Πώς να διαγράψετε τα σχόλιά σας στο TikTok

Το TikTok είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα ψυχαγωγίας που έχει γίνει αρκετά δημοφιλής και εθιστική κατά την περίοδο του lockdown. Πολλοί άνθρωποι έχουν ανακαλύψει ξανά την καριέρα τους με αυτήν την πλατφόρμα. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτό και για όλες τις αποσκευές, όπως η απάντηση σε σχόλια μίσους ή πώς να διαγράψετε σχόλια στο TikTok που συνοδεύουν αυτό. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά ένα μήνυμα στο TikTok και πώς να διαγράψετε τα σχόλιά σας στο TikTok. Ας βουτήξουμε!

Θα μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε τα σχόλιά σας στο TikTok περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Με την αυξανόμενη τρέλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο ανταγωνισμός μεταξύ διαφορετικών δημιουργών περιεχομένου είναι πάντα στο αποκορύφωμά του. Οι περισσότεροι από αυτούς υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά σε αντίθεση με αυτούς, μερικοί θέλουν πάντα να πέσει ο άλλος. Όλοι οι δημιουργοί βιώνουν τέτοια αρνητικά και ανεπιθύμητα σχόλια. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αγνοήσετε τα σχόλια κάποιου:

  • Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην αφήσετε τα σχόλια των άλλων να σας επηρεάσουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αγνοήσετε όλη την ανεπιθύμητη ένταση και το άγχος.
  • Να είστε πιστοί στο περιεχόμενο που δημιουργείτε και να αναπτύσσεστε συνεχώς με καινοτόμες και ελκυστικές ιδέες.
  • Αν σας ενοχλεί πολύ, μπορείτε πάντα να αποκλείσετε τους λογαριασμούς.

Μερικές φορές γίνεται πολύ δύσκολο και εγωιστικό να αντιμετωπίζεις σχόλια μίσους όταν εργάζεσαι σκληρά για να διασκεδάσεις το κοινό. Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απαντήσετε σε σχόλια μίσους και να συνεχίσετε τη δουλειά σας με ενθουσιασμό ταυτόχρονα.

  • Ζητήστε τους μια εξήγηση: Ο Μαχάτμα Γκάντι πίστευε ότι αν κάποιος σας χαστουκίσει, επιτρέψτε του να το κάνει δύο φορές. Αυτό είτε κάνει το άτομο να ντρέπεται είτε μπορεί να συμπεριφέρεται με έλεος μπροστά σε άλλους. Σε αυτή την περίπτωση, ρωτήστε το άτομο γιατί αισθάνεται έτσι και αν πίστευε ότι κάτι άλλο ήταν επίσης απίθανο. Αυτό μπορεί να τους σοκάρει καθώς στόχευαν να σας πυροδοτήσουν, αντίθετα, δεχτήκατε την κριτική με ανοιχτές αγκάλες.

  • Αποδεχτείτε αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό: Δώστε τους ακριβώς αυτό που θέλουν και συμφωνήστε ευθέως με αυτό που λένε. Αυτό ανατρέπει εντελώς τον σκοπό του αγενούς σχολίου τους.

  • Τους ευχαριστούμε για το σχόλιό τους: Οι άνθρωποι εκνευρίζονται όταν κάποιος συμπεριφέρεται καλά ακόμα κι αν συμπεριφέρθηκε σαν ανόητοι. Αντί να απαντήσετε αρνητικά, ευχαριστήστε τους για την κριτική τους γνώμη. Αυτό στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στο άλλο άτομο ότι δεν θα ενεργοποιηθείτε από αυτά τα άσχημα σχόλια.

  • Κάντε αστεία: Μπορείτε πάντα να επιλέξετε να εκτρέψετε την προσοχή από ένα σοβαρό θέμα σε κάτι αστείο. Για παράδειγμα, στείλτε μια αστεία εικόνα ή GIF. Μπορεί να ηρεμήσουν και να συνεχίσουν τη διασκέδαση. Μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε ένα αστείο για να προσπαθήσετε να ελαφρύνετε τη διάθεση.

  • Αγνοήστε τα εντελώς: Εάν καμία από τις προαναφερθείσες συμβουλές δεν λειτουργεί, απλώς αγνοήστε το μήνυμά τους και αφήστε τα να κρέμονται. Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας σε αυτά τα άσχημα σχόλια.

Εάν έχετε σχολιάσει οποιαδήποτε ανάρτηση στο TikTok και τώρα θέλετε να τη διαγράψετε, ακολουθήστε τα επόμενα βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Μεταβείτε στο επιθυμητό σχόλιο που κάνατε και το οποίο τώρα θέλετε να διαγράψετε.

3. Πατήστε παρατεταμένα το σχόλιο για ένα δευτερόλεπτο μέχρι να εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο.

