Πώς να συνδέσετε το Note 5 στην τηλεόραση χωρίς Wi-Fi

Η Samsung είναι μια πολύ γνωστή μάρκα μεταξύ άλλων τηλεφώνων Android. Παρέχει στους χρήστες Android κάποια καταπληκτική σειρά smartphone, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Note land Galaxy. Το Samsung Galaxy Note 5 είναι ένας τέτοιος διάδοχος της σειράς Note που έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα λόγω του απαράμιλλου σχεδιασμού και των χαρακτηριστικών του. Το τηλέφωνο κυκλοφόρησε το 2015 ως ο διάδοχος του Galaxy Note 4 και αποτελεί μέρος της σειράς Samsung Galaxy Note. Το τηλέφωνο έχει μεγαλύτερη οθόνη από τη σειρά Galaxy S, έχει περισσότερες προδιαγραφές και περιλαμβάνει επίσης μια γραφίδα γνωστή ως S-Pen. Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του να συνδέεται με τηλεόραση, γεγονός που διευρύνει σημαντικά τη λειτουργικότητά του. Ενώ η σύνδεση του Note 5 σε μια τηλεόραση μέσω Wi-Fi είναι η πιο κοινή μέθοδος, οι άνθρωποι συνδέουν επίσης τα τηλέφωνά τους στην τηλεόραση χωρίς να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Εάν είστε επίσης εδώ για να μάθετε πώς να συνδέσετε το Note 5 στην τηλεόραση χωρίς Wi-Fi, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Στον σημερινό μας οδηγό, θα μάθετε για διάφορες ασύρματες και ενσύρματες μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδέσετε το Samsung Note 5 σε μια τηλεόραση. Μαζί με την αποκάλυψη ορισμένων άγνωστων γεγονότων και πλεονεκτημάτων της χρήσης του Galaxy Note 5 με τηλεόραση, θα σας εξοικειώσουμε επίσης με τα βήματα για το πώς να συνδέσετε το Note 5 στην τηλεόραση με καλώδιο HDMI. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε με τον πιο αναμενόμενο οδηγό μας για το Note 5 και τη συνδεσιμότητα τηλεόρασης αμέσως.

Πώς να συνδέσετε το Note 5 στην τηλεόραση χωρίς Wi-Fi

Η λειτουργία σύνδεσης του Note 5 σε μια τηλεόραση με ή χωρίς Wi-Fi είναι μια δυνατότητα που έχει ενσωματωθεί από τους ίδιους τους προγραμματιστές. Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία μια εκπληκτική λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το τηλέφωνό τους και τα περιεχόμενά του στη μεγάλη οθόνη εύκολα. Η επιλογή της σύνδεσης ενός τηλεφώνου Galaxy σε μια τηλεόραση με ή χωρίς Wi-Fi εξαρτάται από τον τεχνικό εξοπλισμό του σπιτιού αλλά και από τη λειτουργικότητα της τηλεόρασης. Είμαστε εδώ για να σας εξοικειώσουμε με διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μάθετε πώς να συνδέσετε το Samsung Note 5 στην τηλεόραση χωρίς Wi-Fi:

  Πώς να κρύψετε Subreddits από r/all

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε USB

Η χρήση μιας ενσύρματης μεθόδου για τη σύνδεση του Note 5 στην τηλεόρασή σας είναι ο ευκολότερος και πιο βολικός τρόπος. Και η χρήση καλωδίου USB είναι αυτό που έρχεται στο μυαλό στην αρχή όταν λαμβάνεται υπόψη μια ενσύρματη σύνδεση. Για να εκτελέσετε αυτήν τη μέθοδο, ο χρήστης του Note 5 πρέπει να έχει καλώδιο USB που συνοδεύει τη συσκευή. Αφού έχετε το καλώδιο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε με αυτήν τη μέθοδο:

1. Εισαγάγετε τη μία πλευρά του καλωδίου USB στο smartphone.

2. Εισαγάγετε την άλλη πλευρά του καλωδίου USB στη θύρα της τηλεόρασής σας.

3. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το μενού της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο.

