Τι είναι το Xbox Cloud Gaming (Project xCloud);

Παίξτε τους πιο πρόσφατους τίτλους AAA σε υψηλή ευκρίνεια εν κινήσει χωρίς τίποτα περισσότερο από μια συσκευή Android και μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Το Xbox Game Pass Ultimate της Microsoft τα κάνει όλα δυνατά με μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 150 παιχνίδια.

Τι είναι το Xbox Cloud Gaming;

Cloud Gaming με Xbox Game Pass Ultimate, επίσημα γνωστός ως Έργο xCloud, καθιστά δυνατή την αναπαραγωγή οποιουδήποτε παιχνιδιού από την εκτενή βιβλιοθήκη του σε συσκευές Android. το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή Game Pass από το Samsung Galaxy Store ή το Google Play Store, μια συνδρομή στο Game Pass Ultimate, ένα χειριστήριο και μια αξιοπρεπή σύνδεση στο διαδίκτυο (οι περισσότερες οικιακές ευρυζωνικές συνδέσεις, ακόμη και 4G LTE είναι επαρκείς). της MIcrosoft Συχνές ερωτήσεις για το Cloud Gaming Η σελίδα αναφέρει ότι απαιτείται “τουλάχιστον 10 Mbps ταχύτητα λήψης”.

Το Xbox Game Pass λειτουργεί εκτελώντας το παιχνίδι στο cloud, χρησιμοποιώντας το προηγμένο υλικό της Microsoft και ροή των αποτελεσμάτων στη συσκευή σας που έχουν προ-απόδοση και είναι έτοιμη για χρήση. Αυτό επιτρέπει σε ένα μέτριο τηλέφωνο Android να αποδίδει χωρίς προβλήματα ακόμη και παιχνίδια με ένταση γραφικών όπως το The Witcher.

  6 τρόποι για να αξιοποιήσετε περισσότερο τον πίνακα της Microsoft

Η ροή βιντεοπαιχνιδιών δεν μοιάζει με τη ροή σε ένα κοινό όπως θα κάνατε στο YouTube ή στο Twitch—είναι ένα εργαλείο που διευκολύνει πολύ την αναπαραγωγή παιχνιδιών σε φορητές συσκευές, τη συσκευή Android και το tablet σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν δεν έχετε κατάλληλο επιτραπέζιο υπολογιστή για να τρέξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Το Xbox Game Pass είναι παρόμοιο με άλλες υπηρεσίες ροής παιχνιδιών, όπως το Google Stadia, αλλά παρέχει πρόσβαση σε διαφορετικό σύνολο τίτλων παιχνιδιών. Επιπλέον, η Microsoft επέλεξε να ενσωματώσει την προσφορά παιχνιδιών στο cloud ως μέρος του Xbox Game Pass Ultimate, το οποίο προσφέρει μια σειρά από άλλες δυνατότητες εκτός από τη ροή.

Το Xbox Cloud Gaming δεν προσφέρεται επί του παρόντος ως αυτόνομη υπηρεσία. Ο συνδυασμός της συνδρομής Ultimate και της υπηρεσίας παιχνιδιών cloud Xbox σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν δεκάδες παιχνίδια διαθέσιμα για ροή από τη στιγμή που θα εγγραφούν.

Εάν έχετε ήδη συνδρομή Game Pass στον υπολογιστή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη PC Game Pass και να τα παίξετε σε συσκευές Android μετά τη λήψη του Εφαρμογή Xbox Game Pass για Windows 10 και την εφαρμογή Xbox Game Pass στην κινητή συσκευή ή το tablet σας Android.

  Πώς να βρείτε retweet προσφοράς ενός tweet

Τι Απαιτείται;

Για να παίξετε παιχνίδια Xbox από το cloud, θα χρειαστείτε:

Ένας ενεργός Xbox Game Pass Ultimate ιδιότητα μέλους.
Ένα χειριστήριο με δυνατότητα Bluetooth Xbox.
Ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet Android με έκδοση Android 6.0 ή νεότερη.
Μια σύνδεση δεδομένων Wi-Fi/LTE με ταχύτητα μείωσης τουλάχιστον 10 Mbps.
Η εφαρμογή Android Xbox Game Pass, διαθέσιμη από Samsung Galaxy και Google Play καταστήματα εφαρμογών.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020, το Xbox Cloud gaming δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε iPhone ή iPad λόγω περιορισμών που έχει επιβάλει η Apple στα μοντέλα τιμολόγησης και διανομής του App Store.

Για τους περίεργους, η Microsoft έχει κάνει το cloud gaming συμβατό με τους ελεγκτές DualShock, αλλά επί του παρόντος δεν λειτουργεί τόσο άψογα όσο θα περίμενε κανείς. Εδώ είναι ένα πλήρης κατάλογος ελεγκτών που υποστηρίζονται από την υπηρεσία παιχνιδιών cloud Xbox, συμπεριλαμβανομένου του κλασικού ελεγκτή Xbox.

Online Gameplay και η βιβλιοθήκη Cloud

Η Microsoft παραθέτει όλους τους διαθέσιμους τίτλους στους οποίους μπορείτε να προσπελάσετε με τη συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Από τον Σεπτέμβριο του 2020, υπάρχουν πάνω από 150 τίτλοι για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών τίτλων όπως το Wasteland 3, το Nier: Automata, το The Witcher 3: Wild Hunt και άλλα.

  Συστάσεις για μια καλή δουλειά

Μερικά παιχνίδια, όπως π.χ Hellblade: Senua’s Sacrifice και Γρανάζια 5, διαθέτουν βασικό έλεγχο αφής και υποστήριξη. Η Microsoft επίσης ελπίζει να επεκτείνει τα χειριστήρια αφής σε περισσότερα παιχνίδια, καθώς οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι αρκετά περιορισμένες.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Android Xbox Game Pass, οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο στη συσκευή τους Android. Θα χρειαστείτε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για τη ροή προσωπικού παιχνιδιού σε υπηρεσίες όπως το Twitch ή το YouTube. δεν υπάρχει ενσωματωμένη υποστήριξη για τέτοιες υπηρεσίες (σε αντίθεση με την εμπειρία στις κονσόλες Xbox One ή Xbox Series X).

Πόσο κοστίζει το Xbox Game Pass Cloud;

Η συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate της Microsoft, η οποία κοστίζει 15 $ το μήνα, θα παρέχει αυτόματα πρόσβαση στις λειτουργίες παιχνιδιών cloud του Xbox χωρίς επιπλέον χρέωση. Η συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate διαθέτει επίσης διάφορες άλλες δυνατότητες, όπως πρόσβαση στους τίτλους του Xbox Game Studio την ημέρα κυκλοφορίας, αποκλειστικά προνόμια συμπεριλαμβανομένου περιεχομένου εντός του παιχνιδιού και Xbox Live Gold (πρόσβαση για πολλούς παίκτες).

Εάν επιλέξετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που παίζατε, η πρόοδος και τα επιτεύγματα θα συνεχιστούν, αλλά η δυνατότητα αναπαραγωγής σε κινητά θα αφαιρεθεί.