Πώς να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες συσκέψεις στο Zoom

Το Zoom, ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης, έχει κάνει τις διαδικτυακές συναντήσεις παιχνιδάκι από την έναρξή του. Η εφαρμογή έχει πολλές δυνατότητες που διευκολύνουν τη φιλοξενία, τη συμμετοχή και τη διοργάνωση συσκέψεων.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Zoom είναι η δυνατότητα προγραμματισμού επαναλαμβανόμενων συναντήσεων απευθείας από την εφαρμογή. Οι επαναλαμβανόμενες συναντήσεις μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι για τους διοργανωτές και τους οικοδεσπότες, κάνοντας τη ζωή τους πιο εύκολη.

Τι είναι οι επαναλαμβανόμενες συναντήσεις στο Zoom;

Οι επαναλαμβανόμενες συναντήσεις, όπως υποδηλώνει ο όρος, είναι συναντήσεις που επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση. Αυτές μπορεί να είναι εβδομαδιαίες συναντήσεις ομάδας, ημερήσιες κλήσεις συγχρονισμού, μηνιαίες αναδρομικές αναδρομές κ.λπ., οι οποίες επαναλαμβάνονται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Καθώς πολλοί οργανισμοί και ιδιώτες χρησιμοποιούν το Zoom σε καθημερινή βάση, η εφαρμογή διαθέτει μια ολοκληρωμένη κράτηση συσκέψεων που κάνει τον προγραμματισμό και τη φιλοξενία αυτών των συναντήσεων παιχνιδάκι.

  Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από μια ομάδα μηνυμάτων κειμένου στο iPhone

Κάθε σύσκεψη Zoom έχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό, αλλά οι επαναλαμβανόμενες συσκέψεις θα έχουν το ίδιο αναγνωριστικό για να αποφευχθεί η σύγχυση σχετικά με τους συνδέσμους της σύσκεψης. Αυτό βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν τις συναντήσεις τους και να έχουν πρόσβαση σε αυτές χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Πώς να προγραμματίσετε μια επαναλαμβανόμενη σύσκεψη στο Zoom

Το ημερολόγιό σας Zoom εμφανίζει τυχόν επερχόμενες συναντήσεις στις οποίες προσκαλείστε με βάση το ημερολόγιο που είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας Zoom. Επιπλέον, το ημερολόγιο εντός εφαρμογής του Zoom σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε επαναλαμβανόμενες συσκέψεις και να προσκαλείτε τους συμμετέχοντες με μερικά απλά βήματα. Δείτε πώς:

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη Zoom στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε.
  • Στη γραμμή μενού, κάντε κλικ στο Ημερολόγιο για να προβάλετε το ημερολόγιό σας μεγέθυνση.
  • Κάντε κλικ στο Νέο συμβάν.
  • Εισαγάγετε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσής σας, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των συμμετεχόντων, της ημερομηνίας και ώρας της εκδήλωσης, του τίτλου της εκδήλωσης και της περιγραφής της εκδήλωσης.
  • Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Επανάληψη και επιλέξτε τη συχνότητα συνάντησης.
  • Αφού τροποποιήσετε όλες τις λεπτομέρειες των συσκέψεων, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.
  • Μόλις κάνετε κλικ στην Αποθήκευση, το Zoom θα αποθηκεύσει τη σύσκεψη και τις επερχόμενες επαναλήψεις της στο ημερολόγιό σας. Αυτό στέλνει επίσης μια πρόσκληση σε άλλους συμμετέχοντες και προσθέτει κάθε περιστατικό συνάντησης στα ημερολόγιά τους.

      Τι θα συμβεί αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon;

    Η συχνότητα σύσκεψης έχει οριστεί σε Ποτέ για μια σύσκεψη μία φορά από προεπιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε καθημερινές, εβδομαδιαίες, μηνιαίες ή προσαρμοσμένες επαναλήψεις για επαναλαμβανόμενες συσκέψεις.

