Πώς να Seed Worlds στην έκδοση Minecraft Bedrock στα Windows 10

Το Minecraft είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου χωρίς άγχος που μπορείτε να παίξετε. Το παιχνίδι έχει μια λειτουργία εκτός σύνδεσης, μια λειτουργία online και μια λειτουργία για πολλούς παίκτες. Οι κόσμοι που δημιουργεί το Minecraft είναι το αποτέλεσμα ενός αλγορίθμου που χρησιμοποιεί το παιχνίδι για τη δημιουργία μπλοκ και βιωμάτων, χωριών, οχυρών, κ.λπ. του κόσμου. Όταν δημιουργείτε κόσμους στο Minecraft, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη τιμή σπόρων που θα δημιουργήσει συγκεκριμένες δομές.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε έναν ναό στη ζούγκλα ή έναν ναό της ερήμου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σπόρο για να δημιουργήσετε έναν κόσμο όπου οι δομές είναι εγγυημένα ότι θα δημιουργήσουν κοντά. Ένας σπόρος δεν είναι μόνο χρήσιμος για τη δημιουργία δομών αλλά και για τη δημιουργία διαφορετικών πόρων, π.χ. άνθρακα ή διαμαντιών στο ή κοντά στο σημείο αναπαραγωγής σας. Δείτε πώς δημιουργείτε κόσμους στην έκδοση βάσης του Minecraft.

  Πώς να κατεβάσετε αρχεία από το PowerShell στα Windows 10

Seed Worlds στο Minecraft

Το δύσκολο μέρος της εύρεσης ενός σπόρου είναι να βρείτε έναν που δημιουργήθηκε πριν από οποιαδήποτε ενημέρωση αλγορίθμου. Κανονικά, ένας αλγόριθμος ενημερώνεται όταν προστίθενται νέα μπλοκ. Μπορείτε να βρείτε σπόρους στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που απαριθμούν τους σπόρους και τους κόσμους που θα δημιουργήσουν. Βρείτε έναν σπόρο που είναι αρκετά πρόσφατος αφού το Minecraft μόλις πρόσθεσε αρκετά νέα μπλοκ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό αν θέλετε. Υπόσχεται τρία χωριά κοντά στο σημείο αναπαραγωγής σας και μια βαθιά χαράδρα που κατεβαίνει στα επίπεδα 12 έως 16. Αυτό είναι το επίπεδο όπου μπορείτε να βρείτε διαμάντια αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα βρείτε διαμάντια εκεί. Ο σπόρος δεν το υπόσχεται.

Seed -906526896

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σπόρο μόνο όταν δημιουργήσετε για πρώτη φορά έναν κόσμο. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από τη στιγμή που έχει δημιουργηθεί ένας κόσμος. Ανοίξτε το Minecraft και κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή. Στην οθόνη Worlds, κάντε κλικ στην επιλογή Create New και Create New World.

  Πώς να ρυθμίσετε ένα Smarthome χωρίς το Cloud

Στην οθόνη Δημιουργία νέου κόσμου, κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε το πεδίο Seed. Εισαγάγετε την τιμή του σπόρου εδώ, δώστε στον κόσμο σας ένα προσαρμοσμένο όνομα και επιλέξτε εάν θέλετε ή όχι να το δημιουργήσετε σε λειτουργία Δημιουργικού ή Επιβίωσης. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία.

Φορτώστε τον κόσμο και τα χωριά σας θα πρέπει να είναι κοντά. Η χαράδρα είναι επίσης εκεί, αλλά δεν μπορέσαμε να τα βρούμε όλα σε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Είναι κοντά, οπότε κοιτάξτε λίγο τριγύρω.

Οι σπόροι για την έκδοση Java δεν είναι συμβατοί με την έκδοση βάσης, επομένως βεβαιωθείτε ότι αυτός που θα βρείτε προορίζεται για αυτήν την έκδοση του Minecraft. Εάν ο κόσμος δεν φορτώνει, δημιουργήστε τον ξανά σε δημιουργική λειτουργία και ρίξτε μια καλή ματιά τριγύρω για να βεβαιωθείτε ότι οι δομές έχουν φορτωθεί.

  Πώς να διορθώσετε την αναφορά υγείας δεν είναι διαθέσιμη στο Windows Defender