Πώς να παρακάμψετε έρευνες για λήψη/ξεκλείδωμα αρχείων – 2023 (Λειτουργεί)

Έχει συμβεί ποτέ όταν προσπαθείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο ή να παρακολουθήσετε μια διαδικτυακή ταινία, αλλά μια διαδικτυακή έρευνα εμφανίστηκε στο δρόμο και σας κατέστρεψε όλο τον χρόνο σας πείθοντάς σας να συμπληρώσετε μια έρευνα;

Και αφού ολοκληρώσετε μια έρευνα, δεν βρίσκετε τίποτα και καταλήγετε να βρίζετε αυτόν τον ιστότοπο επειδή χάσατε τον χρόνο σας. Ήρθατε εδώ για να δείτε Πώς να παρακάμψετε τις έρευνες για τη λήψη αρχείων;

Μην ανησυχείτε, έχουμε μια λύση για εσάς παιδιά. Οι διαδικτυακές έρευνες είναι μια μέθοδος για να κερδίζουν χρήματα οι ιστότοποι. Δεν έχετε παρατηρήσει ότι είναι σπάνιο όταν βρίσκετε αυτό που χρειάζεστε ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της μελέτης;

Οι διαδικτυακές έρευνες μπορούν να περιλαμβάνουν νόστιμες και λαχταριστές προσφορές για το πιο πρόσφατο Smartphone, κουπόνια αξίας εκατοντάδων και χιλιάδων για MNC κ.λπ. Σας ζητούν να εισαγάγετε τα στοιχεία σας όπως E-mail, Αριθμό τηλεφώνου κ.λπ., και ό,τι λαμβάνετε εκεί είναι Ανεπιθυμητη αλληλογραφια.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι και λύσεις εκεί έξω, αλλά αυτές που θα παραθέσουμε παρακάτω θα λειτουργήσουν σίγουρα και θα λειτουργήσουν για εσάς στο Πώς να παρακάμψετε τις έρευνες για τη λήψη αρχείων. Απλώς διαβάστε τις παρακάτω λύσεις για να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να κατεβάσετε το αρχείο ή να παρακολουθήσετε την ταινία για την οποία πεθαίνατε.

Πώς να παρακάμψετε τις έρευνες για τη λήψη αρχείων.

Μέθοδος 1:- Χρήση σελιδοδείκτη κατάργησης έρευνας.

Πρώτα απ ‘όλα, εγκαταστήστε το σελιδοδείκτη XJZ Survey Remover. Είναι ένας σύνδεσμος με σελιδοδείκτη που μπορείτε να τοποθετήσετε στη γραμμή σελιδοδεικτών σας. Όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο με έρευνα, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σελιδοδείκτη για να επιχειρήσετε να καταργήσετε τη μελέτη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο.

  Αποκτήστε τον ιστότοπο WordPress στο Google Cloud σε λιγότερο από 8 λεπτά χρησιμοποιώντας το Cloudways
  • Βρείτε το σελιδοδείκτη XJZ στον ιστότοπο του προγραμματιστή. Διατίθεται δωρεάν. Μπορείτε να ανοίξετε τον ιστότοπο κάνοντας κλικ εδώ.
  • Αφού ανοίξετε τον ιστότοπο του προγραμματιστή, κάντε κλικ στο αστέρι στη δεξιά πλευρά της γραμμής διευθύνσεων στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης για να φέρετε και να αποθηκεύσετε τον σύνδεσμο στη γραμμή σελιδοδεικτών σας.
  • Κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο με μια διαδικτυακή έρευνα, κάντε κλικ στον σελιδοδείκτη XJZ Survey Remover, τον οποίο αποθηκεύσατε νωρίτερα. Τώρα θα δείτε ότι ο ιστότοπος θα αναδιοργανωθεί και θα σας δείξει το περιεχόμενο που ήρθατε σε αυτόν τον ιστότοπο.
  • Σημείωση – Αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο εάν ο ιστότοπος είχε περιεχόμενο. Αυτή η μέθοδος δεν θα σας βοηθήσει εάν αυτός ο ιστότοπος δεν είχε ουσία και είχε στόχο να σπαταλήσει το χρόνο σας. Επίσης, δεν θα σας βοηθούσε εάν η Ηλεκτρονική Έρευνα είναι υποχρεωτική για να ολοκληρωθεί εάν θέλετε να φτάσετε στο επιθυμητό περιεχόμενο.

      Πώς να αποκτήσετε ένα εικονικό κουμπί αρχικής σελίδας στο iPhone X

    4. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε εύκολα το πρόσθετο ή την επέκταση XJZ Survey Remover για το πρόγραμμα περιήγησής σας για να παρακάμψετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική έρευνα.

    Μέθοδος 2:- Χρήση ψεύτικων πληροφοριών για παράκαμψη ερευνών για ξεκλείδωμα περιεχομένου.

