Πώς να προσθέσετε πολλούς συνδέσμους στο Instagram Bio

Το Instagram είναι μια ιδιαίτερα προτιμώμενη πλατφόρμα για την προώθηση της επωνυμίας και τη σύνδεση με τις μάζες. Επομένως, είναι απαραίτητο να έχετε όλα τα ηλεκτρονικά σας βιογραφικά συνδεδεμένα με αυτήν την πλατφόρμα. Εδώ είναι καλά νέα! Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε απευθείας πολλαπλούς συνδέσμους βιογραφικών στο Instagram χωρίς να χρειάζεστε εξωτερικές πηγές.

Συχνά, οι χρήστες έχουν λογαριασμούς σε διαφορετικά δίκτυα και προσπαθούν να φέρουν το καθένα σε ένα μέρος. Το Linktree ήταν μια δημοφιλής διαδικτυακή πύλη για τη δημιουργία σελίδων σχεδιαστών για τη σύνδεση όλων των προφίλ.

Πολλοί influencers χρησιμοποιούν το Linktree για να συνδέσουν διαφορετικά bios και να προσθέσουν τον σύνδεσμο στο Instagram. Μερικοί μεταβαίνουν επίσης σε εναλλακτικές του Linktree για τις μοναδικές υπηρεσίες τους, όπως εξατομικευμένες διευθύνσεις URL, προσαρμόσιμες σελίδες κ.λπ.

Αλλά τώρα, δεν χρειάζεται πραγματικά να χρησιμοποιήσετε καμία εξωτερική εφαρμογή, καθώς το Instagram έχει γίνει αυτάρκης. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε συνδέσμους σε όλη την παρουσία σας στο διαδίκτυο και να αποφύγετε τις περιττές προσπάθειες για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Εδώ, μπορείτε να δείτε τα λίγα γρήγορα βήματα για να προσθέσετε συνδέσμους βιογραφικών στο Instagram. Ας καταλάβουμε όμως πρώτα τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς της προσθήκης bios στα προφίλ Instagram.

Περίπου το μισό smartphone του κόσμου οι χρήστες παραμένουν ενεργοί στο Instagram, και αυτό το καθιστά ένα από τα πιο κατάλληλα μέρη για να διαδώσετε τη φωνή της επωνυμίας σας. Είναι μια κερδοφόρα στρατηγική να συνδέσετε όλα τα άλλα προφίλ επιχειρήσεων από διαφορετικά κανάλια σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ακόμη αξιοσημείωτα οφέλη από την προσθήκη πολλαπλών βιογραφικών στο Instagram.

Δημιουργήστε αυθεντικότητα και εμπιστοσύνη

Το Instagram είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής συνδεσιμότητας και με τεράστιο αριθμό ακολούθων και οπαδών, είναι δύσκολο να βρει κανείς γνήσια προφίλ που υποστηρίζουν ένα προϊόν ή μια επωνυμία. Επομένως, τα προφίλ που έχουν συνδέσμους σε διαφορετικούς ιστότοπους φαίνονται πιο αυθεντικά στους χρήστες και εμφανίζονται γρήγορα για τις συμβουλές ή τις λύσεις τους.

  Πώς να κάνετε σίγαση της ιστορίας ενός χρήστη στο Instagram

Παρέχετε τις μέγιστες πληροφορίες

Τα άτομα που εξερευνούν το προφίλ σας στο Instagram ενδέχεται να επηρεαστούν από τις αναρτήσεις σας και να επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που τείνουν να αναζητούν αμέσως το Google ή άλλες πλατφόρμες για λεπτομέρειες και συχνά αναβάλλουν την έρευνα για αργότερα. Αυτό επηρεάζει κυριολεκτικά την προσπάθεια επιρροής που γίνεται μέσω των αναρτήσεων.

Αλλά με πολλούς συνδέσμους σε ένα μέρος στο Insta bio, οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να λάβουν γνώση των μέγιστων πληροφοριών με λίγα κλικ και να τις μοιραστούν ή να τις διαβάσουν οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον.

