Πώς να μετατρέψετε μια διεύθυνση URL σε σύνδεσμο Emoji


Οι τομείς Emoji είναι πλέον ένα πράγμα. Αντί για μια διεύθυνση URL, ένας τομέας emoji θα έχει πολλά συνοφρυωμένα πρόσωπα που θα εισαγάγετε στη γραμμή διευθύνσεων για να ανοίξετε έναν ιστότοπο. Στο πίσω μέρος έχετε ακόμα μια σειρά από αριθμούς που σας κατευθύνουν στον ιστότοπο. Τα emoji είναι μια μάσκα για να κάνουν πιο εύκολο να θυμάστε ένα όνομα τομέα. Οι κάτοχοι τομέα είναι αυτοί που πρέπει να καταχωρήσουν έναν τομέα emoji. Εσείς, ως τελικός χρήστης, δεν μπορείτε να το επηρεάσετε ούτως ή άλλως. Ωστόσο, αν σας αρέσουν τα emoji στη διεύθυνση URL σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Linkmoji για να μετατρέψετε μια διεύθυνση URL σε σύνδεσμο Emoji.

  Πώς να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε όλες τις προτάσεις συντομεύσεων Siri

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL που θέλετε να μετατρέψετε σε σύνδεσμο Emoji στο πρόχειρό σας. Επισκεφτείτε το Linkmoji και επικολλήστε τη διεύθυνση URL. Κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία Linkmoji”

Το Linkmoji θα μετατρέψει τη διεύθυνση URL που επικολλήσατε σε σύνδεσμο Emoji. Μπορείτε να το αντιγράψετε και να το μοιραστείτε με όποιον θέλετε. Ο παραλήπτης σας θα κάνει κλικ στον σύνδεσμο emoji και το Linkmoji θα τον ανακατευθύνει στον υποκείμενο σύνδεσμο που έχετε ορίσει για αυτόν. Η ανακατεύθυνση είναι λίγο αργή και δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγατε απρόσκοπτη.

Εάν δεν σας αρέσουν οι χαρακτήρες Linkmoji που περιλαμβάνονται στον σύνδεσμο Emoji, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο Emoji. Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσαρμογή” κάτω από τον σύνδεσμο Emoji που δημιουργείται. Ένας σύνδεσμος emoji πρέπει να έχει τουλάχιστον έξι χαρακτήρες και δεν θα έπρεπε να έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Κάντε κλικ σε αυτά που θέλετε να συμπεριλάβετε στον σύνδεσμό σας και διαγράψτε αυτά που δεν θέλετε.

  Πώς να εγκαταστήσετε το GCC στο Ubuntu

Το Linkmoji υποστηρίζει ένα βασικό σύνολο emoji. Δεν υποστηρίζει ολόκληρο το σετ που βλέπετε σε ένα smartphone. Τα άτομα emoji απουσιάζουν εντελώς από την προσφορά με μία ή δύο εξαιρέσεις. Τα περισσότερα αντικείμενα και τα δημοφιλή χαμογελαστά πρόσωπα υπάρχουν όπως και τα φρούτα και τα λαχανικά.

Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι ενώ είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε έναν σύνδεσμο emoji, ενδέχεται να αποβάλετε τους χρήστες με την ανακατεύθυνση που εμπλέκεται. Οι προσεκτικοί χρήστες μπορεί να πιστεύουν ότι ανακατευθύνονται σε έναν κακόβουλο ιστότοπο και θα το κουράσουν.

Επισκεφτείτε το Linkmoji

  Πώς να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο τους ανεμιστήρες του Mac σας