4. Τώρα, επιλέξτε τη θύρα USB που μπορείτε να βρείτε στο μενού Συνδέσεις.

Αφού μάθετε πώς να συνδέσετε το Note 5 στην τηλεόραση χωρίς Wi-Fi και το smartphone συνδεθεί στην τηλεόραση. η ανταλλαγή δεδομένων επιβεβαιώνεται στο ίδιο το τηλέφωνό σας όπου πρέπει να επιλέξετε τη σύνδεση ως συσκευή πολυμέσων. Μόλις τελειώσετε, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας για να εμφανίσετε τις εικόνες, το βίντεο και τον ήχο του smartphone στην οθόνη της τηλεόρασης.

Εικόνα από τον adrian x από το Pixabay

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε καλώδιο HDMI

Η χρήση καλωδίου HDMI είναι το επόμενο βήμα για να συνδέσετε την τηλεόρασή σας Samsung Σημείωση 5. Αν και η μέθοδος είναι πολύπλοκη, είναι λειτουργική. Η σύζευξη του τηλεφώνου σας με την τηλεόραση χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI επιτρέπει την εμφάνιση της οθόνης του smartphone στην οθόνη της τηλεόρασης. Βοηθά στην προβολή των ενεργειών που εκτελούνται στο smartphone και στην τηλεόραση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές σας στο smartphone σας μέσω τηλεόρασης. Το μόνο πρόβλημα σχετικά με αυτήν τη μέθοδο είναι ότι το Note 5 δεν είναι εξοπλισμένο με θύρα HDMI για σύνδεση σε τηλεόραση. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα MHL ή SlimPort. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το αξεσουάρ από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να συνδέσετε το Note 5 στην τηλεόραση με καλώδιο HDMI:

  9 Καλύτερο Λογισμικό Διαχείρισης Εκκλησίας

1. Εισαγάγετε το βύσμα USB από τον προσαρμογέα MHL ή SlimPort στο smartphone.

2. Συνδέστε τα ίδια μέρη του προσαρμογέα και του δέκτη χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI.

3. Τώρα, ανοίξτε τις ρυθμίσεις τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στη λίστα διαθέσιμων συνδέσεων.

4. Επιλέξτε την υποδοχή HDMI από τη λίστα.

Μόλις εκτελεστούν σωστά τα βήματα, η οθόνη Note 5 θα εμφανιστεί στην τηλεόραση και θα μπορείτε να χειρίζεστε το smartphone σας εύκολα μέσω της τηλεόρασής σας.

Φωτογραφία του Srattha Nualsate στο Pexels

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε το Miracast

Η επόμενη μέθοδος στο Galaxy Note 5 σύνδεση με τηλεόραση χωρίς Wi-Fi περιλαμβάνει τη χρήση του Miracast. Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να αντικατοπτρίσετε οποιαδήποτε οθόνη στη συσκευή σας χωρίς καλώδια.

Σημείωση: Εάν η τηλεόρασή σας δεν υποστηρίζει Miracast, μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα παρακάτω στοιχεία και στη συνέχεια να τη συνδέσετε σε μια διαθέσιμη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας:

  • Προσαρμογέας βίντεο Miracast
  • Amazon Fire TV box ή TV Stick
  • Samsung Smart TV με υποστήριξη Miracast
  • Roku 3, 4 ή Streaming Stick
  • Μια άλλη συσκευή που υποστηρίζει Miracast

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Miracast:

1. Τώρα, ρυθμίστε τη συσκευή σας ώστε να λαμβάνει βίντεο αφού τη συνδέσετε στο Miracast.

2. Στη συνέχεια, συνδέστε την τηλεόρασή σας στο Note 5 σύροντας τη γραμμή ειδοποιήσεων στο επάνω μέρος της οθόνης του τηλεφώνου σας.

3. Τώρα, επιλέξτε Γρήγορη σύνδεση και πατήστε στη συσκευή σας.

