Πώς να προσθέσετε το Dropbox και το Google Drive στο MS Office 2016 Save Locations

Το MS Office 2016 έχει ένα περίεργο είδος περιορισμού. δεν μπορείτε να προσθέσετε τοπικούς φακέλους ως θέσεις αποθήκευσης. Θα θυμάται τις πρόσφατες τοποθεσίες στις οποίες αποθηκεύσατε ένα αρχείο ή τις τοποθεσίες από τις οποίες ανοίξατε ένα αρχείο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ενημερώνονται τακτικά και δεν μπορείτε να καρφιτσώσετε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 και δεν έχετε καταργήσει το OneDrive, τότε εμφανίζεται ως μία από τις θέσεις αποθήκευσης στο MS Office. Φυσικά, δεν χρησιμοποιούν όλοι το OneDrive. Οι άνθρωποι προτιμούν το Dropbox και το Google Drive. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε το Dropbox και το Google Drive στις τοποθεσίες αποθήκευσης του MS Office 2016.

Προσθήκη Dropbox ως τοποθεσία αποθήκευσης

Πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Dropbox στο σύστημά σας για να την προσθέσετε ως τοποθεσία αποθήκευσης στο MS Office 2016. Συνδεθείτε στο Dropbox και επιλέξτε μια τοποθεσία για το φάκελο Dropbox. Στη συνέχεια, ανοίξτε τις προτιμήσεις της εφαρμογής από το System Tray. Στην καρτέλα Γενικά, αναζητήστε την ενότητα πρόσθετο του Microsoft Office. Ενεργοποιήστε την επιλογή “Εμφάνιση του Dropbox ως τοποθεσίας αποθήκευσης στο Microsoft Office” και επανεκκινήστε όλες τις εφαρμογές MS Office που έχετε ανοίξει.

  PSA: Προσέξτε για αυτήν τη νέα απάτη ηλεκτρονικού ψαρέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Amazon

Προσθήκη Google Drive ως τοποθεσίας αποθήκευσης

Πρέπει να εγκαταστήσετε μια ειδική προσθήκη για να προσθέσετε το Google Drive ως τοποθεσία αποθήκευσης στο MS Office. Αυτή η προσθήκη δεν περιλαμβάνεται στην εφαρμογή Google Drive. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Προσθήκη Google Drive για το Microsoft Office και το Google Drive θα προστεθεί ως τοποθεσία αποθήκευσης. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google Drive στο σύστημά σας, ωστόσο, όταν αποθηκεύετε ένα έγγραφο ή υπολογιστικό φύλλο στη μονάδα δίσκου σας, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.

  Πώς να εκτυπώσετε από το τηλέφωνό σας σε επιτραπέζιο εκτυπωτή

Όταν εγκαταστήσετε για πρώτη φορά την προσθήκη και ανοίξετε μια εφαρμογή MS Office, η σελίδα σύνδεσης θα ανοίξει αυτόματα στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή μπορείτε να το αναβάλετε έως ότου χρειαστεί να αποθηκεύσετε αρχεία στη μονάδα δίσκου σας.

Προσθήκη/Κατάργηση OneDrive

Εάν έχετε εγκατεστημένο το OneDrive στο σύστημά σας, θα προστεθεί αυτόματα ως τοποθεσία αποθήκευσης στο MS Office. Δεν χρειάζεται να το ρυθμίσετε ή να ενεργοποιήσετε κάτι όπως πρέπει με το Dropbox. Το OneDrive είναι ένα προϊόν της Microsoft, επομένως βασικά απλώς ενσωματώνεται σε κάθε άλλο προϊόν της Microsoft στο σύστημά σας. Εάν θέλετε να καταργήσετε το OneDrive ως τοποθεσία αποθήκευσης από το MS Office, θα πρέπει να καταργήσετε το OneDrive από το σύστημά σας εντελώς. Εάν είστε ένα από τα Windows 10 Creators Update, είναι εύκολο να απεγκαταστήσετε το OneDrive από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

  6 Καλύτερα Εργαλεία Διαχείρισης Πληροφοριών Ασφάλειας και Συμβάντων (SIEM) που αξίζει να δείτε το 2020