυτό σας να αναπαράγει στο πεδίο της μάχης περισσότερο από όσο θα θέλατε, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε μια πιο τακτική προσέγγιση, όπως να επιλέξετε το Μηχανικό Πληκτρολόγιο HORI Tactical Assault Commander (TAC). Σχεδιασμένος για το PS5 και το PS4, αυτός ο εύχρηστος βοηθός στοχεύει να παρέχει έλεγχο σε στυλ ποντικιού και πληκτρολογίου για τα παιχνίδια της κονσόλας σας.

  Κατανόηση της βασικής ορολογίας AWS για αρχάριους

Αυτό το μηχανικό πληκτρολόγιο διαθέτει ένα κατευθυντικό αναλογικό μοχλό οκτώ κατευθύνσεων και ένα ρυθμιζόμενο στήριγμα παλάμης για ρευστό, αντιολισθητικό έλεγχο και έχει χώρο για αποθήκευση έως και έξι προφίλ χρήστη ανά κονσόλα, με πρόσθετες προσαρμογές διαθέσιμες μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής.

Λείπει η επιφάνεια αφής από το χειριστήριο DualSense και η τιμή μπορεί να είναι λίγο απότομη, αλλά για τους παίκτες κονσόλας, αυτό το πληκτρολόγιο σε στυλ υπολογιστή είναι ιδανικό για τρέξιμο και πυροβολισμό και για την ανάβαση σε αυτούς τους πίνακες κατάταξης.

Μηχανικό πληκτρολόγιο HORI Tactical Assault Commander (TAC).

Το καλύτερο πληκτρολόγιο για FPS

$103 $130 Εξοικονομήστε $27

Κρατήστε το κεφάλι σας στο παιχνίδι και μετακινηθείτε στο πεδίο της μάχης σαν παίκτης υπολογιστή με το μηχανικό πληκτρολόγιο HORI Tactical Assault Commander. Φέρνοντας το παιχνίδι με πληκτρολόγιο και ποντίκι ακριβείας στο PS5 σας.

Πλεονεκτήματα

  • Έλεγχος σε στυλ υπολογιστή για χρήστες PS5 και PS4
  • Αποθηκεύστε έως και έξι προσαρμοσμένα προφίλ
  • Προγραμματιζόμενες βασικές λειτουργίες
  • Επίσημη άδεια από τη Sony

Μειονεκτήματα

  • Χωρίς λειτουργία επιφάνειας αφής σε στυλ DualSense

Keychron

Για τους παίκτες MMO, το Keychron Q0 Plus Wired Full Aluminium Custom Number Pad είναι ένα ιδανικό κομμάτι κιτ για να ρυθμίσετε αυτές τις ζωτικές εντολές πλήκτρων πρόσβασης για να απολαύσετε μια ρευστή εμπειρία παιχνιδιού που εξοικονομεί εργασία.

Διαθέτοντας πλήρη υποστήριξη QMK/VIA, το Keychron Q0 προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες προσαρμογής. Η μεταφορά και η απόθεση των αγαπημένων σας πλήκτρων ή εντολών μακροεντολών είναι παιχνιδάκι με το λογισμικό VIA και μπορείτε ακόμη και να προγραμματίσετε εντολές στο περιστρεφόμενο κουμπί στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου.

Με πλήκτρα διπλής λήψης PBT που παρέχουν μια ωραία απτική αίσθηση και δροσερό φωτισμό RGB με νότιο προσανατολισμό για να ολοκληρώνει τη συσκευασία, αυτό το πληκτρολόγιο με δυνατότητα εναλλαγής εν θερμώ είναι ο τέλειος τρόπος για να προσαρμόσετε το παιχνίδι σας.

Keychron Q0 Plus Ενσύρματο Πλήρες Αλουμίνιο Custom Number Pad

Το καλύτερο πληκτρολόγιο παιχνιδιών για MMO

Δημιουργήστε το δικό σας πλήρως προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο με το Keychron Q0 Plus Wired Full Aluminium Custom Number Pad. Με την πλήρη υποστήριξη VIA, μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα κλειδιά και μακροεντολές για εξατομικευμένο έλεγχο όλου του παιχνιδιού σας.

