Πώς να πραγματοποιήσετε μια κλήση στο WhatsApp

Οι περισσότεροι από εμάς βασιζόμαστε στο WhatsApp για να συνδεθούμε με τους φίλους, την οικογένεια ή τους γνωστούς μας σε όλο τον κόσμο. Και γιατί όχι? Σε τελική ανάλυση, επιτρέπει την απρόσκοπτη ανταλλαγή μηνυμάτων και κλήσεων σε διαφορετικές συσκευές. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις ή να συμμετάσχετε σε συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο μέσω βίντεο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επιπλέον, δεν θα χρεωθείτε για κλήσεις, καθώς χρησιμοποιεί τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσει αυτές τις κλήσεις. Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να πραγματοποιείτε κλήσεις στο WhatsApp με μερικά απλά βήματα.

Ξεκινώντας

Το WhatsApp είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου και να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις, βίντεο και ομαδικές κλήσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση διαφόρων τύπων πολυμέσων—εικόνες, έγγραφα, βίντεο, GIF και άλλα—όλα μόνο μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο. Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο διασφαλίζει ότι όλες οι συνομιλίες σας είναι ασφαλείς.

Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε την εφαρμογή στο smartphone σας. Μόλις εγκατασταθεί, θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

  17 Καλύτερη εφαρμογή για το WhatsApp Hacking

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε το όνομά σας και μια φωτογραφία προφίλ. Το WhatsApp θα συγχρονίσει αυτόματα τις επαφές σας και θα επαναφέρει τυχόν προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας που έχετε.

Λάβετε υπόψη ότι οι παραλήπτες της κλήσης πρέπει επίσης να έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή στις συσκευές τους. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στον ιστό συνδέοντας τις συσκευές σας μέσω ενός κωδικού QR.

Λήψη: WhatsApp για Android | iOS | Ιστός (Ελεύθερος)

Πώς να πραγματοποιήσετε μια φωνητική κλήση στο WhatsApp

Είναι εύκολο να πραγματοποιήσετε μια φωνητική κλήση στο WhatsApp. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, βεβαιωθείτε ότι ο παραλήπτης έχει επίσης εγκατεστημένη την εφαρμογή.

Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε μια φωνητική κλήση στο WhatsApp:

  • Στο smartphone σας, εκκινήστε το WhatsApp και μεταβείτε στην οθόνη συνομιλίας ή στην αρχική σελίδα.
  • Πατήστε στην επαφή που θέλετε να καλέσετε και μόλις ανοίξει το παράθυρο συνομιλίας, πατήστε το εικονίδιο του τηλεφώνου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Μετά την έναρξη της κλήσης, ο παραλήπτης μπορεί να αποδεχτεί ή να απορρίψει την κλήση.
  • Μόλις συνδεθεί ο παραλήπτης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ή να μεταβείτε στο μεγάφωνο εάν χρειάζεται.
  • Θα έχετε επίσης την επιλογή να μεταβείτε σε βιντεοκλήση στη μέση της συνομιλίας.
  •   Πώς να κάνετε αναζήτηση σε συμμετέχοντες ομάδας Whatsapp

    Αν και οι κλήσεις WhatsApp είναι ουσιαστικά δωρεάν, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, γι’ αυτό θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε ένα κατάλληλο πρόγραμμα δεδομένων για να αποφύγετε πρόσθετες χρεώσεις ή διακοπές στις κλήσεις.

    Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο κλήσης WhatsApp με τους προβλεπόμενους παραλήπτες για να συμμετάσχουν σε μια σύσκεψη ή μια κλήση, όπως μια σύσκεψη Zoom.

    Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση στο WhatsApp χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο, ορίστε τι πρέπει να κάνετε:

  • Ανοίξτε το WhatsApp στο smartphone σας και μεταβείτε στην καρτέλα Κλήσεις.
  • Πατήστε Δημιουργία συνδέσμου κλήσης. Πατήστε στο Τύπος κλήσης και επιλέξτε τον τύπο κλήσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε—κλήση ή βίντεο.
  • Ο σύνδεσμος θα δημιουργηθεί αυτόματα.
  • Πατήστε στο εικονίδιο κοινής χρήσης για να επιλέξετε τον τρόπο κοινής χρήσης του συνδέσμου, όπως email, μήνυμα ή οποιαδήποτε άλλη προτιμώμενη πλατφόρμα.
  • Σας συνιστούμε να ελέγξετε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το WhatsApp.

    Πώς να πραγματοποιήσετε μια βιντεοκλήση στο WhatsApp

    Οι βιντεοκλήσεις στο WhatsApp σάς επιτρέπουν να έχετε συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο. Δείτε πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε όλα:

  • Ανοίξτε το WhatsApp στο smartphone σας και μεταβείτε στην οθόνη συνομιλίας. Πατήστε στην επαφή που θέλετε να καλέσετε βίντεο.
  • Μόλις ανοίξει το παράθυρο συνομιλίας, επιλέξτε το εικονίδιο της βιντεοκάμερας στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Όταν ο παραλήπτης απαντήσει στην κλήση, μπορείτε να συμμετάσχετε σε συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο.
  • Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας πατώντας στο εικονίδιο της κάμερας. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου και να απενεργοποιήσετε ή να καταργήσετε τη σίγαση του μικροφώνου όπως απαιτείται.
  •   Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο WhatsApp

    Πώς να πραγματοποιήσετε μια ομαδική κλήση στο WhatsApp

    Οι ομαδικές κλήσεις στο WhatsApp είναι ένας φανταστικός τρόπος για να συνδεθείτε με πολλούς φίλους ή συναδέλφους, είτε πρόκειται για περιστασιακές συναντήσεις είτε για σημαντικές συζητήσεις.

    Για να ξεκινήσετε μια ομαδική κλήση, πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Στη συσκευή σας, εκκινήστε το WhatsApp και μεταβείτε στην οθόνη συνομιλίας ή στο κύριο παράθυρο.
  • Πατήστε στο όνομα της ομάδας που έχετε δημιουργήσει και θέλετε να πραγματοποιήσετε μια κλήση.
  • Μόλις ανοίξει το παράθυρο της ομάδας, επιλέξτε το εικονίδιο του τηλεφώνου ή το εικονίδιο βίντεο στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Ξεκινά η ομαδική κλήση και κάθε συμμετέχων θα λάβει μια ειδοποίηση κλήσης.
  • Καθώς συμμετέχουν στην κλήση, οι αντίστοιχες ροές τους θα εμφανίζονται στην οθόνη και μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους.
  • Πραγματοποιήστε κλήσεις χωρίς προβλήματα με το WhatsApp

    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το WhatsApp είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα επιλογής. Ελπίζουμε να σας άρεσε ο οδηγός μας για την πραγματοποίηση γρήγορων κλήσεων στο WhatsApp. Προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική και βολική λύση για όλους, καθώς χρησιμοποιεί το διαδίκτυο αντί για τα παραδοσιακά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

    Με τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας, είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να διατηρείτε εύκολα επαφή με τους φίλους και τους γνωστούς σας.