Πώς να χρησιμοποιήσετε το New Claude 3 AI Prompt Store της Anthropic

Βασικά Takeaways

  • Η βιβλιοθήκη προτροπών του Anthropic είναι ένα δωρεάν εργαλείο με σωρούς προτροπών AI.
  • Οι προτροπές είναι εύχρηστες και καλύπτουν διάφορες κατηγορίες, με τις προτροπές τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργούνται από τους χρήστες να έρχονται αργότερα.
  • Οι χρήστες μπορούν να αναμένουν παρόμοιες και ακριβείς απαντήσεις σε διαφορετικά chatbots AI χρησιμοποιώντας τις προτροπές του Anthropic.

Η προτροπή τεχνητής νοημοσύνης είναι μια δύσκολη δεξιότητα για να μάθει κανείς. Είναι αρκετά εύκολο να πετάξετε οποιοδήποτε παλιό αίτημα σε ένα εργαλείο AI όπως το ChatGPT, το Copilot ή το Claude, αλλά δεν λαμβάνετε πάντα την απάντηση που θέλετε ή περιμένετε. Ο προγραμματιστής του Claude 3, Anthropic, αισθάνεται τον συλλογικό μας πόνο και κυκλοφόρησε μια εύχρηστη βιβλιοθήκη που έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθά να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε (και χρειαζόμαστε!) όταν χρησιμοποιούμε το πιο πρόσφατο εργαλείο AI.

Η άμεση βιβλιοθήκη του Anthropic είναι απλή στη χρήση — και ακόμα καλύτερα, είναι εντελώς δωρεάν.

Τι είναι η Anthropic’s Prompt Library;

Η άμεση βιβλιοθήκη του Anthropic είναι ένα δωρεάν εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη λήψη των απαντήσεων και των αποτελεσμάτων τεχνητής νοημοσύνης που χρειάζεστε για την εκάστοτε εργασία.

Είναι γεμάτο με εκατοντάδες διαφορετικά μηνύματα που καλύπτουν πολλές κατηγορίες, όπως η δημιουργία μιας ιστοσελίδας, η δημιουργία ενός παιχνιδιού HTML, η εταιρική ομιλία, ο εντοπισμός σφαλμάτων Python, η ερμηνεία ονείρων και πολλά άλλα.

  Γιατί οι άνθρωποι επαναφέρουν vintage υπολογιστές και πώς μπορείτε επίσης

Υπάρχουν στοίβες προτροπών που αναπτύχθηκαν από την Anthropic, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχει επίσης μια ολόκληρη ενότητα προτροπής που υποβάλλεται από τον χρήστη. Τη στιγμή της γραφής, αυτή η ενότητα δεν έχει πληθυσμό. Ωστόσο, υπάρχει μια φόρμα υποβολής διαθέσιμη στη βιβλιοθήκη προτροπής, όπου η Anthropic θα «πληροφορήσει τους χρήστες των οποίων οι προτροπές λατρεύουμε να σας δείξουμε την εκτίμησή μας και να σας ενημερώσουμε ότι έχει προστεθεί η προτροπή σας».

Είναι μια ωραία πινελιά για όσους ξοδεύουν χρόνο για να τελειοποιήσουν την άμεση ανδρεία τους και θέλουν να μοιραστούν αυτές τις συμβουλές με τον κόσμο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη βιβλιοθήκη προτροπής του Anthropic

Όπως αναφέρθηκε, το Anthropic έχει καλύψει έναν τεράστιο αριθμό θεμάτων στην άμεση βιβλιοθήκη του. Οι προτροπές έχουν διαφορετικές μορφές ανάλογα με το θέμα.

Για παράδειγμα, το Διερμηνέας ονείρων Η προτροπή περιλαμβάνει μια είσοδο συστήματος (τι ζητάτε από το AI) και μια είσοδο χρήστη (τι θέλετε να συζητήσει ο διερμηνέας).

Ενώ η προτροπή Corporate Clairvoyant διαθέτει μια είσοδο χρήστη που έχει σχεδιαστεί για την ανάλυση και τη σύνοψη μιας αναφοράς, τονίζοντας σημαντικά χαρακτηριστικά.

Η χρήση οποιασδήποτε από τις προτροπές είναι απλή: απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε τις στο Claude (ή σε άλλο chatbot τεχνητής νοημοσύνης), τροποποιήστε τις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και είστε έτοιμοι.

Είναι καλή η Anthropic Prompt Library;

Όπως συμβαίνει με κάθε βιβλιοθήκη ή εργαλείο προτροπής, η είσοδος εξακολουθεί να περιορίζει την έξοδο. Δώστε του ελάχιστες πληροφορίες για να εργαστείτε μαζί του και θα δώσει κακή απάντηση. Ωστόσο, η παροχή επαρκών πληροφοριών είναι πάντα μια ισορροπία.

