Πώς να κρύψετε το μπλε τικ στο X.com (πρώην Twitter)

Μπορεί να έχετε λάβει τη συνδρομή μπλε τικ για το Twitter (τώρα X), αλλά ξέρετε πώς να την κρύψετε; Ας ανακαλύψουμε!

Τους τελευταίους μήνες, το X, επίσημα γνωστό ως Twitter, ήταν ένα καυτό θέμα λόγω των μπλε συνδρομών. Εκτός από την προσφορά πρόσθετων χαρακτηριστικών και μόχλευσης, το μπλε τικ έχει γίνει σύμβολο θέσης και αξιοπιστίας.

Το Blue Tick έχει δεκάδες οφέλη, αλλά η ιστορία δεν είναι η ίδια για όλους. Ως απόκριση στις προτιμήσεις των χρηστών και στις εξελισσόμενες ανάγκες, η X παρουσίασε μια πρόσφατη ενημέρωση που επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύψουν τη δυνατότητα μπλε τικ.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, είστε στο σωστό μέρος. Αυτό το ιστολόγιο θα παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα για να κρύψετε το μπλε τικ χωρίς να καταργήσετε την εγγραφή σας από τα οφέλη. Επιπλέον, θα συζητήσουμε επίσης τον λόγο που το έκανε. Επομένως, ας το εξερευνήσουμε περαιτέρω!

Επίδραση του μπλε τσιμπουριού

Το μπλε τικ δεν είναι μόνο ένα σημάδι επιλογής που φέρνει πρόσθετες λειτουργίες. Αντίθετα, επηρεάζει επίσης την προσωπικότητά σας και την προοπτική των οπαδών σας προς εσάς. Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες για το πώς το μπλε τικ επηρεάζει τους οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  • Αξιοπιστία και αυθεντικότητα – Το μπλε τικ συμβολίζει την πλατφόρμα που επαληθεύει τον λογαριασμό σας. Αυτή η προσέγγιση καθιερώνει την αυθεντικότητα. Ως αποτέλεσμα, οδηγεί σε αυξημένη εμπιστοσύνη μεταξύ των χρηστών, καθιστώντας τους πιο πιθανό να σας ακολουθήσουν.
  • Αξιοπιστία – Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί θεωρούνται πιο αξιόπιστοι και νόμιμοι. Αυτή η προοπτική ενθαρρύνει τους χρήστες να ασχοληθούν με το περιεχόμενο και να τους ακολουθήσουν.
  • Μειωμένη υποψία – Οι χρήστες συχνά αποφεύγουν να συναλλάσσονται με ύποπτους λογαριασμούς λόγω ανησυχιών για πλαστά προφίλ και απατεώνες. Η επαλήθευση των λογαριασμών ελαχιστοποιεί τέτοιες υποψίες και οδηγεί σε υψηλότερο αριθμό ακολούθων.
  • Επαγγελματική έκκληση – Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί δίνουν μια επαγγελματική ατμόσφαιρα και συχνά συνδέονται με επιχειρήσεις και δημόσια πρόσωπα. Τέτοιοι λογαριασμοί μπορούν να προσελκύσουν ένα επαγγελματικό κοινό που αναζητά πολύτιμο και αξιόπιστο περιεχόμενο.
  • Οφέλη αλγορίθμου – Οι αλγόριθμοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης συχνά δίνουν προτεραιότητα στους επαληθευμένους λογαριασμούς στα αποτελέσματα αναζήτησης και τις ροές δεδομένων. Ως αποτέλεσμα, οι επαληθευμένοι λογαριασμοί έχουν καλύτερη ορατότητα, επιτρέποντάς τους να προσεγγίσουν μεγαλύτερο κοινό και να αποκτήσουν οπαδούς.
  •   Πώς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς QR για λογαριασμούς Twitter

    Συνολικά, το μπλε τικ βοηθάει κάποιον να χτίσει ισχυρούς δεσμούς με τους ακόλουθους για όλους τους παραπάνω λόγους. Επιπλέον, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτή τη δυνατότητα για να αξιοποιήσει το branding του και να προωθήσει τις επιχειρήσεις του.

    Λόγοι για να κρύψετε ένα μπλε τικ στο X

    Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η πρόσφατη ενημέρωση στο X επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν ένα μπλε τικ (επαληθευμένο σήμα) ενώ απολαμβάνουν άλλες λειτουργίες επί πληρωμή. Η απόκρυψη ενός μπλε τσιμπουριού είναι προσωπική απόφαση κάποιου και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να το κάνει. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί κανείς να κρύψει ένα μπλε τικ.