    Τρόπος προβολής λεπτομερειών επαναλαμβανόμενων συσκέψεων στο Zoom

    Μπορείτε να μεταβείτε στο μενού Συσκέψεις στο Ζουμ για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη προβολή των επαναλαμβανόμενων συσκέψεών σας. Αυτό το μενού έχει δύο καρτέλες: μία για επερχόμενες συσκέψεις και μία άλλη για ηχογραφημένες συσκέψεις Zoom.

  • Στη γραμμή μενού, κάντε κλικ στις Συναντήσεις.
  • Μεταβείτε στην καρτέλα Προσεχείς συναντήσεις για να δείτε όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις της επαναλαμβανόμενης σύσκεψης και τυχόν άλλες συναντήσεις που μπορεί να έχετε στο ημερολόγιό σας.
  • Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε εμφάνιση σύσκεψης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση πρόσκλησης σε σύσκεψη.
  • Αυτό θα σας δείξει όλες τις λεπτομέρειες της επαναλαμβανόμενης σύσκεψης, όπως τις επερχόμενες εμφανίσεις, τον σύνδεσμο σύσκεψης, το αναγνωριστικό σύσκεψης και άλλα.

    Πώς να επεξεργαστείτε τα περιστατικά συσκέψεων στο Zoom

    Μπορείτε να επεξεργάζεστε επαναλαμβανόμενες συσκέψεις όπως κάθε άλλη συνάντηση Zoom. Αυτό περιλαμβάνει την αλλαγή της ώρας και της ημερομηνίας της σύσκεψης Zoom, της περιγραφής και άλλων λεπτομερειών.

      Πώς να ενεργοποιήσετε τον ασφαλή φάκελο σε τηλέφωνα Samsung
  • Στην καρτέλα Συσκέψεις, επιλέξτε τη σύσκεψη που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  • Κάντε κλικ στο Επεξεργασία.
  • Στην αναδυόμενη οθόνη, επιλέξτε εάν θέλετε να επεξεργαστείτε μόνο την επιλεγμένη εμφάνιση της επαναλαμβανόμενης σύσκεψης ή όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις.
  • Θα εμφανιστεί ένα άλλο αναδυόμενο παράθυρο για να επεξεργαστείτε τα στοιχεία της σύσκεψής σας με βάση την προηγούμενη επιλογή. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στη σύσκεψή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αποθήκευση για να στείλετε μια ενημέρωση στους άλλους συμμετέχοντες.

    Πώς να διαγράψετε συμβάντα συσκέψεων στο Zoom

    Εάν πρέπει να αφαιρέσετε μια επαναλαμβανόμενη σύσκεψη από το πρόγραμμα Zoom, δείτε πώς να το κάνετε:

  • Στην καρτέλα Συσκέψεις, επιλέξτε τη σύσκεψη που θέλετε να διαγράψετε.
  • Κάντε κλικ στο Διαγραφή.
  • Θα εμφανιστεί μια αναδυόμενη οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε μόνο να διαγράψετε την επιλεγμένη σύσκεψη ή να διαγράψετε όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις της σύσκεψης.
  • Οι επιλεγμένες εμφανίσεις θα διαγραφούν με βάση την επιλογή σας και οι άλλοι συμμετέχοντες στη σύσκεψη θα ειδοποιηθούν αναλόγως.

    Διοργανώστε χωρίς κόπο επαναλαμβανόμενες συναντήσεις με ζουμ

    Ο αποτελεσματικός προγραμματισμός επαναλαμβανόμενων συναντήσεων μπορεί να είναι σημαντική εξοικονόμηση χρόνου για τον οργανισμό σας. Ο διαισθητικός σχεδιασμός του Zoom για τη δημιουργία και τη διαχείριση επαναλαμβανόμενων συσκέψεων διασφαλίζει ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

    Τα τελευταία χρόνια, το Zoom κυκλοφόρησε συνεχώς νέες δυνατότητες για να κάνει την εφαρμογή πιο χρήσιμη για τους χρήστες της. Θυμηθείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις δυνατότητες για να βελτιώσετε τις διαδικτυακές σας συναντήσεις και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα.