Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς Twitter στον Ιστό Twitter

Η εφαρμογή Twitter για iOS και Android υποστηρίζει πολλούς λογαριασμούς. Μπορείτε να προσθέσετε όσες έχετε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο. Το Twitter web δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Στην πραγματικότητα, η διεπαφή ιστού λείπει σε πολλούς τομείς, γι’ αυτό οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές επιφάνειας εργασίας τρίτων για το Twitter. Το Twitcher είναι μια επέκταση του Chrome που καλύπτει αυτό το συγκεκριμένο κενό και σας επιτρέπει να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς Twitter στο Twitter Web.

Προσθήκη πολλών λογαριασμών Twitter

Εγκαθιστώ Twitcher και επισκεφτείτε το Twitter. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας επάνω δεξιά. Στο μενού που ανοίγει, θα δείτε μια επιλογή «Προσθήκη λογαριασμού». Κάντε κλικ σε αυτό και θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα σύνδεσης στο Twitter. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για τον δεύτερο λογαριασμό που θέλετε να προσθέσετε.

  Ξεφορτωθείτε τους κύκλους και αποκτήστε πίσω την παλιά διεπαφή Twitter

Μόλις συνδεθείτε στον δεύτερο λογαριασμό, θα ανακατευθυνθείτε στην αρχική σας ροή στο Twitter. Ο πρώτος λογαριασμός στον οποίο συνδεθείτε είναι αυτός στον οποίο ανακατευθυνθείτε πίσω. Για εναλλαγή λογαριασμών, κάντε ξανά κλικ στην εικόνα του προφίλ σας επάνω δεξιά. Αυτή τη φορά, το αναπτυσσόμενο μενού θα εμφανίσει τον δεύτερο λογαριασμό στον οποίο συνδεθείτε. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, θα μεταβείτε στον δεύτερο λογαριασμό.

Θα έχετε μια απρόσκοπτη εμπειρία εναλλαγής μεταξύ των λογαριασμών. Μπορείτε να διαβάσετε τις ροές σας, να κάνετε tweet και να απαντήσετε σε tweets. Αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε είναι να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και για τους δύο λογαριασμούς ταυτόχρονα. Το Twitcher διευκολύνει μόνο την εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ειδοποιήσεις για πολλούς λογαριασμούς. Για να δείτε νέα tweets και νέες ειδοποιήσεις για τον δεύτερο λογαριασμό, θα πρέπει να μεταβείτε σε αυτόν.

  Τι συμβαίνει στα δεδομένα του Facebook, του Twitter και της Google όταν πεθάνεις;

Εάν θέλετε να αποσυνδεθείτε από το Twitter, χρησιμοποιήστε την επιλογή αποσύνδεσης, ωστόσο, εάν θέλετε να αποσυνδεθείτε μόνο από τον έναν λογαριασμό και όχι από τον άλλο, απλώς σύρετέ τον και αποθέστε τον από το μενού. Όταν αποσυνδέεστε από τον κύριο λογαριασμό σας στο Twitter, αποσυνδέεστε και από τα δύο. Όταν συνδεθείτε ξανά με την επέκταση ενεργοποιημένη στο Chrome, ο δεύτερος λογαριασμός σας θα είναι ήδη συνδεδεμένος. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, καθώς μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια, μπορείτε να μεταβείτε στις επιλογές του Twitcher και να απενεργοποιήσετε τους λογαριασμούς εκεί.

  Πώς να κάνετε σίγαση μιας συνομιλίας στο Twitter

Το Twitcher είναι δωρεάν, αλλά ο προγραμματιστής σας ζητά να κάνετε μια δωρεά στο ταμείο καφέ του. Εάν δεν θέλετε να βλέπετε την επιλογή δωρεάς στο μενού, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε επίσης από τις επιλογές της επέκτασης.