Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Duet AI στα Φύλλα Google

Ο προγραμματισμός για εργασίες, έργα ή οποιαδήποτε δραστηριότητα δεν είναι πάντα διασκεδαστικός, ειδικά καθώς απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. Ωστόσο, με το Google Duet AI, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε σχέδια για όλες τις δραστηριότητές σας.

MUO VIDEO ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΚΥΛΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Το Google Duet AI είναι ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης (AI) που ενσωματώνεται με εφαρμογές Google Workspace όπως τα Φύλλα Google. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Duet AI στα Φύλλα Google για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα.

Τρόπος πρόσβασης και χρήσης Duet AI στα Φύλλα Google

Για να χρησιμοποιήσετε το Duet AI στα Φύλλα Google, πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Google Workspace εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Workspace Labs.
  • Επισκέψου το Ιστότοπος Google Workspace Labs. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας στο Google, εάν δεν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπου είστε ήδη συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Google.
  • Αφού συνδεθείτε, θα κατευθυνθείτε στη σελίδα εγγραφής στο Labs, όπου θα δηλώσετε ενδιαφέρον.
  • Πραγματοποιήστε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας, επιλέξτε τα σχετικά πλαίσια και κάντε κλικ στην Υποβολή — φροντίστε πρώτα να διαβάσετε τη σημείωση απορρήτου και τους όρους παροχής υπηρεσιών!
  • Θα λάβετε επιβεβαίωση ότι μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση στο Εργαστήριο Workspace της Google.
  • Αν και μπορεί να μην είναι άμεσο (καθώς η Google εξακολουθεί να διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα), τελικά, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Duet AI στα Φύλλα Google. Για έλεγχο, μεταβείτε στο Αρχική σελίδα των Φύλλων Google στον υπολογιστή σας και ανοίξτε ένα νέο φύλλο.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο Βοηθήστε με να οργανώσω (Εργαστήρια) στην επάνω αριστερή γωνία. μοιάζει με τραπέζι με αστέρι. Μόλις κάνετε κλικ, η καρτέλα Βοηθήστε με να οργανώσω θα ανοίξει στη δεξιά πλευρά της σελίδας.
  • Εισαγάγετε ένα μήνυμα προτροπής για οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε να δημιουργήσετε και κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία.
  • Μόλις δημιουργηθεί μια απάντηση, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Εισαγωγή. Μπορείτε επίσης να βαθμολογήσετε τις προτάσεις χρησιμοποιώντας τα εικονίδια αντίχειρες ή αντίχειρες. Μπορεί να σας ζητηθεί να παράσχετε πρόσθετα σχόλια μετά την αξιολόγηση.
  •   7 Power Managers για να προστατέψετε το ακριβό σας Home Theater grtechpc.org

    Στην καρτέλα Βοηθήστε με να οργανώσω, θα διαπιστώσετε ότι η Google σκοπεύει να ενημερώσει το Duet AI για Φύλλα για να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε και να αναλύσετε περιεχόμενο σε ένα υπάρχον υπολογιστικό φύλλο, αντί να δημιουργεί μόνο νέα φύλλα με προσαρμοσμένα πρότυπα.

    Πώς το Duet AI για τα Φύλλα Google μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την παραγωγικότητα

    Ακολουθούν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από την πρόσβαση στο Duet AI στα Φύλλα Google.

    1. Εξαιρετική εκκίνηση για την οργάνωση δραστηριοτήτων

    Με το Duet AI για Φύλλα Google, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο αποκλειστικά με βάση τις προτροπές σας. Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε κανένα κελί ή δεδομένα εισαγωγής ώστε ο βοηθός AI να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για τις δραστηριότητές σας.

      Πώς να υπολογίσετε τέλεια το μέγεθος της αγοράς;

    Αυτό σας δίνει ένα καλό ξεκίνημα προγραμματισμού. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια φόρμα εισαγωγής δεδομένων, σχέδια για τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας ή ένα σύστημα παρακολούθησης στόχων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιγράψετε τι θέλετε να επιτύχετε και το Duet AI θα δημιουργήσει ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

    Φυσικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις στήλες για να σας ταιριάζουν καλύτερα μετά την εισαγωγή του πίνακα που δημιουργήθηκε.

