Πώς να προσθέσετε συμβάντα στο Ημερολόγιο Google στους Χάρτες Google


Η Google κυκλοφορεί σιγά σιγά μια νέα μικρή λειτουργία που συγχρονίζει συμβάντα από το Ημερολόγιο Google με τους Χάρτες Google. Τα συμβάντα παρατίθενται μέσα στην εφαρμογή αλλά όχι στην προβολή χάρτη. Τα επερχόμενα συμβάντα εμφανίζονται στην καρτέλα “Τα μέρη σας” στους Χάρτες Google σε μια καρτέλα που ονομάζεται “Επερχόμενα”. Φυσικά, όλα τα συμβάντα δεν πρόκειται να συγχρονιστούν αυτόματα με την εφαρμογή Χάρτες Google. Για να εμφανιστεί ένα συμβάν στους Χάρτες Google πρέπει να έχει προστεθεί μια τοποθεσία σε αυτό. Όλα τα άλλα συμβάντα, π.χ. εκείνα που δεν έχουν μια τοποθεσία που σχετίζεται με αυτό, όπως γενέθλια, δεν θα εμφανίζονται στην εφαρμογή Χάρτες. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια τοποθεσία σε μια εκδήλωση του Ημερολογίου Google και να την κάνετε να εμφανίζεται στους Χάρτες Google.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Google Analytics στο Nintendo Switch eShop

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Ημερολόγιο Google και στους Χάρτες Google χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό. Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google και δημιουργήστε ένα νέο συμβάν ή επεξεργαστείτε ένα υπάρχον.

Κάθε εκδήλωση έχει μια επιλογή να περιλαμβάνει μια τοποθεσία. Πατήστε το πεδίο “Προσθήκη τοποθεσίας” και αναζητήστε την τοποθεσία όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Η εφαρμογή Ημερολόγιο σάς επιτρέπει να αναζητήσετε την τοποθεσία χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στην εφαρμογή Χάρτες. Μόλις προστεθεί μια τοποθεσία, πατήστε «Αποθήκευση».

Για να προβάλετε την εκδήλωση μέσα στους Χάρτες Google, πατήστε το κουμπί χάμπουργκερ επάνω αριστερά και επιλέξτε “Τα μέρη σας” από το πλαϊνό πλαίσιο. Η οθόνη “Τα μέρη σας” χωρίζεται σε πέντε καρτέλες, μία από τις οποίες ονομάζεται “Επερχόμενη”. Μέσα σε αυτήν την καρτέλα θα εμφανίζονται όλα τα συμβάντα με μια δεόντως προστιθέμενη τοποθεσία.

  Πώς να αντιστοιχίσετε ξανά τα πλήκτρα τροποποίησης στο iPad

Η δυνατότητα φαίνεται να κυκλοφορεί αργά στους χρήστες. Μπορεί να βλέπετε ήδη την καρτέλα “Επεχόμενα” στην εφαρμογή Χάρτες Google, αλλά τα ίδια τα συμβάντα θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να εμφανιστούν εάν η λειτουργία δεν έχει ενεργοποιηθεί για τον λογαριασμό σας από την Google. Η λειτουργία μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες Android, αν και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη για την πλατφόρμα iOS.