Τα καλύτερα πάνελ τρισδιάστατου φωτός για τη ρύθμιση παιχνιδιών σας το 2024

Τα τρισδιάστατα πάνελ φωτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας. Εύκολα στην εγκατάσταση, συνήθως συνοδεύονται από μια σειρά από δυναμικές λειτουργίες και ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να ορίζετε σκηνές, λίστες αναπαραγωγής, χρονοδιαγράμματα και χρονόμετρα. Τα περισσότερα συνεργάζονται με την Alexa και το Google Assistant και διαθέτουν λειτουργίες μουσικής που αντιδρούν στον ήχο για να παρέχουν μια πλήρη οπτικοακουστική εμπειρία.

Τζος Χέντρικσον / MakeUseOf

ο Το Nanoleaf Rhythm Edition είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε αίθουσα παιχνιδιών ή εγκατάσταση παιχνιδιών. Αυτό το κιτ τριγωνικού πάνελ φωτός εννέα τεμαχίων λειτουργεί με την Alexa και προσφέρει μαγευτικά εφέ φωτισμού που συγχρονίζονται τέλεια με τη μουσική σας. Μπορούν να συνδεθούν έως και 30 πάνελ φωτός σε έναν μόνο ελεγκτή και μπορούν να τακτοποιηθούν σε οποιαδήποτε διαμόρφωση. Η ταινία στερέωσης καθιστά και αυτά ένα απόλυτο αεράκι στην εγκατάσταση.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Nanoleaf, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καθηλωτική λειτουργία Screen Mirror και να ρυθμίσετε τη δραστηριότητά σας στην οθόνη ώστε να αντανακλάται στα πάνελ φωτός σας, παρέχοντάς σας μια πολυαισθητηριακή εμπειρία. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε σκηνές και λίστες αναπαραγωγής, να ορίσετε χρονοδιαγράμματα και να προσαρμόσετε πλήρως τις ρυθμίσεις σας. Μπορείτε ακόμη να μοιραστείτε τις προσαρμοσμένες σκηνές σας ή να κατεβάσετε σκηνές άλλων ανθρώπων.

Αυτά τα πάνελ φωτός Nanoleaf ανιχνεύουν τον ήχο και μετατρέπουν αυτόν τον ήχο σε χρώμα σε πραγματικό χρόνο. Και με 16 εκατομμύρια χρώματα για να παίξετε, τα έγχρωμα κινούμενα σχέδια θα δώσουν πραγματική έκρηξη σε οποιαδήποτε ρύθμιση παιχνιδιού. Αν και αυτό το κιτ έρχεται με μια αρκετά υψηλή τιμή, οι δυνατότητες προσαρμογής είναι σχεδόν ατελείωτες.

Nanoleaf Rhythm Edition Smarter Kit

Καλύτερο Συνολικά

170 $ 300 $ Εξοικονομήστε 130 $

Το Nanoleaf Rhythm Edition Smarter Kit λειτουργεί με την Alexa και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλήρη προσαρμογή του παιχνιδιού σας με μαγευτικές έγχρωμες οθόνες που συγχρονίζονται τέλεια με το παιχνίδι σας.

Πλεονεκτήματα

  • Πληθώρα επιλογών προσαρμογής
  • Ο καθρέφτης της οθόνης είναι ένα προσεγμένο χαρακτηριστικό
  • Ο βοηθός διάταξης σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε νέες διαμορφώσεις πριν τις δημιουργήσετε

Cololight

Παίρνετε 12 εξαγωνικά πάνελ φωτός με τα Cololight Hexagon Gaming Lights, όλα ελεγχόμενα μέσω Alexa και Google Assistant. Οι ενσωματωμένες μονάδες λήψης ανταποκρίνονται στον ήχο στο δωμάτιο και προβάλλουν μοτίβα φωτός στα πλακάκια σε συγχρονισμό με τον ήχο.

  11 καλύτερες εφαρμογές γραμματοσειρών για iPhone για να μεταμορφώσουν το παιχνίδι αποστολής μηνυμάτων

Η εφαρμογή Cololight παρέχει πρόσβαση σε 16 εκατομμύρια προσαρμόσιμα φώτα και πάνω από 71 δυναμικά εφέ, καθώς και διάφορες ρυθμίσεις φωτεινότητας και ταχύτητας. Κάθε σφαιρίδιο φωτός μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά μέσω της εφαρμογής, επιτρέποντάς σας να εφαρμόσετε πιο δυναμικά εφέ φωτός (υπάρχουν 19 χάντρες φωτός ανά πίνακα). Ρυθμίστε σκηνές και χρονόμετρα ή δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα για να παρέχετε μεγαλύτερο βάθος προσαρμογής.

Cololight Hexagon Gaming Lights

Η καλύτερη αξία

Τα Cololight Hexagon Gaming Lights διαθέτουν 12 εξαγωνικά πάνελ φωτισμού και πάνω από 71 δυναμικά εφέ φωτισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεταμορφώσουν τον χώρο παιχνιδιού σας.

