Πώς να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις ώστε να παραδίδονται αθόρυβα για μια εφαρμογή στο iOS 12

Όλες οι ειδοποιήσεις εφαρμογών δεν είναι ίδιες. Μια ειδοποίηση από το Candy Crush δεν είναι τόσο σημαντική όσο ένα email. Μέχρι τώρα, οι χρήστες iOS είχαν την επιλογή να απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις από λιγότερο σημαντικές εφαρμογές και να επιτρέπουν μόνο εκείνες που δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν. Με το iOS 12, η ​​Apple δίνει στους χρήστες έναν νέο τρόπο λήψης ειδοποιήσεων που είναι πολύ λιγότερο αποσπώντας την προσοχή. Για λιγότερο σημαντικές εφαρμογές, μπορείτε να επιλέξετε την αθόρυβη παράδοση των ειδοποιήσεων. Αυτό σημαίνει ότι η ειδοποίηση δεν θα εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος και στην αρχική οθόνη εάν το τηλέφωνό σας είναι ξεκλείδωτο. Ωστόσο, θα εμφανιστεί στο κέντρο ειδοποιήσεων. Η οθόνη σας δεν θα ανάβει τόσο συχνά εξοικονομώντας διάρκεια ζωής της μπαταρίας και θα αποσπά λιγότερο την προσοχή. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αθόρυβη παράδοση για μια εφαρμογή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Digital Touch στην εφαρμογή Messages στο iOS 10

Αυτή η ρύθμιση ορίζεται ανά εφαρμογή. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε γρήγορα την αθόρυβη παράδοση για μια εφαρμογή από το κέντρο ειδοποιήσεων ή μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Παράδοση αθόρυβα από το Κέντρο Ειδοποιήσεων

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη παράδοση για μια εφαρμογή από το κέντρο ειδοποιήσεων, πρέπει να έχετε μια ειδοποίηση από την εφαρμογή που υπάρχει εκεί. Σύρετε προς τα κάτω για να ανοίξετε το Κέντρο ειδοποιήσεων και σύρετε προς τα αριστερά στην ειδοποίηση της εφαρμογής. Πατήστε το κουμπί Διαχείριση. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε Παράδοση αθόρυβα.

  Πώς να εγκαταλείψετε ένα δημόσιο πρόγραμμα beta για iOS ή iPadOS

Για να απενεργοποιήσετε το Deliver Quietly, σύρετε ξανά προς τα κάτω και ανοίξτε το Κέντρο ειδοποιήσεων. Σύρετε προς τα αριστερά στην ειδοποίηση και πατήστε Διαχείριση. Από το μενού, επιλέξτε Παράδοση σε εμφανές σημείο.

Παράδοση αθόρυβα από την εφαρμογή Ρυθμίσεις

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Ειδοποιήσεις. Πατήστε την εφαρμογή για την οποία θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη παράδοση. Μια εφαρμογή, από προεπιλογή, μπορεί να παραδώσει ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, στο κέντρο ειδοποιήσεων και στην αρχική οθόνη σας.

Εάν απενεργοποιήσετε την παράδοση ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος και στην αρχική οθόνη, π.χ. banner, θα έχετε ενεργοποιήσει την αθόρυβη παράδοση για αυτήν την εφαρμογή. Για να το απενεργοποιήσετε, ενεργοποιήστε και τους τρεις τύπους ειδοποιήσεων για την εφαρμογή.

  Πώς να αποκλείσετε ένα SMS με όνομα αλλά χωρίς αριθμό στο iOS

Η Apple αλλάζει μερικά πράγματα με τις ειδοποιήσεις στο iOS 12. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ανά τύπο στο iOS 12 και μπορείτε να επιλέξετε πού θα παραδοθούν.

Η αθόρυβη παράδοση ειδοποιήσεων θα μειώσει τους περισπασμούς των χρηστών, αλλά δεν θα χάνουν ειδοποιήσεις. Μπορούν πάντα να ελεγχθούν από το κέντρο ειδοποιήσεων. Όπου αυτό θα μειώσει τους περισπασμούς, θα βοηθήσει επίσης την μπαταρία της συσκευής σας να διαρκέσει περισσότερο. Εάν η οθόνη σας δεν ξυπνά για ασήμαντες ειδοποιήσεις, η μπαταρία θα διαρκέσει περισσότερο. Δεν πρόκειται να διπλασιάσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, αλλά θα σας βοηθήσει.