Πώς να χρησιμοποιήσετε ετικέτες Spoiler για να κρύψετε μηνύματα και εικόνες στο Discord

Το Discord είναι εξαιρετικό για να συναντήσετε φίλους σε διακομιστές κοινότητας με ομοϊδεάτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε μήνυμα που στέλνετε είναι κατάλληλο για όλους. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ετικέτες spoiler για να αποκρύψετε αρχικά ορισμένα μηνύματα.

Οι ετικέτες spoiler εφαρμόζουν μορφοποίηση στα μηνύματά σας Discord στο δικό σας πρόγραμμα περιήγησης, την εφαρμογή Discord για Windows ή Μακή την εφαρμογή Discord για κινητά Android, iPhone, ή iPad.

Προσθήκη ετικετών Spoiler στα Μηνύματα κειμένου Discord

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες spoiler σε μηνύματα κειμένου που στέλνετε σε διακομιστή Discord. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητά για Android, iPhone ή iPad.

  Πώς να προσθέσετε ένα κανάλι ανακοινώσεων στο Discord

Για να προσθέσετε μια ετικέτα spoiler σε ένα μήνυμα κειμένου, πληκτρολογήστε “/spoiler” στην αρχή ενός μηνύματος. Η αποστολή “/spoiler this is a spoiler message” σε έναν διακομιστή Discord θα αποκρύψει το μήνυμα έως ότου οι παραλήπτες αποφασίσουν να το δουν.

Τύπος

Εναλλακτικά, μπορείτε να πληκτρολογήσετε δύο κάθετες γραμμές στην αρχή και στο τέλος του μηνύματός σας. Για παράδειγμα, “||αυτό είναι ένα μήνυμα spoiler||” θα εμφανιζόταν επίσης ως spoiler.

Για να προβάλετε ένα μήνυμα spoiler σε μια συνομιλία Discord, κάντε κλικ ή αγγίξτε το. Το μήνυμα θα εμφανιστεί τονισμένο με ένα γκρι φόντο πίσω του.

  Πώς να επαληθευτείτε στο Discord

Προσθήκη ετικετών Spoiler σε εικόνες ή συνημμένα

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ετικέτες spoiler σε εικόνες ή άλλα συνημμένα που στέλνετε σε διακομιστή Discord. Οι παραπάνω μέθοδοι δεν θα λειτουργήσουν για τέτοιου είδους περιεχόμενο, αλλά μπορείτε να επισημάνετε αρχεία και εικόνες ως spoiler πριν τα ανεβάσετε.

Δυστυχώς, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες spoiler μόνο σε εικόνες ή συνημμένα που στέλνετε μέσω του ιστότοπου Discord ή στην εφαρμογή για Windows ή Mac—δεν υποστηρίζονται στις εφαρμογές για κινητά.

Για να το κάνετε αυτό στην εφαρμογή Discord για υπολογιστές ή στον ιστότοπο, σύρετε και αποθέστε το αρχείο σας στη συνομιλία διακομιστή ή κάντε κλικ στο σύμβολο συν (+) δίπλα στη γραμμή συνομιλίας.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα κείμενο ή εικόνα spoiler στο Discord

Θα εμφανιστεί μια προεπισκόπηση του συνημμένου αρχείου σας πριν αποσταλεί στη συνομιλία.

Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου “Επισήμανση ως Spoiler” για να αποκρύψετε την εικόνα ή το αρχείο μετά την αποστολή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Μεταφόρτωση”.

Επίλεξε το

Αφού σταλεί, η εικόνα ή το αρχείο θα εμφανιστεί στο Discord πίσω από ετικέτες spoiler. Μπορείτε να πατήσετε “Spoiler” για να αγνοήσετε την προβολή spoiler και να επιθεωρήσετε το αρχείο.

Αυτό αφαιρεί την ετικέτα spoiler και εμφανίζει την εικόνα ή το αρχείο κανονικά.