4. Από το αναδυόμενο μενού, πατήστε Διαγραφή.

Το σχόλιό σας θα διαγραφεί αμέσως.

Δεν μπορείτε να διαγράψετε τα σχόλια άλλων στο TikTok. Μπορείτε να τα αναφέρετε στο TikTok μόνο εάν τα θεωρείτε προσβλητικά ή παραβιάζουν τις Οδηγίες κοινότητας του TikTok.

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε μια απάντηση στο σχόλιό σας στο Tiktok, αλλά μόνο εάν είναι στη δική σας ανάρτηση. Δεν μπορείτε να διαγράψετε τα σχόλια ή τις απαντήσεις στην ανάρτηση κάποιου άλλου.

Εάν δεν μπορείτε να διαγράψετε τα σχόλιά σας στο TikTok, μπορεί να συμβεί επειδή:

  • Ασταθής ή καθόλου σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Ξεπερασμένη εφαρμογή TikTok
  • Σφάλματα στην εφαρμογή
  • Ο κάτοχος λογαριασμού απενεργοποίησε τα σχόλια αφού σχολιάσατε εσείς

Εάν τα σχόλια ενοχλούν εσάς και την παραγωγικότητά σας, πρέπει να λάβετε μέτρα εναντίον τους. Μπορείτε να διαγράψετε ή να αγνοήσετε τέτοια σχόλια για να κρατήσετε την αρνητικότητα μακριά από τον λογαριασμό σας. Ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να εκλάβετε μερικά από αυτά ως εποικοδομητική κριτική. Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να είναι πρωτότυπο και το προφίλ σας θα πρέπει να είναι πραγματικό ανεξάρτητα από το τι. Οι χρήστες εκτιμούν τη διαφάνεια και ως εκ τούτου δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψετε την ουσία του προφίλ σας.

Μπορείτε να διαγράψετε μηνύματα TikTok;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε μηνύματα TikTok. Μπορείτε επίσης να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων για ένα μήνυμα από τη λίστα μηνυμάτων σας. Επιπλέον, μπορείτε να διαγράψετε τα μηνύματα από συνομιλίες ή σχόλια στον λογαριασμό σας.

Πώς διαγράφετε οριστικά ένα μήνυμα στο TikTok;

Κάθε φορά που διαγράφετε ένα μήνυμα από ένα άμεσο μήνυμα (DM) στο TikTok, διαγράφεται οριστικά από τη συνομιλία ή τη συνομιλία σας. Το άλλο άτομο μπορεί να έχει ακόμα τις συνομιλίες, αλλά δεν θα δείτε ξανά το μήνυμα. Ομοίως, για ένα σχόλιο που κάνατε σε μια ανάρτηση, εάν εσείς ή αυτό το άτομο τη διαγράψετε, θα παραμείνει για πάντα και δεν μπορεί να ανακτηθεί. Ας δούμε πώς να διαγράψετε οριστικά ένα μήνυμα στο TikTok.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην καρτέλα Εισερχόμενα από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο παράθυρο συνομιλίας που θέλετε.

4. Πατήστε παρατεταμένα την επιθυμητή συνομιλία και πατήστε Διαγραφή.

Η συνομιλία σας θα διαγραφεί αμέσως από το παράθυρο συνομιλίας. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να κατανοήσετε τη διαδικασία σχετικά με τον τρόπο διαγραφής των σχολίων σας στο TikTok.

Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα στο TikTok, διαγράφεται για το άλλο άτομο;

Όχι, όταν διαγράφετε ένα μήνυμα στο TikTok, δεν διαγράφεται για το άλλο άτομο. Το μήνυμα διαγράφεται μόνο για εσάς και τη συνομιλία σας.

Πώς διαγράφετε μια ολόκληρη συνομιλία στο TikTok;

Παρακάτω είναι τα βήματα για να διαγράψετε μια ολόκληρη συνομιλία στο TikTok.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και πατήστε στην καρτέλα Εισερχόμενα.

2. Πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλετε.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή.

4. Πάλι, πατήστε Διαγραφή από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ολόκληρη η συνομιλία με το συγκεκριμένο προφίλ θα διαγραφεί. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να διαγράφετε τα σχόλιά σας στο TikTok.

Πώς βλέπετε το ιστορικό TikTok;

Μπορείτε να δείτε το ιστορικό του TikTok με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας και πατήστε την καρτέλα Προφίλ από την κάτω γραμμή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

4. Πατήστε Ιστορικό παρακολούθησης στην ενότητα Περιεχόμενο και εμφάνιση.

5. Τώρα, πατήστε στο επιθυμητό ιστορικό για να το προβάλετε ξανά.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να διαγράφετε τα σχόλιά σας στο TikTok και πώς να απαντάτε σε σχόλια μίσους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος είδε το προφίλ σας στο TikTok και να το ελέγξετε