Πλεονεκτήματα

  • Ατελείωτες επιλογές προσαρμογής
  • Προσαρμόσιμη λειτουργία περιστρεφόμενου κουμπιού
  • Με δυνατότητα εναλλαγής
  • Αφιερωμένη στήλη μακροεντολής

Μειονεκτήματα

  • Ακριβός
  • Ο σχεδιασμός είναι λίγο απλός

FAQ

Ε: Τι είναι το πληκτρολόγιο παιχνιδιών;

Το πληκτρολόγιο παιχνιδιών είναι ένα μικρό βοηθητικό πληκτρολόγιο σχεδιασμένο για μια πιο ρευστή εμπειρία παιχνιδιού. Συνήθως, περιλαμβάνουν επανατοποθετήσιμες λειτουργίες πλήκτρων και μακροεντολών και επιτρέπουν την αποθήκευση πολλών προσαρμοσμένων προφίλ παικτών, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το παιχνίδι σας ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικούς τίτλους.

  10 Καλύτερο Λογισμικό Αυτοματοποιημένων Κλήσεων/Φωνητικής μετάδοσης [2023]

Ε: Είναι ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών καλύτερο από ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι;

Ορισμένοι παίκτες προτιμούν μια πιο παραδοσιακή ρύθμιση πληκτρολογίου και ποντικιού, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, όπως τίτλους FPS.

Ωστόσο, ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών μπορεί να σώσει κάποια πολύτιμα ακίνητα στο γραφείο σας και να σας δώσει πρόσθετες επιλογές για να προσαρμόσετε τα προφίλ παικτών σας για διαφορετικά παιχνίδια. Επιπλέον, η κατασκευή τους τείνει να είναι λίγο πιο στιβαρή από ό,τι με ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, το οποίο μπορεί να τα κάνει πιο κατάλληλα για τις σκληρές μάχες σκοπευτών που βασίζονται σε ομάδα ή αγώνες PvP.

Ε: Είναι καλύτερο ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών από ένα χειριστήριο;

Αυτό εξαρτάται πάντα από τις προσωπικές προτιμήσεις και το είδος των παιχνιδιών που σας αρέσει να παίζετε. Αλλά αναμφίβολα, τα πληκτρολόγια παιχνιδιών προσφέρουν περισσότερα όσον αφορά την ακρίβεια και την προσαρμογή από ό,τι ένα χειριστήριο. Αυτό τους δίνει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα όταν πρόκειται για πιο σύνθετους τίτλους, όπως MMO, όταν απαιτούνται πολλαπλές λειτουργίες και εντολές κουμπιών.

Ακόμα κι αν αγοράσετε ένα προσαρμόσιμο χειριστήριο παιχνιδιών, θα βρείτε συνήθως ότι είναι πολύ πιο ακριβά από τα περισσότερα πληκτρολόγια παιχνιδιών και με συγκριτικά λιγότερη λειτουργικότητα.

Ε: Οι επαγγελματίες παίκτες χρησιμοποιούν πληκτρολόγια παιχνιδιών;

Η πλειοψηφία των επαγγελματιών παικτών προτιμά το παραδοσιακό παιχνίδι με πληκτρολόγιο και ποντίκι, καθώς αυτό επιτρέπει τους ταχύτερους χρόνους αντίδρασης για έντονο και γρήγορο ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Ε: Είναι χρήσιμα τα πληκτρολόγια παιχνιδιών για MMO;

Τα πληκτρολόγια παιχνιδιών αποτελούν εξαιρετική επιλογή για MMO και FPS, καθώς παρέχουν ένα μέσο για την εκτέλεση πολλαπλών ενεργειών ταυτόχρονα. Συνήθως διαθέτουν μια σειρά επιλογών προσαρμογής, από προγραμματιζόμενες μακροεντολές έως προσαρμοσμένα προφίλ παίκτη, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας σε διαφορετικούς τίτλους. Για τα MMO, συγκεκριμένα, ένα πληκτρολόγιο gaming μπορεί να είναι πραγματικό πλεονέκτημα, χάρη στο μικρότερο προφίλ τους (σε σύγκριση με ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους) και το βάθος ελέγχου και προσαρμογής που προσφέρουν.