Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα μη λήψης ειδοποιήσεων του Apple Watch

Το Apple Watch είναι πολύ υπέροχο, σας επιτρέπει να ενημερώνεστε για τις ειδοποιήσεις σας, να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τον ύπνο σας. Είναι βασικά ένας απρόσκοπτος σύντροφος του iPhone σας και, φυσικά, υπάρχει το μόνιμα χρήσιμο ξεκλείδωμα Mac με το Apple Watch. Μέσα από όλα αυτά, ο αντικατοπτρισμός των ειδοποιήσεων είναι ένας από τους κύριους λόγους για να έχετε ένα Apple Watch, και όταν αυτό δεν λειτουργεί μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό. Εάν αντιμετωπίζετε και εσείς αυτό το ζήτημα, διαβάστε καθώς σας εξηγούμε πώς να διορθώσετε το Apple Watch που δεν λαμβάνει ειδοποιήσεις.

Πίνακας περιεχομένων

Διορθώστε το πρόβλημα με το Apple Watch που δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των ειδοποιήσεων στο Apple Watch

Όσον αφορά τις ειδοποιήσεις, το Apple Watch και το iPhone καλύπτουν έξυπνα το ένα το άλλο. Ως εκ τούτου, πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι ειδοποιήσεις μεταξύ αυτών των συσκευών προτού προσπαθήσετε να αναζητήσετε τρόπους επίλυσης των προβλημάτων. Διαφορετικά, μπορεί να συνεχίσετε να αναρωτιέστε γιατί οι ειδοποιήσεις δεν εμφανίζονται στη συσκευή σας watchOS.

Σημειώστε ότι οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται είτε στο Apple Watch σας είτε στο ζευγοποιημένο iPhone. Ναι, το διάβασες σωστά! Οι ειδοποιήσεις δεν εμφανίζονται ποτέ και στις δύο συσκευές. Όταν το ζευγαρωμένο iPhone σας είναι ξεκλείδωτο, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο iPhone σας αντί για το Apple Watch.

Ευγένεια εικόνας: Apple

Και αν το iPhone σας είναι κλειδωμένο ή κοιμάται, οι ειδοποιήσεις σας θα εμφανίζονται στο Apple Watch, εκτός εάν το ρολόι είναι κλειδωμένο. Λάβετε υπόψη ότι εάν μια εφαρμογή (δηλαδή η εφαρμογή Noise) είναι διαθέσιμη μόνο στο Apple Watch, οι ειδοποιήσεις της δεν θα εμφανίζονται στο iPhone.

Ευγένεια εικόνας: Apple

Όταν φτάσει μια ειδοποίηση στο Apple Watch, θα πρέπει να δείτε το κόκκινο εικονίδιο/ένδειξη ειδοποίησης στο επάνω κέντρο του ρολογιού. Εάν απορρίψετε ειδοποιήσεις στο Apple Watch σας, απορρίπτονται επίσης από το συνδεδεμένο iPhone σας.

  Πώς να κάνετε κράτηση για ένα Uber στους Χάρτες Google

Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις ειδοποιήσεις σας από το Κέντρο ειδοποιήσεων. Απλώς, σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Κέντρο ειδοποιήσεων. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το Digital Crown είτε το δάχτυλό σας για να πραγματοποιήσετε κύλιση στις ειδοποιήσεις σας.

11 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα «Το Apple Watch δεν λαμβάνει ειδοποιήσεις».

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσαρμόσει τέλεια τις ειδοποιήσεις του Apple Watch

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε πρώτα είναι να διασφαλίσετε ότι οι ειδοποιήσεις έχουν προσαρμοστεί ιδανικά στο Apple Watch σας. Ίσως είχατε μπερδέψει κατά λάθος τη ρύθμιση ειδοποιήσεων στη φορητή συσκευή σας και ξεχάσατε να την επαναφέρετε αργότερα.

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή Watch στο iPhone σας -> Καρτέλα Το Ρολόι μου στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης-> Ειδοποιήσεις.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε μια εφαρμογή και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τις ειδοποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Λάβετε υπόψη ότι δεν έχουν όλες οι εφαρμογές τις ίδιες επιλογές ειδοποίησης. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στο iPhone και στο Apple Watch, πατήστε Mirror my iPhone.