Κερδίστε περισσότερους επισκέπτες σε άλλες πλατφόρμες

Το Instagram είναι μια παγκόσμια δημοφιλής πλατφόρμα, με εκατομμύρια συμμετέχοντες κάθε χρόνο. Επομένως, εάν προσθέσετε συνδέσμους σε άλλα κανάλια στην ενότητα βιογραφικών, προφανώς αυξάνει την πιθανότητα να δημιουργήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα σε άλλες πλατφόρμες. Κατά την εξερεύνηση του προφίλ σας στο Insta, οι χρήστες ενδέχεται επίσης να πατήσουν τους συνδέσμους προς άλλα bios.

Ίδρυση επωνυμίας

Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι βιογραφικών στο Instagram δημιουργούν ευαισθητοποίηση και αυθεντικότητα για τον οργανισμό. Έτσι, με περισσότερους χρήστες να κάνουν κλικ στο προφίλ σας, μπορείτε να επισημάνετε το λογότυπο της επωνυμίας σας, την επίσημη τοποθεσία, τις υπηρεσίες κ.λπ. Θα βοηθήσει στην καθιέρωση της επωνυμίας σας.

Ανακατευθύνετε τους ακόλουθους σε διαφορετικές καμπάνιες

Μπορείτε να ξεκινήσετε καμπάνιες αλληλεπίδρασης πελατών σε άλλα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες σε αναρτήσεις στο Instagram. Τώρα, οι ακόλουθοί σας θα γνωρίζουν πότε και πού να φτάσουν στην καμπάνια σας.

Βελτιώστε τις πωλήσεις

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την πλατφόρμα για την ανάπτυξη της επιχείρησης ενισχύοντας τις πωλήσεις των προϊόντων σας. Είναι δυνατό εάν προσθέσετε το σύνδεσμο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Είναι αρκετά βολικό να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο Instagram και μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε συνδέσμους σε πολλούς ιστότοπους ηλεκτρονικών αγορών. Οι ακόλουθοί σας μπορούν να δουν τις νέες ενημερώσεις μέσω των συνδέσμων και να τις αγοράσουν.

  Πώς να αποκτήσετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram

Κερδίστε περισσότερες συνδρομές

Ενώ χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα για να ενημερώσετε τους χρήστες για τον οργανισμό σας, υπάρχουν πολλοί που δείχνουν ενδιαφέρον να εγγραφούν ως μέλη ή συνδρομητές για να λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις. Απλώς ζητήστε τους να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συνδρομής που συνδέεται στο βιογραφικό του Instagram.

Υπάρχουν αρκετοί influencers στο Instagram και έχουν χιλιάδες followers που κάνουν like και σχολιασμό στις αναρτήσεις τους. Ένα εξέχον επιχειρηματικό μοντέλο για τέτοιους παράγοντες επιρροής είναι η προώθηση συνδέσμων θυγατρικών προϊόντων ή υπηρεσιών από άλλες εταιρείες. Ως εκ τούτου, οι σύνδεσμοι Insta bio είναι εξαιρετικά κατάλληλοι για την προσάρτηση τέτοιων συνδέσμων θυγατρικών που οι ακόλουθοι μπορούν εύκολα να βρουν και να εξερευνήσουν.

Παρακολούθηση δεδομένων κίνησης

Το Instagram insights είναι μια ενημερωτική και αναλυτική λειτουργία για επαγγελματικούς λογαριασμούς. Παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τα κλικ των χρηστών σε συγκεκριμένες ενότητες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τον όγκο της ροής επισκεψιμότητας από τους συνδέσμους βιογραφικών στον ιστότοπό σας και σε άλλα κανάλια. Θα σας βοηθήσει επίσης να κατανοήσετε την τάση που αρέσει στους ανθρώπους σχετικά με το περιεχόμενό σας.

Λοιπόν, μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό συνδέσμων στο βιογραφικό σας στο Instagram;

Πέρυσι, τον Οκτώβριο του 2022, το Instagram δοκίμασε τη λειτουργία πολλαπλών βιογραφικών συνδέσμων. Ήταν μια τεράστια επιτυχία και τώρα, η πλειονότητα των χρηστών του Insta επωφελείται από αυτήν τη δυνατότητα για να τη βρει πιο εφικτή από τη χρήση εργαλείων τρίτων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν έως και 5 συνδέσμους στην ενότητα bios. Δικαιολογείται είτε πρόκειται για οργανισμό είτε για επιχειρηματία. μπορούν εύκολα να διαχειριστούν τον παρεχόμενο χώρο για να συνδέσουν κατάλληλους συνδέσμους ιστού που καθορίζουν και περιγράφουν την επιχείρηση.

