Ταξινόμηση όλων των αναρτήσεων του Reddit σε συνδέσμους, εικόνες και βίντεο


Το Reddit γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές και οι προγραμματιστές δημιουργούν skins και εφαρμογές για κινητά για να βοηθήσουν τους χρήστες να περιηγούνται στον ιστότοπο πιο άνετα. Κάθε εφαρμογή, είτε έχει δημιουργηθεί για το διαδίκτυο είτε για smartphone, προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να διαβάσετε τις αναρτήσεις. Το Uforio είναι μια εφαρμογή Ιστού που ταξινομεί τις αναρτήσεις του Reddit κατά τύπο περιεχομένου. Οι θέσεις ταξινομούνται σε τρεις τύπους. συνδέσμους, εικόνες και βίντεο. Μπορείτε να ταξινομήσετε τις αναρτήσεις στην πρώτη σελίδα ή μπορείτε να μεταβείτε σε οποιοδήποτε subreddit της επιλογής σας και να υποβάλετε τις δημοσιεύσεις σε αυτό, ταξινομημένες σε αυτούς τους τρεις τύπους. Η ταξινόμηση ουσιαστικά αφήνει έξω τις αναρτήσεις που βασίζονται σε κείμενο, ώστε να μην βλέπετε πολλά από subreddits όπως το Writing Prompts ή το Ask Reddit.

  Πώς μπορώ να βρω λογισμικό που λείπει στο Ubuntu;

Επισκεφτείτε το Uforio και θα φορτώσει το περιεχόμενο στην πρώτη σελίδα του Reddit. Το περιεχόμενο θα ταξινομηθεί αυτόματα σε τρεις στήλες και όταν κάνετε κλικ σε μια ανάρτηση, θα περιηγείστε σε αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο περιεχομένου. Για να επισκεφτείτε ένα subreddit, κάντε κλικ στο εικονίδιο του φακέλου στην κορυφή, κάντε κλικ σε ένα από τα subreddit που αναφέρονται στην κορυφή ή χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να μεταβείτε στο αγαπημένο σας subreddit. Αν σας αρέσει η διεπαφή του Uforio αλλά προτιμάτε να περιηγείστε σε δημοσιεύσεις όπως κάνετε στο Reddit, κάντε κλικ στο κουμπί «Κλασικό» επάνω δεξιά, ακριβώς κάτω από τα κουμπιά αναζήτησης και ρυθμίσεων. Μπορείτε να ορίσετε την προεπιλογή για τον τρόπο παρουσίασης των αναρτήσεων στα subreddits μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις του Uforio.

  Πώς να κάνετε σίγαση του iPhone σας για μια ταινία με μια συντόμευση Siri

Η περιήγηση αναρτήσεων στο Uforio είναι αρκετά απλή. όταν κάνετε κλικ σε μια ανάρτηση, ο τίτλος εμφανίζεται στην κορυφή και το περιεχόμενο θα εμφανίζεται κάτω από αυτήν. Για αναρτήσεις που είναι σύνδεσμοι, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε δύο φορές κλικ για να τις διαβάσετε. Με τους συνδέσμους, έχετε αφιερωμένα κουμπιά κάτω από τον τίτλο και τον σύνδεσμο της ανάρτησης για το άνοιγμα του συνδέσμου στην ίδια καρτέλα ή σε νέο παράθυρο.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Uforio με τον λογαριασμό σας στο Reddit και τις αναρτήσεις υπέρ/κατά της ψήφου. Το Uforio έχει επίσης τη δική του υπηρεσία στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε για να συγχρονίσετε τις ρυθμίσεις σε όλες τις συσκευές.

  Πώς να αναδιατάξετε τα γραφικά στοιχεία στο Κέντρο ειδοποιήσεων στο Mac

Επισκεφθείτε το Front