    2. Ταξινόμηση και ανάλυση δεδομένων

    Η Google σκοπεύει να ενημερώσει το Duet AI για Φύλλα για να παρέχει εργαλεία ταξινόμησης και ανάλυσης. Αυτό θα σήμαινε ότι το Duet AI θα μπορούσε να κατανοήσει το πλαίσιο των δεδομένων σας και να εκχωρήσει ετικέτες σε σχετικά κελιά. Είναι επίσης πιθανό ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης να προτείνει επιλογές αυτόματης συμπλήρωσης, να ανιχνεύει διπλότυπα και να επικυρώνει τους τύπους δεδομένων σας στα Φύλλα Google, μειώνοντας τον φόρτο εισαγωγής δεδομένων.

    Επίσης, με αναλυτικά εργαλεία, το Duet AI θα μπορούσε να προτείνει σχετικούς τύπους, φίλτρα, συναρτήσεις και συγκεντρωτικούς πίνακες. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τα σχόλια των χρηστών, τα στοιχεία της έρευνας και τα αποτελέσματα των δοκιμών.

    Περιορισμοί Duet AI για Φύλλα Google

    Ενώ το Duet AI για Φύλλα Google υπόσχεται πολλά, θα πρέπει να παρακολουθείτε τους περιορισμούς του.

    1. Είναι πιθανό να προκαλέσει σφάλματα

    Πίστωση εικόνας: drobotdean/freepik

    Στην καρτέλα Βοηθήστε με να οργανώσω, υπάρχει μια δήλωση αποποίησης ευθύνης ότι το Duet AI για Φύλλα Google «δεν θα το κάνει πάντα σωστά». Αυτό μπορεί να οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο διατυπώνετε τις προτροπές σας ή στην έλλειψη προτύπου παρόμοιου με αυτό που ζητήσατε από τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης.

      Χρησιμοποιήστε πληκτρολόγια με το ένα χέρι για να πληκτρολογείτε καλύτερα με το αριστερό σας χέρι

    Να θυμάστε ότι αυτή η δυνατότητα είναι κυρίως διαθέσιμη για να σας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με εργαλεία που υποστηρίζονται από AI ενσωματωμένα στα προϊόντα της Google και να μοιράζεστε σχόλια.

    Ένας καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Duet AI για τα Φύλλα Google είναι να διασφαλίσετε ότι οι προτροπές σας είναι πάντα καλά διατυπωμένες, με τις σωστές περιγραφές και λέξεις-κλειδιά. Η Google προτείνει επίσης ότι χρησιμοποιείτε οδηγίες αντί για ερωτήσεις.

    2. Μπορεί να φανεί καταπονητικό

    Αν και η παροχή πρωτοποριακής αρχής στον προγραμματισμό είναι εξαιρετική, το Duet AI για Φύλλα Google θα ήταν πολύ καλύτερο εάν μπορούσε να βοηθήσει με την ανάλυση δεδομένων, την εισαγωγή και την οπτικοποίηση. Προς το παρόν, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο κεφαλίδες στηλών και δείγματα περιεχομένων πίνακα.

    3. Μπορεί να έχει παραισθήσεις

    Καθώς το Duet AI είναι ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί περιστασιακά να παράγει απροσδόκητα ή άσχετα αποτελέσματα, που συνήθως αναφέρονται ως παραισθήσεις AI. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει πάντα η πιθανότητα το περιεχόμενο που δημιουργεί να είναι ακατάλληλο, ανακριβές ή άσχετο.

    Επομένως, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε προσεκτικά όλο το περιεχόμενο που δημιουργείται πριν το εισαγάγετε στο υπολογιστικό φύλλο σας. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο παροχής σχολίων, ώστε η Google να βελτιώσει τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης.

    Οργανωθείτε καλύτερα με Duet AI για Φύλλα Google

    Το Duet AI για Φύλλα Google σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σχέδια για διάφορες δραστηριότητες παρέχοντας απλώς προτροπές. Και καθώς αυτό το εργαλείο προχωρά, θα μπορείτε τελικά να το χρησιμοποιήσετε για να αναλύσετε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

    Ωστόσο, να θυμάστε ότι το Duet AI για Φύλλα Google είναι μόνο ένα εργαλείο για να σας βοηθήσει. Μην βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρέχει.