Πώς να ελέγξετε τις απαιτήσεις συστήματος για ένα παιχνίδι Steam

Όλα τα παιχνίδια στο Steam δεν δημιουργούνται ίσα. Ορισμένα παιχνίδια είναι αρκετά παλιά και έχουν πολύ βασικές απαιτήσεις συστήματος. Άλλοι, νεότεροι τίτλοι απαιτούν περισσότερη μνήμη RAM, περισσότερο χώρο στο δίσκο και καλύτερη GPU. Εάν το σύστημά σας δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για ένα παιχνίδι, η αγορά σας μπορεί να πάει χαμένη. Εάν το σύστημά σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για ένα παιχνίδι, θα μπορείτε να παίξετε με κάποιο συμβιβασμό στο παιχνίδι. Ευτυχώς, όλα τα παιχνίδια Steam αναφέρουν ρητά τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για την αναπαραγωγή του. Εφόσον ελέγχετε τις απαιτήσεις συστήματος για ένα παιχνίδι, δεν θα κάνετε ποτέ λάθος.

Επισκεφθείτε τη σελίδα λήψης για το παιχνίδι Steam που θέλετε να κατεβάσετε. Μπορείτε να ελέγξετε τις απαιτήσεις συστήματος για ένα παιχνίδι Steam τόσο στον ιστότοπο Steam όσο και στον πελάτη Steam. Το Steam Client λίγο πολύ απλά φορτώνει τον ιστότοπο όταν πρόκειται να σας δείξει λεπτομέρειες ενός παιχνιδιού.

  Πώς να αποκτήσετε νόημα από τις κριτικές παιχνιδιών Steam

Επισκεφτείτε τη σελίδα του παιχνιδιού και μετακινηθείτε προς τα κάτω, πέρα ​​από την περιγραφή και τις κριτικές. Υπάρχει μια ειδική ενότητα που ονομάζεται “Απαιτήσεις συστήματος”. Αυτή η ενότητα παραθέτει τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού που απαιτούνται για να παίξετε το παιχνίδι. Διαθέτει επίσης μια ενότητα “Συνιστάται” που θα σας πει ποιο στοιχείο υλικού ή λογισμικού θα σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

Χρησιμοποιήστε ως βάση τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για ένα παιχνίδι Steam και συγκρίνετε τις με τη διαμόρφωση υλικού του δικού σας συστήματος. Εάν έχετε στοιχεία υλικού που ταιριάζουν ή είναι καλύτερα από αυτά που αναφέρονται, θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι.

  Πώς να κρύψετε ή να αφαιρέσετε ένα παιχνίδι από τη βιβλιοθήκη Steam σας

Αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι στις υψηλότερες ρυθμίσεις, θα πρέπει να κάνετε λίγη περισσότερη έρευνα. Αναζητήστε ποιο υλικό προτείνουν ο προγραμματιστής ή άλλοι παίκτες για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τα ιστολόγια και τους ιστότοπους που καλύπτουν ειδικά νέα σχετικά με παιχνίδια και υπολογιστές παιχνιδιών. Θα μπορούν επίσης να σας πουν ποιο υλικό χρειάζεστε για να παίξετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι σε «υψηλές» ρυθμίσεις.

Τα παιχνίδια θα λειτουργούν τέλεια εάν έχετε καλό υλικό. Κανένα παιχνίδι δεν σας περιορίζει σε μια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο GPU. Σας λέει τι μοντέλο ή σειρά τουλάχιστον πρέπει να έχετε και οτιδήποτε παραπάνω σημαίνει καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν υπολογιστή παιχνιδιών, ελέγξτε ποια παιχνίδια θέλετε να παίξετε και βρείτε απαιτήσεις υλικού που σας επιτρέπουν να παίζετε τα παιχνίδια σας στις καλύτερες/υψηλές ρυθμίσεις τους. Αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σας επιτρέψει να παίξετε τα περισσότερα άλλα παιχνίδια.

  Πώς να επιστρέψετε χρήματα για παιχνίδια στο Steam

Εάν είστε φανατικός παίκτης, πιθανότατα θα θέλετε να αγοράσετε το πιο πρόσφατο/νεότερο υλικό που είναι διαθέσιμο, αλλά για έναν μέσο παίκτη ή χομπίστα, ένα σύστημα που πληροί τις γενικές απαιτήσεις των δημοφιλών παιχνιδιών θα διαρκέσει μερικά χρόνια.