    Ακολουθεί μια άλλη μέθοδος που θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε μια διαδικτυακή έρευνα. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να περάσετε από την ηλεκτρονική έρευνα, αλλά δεν θα χρειαστεί να εισαγάγετε τα στοιχεία σας. Αυτή η μέθοδος είναι χρήσιμη εάν είναι υποχρεωτική η ολοκλήρωση της διαδικτυακής έρευνας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να σας βοηθήσουν να παρακάμψετε μια διαδικτυακή έρευνα.

  • Αρχικά, βρείτε μια συσκευή δημιουργίας ψεύτικων πληροφοριών, την οποία μπορείτε εύκολα να βρείτε από το Google. Θα δημιουργήσει πλαστά ονόματα, φύλο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, επαγγέλματα και πολλές ακόμη λεπτομέρειες που πρέπει να συμπληρώσει μια διαδικτυακή έρευνα.
  • Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες από αυτόν τον ιστότοπο και συμπληρώστε τις όπου απαιτείται η ηλεκτρονική έρευνα.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα e-mail από οποιονδήποτε ιστότοπο που προσφέρει δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Συμπληρώστε όλες τις πληροφορίες στην ηλεκτρονική έρευνα και είστε έτοιμοι. Αυτή η μέθοδος εξακολουθεί να μην λειτουργεί εάν ο συγκεκριμένος ιστότοπος δεν έχει περιεχόμενο σε αυτόν.

    Μέθοδος 3:- Παράκαμψη ερευνών με χρήση επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης

    Σήμερα, τα προγράμματα περιήγησης είναι εξοπλισμένα με πολύ περισσότερα πράγματα από όσα χρειάζεστε. Αλλά έρχεται να βοηθήσει σε μια κατάσταση όπως αυτή. Για να παρακάμψετε μια διαδικτυακή έρευνα για λήψη αρχείων, μπορείτε να προσθέσετε επεκτάσεις ή πρόσθετα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

      12 Καλύτερο λογισμικό Beat-Making για παραγωγή ήχου [2023]

    Πρόσθετα για χρήστες του Mozilla Firefox για παράκαμψη των ερευνών.

    Χρήστες Mozilla Firefox Λήψη πρόσθετων για να τους βοηθήσετε να παρακάμψουν τις διαδικτυακές έρευνες.

    Σημείωση: – Αυτή η μέθοδος ενδέχεται να μην λειτουργεί για όλους τους ιστότοπους, καθώς εξαρτάται από τον ιστότοπο.

    Μέθοδος 4:- Παράκαμψη διαδικτυακών ερευνών απενεργοποιώντας τη JavaScript.

    Ναί! Οι έρευνες μπορούν να ξεκλειδωθούν εύκολα απενεργοποιώντας το JavaScript του προγράμματος περιήγησής σας. Μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε τη JavaScript μεταβαίνοντας στη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας.

    Πώς να απενεργοποιήσετε το JavaScript στον Firefox.

    • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox.
    • Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε about: config και πατήστε enter.
    • Κάντε κλικ στο «Θα προσέχω, το υπόσχομαι!» στον επόμενο διάλογο που θα εμφανιστεί.

    • Βρείτε την προτίμηση με το όνομα javascript. Ενεργοποιημένο. Για να βρείτε γρήγορα την επιλογή, πληκτρολογήστε τη λέξη “javascript” στη γραμμή αναζήτησης.

    • Κάντε δεξί κλικ javascript. ενεργοποιημένη και επιλεγμένο “Μεταβάλλω.Η κατάσταση θα πρέπει να αλλάξει σε “σύνολο χρήστη” και η προτίμηση θα πρέπει να ενισχυθεί.

    • Κλείστε το σχετικά: config αυτί.
    • Μετά την παράκαμψη, ενεργοποιήστε ξανά τη JavaScript για ομαλή περιήγηση.

    Πώς να απενεργοποιήσετε τη JavaScript στο Chrome.

    • Κάντε κλικ στο Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων.
    • Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.
    • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome.

    • Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις περιεχομένου.
    • Κάντε κλικ στο Να μην επιτρέπεται σε κανέναν ιστότοπο να χρησιμοποιεί JavaScript.

    • Αφού παρακάμψετε, ενεργοποιήστε ξανά το JavaScript για ομαλή περιήγηση σε άλλους ιστότοπους.

    Διαβάστε επίσης: – Πώς να ξεκλειδώσετε τον αποκλεισμένο ιστότοπο

    Ελπίζουμε να έχετε αποφύγει επιτυχώς έρευνες για τη λήψη αρχείων ή το ξεκλείδωμα του περιεχομένου που επιθυμούσατε χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω. Εάν δεν το κάνατε με επιτυχία, σας προτείνουμε να συνεχίσετε την αναζήτηση για το αρχείο και να βρείτε έναν ιστότοπο που δεν διαθέτει διαδικτυακή έρευνα.