Υπάρχουν τέσσερις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις στη συσκευή σας watchOS:

  • Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις: Επιλέξτε το για να επιτρέψετε την εμφάνιση ειδοποιήσεων στο Κέντρο ειδοποιήσεων και επίσης να αφήσετε το Apple Watch σας να σας ειδοποιεί για τις πιο πρόσφατες ειδοποιήσεις.
  • Αποστολή στο Κέντρο ειδοποιήσεων: Επιλέξτε το για να στέλνετε ειδοποιήσεις απευθείας στο Κέντρο ειδοποιήσεων χωρίς να σας ειδοποιεί το Apple Watch.
  • Notifications Off: Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.
  • Ομαδικές ειδοποιήσεις: Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε Ομαδοποίηση ειδοποιήσεων (Εφαρμογή παρακολούθησης -> Ειδοποιήσεις) και, στη συνέχεια, επιλέξτε Απενεργοποίηση, Αυτόματα ή Κατά εφαρμογή.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας

Εάν δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο Apple Watch, υπάρχει πιθανότητα να οφείλεται στο ότι το ρολόι έχει χάσει τη σύνδεσή του με το iPhone. Πριν δοκιμάσετε οποιοδήποτε από τα άλλα βήματα, βεβαιωθείτε ότι το Apple Watch σας είναι συνδεδεμένο στο iPhone σας.

  • Στο Apple Watch σας, σύρετε προς τα πάνω στην πρόσοψη του ρολογιού για να εμφανιστεί το κέντρο ελέγχου.
  • Εάν οι συσκευές σας είναι αποσυνδεδεμένες, ένα κόκκινο εικονίδιο “X”, κόκκινο εικονίδιο iPhone ή εικονίδιο Wi-Fi θα εμφανιστεί στην κορυφή. Αυτά τα εικονίδια ενδέχεται επίσης να εμφανίζονται στο επάνω μέρος της πρόσοψης του ρολογιού.

  • Όταν το Apple Watch σας είναι συνδεδεμένο στο iPhone, ένα πράσινο εικονίδιο iPhone εμφανίζεται στην κορυφή στο κέντρο ελέγχου.
  Πώς να βρείτε γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος στους Χάρτες της Apple

Σημείωση:

  • Για να διορθώσετε το πρόβλημα σύνδεσης, βεβαιωθείτε ότι το Apple Watch και το iPhone σας βρίσκονται εντός εμβέλειας. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth και το Wi-Fi είναι ενεργοποιημένα στο iPhone σας (εφαρμογή Ρυθμίσεις -> Wi-Fi/Bluetooth).
  • Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία πτήσης είναι απενεργοποιημένη τόσο στο Apple Watch όσο και στο iPhone. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε γρήγορα από το κέντρο ελέγχου της συσκευής σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει στις εφαρμογές να στέλνουν ειδοποιήσεις

Εάν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις ειδοποιήσεις είναι ότι μόνο ορισμένες εφαρμογές δεν στέλνουν ειδοποιήσεις στο ρολόι σας, βεβαιωθείτε ότι τους έχετε δώσει την άδεια να προωθήσουν ειδοποιήσεις στο Apple Watch σας. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Watch στο iPhone σας και επιλέξτε Ειδοποιήσεις.

  • Τώρα, επιλέξτε την εφαρμογή που δεν σας στέλνει ειδοποιήσεις και επιλέξτε την επιλογή Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις.

Απενεργοποιήστε/ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ το Bluetooth στο iPhone και το Apple Watch σας

Κατά καιρούς, η απενεργοποίηση/ενεργοποίηση του Bluetooth και στις δύο συσκευές μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε πολλά κοινά προβλήματα του watchOS. Επομένως, δώστε σε αυτό το εξαιρετικό κόλπο την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα ειδοποίησης στο ρολόι.

  • Στο Apple Watch, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις -> Bluetooth και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τον διακόπτη.

  • Στο αντιστοιχισμένο iPhone, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις -> Bluetooth και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή.

  • Τώρα, επανεκκινήστε και τις δύο συσκευές σας. Μόλις γίνει επανεκκίνηση, επιστρέψτε στις ίδιες ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Bluetooth στο iPhone και το Apple Watch.

Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία Μην ενοχλείτε είναι απενεργοποιημένη

Όταν η λειτουργία Μην ενοχλείτε είναι ενεργοποιημένη ή το ρολόι είναι κλειδωμένο, οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται στο iPhone. Θα πρέπει να δείτε ένα μικροσκοπικό μισοφέγγαρο στην πρόσοψη του ρολογιού όταν το DND είναι ενεργό.

  • Σύρετε προς τα επάνω από την πρόσοψη του ρολογιού για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κέντρο ελέγχου του Apple Watch και πατήστε το κουμπί Μην ενοχλείτε για να το απενεργοποιήσετε.

Αναγκαστική επανεκκίνηση/Σκληρή επαναφορά του Apple Watch σας

Εάν οι ειδοποιήσεις εξακολουθούν να μην εμφανίζονται στο Apple Watch σας, επαναφέρετε το smartwatch σας. Έχει διορθώσει τόσα πολλά διάφορα ζητήματα του watchOS. Επομένως, δεν θα ήταν λάθος να βασιστείτε σε αυτό το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση αυτού του προβλήματος επίσης.

  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί και το Digital Crown ταυτόχρονα μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple στην οθόνη.
  • Μόλις το Apple Watch σας επανεκκινήσει, περιμένετε λίγο για να ελέγξετε αν έχουν αρχίσει να φτάνουν ειδοποιήσεις.

