Πώς να προγραμματίσετε ένα Uber Ride Ημέρες εκ των προτέρων [iOS]


Η Uber είναι η υπηρεσία ταξί που έχει συναγωνιστεί τις παραδοσιακές υπηρεσίες ταξί σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις στον κόσμο. Επεκτείνεται σιγά σιγά σε άλλες χώρες και επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο πιάνουμε ένα ταξί. Η κράτηση δρομολογίων γίνεται μέσω της εφαρμογής Uber και σας ενημερώνει πόσοι οδηγοί είναι κοντά για να σας παραλάβουν καθώς και πόσο χρόνο θα τους πάρει για να φτάσουν στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Ανάλογα με την τοποθεσία σας, η αναμονή μπορεί να είναι μόλις πέντε λεπτά ή μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Αυτό που λείπει από την εφαρμογή Uber είναι μια λειτουργία εκ των προτέρων κράτησης. Μπορείτε να πάρετε μια βόλτα τώρα, αλλά δεν μπορείτε να ρυθμίσετε έτσι ώστε να είναι εκεί κάποια συγκεκριμένη ώρα το Σαββατοκύριακο. Το TaxiLater είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που καλύπτει αυτό το κενό. Σας επιτρέπει να προγραμματίσετε μια βόλτα με το Uber ημέρες νωρίτερα. Όλες οι πληρωμές διεκπεραιώνονται από την Uber και εάν είναι πιθανό να επιβαρυνθείτε με μια «διογκούμενη» τιμή, το TaxiLater θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να συνεχίσετε τη διαδρομή προτού χρεωθείτε.

  5 λειτουργίες που πρέπει να περιμένουμε στο iOS 9

Ανοίξτε το TaxiLater και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Uber. Εισαγάγετε ένα σημείο παραλαβής και παράδοσης. Από προεπιλογή, εισάγεται η τρέχουσα ημερομηνία και ώρα, αλλά μπορείτε να τις πατήσετε και να επιλέξετε διαφορετική ημερομηνία και ώρα για να φτάσει η διαδρομή. Στη συνέχεια, επιλέγετε τον τύπο διαδρομής που θέλετε να κάνετε. Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί “Αίτημα Uber”.

Η εφαρμογή θα επιβεβαιώσει την ώρα της διαδρομής, αν και όχι την ημερομηνία για κάποιο λόγο. Μπορείτε να μεταβείτε στο συρτάρι εφαρμογών και να προβάλετε όλα τα αιτήματα της Uber που έχετε υποβάλει και εδώ το αίτημά σας θα εμφανιστεί με την ημερομηνία και την ώρα που έχει προγραμματιστεί. Μπορείτε να ακυρώσετε το αίτημα σύροντας προς τα αριστερά και πατώντας το κουμπί Διαγραφή.

  Πώς να στείλετε GIF στο Facebook Messenger [iOS]

Το TaxiLater είναι αρκετά προσεγμένο όσον αφορά τη λειτουργικότητα και σίγουρα γεμίζει ένα κενό. Θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι δοκιμάσαμε μόνο την εφαρμογή και στην πραγματικότητα δεν επωφεληθήκαμε από το Uber. Η εφαρμογή δεν είναι (ακόμη) διαθέσιμη για Android.

Εγκαταστήστε το TaxiLater από το App Store