  • Προσωπική επωνυμία – Η προσωπική επωνυμία έχει να κάνει με την οικοδόμηση μιας ισχυρής κοινότητας και κάποιος πρέπει να συνδυάζεται με τους οπαδούς. Τα μπλε τσιμπούρια μπορεί να λειτουργήσουν ως εμπόδιο για να το κάνετε αυτό. Επιπλέον, το X προωθεί το περιεχόμενο των εγγεγραμμένων λογαριασμών blue tick, κάτι που βοηθά στην προσωπική επωνυμία και η απόκρυψη του μπλε τικ μπορεί να τους βοηθήσει να απεικονιστούν ως οργανικά αναπτυσσόμενοι λογαριασμοί.
  • Απόρρητο – Ορισμένοι χρήστες, ειδικά διασημότητες, μπορεί να μην θέλουν να αποκαλύψουν την ταυτότητα και τα προσωπικά τους στοιχεία. Η απόκρυψη του μπλε κρότωνα μπορεί να αποτρέψει την περιττή προσοχή και πιθανές παραβιάσεις του απορρήτου.
  • Αποφυγή παρερμηνείας – Τα tweets από επαληθευμένα σήματα λαμβάνονται ως επί το πλείστον ως επίσημες δηλώσεις, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες παρερμηνείας και δημιουργεί προβλήματα. Επομένως, η απόκρυψη του σήματος επιτρέπει στον χρήστη να αλληλεπιδρά πιο χαλαρά και ανεπίσημα και να συνδυάζεται μεταξύ των ανθρώπων.
  • Αποφύγετε τις εξαιρέσεις – Οι επαληθευμένοι χρήστες αναμένεται συχνά να φέρουν ποιοτικό περιεχόμενο. Η απόκρυψη του μπλε τσιμπουριού μπορεί να τους βοηθήσει να εξαλείψουν αυτή την πίεση και να απολαύσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Προσωπικοί λόγοι – Ορισμένοι χρήστες μπορεί να προτιμούν να κρύβουν το μπλε τικ για προσωπικούς λόγους. Για παράδειγμα, για να κάνετε το προφίλ αισθητικό, αποφύγετε την εμφάνιση συνδρομών επί πληρωμή κ.λπ.
  •   Πώς να κατεβάσετε το GIF από το Twitter

    Απόκρυψη μπλε τικ στο X.com

    Το X είναι μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή. Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του χωρίς να ταλαιπωρηθείτε πολύ. Υπάρχουν δύο μέθοδοι για να κρύψετε το μπλε τικ στο προφίλ σας και συζητούνται παρακάτω.

    Μέθοδος 1

    Η απόκρυψη του μπλε τικ έχει γίνει πιο απλή λόγω της πρόσφατης ενημέρωσης του X. Ακολουθήστε αυτά τα 4 βήματα για να αποκρύψετε το μπλε τικ στο προφίλ σας.

    Βήμα 1 – Ανοίξτε το X και συνδεθείτε εάν χρειάζεται.

    Βήμα 2 – Τώρα πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας και αναπτύξτε την επιλογή Μπλε συνδρομή.

      Τερματίστε εξ αποστάσεως τις περιόδους σύνδεσης ιστού και εφαρμογών Gmail, Facebook, LinkedIn και Twitter

    Βήμα 3 – Κάντε κλικ στις «Προτιμήσεις».

    Βήμα 4 – Στη συνέχεια, πατήστε “Επαλήθευση”. Τώρα θα δείτε μια εναλλαγή κάτω από το “Μπλε σημάδι ελέγχου”. Απενεργοποιήστε το για να κρύψετε το σημάδι επιλογής σας.

    Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, το μπλε τικ δεν θα εμφανίζεται πλέον δίπλα στο προφίλ σας. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε απρόσκοπτη πρόσβαση σε επιπλέον premium λειτουργίες χωρίς διακοπές.

    Μέθοδος 2

    Αυτή η μέθοδος είναι πιο βολική για εσάς εάν θέλετε να αποκρύψετε προσωρινά το μπλε σημάδι επιλογής στο X.

    Βήμα 1 – Ανοίξτε το X και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εάν χρειάζεται.

    Βήμα 2 – Ανοίξτε το προφίλ σας.

    Βήμα 3 – Τώρα, πατήστε το κουμπί “Επεξεργασία προφίλ”.

    Βήμα 4 – Επεξεργαστείτε τη φωτογραφία προφίλ, το βιογραφικό σας ή το εμφανιζόμενο όνομα και πατήστε «Αποθήκευση» για να εφαρμόσετε αλλαγές.

    Το X αποκρύπτει προσωρινά το μπλε σημάδι επιλογής όταν ο χρήστης επεξεργάζεται το προφίλ του καθώς η εταιρεία ελέγχει τον λογαριασμό για μέτρα ασφαλείας. Αυτό περιλαμβάνει αλλαγές στο εμφανιζόμενο όνομα, τη φωτογραφία προφίλ και το βιογραφικό. Ως εκ τούτου, αξιοποιείτε αυτήν την πολιτική και αποκρύπτετε προσωρινά το μπλε τικ.

    συμπέρασμα

    Το X είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα microblogging. Βελτιώνεται συνεχώς για να ενισχύσει τις ρίζες του στους χρήστες. Η συνδρομή με μπλε τικ και η απόκρυψη του μπλε τικ είναι μία από αυτές τις ενημερώσεις. Σε αυτό το ιστολόγιο, παρέχουμε έναν λεπτομερή οδηγό για την απόκρυψη του μπλε κρότωνα και περιγράψαμε τους λόγους πίσω από αυτήν την απόφαση.

    Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο διαφοροποίησης μεταξύ Twitter Blue και Verified Users.