Πώς να προβάλετε καρτέλες σε λειτουργία πλήρους οθόνης στο Chrome


Μπορείτε να μεταβείτε σε πλήρη οθόνη σε οποιαδήποτε καρτέλα Chrome. Η λειτουργία πλήρους οθόνης δεν περιορίζεται μόνο σε πολυμέσα, π.χ. βίντεο. Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Ιστού για να πληκτρολογήσετε, η χρήση της σε πλήρη οθόνη θα σας βοηθήσει να αποφύγετε περισπασμούς. Η λειτουργία πλήρους οθόνης αποκρύπτει όλες τις καρτέλες που έχετε ανοίξει στο ίδιο παράθυρο του Chrome. Το Taskbar/Dock εξαφανίζεται επίσης, αν και μπορεί να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από εφαρμογές. Το Tab Revolution είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να προβάλλετε καρτέλες σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Οι καρτέλες εμφανίζονται όταν μετακινείτε το ποντίκι σας στο επάνω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια καρτέλα για να μεταβείτε σε αυτήν.

  Πώς να αλλάξετε ένα Favicon σελιδοδεικτών στο Chrome

Εγκαταστήστε το Tab Revolution και πατήστε το πλήκτρο F11 για να μεταβείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Μετακινήστε το ποντίκι σας στην επάνω άκρη της οθόνης σας και θα εμφανιστούν οι ανοιχτές καρτέλες στο τρέχον παράθυρο.

Απομακρύνετε τον κέρσορα και οι καρτέλες εξαφανίζονται αφήνοντάς σας να απολαύσετε την τρέχουσα καρτέλα σας σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Εάν επιλέξετε διαφορετική καρτέλα, θα μεταβείτε σε αυτήν. Δεν θα βγείτε από τη λειτουργία πλήρους οθόνης όταν μεταβείτε σε διαφορετική καρτέλα. Για έξοδο από τη λειτουργία πλήρους οθόνης, πατήστε το πλήκτρο F11.

Το Tab Revolution είναι μια πολύ νέα επέκταση. είναι σε άλφα και έτσι αναμενόμενα έχει τα σφάλματα του. Θα σας επιτρέψει να προβάλετε καρτέλες σε λειτουργία πλήρους οθόνης χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά αν σύρετε μια καρτέλα από το ένα παράθυρο στο άλλο, δεν θα ενημερώσει τις καρτέλες που βλέπετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Η επέκταση θα θυμάται μόνο τις καρτέλες που ήταν ανοιχτές στο αρχικό παράθυρο. Προσθέτει επίσης κάποιο είδος στοιχείου διεπαφής χρήστη στην κορυφή μιας ιστοσελίδας όταν επιστρέφετε στην κανονική προβολή. Δεν λειτουργεί εάν εισέλθετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης σε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, π.χ. κάντε κλικ στο κουμπί πλήρους οθόνης στο YouTube.

  Πώς να εγκαταστήσετε ή να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Τα καλά νέα είναι ότι αυτά τα σφάλματα είναι μικρά και το Tab Revolution εκτελεί αρκετά καλά τη βασική του λειτουργία.

Εγκαταστήστε το Tab Revolution από το Chrome Web Store