Πώς να στείλετε μηνύματα κειμένου στο Snapchat

Όταν κυκλοφόρησε το Snapchat, όλοι ενδιαφέρθηκαν περισσότερο να δημοσιεύσουν φωτογραφίες και βίντεο παρά να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία άμεσων μηνυμάτων (IM) της εφαρμογής. Πολλοί χρήστες σκέφτηκαν ακόμη και ότι δεν υπήρχε επιλογή άμεσων μηνυμάτων στο Snapchat, λόγω του πόσο ωμή ήταν η εφαρμογή και πόσο αδιανόητο ήταν να βρεις τη συνομιλία συνομιλίας.

Αυτές τις μέρες, το Snapchat διαθέτει μια εξαιρετική διεπαφή που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν γρήγορα κείμενα με μερικούς διαφορετικούς τρόπους. Είτε θέλετε να περιηγηθείτε στη λίστα επαφών σας είτε να εξετάσετε το ιστορικό των μηνυμάτων σας και να απαντήσετε από εκεί, η ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων απέχει πάντα δύο ή τρία απλά βήματα από την αρχική οθόνη του Snapchat.

Εάν είστε ακόμα νέος στη χρήση της εφαρμογής, οι ακόλουθες παράγραφοι θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία αποστολής κειμένων, αποθήκευσης και επισήμανσης για διαγραφή. Θα μάθετε επίσης πώς να προσθέτετε επικαλύψεις κειμένου, εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει να κάνετε.

Λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων Snapchat

  • Μεταβείτε στα εισερχόμενα μηνυμάτων (πατήστε το τετράγωνο εικονίδιο δίπλα στο κουμπί κλείστρου)
  • Σύρετε προς τα δεξιά σε μία από τις επαφές σας
  • Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας και πατήστε Αποστολή
  •   Πώς να προσθέσετε μουσική στα Snaps ή τις ιστορίες σας στο Snapchat

    Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα μήνυμα από τη λίστα επαφών σας. Η λειτουργία εισερχομένων μηνυμάτων δεν σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα σε άτομα με τα οποία δεν έχετε επικοινωνήσει στο παρελθόν.

    Μια άλλη εναλλακτική είναι να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα από ένα Snapchat Story. Λάβετε υπόψη ότι το μήνυμα θα εξαφανιστεί αφού το διαβάσει ο παραλήπτης.

  • Σύρετε προς τα αριστερά για να δείτε τις Ιστορίες
  • Πατήστε σε μια ιστορία
  • Αναζητήστε τον σύνδεσμο Chat στο κάτω μέρος της σελίδας
  • Σύρετε προς τα επάνω στο Chat
  • Στείλτε κείμενο και πατήστε Αποστολή
  • Ένα άλλο χρήσιμο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε το μήνυμα. Εάν πατήσετε παρατεταμένα το μήνυμα, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Όταν εμφανίζεται η λέξη Αποθηκευμένο στην οθόνη, σημαίνει ότι το μήνυμα αποθηκεύτηκε στις Μνήμες Snapchat.

    Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την αποθήκευση ενός μηνύματος εάν το πατήσετε μία φορά. Μόλις γίνει unbold, θα ξέρετε ότι δεν είναι πλέον αποθηκευμένο και ότι θα εξαφανιστεί όταν κλείσετε την οθόνη συνομιλίας.

    Προσθήκη κειμένου σε στιγμιότυπο

  • Τραβήξτε μια φωτογραφία
  • Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο T (πάνω δεξιά γωνία)
  • Πληκτρολογήστε κείμενο
  • Πατήστε ξανά το εικονίδιο T εάν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του κειμένου
  • Πατήστε Τέλος
  •   Πώς να ακολουθήσετε κάποιον στο Snapchat

    Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να προσθέσετε μια επικάλυψη κειμένου σε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που έχετε ανεβάσει στο Snapchat. Σημειώστε ότι υπάρχει ένα όριο 80 χαρακτήρων, το οποίο περιλαμβάνει σημεία στίξης και κενά.

    Αποστολή φωτογραφιών

    Η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων του Snapchat λειτουργεί όπως κάθε άλλη εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων. Από την οθόνη συνομιλίας, μπορείτε να στείλετε κείμενο καθώς και αρχεία όπως φωτογραφίες και βίντεο. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας και να επιλέξετε να στείλετε κάτι από εκεί.

    Αυτό που είναι ακόμα πιο ωραίο είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα, επικαλύψεις κειμένου και emoji πάνω από τη φωτογραφία πριν τη στείλετε. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε και να εξατομικεύσετε τα αρχεία πολυμέσων σας.

    Απόρρητο Snapchat

    Αν και μπορεί να θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου σε έναν φίλο ή έναν άγνωστο στο Snapchat, να γνωρίζετε ότι αυτό το μήνυμα μπορεί να μην φτάσει στον προορισμό του. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν αυστηρές ρυθμίσεις απορρήτου, οι οποίες περιλαμβάνουν τον περιορισμό των τρόπων επικοινωνίας μαζί τους.

    Εάν κάποιος έχει απενεργοποιήσει τη συνομιλία στο τέλος του, μπορείτε ακόμα να του στείλετε ένα μήνυμα από τα εισερχόμενα ή τη λειτουργία συνομιλίας, απλώς δεν θα το λάβει. Δεν θα ειδοποιηθείτε ότι η συνομιλία αποκλείστηκε.

      Πώς να αποκτήσετε το φακό The Nun Snapchat

    Θα μπορείτε να γνωρίζετε εάν κάποιος έχει απενεργοποιήσει τα μηνύματα κειμένου στο προφίλ του μόνο εάν προσπαθήσετε να στείλετε ένα κείμενο από μια ιστορία. Εάν μια ιστορία Snapchat δεν διαθέτει σύνδεσμο συνομιλίας στο κάτω μέρος της σελίδας, σημαίνει ότι η λειτουργία απενεργοποιήθηκε από τον χρήστη. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσεις αυτό.

    Γιατί να χρησιμοποιείτε μηνύματα κειμένου στο Snapchat;

    Μια φωτογραφία μπορεί να λέει χίλιες λέξεις, αλλά χίλιες λέξεις δεν θα αντικαταστήσουν μια αμφίδρομη συνομιλία. Το Snapchat, όπως και πολλές άλλες εφαρμογές συνομιλίας, προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η σύνδεσή σας, αυτή η υπηρεσία είναι κάπως κατώτερη.

    Επομένως, εάν θέλετε να μεταφέρετε κάτι με κάτι περισσότερο από μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, ίσως χρειαστεί να καταφύγετε στην ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων για να κατανοήσετε την άποψή σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε όλες τις συντομεύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε για να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου. Εξακολουθεί να είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο επικοινωνίας στην εφαρμογή.

    Απλώς θυμηθείτε ότι ορισμένοι χρήστες προτιμούν να περιορίζουν τις συνομιλίες στο ελάχιστο και να χρησιμοποιούν το Snapchat μόνο για την αρχική του χρήση. Μην υποθέτετε ότι μπορείτε απλώς να τραβήξετε ένα κείμενο σε οποιονδήποτε, ακόμα και σε αυτούς από τη λίστα επαφών σας.