Πλεονεκτήματα

  • Προσαρμόστε κάθε μεμονωμένη φωτεινή χάντρα
  • Καλή ποσότητα προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων 71 δυναμικών εφέ
  • Το εξαγωνικό σχήμα σημαίνει ότι μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί με τα σχέδιά σας

Μειονεκτήματα

  • Λιγότερα χαρακτηριστικά από ορισμένα μοντέλα παρόμοιας τιμής

Hannah Stryker / MakeUseOf

Είτε είστε streamer είτε απλά σαν μια ολοκληρωμένη ρύθμιση παιχνιδιών, δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα εξάγωνο σκηνικό φωτισμού για να το ολοκληρώσετε. Με περισσότερη ισχύ από την προηγούμενη επανάληψη, το Govee Glide Hexagon Light Panels Ultra προσφέρει εξαιρετικό φωτισμό μαζί με μερικά πραγματικά εντυπωσιακά εφέ 3D.

Υπάρχουν περισσότερες από 80 λειτουργίες σκηνής με τις οποίες μπορείτε να παίξετε μέσω της εφαρμογής Govee ή μπορείτε να ελέγξετε το Govee Glide Hexagon Light Panels Ultra χρησιμοποιώντας την Alexa ή το Google Assistant. Η εγκατάσταση είναι επίσης αρκετά απλή, μαζί με πολλές λειτουργίες DIY για να δημιουργήσετε τη δική σας ρύθμιση φωτισμού. Εάν είστε στην ευχάριστη θέση να αγοράσετε αυτά τα φώτα, δεν θα απογοητευτείτε, αλλά το αρχικό κόστος είναι κάπως ακριβό.

Govee Glide Hexagon Light Panels Ultra

Καλύτερο Premium

Με περισσότερες από 80 λειτουργίες σκηνής για παιχνίδι, τα Govee Glide Hexagon Light Panels Ultra είναι ιδανικά για την προσαρμογή της ρύθμισης του παιχνιδιού σας και ενσωματώνονται απρόσκοπτα με την Alexa και το Google Home, επίσης.

Πλεονεκτήματα

  • Μια αναβάθμιση σε σχέση με τα πάνελ H6061
  • Συμβατό με Govee DreamView, Razer Chrome και Govee desktop
  • Υποστηρίζει Amazon Alexa και Google

Megan Glosson / MakeUseOf

Άλλη μια εξαγωνική προσφορά από την Govee, το Glide Hexa Pro Light Panels προσφέρει ένα πακέτο 10 πλαισίων φωτός με πλήθος χαρακτηριστικών για την προσοχή σας. Υπάρχουν 16,8 εκατομμύρια χρώματα με τα οποία μπορείτε να τσιμπήσετε, συν έξι διαφορετικές λειτουργίες μουσικής και 38 λειτουργίες σκηνής. Αυτά είναι προσβάσιμα μέσω της εφαρμογής Govee Home στο smartphone σας.

  ClickUp εναντίον monday.com: Οικονομικό Λογισμικό Διαχείρισης Έργων

Κατεβάστε το Razer Synapse 3 και την εφαρμογή Govee Desktop στον υπολογιστή σας για να εμβαθύνετε την εμπειρία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αντιδραστικό φωτισμό που μετατοπίζεται και κινείται σε συγχρονισμό με οτιδήποτε παίζετε. Τα δυναμικά εφέ φωτισμού και το εντυπωσιακό 3D είναι ιδανικά για την πορεία εδώ και όλα μπορούν να προσαρμοστούν προς ικανοποίησή σας.

Προσαρμόστε σκηνές και ρυθμίσεις, ορίστε χρονόμετρα, χρονοδιαγράμματα και ούτω καθεξής, τα οποία μπορούν όλα να ελεγχθούν μέσω της Alexa ή του Google Assistant. Και αν σκοπεύετε να επεκτείνετε την οθόνη σας, αξίζει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να εκτελέσετε έως και 25 φωτιστικά πάνελ Hexa Pro σε έναν προσαρμογέα.

Φωτιστικά πάνελ Govee Glide Hexa Pro

Ο καλύτερος πίνακας 3D φωτός για έναν μόνο προσαρμογέα

Επιλέξτε από 38 διαφορετικές λειτουργίες σκηνής και συνδέστε έως και 25 πάνελ φωτός σε έναν προσαρμογέα με τα πάνελ φωτός Govee Glide Hexa Pro και συγχρονίστε τα με το παιχνίδι σας.

Πλεονεκτήματα

  • Μπορεί πρώτα να κάνει προεπισκόπηση σχεδίων μέσω της εφαρμογής
  • Επιπλέον πάνελ σημαίνουν επιπλέον επιλογές
  • Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αντιδρά στα παιχνίδια σας σε πραγματικό χρόνο

Μειονεκτήματα

  • Υποφέρει από περιστασιακά προβλήματα πρόσφυσης
  • Η μέγιστη φωτεινότητα μπορεί να είναι πολύ φωτεινή

Nanoleaf

Το Nanoleaf Canvas Wi-Fi Smart Gaming Lights έχει πλακάκια τετράγωνου σχήματος και αυτό το κιτ εκκίνησης παρέχει 10 για να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Υπάρχουν πολλά να αποσυσκευαστούν εδώ όσον αφορά τη λειτουργικότητά τους και την προβολή των 16 εκατομμυρίων διαθέσιμων χρωμάτων στο έπακρο.