  Πώς να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε πολλά προφίλ βίντεο Amazon Prime

Οι προτροπές Anthropic που δοκίμασα ήταν αξιοπρεπείς και, το πιο εντυπωσιακό, κατάφερα να έχω παρόμοια αποτελέσματα σε σύγκριση με το ChatGPT Plus (χρησιμοποιώντας GPT-4). Τώρα, δεν συγκρίνουμε καθαρά τον Claude και το ChatGPT, αλλά ας πάρουμε για παράδειγμα τον Dream Interpreter. εισάγω:

Σύστημα: Είστε βοηθός τεχνητής νοημοσύνης με βαθιά κατανόηση της ερμηνείας και του συμβολισμού των ονείρων. Ο στόχος σας είναι να παρέχετε στους χρήστες διορατικές και ουσιαστικές αναλύσεις των συμβόλων, των συναισθημάτων και των αφηγήσεων που υπάρχουν στα όνειρά τους. Προσφέρετε πιθανές ερμηνείες ενθαρρύνοντας τον χρήστη να αναλογιστεί τις δικές του εμπειρίες και συναισθήματα.

Χρήστης: Με κυνηγούσαν σε μακριές σκοτεινές σήραγγες που δεν είχαν τέλος, αν και υπήρχαν φώτα στο τέλος που ήθελα να φτάσω. Έπαιζε δυνατή μουσική techno όλη την ώρα και συνέχιζα να συναντώ πρόσωπα στη σκιά.

Ο Claude 3 του Anthropic απάντησε:

Ενώ το ChatGPT 4 απάντησε:

Αυτό είναι αρκετά παρόμοιο, καλύπτει τις ίδιες σκέψεις, συναισθήματα και εικόνες. Ωστόσο, δεδομένου του αριθμού των ιστότοπων, των αναρτήσεων ιστολογίου και των βιβλίων στους οποίους έχουν εκπαιδευτεί και τα δύο εργαλεία, αυτές οι λεπτομέρειες είναι σχετικά εύκολο να διακριθούν.

Ζήτησα λοιπόν και από τα δύο εργαλεία να μου φτιάξουν μερικές συνταγές χρησιμοποιώντας το Anthropic’s Μαγειρικός Δημιουργός προτροπή. Εισαγάγω συστατικά με κλίση προς ένα πιάτο stir-fry και ένα πιάτο ζυμαρικών, αλλά με μερικά συστατικά crossover για να δω πώς θα αυτοσχεδιάσει οποιοδήποτε από τα εργαλεία AI:

Σύστημα: Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε εξατομικευμένες ιδέες συνταγών με βάση τα στοιχεία των διαθέσιμων συστατικών και τις διατροφικές προτιμήσεις του χρήστη. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να προτείνετε μια ποικιλία από δημιουργικές και νόστιμες συνταγές που μπορούν να παρασκευαστούν χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που δίνονται, καλύπτοντας παράλληλα τις διατροφικές ανάγκες του χρήστη, εάν αναφέρονται. Για κάθε συνταγή, δώστε μια σύντομη περιγραφή, μια λίστα με τα απαραίτητα συστατικά και ένα απλό σύνολο οδηγιών. Βεβαιωθείτε ότι οι συνταγές είναι εύκολες στην εφαρμογή, θρεπτικές και μπορούν να παρασκευαστούν με ελάχιστα πρόσθετα συστατικά ή εξοπλισμό.

  6 Κορυφαίοι μεσίτες μηνυμάτων για σύγχρονες εφαρμογές

Χρήστης: Διαθέσιμα συστατικά: τόφου, μοσχαρίσιο κρέας, τσίλι, φρέσκα κρεμμυδάκια, κολοκυθάκια, μανιτάρια κουμπιού, πέστο, βασιλικός, λεμόνι, κατεψυγμένα μπιζέλια, ζυμαρικά, ζυμαρικά, κρασί ρυζιού, βαλσάμικο ξύδι, σάλτσα σόγιας, σουσάμι.

Ο Claude 3 απάντησε με τρία πιάτα, αν και η μορφοποίηση ήταν λίγο σπασμένη. Και τα βήματα μαγειρέματος, αν και ήταν εύκολο να ακολουθηθούν, ήταν επίσης αραιά σε πληροφορίες. Μάλλον ταιριάζουν καλύτερα σε έναν πιο έμπειρο μάγειρα που γνωρίζει ήδη τους χρόνους που απαιτούνται για ορισμένες τεχνικές μαγειρέματος.

Για παράδειγμα: το να κάνετε σπειροειδή τα κολοκυθάκια για να φτιάξετε ζυμαρικά είναι μια υπέροχη ιδέα, αλλά είναι απίθανο οι περισσότεροι άνθρωποι να έχουν τον σωστό εξοπλισμό για αυτό. “Bake the tofu”—υπέροχο, αλλά για πόσο;

Οι συνταγές ChatGPT 4 ήταν παρόμοιες με του Claude 3, χρησιμοποιώντας τις προτροπές του Anthropic. Ωστόσο, ήταν πιο εύκολο να ακολουθηθούν.

Αυτά είναι μόνο δύο παραδείγματα από μια τεράστια λίστα της άμεσης βιβλιοθήκης του Anthropic. Και οι δύο προτροπές λειτούργησαν καλά, και ακόμα καλύτερα. Και οι δύο προτροπές παρείχαν ακριβή και παρόμοια αποτελέσματα σε εναλλακτικά chatbot AI, όπως το ChatGPT. Η βιβλιοθήκη προτροπών της Anthropic λειτουργεί καλά με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Claude 3, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να λάβετε αυτά τα μηνύματα και να τα χρησιμοποιήσετε αλλού!