Πώς να χρησιμοποιήσετε το Story Mix σε φωτογραφίες στα Windows 10

Η Microsoft ανακοίνωσε μια λειτουργία που ονομάζεται Story Mix in Photos στα Windows 10 πριν από λίγο καιρό. Η δυνατότητα αρχικά εφαρμόστηκε στις εκδόσεις εκ των έσω, στους χρήστες στο Fast ring. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια ταινία από βίντεο και φωτογραφίες. Είναι βασικά το Movie Maker της Microsoft αλλά πολύ πιο απλό και με λιγότερες δυνατότητες. Σε μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής, η Microsoft έχει ενεργοποιήσει το Story Mix στις Φωτογραφίες σε σταθερή έκδοση των Windows 10. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Προσθήκη φακέλου

Η εφαρμογή Φωτογραφίες είναι λίγο προβληματική όσον αφορά τον εντοπισμό βίντεο. Θα πρέπει είτε να μετακινήσετε όλα τα βίντεο που θέλετε να προσθέσετε σε ένα remix ιστορίας στη βιβλιοθήκη εικόνων ή να προσθέσετε τον φάκελο στον οποίο βρίσκονται τα βίντεο, στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Βεβαιωθείτε ότι το Photos εντοπίζει τα βίντεο. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να εντοπίσει εικόνες που προστέθηκαν πρόσφατα. Κάντε κλικ στο κουμπί Ανανέωση στο επάνω μέρος για να αναγκάσετε την εφαρμογή να ελέγξει για νέο περιεχόμενο.

  Γιατί το Omegle δεν λειτουργεί;

Μίξη ιστορίας σε φωτογραφίες

Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και μεταβείτε στην καρτέλα “Άλμπουμ”. Κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία βίντεο”.

Περιηγηθείτε στους φακέλους και επιλέξτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλετε να προσθέσετε στο βίντεό σας.

Αφού προσθέσετε το βίντεο και τις φωτογραφίες, θα μεταφερθείτε σε μια διεπαφή επεξεργασίας βίντεο με ένα χρονοδιάγραμμα. Επιλέξτε κάθε εικόνα/βίντεο και επιλέξτε πόσο καιρό θα είναι ορατό στο βίντεο. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο για να αλλάξετε τη σειρά τους και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες όποτε θέλετε.

Στο Story Mix, έχετε την επιλογή να προσθέσετε εφέ κίνησης, φίλτρα και μουσική. Τα φίλτρα και τα εφέ προστίθενται ανά στοιχείο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο. Υπάρχει ένας μικρός αριθμός εφέ κίνησης και φίλτρων για να διαλέξετε. Όσον αφορά τη μουσική, η εφαρμογή Φωτογραφίες έχει μερικές προεπιλογές, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα αρχείο μουσικής από τη δική σας μουσική βιβλιοθήκη.

  Ενεργοποιήστε την είσοδο T9 στο iPhone 5s Dialer [Jailbreak]

Μόλις τελειώσετε, πρέπει να εξαγάγετε το βίντεό σας. Το Photos προσφέρει εξαγωγή του σε τρεις διαφορετικές ποιότητες. S για μικρές που μεταφορτώνονται γρήγορα και είναι κατάλληλο για μικρές οθόνες, M για μεσαίες που είναι βελτιστοποιημένες για κοινή χρήση στο διαδίκτυο και L που είναι κατάλληλο για προβολή σε μεγάλες οθόνες.

Τα βίντεο εξάγονται σε μορφή MP4.

Η εφαρμογή Φωτογραφίες θα πρέπει να έχει ενημερωθεί αυτόματα. Εάν όχι, ελέγξτε την εφαρμογή Windows Store για ενημέρωση. Εάν η εφαρμογή είναι ενημερωμένη και δεν βλέπετε αυτήν τη δυνατότητα, είναι πιθανό η Microsoft να την κυκλοφορήσει για να επιλέξει χρήστες στη σταθερή έκδοση. Δεν πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να είναι διαθέσιμο σε όλους, δεδομένου ότι η Ενημέρωση Fall Creators πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

  Πώς να διορθώσετε την επιλογή αδρανοποίησης που λείπει στα Windows 10