Πρώτον, το Nanoleaf Canvas προσφέρει μια εμπειρία αφής. Αν αγγίξετε τα πάνελ φωτός με την παλάμη σας θα τα κάνει να αντιδράσουν δυναμικά στο άγγιγμα σας, επιτρέποντάς σας να παίξετε παιχνίδια που βασίζονται στην αφή. Η εφαρμογή Nanoleaf σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε σκηνές, λίστες αναπαραγωγής και προγράμματα και να μοιράζεστε σκηνές με την κοινότητα. Ο Φωνητικός έλεγχος παρέχεται με την Alexa ή το Google Assistant και μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση διαφορετικών διατάξεων πίνακα στην εφαρμογή Nanoleaf χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα AR.

Η ενσωματωμένη λειτουργία ρυθμού αντιδρά σε πραγματικό χρόνο στην αγαπημένη σας μουσική και η λειτουργία καθρέφτη καθρέφτη οθόνης καθρεφτίζει τη δραστηριότητα της οθόνης στα πάνελ φωτισμού καθώς παρακολουθείτε ή παίζετε.

  Τι είναι το F-Stop στη φωτογραφία;

Έξυπνα φώτα παιχνιδιών Nanoleaf Canvas WiFi

Best Square 3D Light Panel

113 $ 180 $ Εξοικονομήστε 67 $

Είναι υπέροχο να είσαι τετράγωνος με τα έξυπνα φώτα παιχνιδιών Wi-Fi Nanoleaf Canvas. Αυτά τα δυναμικά τετράγωνα πάνελ προσφέρουν λειτουργίες με δυνατότητα αφής, ενσωμάτωση Alexa και Google Assistant και λειτουργία ρυθμού, η οποία συγχρονίζεται με την αγαπημένη σας μουσική.

Πλεονεκτήματα

  • Οι λειτουργίες με δυνατότητα αφής είναι ένα ωραίο μπόνους
  • Προηγμένη λειτουργία προεπισκόπησης για δοκιμή νέων σχεδίων
  • Πολλές επιλογές για προσαρμογή

Μειονεκτήματα

  • Πολύ περιστασιακά προβλήματα σύνδεσης

FAQ

Ε: Τι είναι ένας πίνακας φωτός 3D;

Τα τρισδιάστατα πάνελ φωτός χρησιμοποιούνται από τους παίκτες για να προσαρμόσουν τον χώρο παιχνιδιού τους. Τα περισσότερα προσφέρουν δυναμικές και προσαρμόσιμες οθόνες με έξυπνες λειτουργίες, όπως συμβατότητα φωνητικού βοηθού και φωτεινές οθόνες που συγχρονίζονται με τη δράση στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο.

Οι παίκτες και οι streamers αγαπούν τα φώτα πάνελ 3D καθώς προσθέτουν κάποια προσωπικότητα στη ρύθμιση του παιχνιδιού σας και παρέχουν μια πιο καθηλωτική εμπειρία κατά το παιχνίδι.

Ε: Ποιο είναι το πλεονέκτημα ενός πίνακα φωτός 3D έναντι μιας λωρίδας φωτός LED;

Το κύριο πλεονέκτημα των πάνελ 3D φωτός έναντι των λωρίδων φωτός LED είναι η ποσότητα προσαρμογής που προσφέρουν. Τα περισσότερα περιλαμβάνουν μια σουίτα προσαρμόσιμων και δυναμικών χαρακτηριστικών που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο και κάθε είδους πολυμέσα.

Τα περισσότερα πάνελ τρισδιάστατου φωτός διαθέτουν έξυπνες λειτουργίες που είναι πολύ πιο σε βάθος από τις λωρίδες φωτός LED, όπως έλεγχος με βοηθό φωνής, οπτικοακουστικό συγχρονισμό σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόσιμα δυναμικά εφέ.

Ε: Πώς μπορώ να εγκαταστήσω φωτιστικά πάνελ;

Τα περισσότερα πάνελ 3D φωτός είναι αρκετά εύκολο στην εγκατάσταση. Έχουν συνήθως μια επαναχρησιμοποιήσιμη αυτοκόλλητη βάση για να τους επιτρέπει να τοποθετούνται σε λείες επιφάνειες ή τοίχους σε όποια διαμόρφωση θέλετε.

Τείνουν να τροφοδοτούνται από USB, καθιστώντας την εγκατάσταση ωραία και απλή, με μια συνοδευτική εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή της εμφάνισής τους ή για σύζευξη με τον έξυπνο βοηθό σας.

Ε: Οι πίνακες φωτός 3D λειτουργούν με την Alexa και το Google Assistant;

Ναί. Υπάρχουν πολλά τρισδιάστατα πάνελ φωτός που λειτουργούν με την Alexa ή το Google Assistant, επιτρέποντας τον άνετο φωνητικό έλεγχο των φώτων του παιχνιδιού σας.