Πώς να προσαρμόσετε την εμφάνιση των υπότιτλων στο Netflix

Εάν πρόκειται να βάλετε κείμενο σε μια εικόνα, θυμηθείτε έναν χρυσό κανόνα. λευκό κείμενο με μαύρο περίγραμμα μπορεί να διαβαστεί σε οτιδήποτε. Η εικόνα, όσο απασχολημένη/ πυκνή κι αν είναι, δεν θα καταστήσει το κείμενο δυσανάγνωστο. Το ίδιο ισχύει και για τους υπότιτλους? προφανώς δεν μπορείτε να έχετε μαύρους υπότιτλους σε τίποτα, αλλά το λευκό δεν φαίνεται πάντα υπέροχο. Το Netflix υποστηρίζει υπότιτλους σε όλες τις εφαρμογές του. Το προεπιλεγμένο χρώμα με το οποίο το Netflix εμφανίζει τους υπότιτλους είναι το λευκό. Αν παρακολουθείτε anime, οι λευκοί υπότιτλοι συχνά χάνονται ή είναι δύσκολο να διαβαστούν. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση των υπότιτλων στο Netflix για να τους κάνετε πιο ευανάγνωστους.

  9 Καλύτερο λογισμικό χαρτογράφησης διαγραμμάτων δικτύου και τοπολογίας

Το Netflix σάς επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα, τη γραμματοσειρά και το μέγεθος των υπότιτλων. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε ένα συμπαγές φόντο πίσω από το κείμενο και να επιλέξετε το χρώμα που θα έχει το φόντο. Μπορείτε επίσης να πλαισιώσετε το φόντο για μεγαλύτερη ορατότητα. Οι επιλογές προσαρμογής είναι διαθέσιμες μόνο στη διεπαφή ιστού, αλλά ισχύουν για όλες τις εφαρμογές.

Συνδεθείτε στο Netflix και κάντε κλικ στη μικρογραφία του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία. Επιλέξτε «Ρυθμίσεις λογαριασμού» από το μενού. Στη σελίδα Ρυθμίσεις λογαριασμού, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα «Το προφίλ μου» και επιλέξτε «Εμφάνιση υπότιτλων».

  Πώς να αναγνωρίσετε μια ψεύτικη προτροπή εισόδου στην Apple

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετική γραμματοσειρά από το αναπτυσσόμενο μενού «Γραμματοσειρά». Η γραμματοσειρά έχει μια σκιά από προεπιλογή και μπορείτε να την απενεργοποιήσετε εντελώς ή να αλλάξετε την κατεύθυνση. Υπάρχουν τρία μεγέθη κειμένου από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Για να αλλάξετε το χρώμα των υπότιτλων, κάντε κλικ στο έγχρωμο πλαίσιο δίπλα στο αναπτυσσόμενο μενού «Γραμματοσειρά» και επιλέξτε ένα χρώμα από μία από τις προεπιλογές. Για να αλλάξετε το χρώμα της αναπτυσσόμενης σκιάς, κάντε κλικ στο πλαίσιο χρώματος δίπλα στο αναπτυσσόμενο μενού «Σκιά».

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ένα μονόχρωμο φόντο πίσω από τους υπότιτλους, κάντε κλικ μέσα στο έγχρωμο πλαίσιο «Φόντο» ακριβώς κάτω από την επιλογή μεγέθους γραμματοσειράς. Για να προσθέσετε ένα πλαίσιο στους υπότιτλους, κάντε κλικ μέσα στο έγχρωμο πλαίσιο «Παράθυρο».

  Πώς να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο το εξώφυλλο άλμπουμ στο iTunes

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το φόντο, το παράθυρο φόντου και το εφέ σκιάς αν δεν σας αρέσει.

Αν και έχετε την επιλογή να προσαρμόσετε την εμφάνιση των υπότιτλων στο Netflix, υπάρχουν όρια. Τα χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε περιορίζονται σε μόλις έξι. Δεν μπορείτε να φορτώσετε και να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη γραμματοσειρά για τους υπότιτλους και πρέπει να επιλέξετε από μία από τις προεπιλογές. Αποθηκεύστε την αλλαγή και θα εμφανιστεί σε όλες τις συσκευές σας.