Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Goals του Strava για να παραμείνετε κίνητροι

Σκοπεύετε να τρέξετε 10 μίλια αυτή την εβδομάδα; Ή θέλετε να έχετε περισσότερες από 1.000 ώρες δραστηριότητας κατά τη διάρκεια του έτους; Με τη λειτουργία στόχων Strava, μπορείτε εύκολα να ορίσετε και να παρακολουθείτε τις προσπάθειές σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το άθλημά σας και να αποφασίσετε για ένα ορόσημο.

Είναι διαθέσιμοι στόχοι στο δωρεάν σχέδιο της Strava;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία στόχων του Strava στο δωρεάν σχέδιό του. Ωστόσο, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Strava προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δοκιμάσετε τις καλύτερες δυνατότητες του Strava προτού αποφασίσετε εάν πρέπει να εγγραφείτε στο επί πληρωμή πρόγραμμα του.

Πώς να θέσετε έναν νέο στόχο για τις δραστηριότητές σας

Εάν συχνά δεν έχετε κίνητρο για να ολοκληρώσετε τις προπονήσεις σας ή χρειάζεστε έναν καλύτερο τρόπο για να παρακολουθείτε τις προσπάθειές σας, μπορείτε να θέσετε έναν νέο στόχο για τις δραστηριότητές σας στο Strava. Ή ίσως προπονείστε για μια εκδήλωση και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα είστε έτοιμοι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Strava μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την προπόνησή σας.

  Ανάλυση ασφάλειας, απόδοσης και WordPress των κορυφαίων 1 εκατομμυρίων τοποθεσιών

Στην εφαρμογή Strava για κινητά, μπορείτε να βρείτε τη λειτουργία Στόχοι στην καρτέλα Πρόοδος. Εφόσον έχετε ενεργή συνδρομή Strava Premium, η δυνατότητα θα πρέπει να είναι διαθέσιμη. Εάν λείπει, δοκιμάστε να ενημερώσετε την εφαρμογή.

Για να προσθέσετε έναν νέο στόχο, πατήστε στο εικονίδιο Συν (+). Τώρα, πρέπει να εξατομικεύσετε τον στόχο σας. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δραστηριότητες που έχετε κάνει στο παρελθόν ή να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Εναλλακτικά, το Strava σας επιτρέπει να συνδυάσετε τις προσπάθειές σας. Για παράδειγμα, οποιοδήποτε «άθλημα εκτός δρόμου» όπως η πεζοπορία, το τρέξιμο σε μονοπάτια ή η ιππασία με χαλίκι θα μετρήσει στον στόχο σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ορίσετε τη συχνότητα και τον τύπο του στόχου σας. Μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε τον στόχο σας κατά απόσταση, χρόνο ή υψόμετρο. Μόλις ολοκληρώσετε την προσαρμογή του, πατήστε Αποθήκευση στόχου.

  Tomcat Load Balancer με Apache χρησιμοποιώντας Mod Proxy και Session Sticky

Εάν δεν θέλετε να ακολουθείτε την ίδια διαδρομή κάθε φορά ενώ ολοκληρώνετε τον στόχο σας, μπορείτε να ελέγξετε τη λειτουργία παγκόσμιου χάρτη του Strava.

Πώς να δημιουργήσετε έναν στόχο τμήματος

Όπως ίσως γνωρίζετε, μπορεί να συναντήσετε ένα τμήμα Strava στο τρέξιμο ή τη βόλτα σας. Κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα από αυτά τα τμήματα, το Strava καταγράφει το χρόνο σας και τον συγκρίνει με τις προηγούμενες προσπάθειές σας και τις προσπάθειες των φίλων σας ή άλλων αθλητών.

Τώρα, εάν θέλετε να γίνετε ηγέτης του διοικητικού συμβουλίου, μπορείτε να ορίσετε έναν στόχο τμήματος. Τη στιγμή της σύνταξης, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στο Strava για web. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε έναν στόχο τμήματος:

  • Συνδεθείτε στο δικό σας Στράβα λογαριασμός.
  • Μεταβείτε στον Πίνακα ελέγχου > Οι στόχοι μου.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Ορισμός στόχου.
  • Επιλέξτε Εξερεύνηση τμημάτων και ορίστε έναν στόχο. Από προεπιλογή, το Strava θα ορίσει την τρέχουσα τοποθεσία σας, αλλά μπορείτε να ορίσετε μια νέα.
  • Επιλέξτε τον τύπο της δραστηριότητάς σας.
  • Επιλέξτε το επιθυμητό τμήμα από το αριστερό παράθυρο.
  • Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Προβολή λεπτομερειών εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες.
  • Αφού βρείτε ένα τμήμα που θέλετε να ολοκληρώσετε, επιλέξτε Ορισμός στόχου.
  • Πληκτρολογήστε την ώρα στόχου σας και επιλέξτε μια ημερομηνία έως την ολοκλήρωση του στόχου.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία στόχου τμήματος.
  •   Κάντε το προφίλ σας να ξεχωρίζει με 9 γεννήτριες σύνοψης LinkedIn

    Μόλις ολοκληρώσετε τον στόχο σας, το Strava θα τον εμφανίσει στη ροή σας.

    Ποιος μπορεί να δει τους στόχους σας;

    Σύμφωνα με τον Στράβα, ποιος μπορεί να δει τους στόχους σας στο προφίλ σας εξαρτάται από τον τύπο στόχου. Οι στόχοι τμημάτων και ισχύος μπορούν να φανούν από οποιονδήποτε επισκέπτεται το προφίλ σας. Ωστόσο, μόνο οι ακόλουθοί σας μπορούν να δουν τους εβδομαδιαίους, μηνιαίους ή ετήσιους στόχους σας.

    Θέστε και επιτύχτε τους στόχους σας στο Strava

    Ο ορισμός στόχων στο Strava είναι ένας εύκολος τρόπος για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για πολλές δραστηριότητες. Εάν θέλετε να ανεβάσετε την προπόνηση και τη φυσική σας κατάσταση στο επόμενο επίπεδο, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε και μια εφαρμογή γυμναστικής AI. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο πλάνο και πρόγραμμα προπόνησης, ανάλογα με το τι θέλετε να πετύχετε.