Πώς να συνδέσετε ένα Samsung Galaxy Watch σε ένα νέο τηλέφωνο

Η σύνδεση ενός smartwatch Samsung Galaxy σε ένα νέο τηλέφωνο μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική. Δυστυχώς, δεν είναι τόσο εύκολο όσο απλά πατώντας ένα κουμπί “σύνδεση”. Θα σας δείξουμε πώς να κάνετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη.

Η διαδικασία ξεκινά στο ίδιο το Samsung Galaxy Watch. Πρώτα, πατήστε το κουμπί “Λειτουργία” για να ανοίξετε τη συλλογή εφαρμογών και, στη συνέχεια, πατήστε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” (που αντιπροσωπεύεται από ένα εικονίδιο με το γρανάζι) από τη λίστα.

Κάντε κύλιση μέχρι το κάτω μέρος του μενού “Ρυθμίσεις” και πατήστε “Σύνδεση σε νέο τηλέφωνο”.

Η επόμενη οθόνη θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το κάνετε αυτό για να κάνετε τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Πατήστε «Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων».

  Πώς να δημιουργήσετε φόρμες PDF με υπολογισμούς στο Adobe Acrobat

Αυτό θα εκκινήσει την εφαρμογή Galaxy Wearable στο παλιό σας τηλέφωνο και θα ανοίξει τις ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Επιλέξτε «Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων».

Αφού ολοκληρωθεί η “Προετοιμασία”, θα δείτε μια λίστα με πράγματα για τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Επιλέξτε όλες τις κατηγορίες που θέλετε να αποθηκεύσετε και, στη συνέχεια, πατήστε «Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας».

Πατήστε “Τέλος” όταν ολοκληρωθεί. Τώρα επιστρέψτε στο ρολόι σας και μεταβείτε ξανά στην οθόνη “Σύνδεση σε νέο τηλέφωνο”. Αυτή τη φορά, πατήστε «Συνέχεια». Τα πάντα στη συσκευή θα διαγραφούν.

Αφού ολοκληρωθεί η επαναφορά του ρολογιού, θα επανεκκινηθεί. Μπορούμε τώρα να μεταβούμε στο νέο σας smartphone. Ανοιξε το Εφαρμογή Galaxy Wearable και επιλέξτε τη συσκευή σας από τη λίστα.

  Πώς να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του Nintendo Switch

Θα πραγματοποιήσει σάρωση για το έξυπνο ρολόι σας σε κοντινή απόσταση. Επιλέξτε το ρολόι σας από τη λίστα όταν εμφανιστεί.

Στη συνέχεια, πατήστε την οθόνη για να συνδεθείτε με το ρολόι σας και πατήστε “Σύζευξη” από την εφαρμογή Wearable.

Θα δείτε μια κινούμενη εικόνα “Ολοκλήρωση σύζευξης” στην εφαρμογή Wearable. Θα λέει “Παρακολουθήστε σε ζεύξη” όταν ολοκληρωθεί. Πατήστε «Συμφωνώ» για να συνεχίσετε.

Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε την κατάλληλη προσθήκη για το συγκεκριμένο ρολόι σας. Πατήστε “OK” στο αναδυόμενο μήνυμα για να προχωρήσετε.

Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις επιλογές που εμφανίζονται σε αυτήν την οθόνη ή πατήστε “Παράλειψη”. Εάν κάνατε επιλογές, πατήστε “Επόμενο”.

  Αυτό το διαδραστικό γράφημα χρησιμοποιεί προσαρμοσμένα φίλτρα για να βρει τον κατάλληλο φορητό υπολογιστή

Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Samsung. Πρέπει να το κάνετε αυτό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας που δημιουργήσαμε νωρίτερα. Πατήστε «Σύνδεση».

Ακολουθήστε τα βήματα για να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Η εφαρμογή θα σας ρωτήσει τώρα εάν θέλετε να κάνετε επαναφορά από ένα αντίγραφο ασφαλείας. Επιλέξτε «Έλεγχος για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας» και μετά πατήστε «Επόμενο».

Επιλέξτε όλα τα πράγματα που θέλετε να επαναφέρετε και πατήστε το κουμπί “Επαναφορά”.

Αυτό είναι! Το ρολόι σας θα αποκατασταθεί τώρα όπως ήταν με το παλιό σας τηλέφωνο. Μπορεί να υπάρχουν μερικές πιθανότητες και άκρα για να διορθωθούν, αλλά τα περισσότερα πράγματα θα είναι πώς τα αφήσατε.