Ενημερώστε τις εφαρμογές στο Apple Watch σας

Εάν δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις από ορισμένες εφαρμογές στο Apple Watch σας, βεβαιωθείτε ότι αυτές οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες.

  • Εκκινήστε το App Store στο Apple Watch -> Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Λογαριασμός.
  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Square Enix i2501

  • Μετά από αυτό, πατήστε Ενημέρωση. Τώρα, μπορείτε είτε να ενημερώνετε μία εφαρμογή τη φορά είτε να πατάτε Ενημέρωση όλων για να ενημερώνετε όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα.

Διαγράψτε τις προβληματικές εφαρμογές και εγκαταστήστε τις ξανά

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από ορισμένες εφαρμογές στη συσκευή σας watchOS, διαγράψτε και εγκαταστήστε ξανά αυτές τις προβληματικές εφαρμογές.

  • Πατήστε το Digital Crown για πρόσβαση στην αρχική οθόνη του Apple Watch σας. Εάν η αρχική οθόνη βρίσκεται στην προβολή πλέγματος, αγγίξτε παρατεταμένα ένα εικονίδιο εφαρμογής. Στη συνέχεια, πατήστε Επεξεργασία εφαρμογής στο μενού για να μεταβείτε στη λειτουργία jiggle.
  • Μετά από αυτό, πατήστε το κουμπί “X” στο επάνω μέρος της εφαρμογής που θέλετε να καταργήσετε και πατήστε Διαγραφή εφαρμογής.

Ενημερώστε το Apple Watch σας

Τις περισσότερες φορές, οι ενημερώσεις λογισμικού του watchOS συνοδεύονται από βελτιώσεις απόδοσης και αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων. Εάν οι ειδοποιήσεις εξακολουθούν να παρουσιάζουν κακή συμπεριφορά στο Apple Watch σας, η ενημέρωση του λογισμικού θα ήταν μια σοφή κίνηση.

Ενημερώστε το watchOS από το Apple Watch

  • Για να ξεκινήσετε, τοποθετήστε το Apple Watch στο φορτιστή του και βεβαιωθείτε ότι το ρολόι φορτίζει.
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Apple Watch και επιλέξτε Γενικά.
  • Μετά από αυτό, πατήστε Ενημέρωση λογισμικού και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του watchOS.

Ενημερώστε το Apple Watch χρησιμοποιώντας το iPhone

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Watch στο iPhone σας και επιλέξτε Γενικά. Στη συνέχεια, πατήστε Ενημέρωση λογισμικού και, στη συνέχεια, περιμένετε για λίγο έως ότου η συσκευή σας ελέγξει για την ενημέρωση.
  • Μόλις εμφανιστεί η διαθέσιμη ενημέρωση, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη επανάληψη του watchOS ως συνήθως.

Τελευταία λύση: Διαγράψτε το Apple Watch και επανασυνδέστε το με το iPhone σας

Εάν το Apple Watch σας εξακολουθεί να μην μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις, διαγράψτε το ρολόι και αντιστοιχίστε το ξανά με το iPhone σας. Γνωστό ως η έσχατη λύση, συχνά διορθώνει επίμονα προβλήματα του watchOS. Χάρη στην αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, δεν θα χάσετε δεδομένα. Επομένως, μην ανησυχείτε για αυτό.

Διαγράψτε το Apple Watch σας

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Apple Watch και πατήστε Γενικά. Μετά από αυτό, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος και πατήστε Επαναφορά.
  • Στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων και επιβεβαιώστε.

Διαγράψτε το Apple Watch σας χρησιμοποιώντας το iPhone

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή Watch στο iPhone σας και επιλέξτε Γενικά. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος και πατήστε Επαναφορά.
  • Στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή περιεχομένου και ρυθμίσεων Apple Watch και επιβεβαιώστε.

Αφού διαγράψετε επιτυχώς το Apple Watch, ανοίξτε την εφαρμογή Watch στο iPhone σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για να αντιστοιχίσετε ξανά και τις δύο συσκευές.

Σημείωση:

Διορθώθηκε το πρόβλημα που δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις Apple Watch

Έτσι, ολοκληρώνεται αυτός ο λεπτομερής οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων σχετικά με την επίλυση προβλημάτων ειδοποιήσεων Apple Watch. Ας ελπίσουμε ότι οι ειδοποιήσεις είναι ξανά στο σωστό δρόμο στη συσκευή σας watchOS. Το watchOS 8 αντιμετωπίζει πολλά ενοχλητικά ζητήματα, όπως το πρόβλημα του Portraits Watch Face που δεν λειτουργεί, η αδυναμία εγκατάστασης εφαρμογών και η φόρτιση του Apple Watch. Πείτε μου την εμπειρία σας από τη χρήση της πιο πρόσφατης επανάληψης του watchOS και εάν τα παραπάνω κόλπα έχουν λειτουργήσει για εσάς.