4. Τώρα, επιλέξτε Αναπαραγωγή/προβολή περιεχομένου και μετά το όνομα της συσκευής.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε Βίντεο και πατήστε Τέλος.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε Bluetooth Dongle

Το τελευταίο βήμα για να μάθετε πώς να συνδέσετε το Note 5 στην τηλεόραση χωρίς Wi-Fi είναι η χρήση ενός Bluetooth dongle. Εάν η τηλεόρασή σας δεν είναι πρόσφατο μοντέλο ή αν δεν υποστηρίζει Bluetooth, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα dongle. Το Bluetooth dongle λειτουργεί συνδέοντας στη θύρα USB, η οποία στη συνέχεια στέλνει ένα σήμα Bluetooth στη συσκευή σας Android, επιτρέποντάς της να συγχρονιστεί με την τηλεόραση.

  Πώς να δημιουργήσετε άμεσα γραφήματα με τη δυνατότητα εξερεύνησης των Φύλλων Google

1. Συνδέστε το dongle Bluetooth στη θύρα της τηλεόρασής σας.

2. Τώρα, ενεργοποιήστε το Bluetooth στο Note 5 σας.

3. Περιμένετε μέχρι το Note 5 να ανιχνεύσει όλα τα σήματα Bluetooth στην περιοχή.

4. Μόλις εντοπιστεί, επιλέξτε Σύζευξη με τη συσκευή όταν βρει την τηλεόρασή σας.

Εικόνα από την Esa Riutta από το Pixabay

Galaxy Note 5 Σύνδεση με προνόμια τηλεόρασης

Το Galaxy Note 5 είναι ένα smartphone που διαθέτει μερικές εκπληκτικές λειτουργίες που μπορείτε να απολαύσετε στη μεγάλη οθόνη. Αν και είναι ένα πλήρες τηλέφωνο που δεν απαιτεί τη σύνδεσή του με καμία άλλη συσκευή, εξακολουθεί να προσφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα στη σύνδεση σε τηλεόραση:

  • Μπορείτε να απολαύσετε μουσική στο τηλέφωνό σας μέσω των ηχείων της τηλεόρασης.
  • Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο στη μεγάλη οθόνη με περισσότερη σαφήνεια.
  • Προσφέρει άνετο και εύκολο ασύρματο έλεγχο τηλεόρασης.
  • Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.
  • Βοηθά στην εμφάνιση της αρχικής οθόνης του smartphone σε μια τηλεόραση.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Ποια σύνδεση υλικού μπορώ να χρησιμοποιήσω για να συνδέσω το Note 5 μου στην τηλεόραση;

Απ. Για να συνδέσετε το Note 5 σε μια τηλεόραση χρησιμοποιώντας σύνδεση υλικού, μπορείτε να επιλέξετε έναν προσαρμογέα MHL που είναι συμβατός με τη Σημείωση 5.

Ε2. Μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνό μου στην τηλεόραση χωρίς Wi-Fi;

Απ. Ναι, η σύνδεση του τηλεφώνου σε τηλεόραση χωρίς Wi-Fi είναι δυνατή χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που δίνονται στο παραπάνω έγγραφο.

Ε3. Πώς μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνό μου σε τηλεόραση μέσω USB;

Απ. Μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε μια τηλεόραση χρησιμοποιώντας USB συνδέοντας απλώς το καλώδιο USB-C στο Android και στη συνέχεια συνδέοντάς το σε έναν κατάλληλο σταθμό σύνδεσης με έξοδο HDMI ή έναν προσαρμογέα USB-C σε HDMI.

Ε4. Υπάρχει αντικατοπτρισμός οθόνης στο Samsung 5;

Απ. Ναι, ο κατοπτρισμός οθόνης είναι διαθέσιμος στη σειρά Galaxy S.

Q5. Υπάρχει έξυπνη προβολή στο Note 5;

Απ. Η λειτουργία έξυπνης προβολής στο Note 5 διακόπηκε τον Οκτώβριο του 2020.

***

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας για το πώς να συνδέσετε το Note 5 στην τηλεόραση χωρίς Wi-Fi σας βοήθησε με διάφορους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε το Android σας στην τηλεόραση. Για να μην αναφέρουμε τα προνόμια που μπορεί να σας προσφέρει αυτή η σύνδεση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες απορίες, προτάσεις ή αμφιβολίες, μπορείτε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.