Πώς να συγχωνεύσετε όλα τα Windows του Firefox σε ένα

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη ζωή χωρίς περιήγηση σε καρτέλες. Προτού το Chrome και ο Firefox κάνουν την περιήγηση με καρτέλες μια κύρια λειτουργία, οι χρήστες έπρεπε να ανοίξουν πολλά παράθυρα. Αυτό όχι μόνο είχε τεράστιο αντίκτυπο στους πόρους του συστήματος, αλλά τα πολλά παράθυρα ήταν δύσκολο να διαχειριστούν. Με την περιήγηση με καρτέλες, οι χρήστες μπορούν να διανέμουν τις καρτέλες τους σε λίγα παράθυρα. Τα προγράμματα περιήγησης χρειάζονται λιγότερο πόρους αυτές τις μέρες και το υλικό είναι πιο ικανό σήμερα. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι μπορείτε να σύρετε καρτέλες στο δικό τους παράθυρο ή να τις μετακινήσετε σε άλλο. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε ακόμα να καταλήξετε με ένα πάρα πολλά παράθυρα προγράμματος περιήγησης. Το Merge Windows είναι ένα πρόσθετο Firefox που σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε όλα τα παράθυρα του Firefox σε ένα.

  Τρόπος διόρθωσης Ορισμένες ρυθμίσεις διαχειρίζονται από τον οργανισμό σας στα Windows 10

Συγχώνευση επεκτάσεων των Windows

Εγκαταστήστε το Merge Windows στον Firefox και συνεχίστε τη συνηθισμένη περιήγησή σας. Όταν έχετε ανοιχτά ένα πάρα πολλά παράθυρα ή θέλετε να συγκεντρώσετε όλες τις καρτέλες σας σε ένα παράθυρο, κάντε δεξί κλικ μέσα σε οποιοδήποτε παράθυρο. Από το μενού περιβάλλοντος, επιλέξτε «Συγχώνευση όλων των παραθύρων». Όλα τα άλλα παράθυρα θα συγχωνευθούν στο τρέχον.

Συγχώνευση παραθύρων με γράσο αγκώνων

Το γράσο αγκώνων δεν είναι πρόσθετο Firefox. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο Merge Windows για τη συγχώνευση όλων των παραθύρων του Firefox, η μόνη άλλη επιλογή είναι να το κάνετε με μη αυτόματο τρόπο. Ο Firefox δεν διαθέτει επιλογές μετακίνησης καρτελών που σας επιτρέπουν να μετακινείτε καρτέλες από το ένα παράθυρο στο άλλο. Αντίθετα, έχει drag and drop.

  Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές που δεν υπάρχουν πια στο App Store του τηλεφώνου σας

Μεταβείτε στο παράθυρο του Firefox που θέλετε να συγχωνεύσετε με ένα άλλο. Επιλέξτε μια καρτέλα και σύρετέ την στο άλλο παράθυρο στο οποίο θέλετε να τη μετακινήσετε. Επαναλάβετε για όλες τις καρτέλες σε όλα τα παράθυρα που έχετε ανοιχτά.

Ο Firefox φαίνεται να έχει σοβαρό μειονέκτημα όσον αφορά τη μετακίνηση καρτελών. Στο Chrome μπορείτε να επιλέξετε πολλές καρτέλες κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Shift. Αφού επιλέξετε όλες τις καρτέλες, μπορείτε να τις σύρετε προς τα έξω και σε ένα διαφορετικό παράθυρο του Chrome για να τις συγχωνεύσετε σε μία. Είναι σοκαριστικό ότι ο Firefox δεν το υποστηρίζει εγγενώς, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο που ονομάζεται Χειριστής πολλαπλών καρτελών για να επιλέξετε πολλές καρτέλες στον Firefox.

  Πώς να Seed Worlds στην έκδοση Minecraft Bedrock στα Windows 10

Με εγκατεστημένο το πρόσθετο, μπορείτε να επιλέξετε πολλές καρτέλες με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε στο Chrome. Απλώς κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift και κάντε κλικ στις καρτέλες για να τις επιλέξετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα σύρετε και να τα μετακινήσετε σε διαφορετικό παράθυρο. Εξακολουθεί να είναι ένας μη αυτόματος τρόπος συγχώνευσης όλων των παραθύρων του Firefox, ωστόσο, είναι πιο εύκολο από το να το κάνετε μία καρτέλα τη φορά.

Η μη αυτόματη μετακίνηση καρτελών και η συγχώνευση παραθύρων όπως αυτό έχει ένα πλεονέκτημα που δεν έχει το πρόσθετο Merge Windows. Μπορείτε να συγχωνεύσετε επιλεγμένα παράθυρα αντί να τα συγχωνεύσετε όλα σε ένα.

Εγκαταστήστε το Merge Windows For Firefox