Πώς να συνδυάσετε όλες τις βιβλιοθήκες παιχνιδιών του υπολογιστή σας με το GOG Galaxy

Καθώς κάθε εκδότης αναπτύσσει τη δική του βιτρίνα για να αγοράσετε, να κατεβάσετε και να παίξετε παιχνίδια, μπορεί να είναι δύσκολο να θυμάστε ποια παιχνίδια βρίσκονται. Ενοποιήστε τη συλλογή σας και τις λίστες φίλων σας με το GOG Galaxy 2.0.

Πρώτα, κατεβάστε το GOG Galaxy 2.0 από τον επίσημο ιστότοπο και εγκαταστήστε το σε Windows ή macOS.

Μόλις το πρόγραμμα-πελάτης GOG Galaxy είναι σε λειτουργία, κάντε κλικ στο εικονίδιο γρανάζι επάνω αριστερά. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από την «Προσθήκη παιχνιδιών και φίλων» και επιλέξτε «Σύνδεση πλατφορμών».

  Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Gmail, εντελώς: Οδηγός βήμα προς βήμα

Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα ενσωματώσεων με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες παιχνιδιών υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των Xbox Live, Epic Games Store, Origin, PlayStation Network, Steam και Uplay. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο «Αναζήτηση στο GitHub» για να αναζητήσετε πρόσθετες ενσωματώσεις, όπως παιχνίδια στο Humble Bundle, Battle.net, Bethesda.net, Rockstar, Paradox Plaza. Τα μεμονωμένα παιχνίδια, όπως το Path of Exile και το Minecraft, έχουν επίσης ενσωματώσεις.

Βρείτε την πλατφόρμα που θέλετε να ενσωματώσετε στο GOG Galaxy και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Σύνδεση».

Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, το οποίο θα εμφανίζει ποιες δυνατότητες από τα παιχνίδια και τους φίλους σας θα λειτουργούν, μαζί με μερικά ψιλά γράμματα σχετικά με τη λειτουργία. Όταν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, κάντε κλικ στο «Σύνδεση».

  35 καλύτερες εφαρμογές Ιστού και συμβουλές του 2016

Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για την υπηρεσία που θέλετε να συνδεθείτε. Εάν χρησιμοποιείτε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για αυτήν την υπηρεσία, θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό σας στη συνέχεια. Επαναλάβετε αυτό για τυχόν πρόσθετες πλατφόρμες.

Επιστρέψτε στον πελάτη GOG Galaxy και θα διαπιστώσετε ότι όλα τα παιχνίδια του υπολογιστή σας μπορούν να εγκατασταθούν, να εκκινηθούν και να παιχτούν από αυτόν τον πελάτη. Μόλις ρυθμιστούν όλες οι βιβλιοθήκες σας, μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε εγκατεστημένους οποιουσδήποτε άλλους πελάτες, καθώς ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά εάν τις απεγκαταστήσετε.

  Τρόπος χρήσης εικονικών παρασκηνίων στο Microsoft Teams

Αυτή η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, με την προϋπόθεση ότι καταφέρετε να θυμάστε όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας. Το GOG ήταν πάντα αγαπημένο στην κοινότητα για τις πρακτικές του κατά του DRM και αυτή η φιλική προς τον χρήστη λειτουργία συμβάλλει στην ενίσχυση αυτής της φήμης.