Σε τι χρησιμεύει ο κωδικός επαλήθευσης Google Voice;

Βασικά Takeaways

  • Οι κωδικοί επαλήθευσης του Google Voice αποστέλλονται για επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας κατά τη διαδικασία εγγραφής. Εισαγάγετε τον κωδικό μόνο εάν ξεκινήσατε την εφαρμογή.
  • Εάν λάβετε έναν κωδικό Google Voice χωρίς να εγγραφείτε, κάποιος μπορεί να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας. Μην κοινοποιείτε τον κωδικό μαζί τους. είναι απάτη η συλλογή των πληροφοριών σας.
  • Να είστε προσεκτικοί και να μην δίνετε ποτέ τον κωδικό επαλήθευσης του Google Voice, ανεξάρτητα από την ιστορία ή την προσφορά. Εάν το μοιραστείτε κατά λάθος, ακολουθήστε τον οδηγό Βοήθειας Google Voice για να ανακτήσετε τον αριθμό σας.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής στο Google Voice, θα λάβετε έναν κωδικό επαλήθευσης του Google Voice για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Ας ελπίσουμε ότι θα τους συναντήσετε μόνο κατά την εγγραφή σας στο Google Voice, αλλά μερικές φορές μπορεί να λάβετε ένα ως μέρος μιας μεγαλύτερης απάτης.

  Διορθώστε το σφάλμα BitTorrent στο οποίο δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στη διαδικασία

Ως εκ τούτου, ας εξερευνήσουμε τι είναι ο κωδικός επαλήθευσης του Google Voice και τι να κάνουμε με αυτόν.

Τι είναι ο κωδικός επαλήθευσης Google Voice;

Όταν εγγραφείτε στο Google Voice, η Google θα σας στείλει έναν κωδικό για να βεβαιωθεί ότι εσείς κάνετε την εφαρμογή. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, επειδή είναι δυνατό να συνδέσετε έναν λογαριασμό Google Voice με έναν υπάρχοντα αριθμό τηλεφώνου.

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να λάβετε αυτόν τον κωδικό ως φυσικό μέρος της διαδικασίας κατά την εγγραφή σας στο Google Voice. Εάν συμβαίνει αυτό, προχωρήστε και εισαγάγετε τον κωδικό για να συνεχίσετε τη ρύθμιση.

  5 εύκολα βιντεοπαιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε σε στρεσογόνες στιγμές

Τι θα γινόταν αν δεν είχα εγγραφεί στο Google Voice, αλλά είχα έναν κωδικό ούτως ή άλλως;

Εάν λάβετε έναν κωδικό Google Voice χωρίς να εγγραφείτε για αυτόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος άλλος να προσπάθησε να εγγραφεί στο Google Voice χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αυτό είναι πιθανό επειδή καταχωρίσατε τον αριθμό τηλεφώνου σας κάπου και κάποιος επικοινώνησε μαζί σας σχετικά με αυτό, ζητώντας τον κωδικό.

Μπορεί να δημιουργήσουν μια ιστορία για να αιτιολογήσουν γιατί χρειάζονται να στείλετε τον κωδικό. Για παράδειγμα, εάν καταχωρίσατε ένα προϊόν προς πώληση σε έναν ιστότοπο, μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας λέγοντας ότι είναι πρόθυμοι να αγοράσουν, αλλά πρέπει να στείλετε τον κωδικό ώστε να μπορέσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Ανεξάρτητα από την ιστορία τους, μην τους δώσετε ποτέ τον κωδικό επαλήθευσης του Google Voice. Εάν το κάνετε, το άλλο άτομο θα δημιουργήσει έναν λογαριασμό Google Voice στον αριθμό τηλεφώνου σας και θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για να συλλέξει πληροφορίες για εσάς. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η απάτη του κωδικού επαλήθευσης του Google Voice.

  Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα μη λήψης ειδοποιήσεων του Apple Watch

Αν κάποιος σας ζητήσει τον κωδικό, σταματήστε αμέσως την επικοινωνία και μην του μιλάτε άλλο. Ακόμα κι αν σας προσφέρουν κάτι καλό σε αντάλλαγμα για τον κωδικό, δεν έχουν καμία επιθυμία να σας δώσουν τίποτα. το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να σε εξαπατήσουν.

Εάν δώσατε κατά λάθος τον κωδικό επαλήθευσης του Google Voice σε κάποιον, ακολουθήστε το Οδηγός βοήθειας Google Voice κατά την ανάκτηση του αριθμού σας. Και αν θέλετε να καταχωρίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου χωρίς τον κίνδυνο να πέσετε σε αυτήν την απάτη, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή προσωρινού αριθμού τηλεφώνου καύσης.

Μην δίνετε ποτέ τον κωδικό επαλήθευσης Google Voice

Ο κωδικός επαλήθευσης του Google Voice προορίζεται μόνο για προβολή και χρήση από εσάς που δημιουργήσατε έναν λογαριασμό Google Voice. Ποτέ μην το δώσεις σε κάποιον που το ζητάει, όσο καλή κι αν είναι η ιστορία του.