Το Instagram συνειδητοποίησε επιτέλους την ανάγκη να παρέχει πολλαπλές λειτουργίες βιο-σύνδεσης. Είτε είστε ιδιώτης είτε κάτοχος επαγγελματικού λογαριασμού σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε έως και πέντε βιογραφικούς συνδέσμους από διαφορετικές πύλες Ιστού.

  Σας ειδοποιεί το Instagram όταν κάποιος συνδέεται στον λογαριασμό σας;

Νωρίτερα, υπήρχε η δυνατότητα προσθήκης ενός βιογραφικού συνδέσμου στο Instagram. Για το λόγο αυτό, αναγκαζόμασταν να χρησιμοποιήσουμε το Linktree ή άλλα τέτοια εργαλεία διαχείρισης συνδέσμων. Αλλά τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία βήμα προς βήμα για να προσθέσετε πολλαπλούς συνδέσμους στο βιογραφικό σας στο Instagram.

Το Instagram δεν έχει κάνει χρήση της δυνατότητας προσθήκης βιογραφικών συνδέσμων στο προφίλ μέσω πρόσβασης στις ρυθμίσεις σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού🧑‍💻. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Insta σε μια κινητή συσκευή για να προχωρήσετε με τα βήματα.

Βήμα 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο κινητό σας τηλέφωνο🤳.

Βήμα 2. Πατήστε το εικονίδιο της φωτογραφίας προφίλ που εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία (Android) της εφαρμογής.

Βήμα 3. Πατήστε το κουμπί “Επεξεργασία προφίλ” που δίνεται κάτω από το όνομά σας στην οθόνη.

Βήμα 4. Στην επόμενη σελίδα, θα δείτε τη στήλη του “bio”, όπου μπορείτε να γράψετε μια σύντομη δήλωση 150 γραμμάτων. Και παρακάτω υπάρχει η επιλογή προσθήκης συνδέσμων για βιογραφικά από άλλους ιστότοπους.

Βήμα 5. Πατήστε το κουμπί “Προσθήκη συνδέσμου” για να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα. Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε ξεχωριστά έναν σύνδεσμο στο προφίλ σας στο Facebook.

Βήμα 6. Μπορείτε να πατήσετε την επιλογή “Προσθήκη εξωτερικού συνδέσμου” για να προσθέσετε περισσότερους συνδέσμους στο βιογραφικό σας. Στην επόμενη οθόνη, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL στη στήλη και δώστε της έναν τίτλο στην επόμενη γραμμή. Αποθηκεύστε το πατώντας το σύμβολο “Tick” στην επάνω δεξιά γωνία.

Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία στο βήμα 6 για να προσθέσετε πέντε τέτοιους εξωτερικούς βιογραφικούς συνδέσμους και μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να μεταβείτε από τις ρυθμίσεις στην αρχική σελίδα.

Τελικές Λέξεις

Το Instagram έχει αποδειχθεί μια επιτυχημένη πλατφόρμα που έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στους χρήστες αρέσει ο τρόπος με τον οποίο διευκόλυνε τη διαδικασία δημιουργίας τροχών και φόρτωσης τους. Αυτό έχει αξιοποιηθεί από επωνυμίες για να προσελκύσουν περισσότερους θεατές και οπαδούς για να τους μετατρέψουν τελικά σε πελάτες.

Η διευκόλυνση πολλαπλών βιοσυνδέσμων θα είναι ένα όφελος για τέτοιες εταιρείες που επηρεάζουν, οι οποίες μπορούν τώρα να παρουσιάσουν μια ποικιλία λεπτομερειών σχετικά με την επιχείρηση και τα προϊόντα τους. Οι άνθρωποι μπορούν να τους εμπιστευτούν περισσότερο εξετάζοντας τα προφίλ τους στο Insta και άλλους βιογραφικούς συνδέσμους.

Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να διαβάσετε πώς να αποσυνδέσετε το Facebook και το Instagram σε μόλις 5 λεπτά.