Αποκτήστε τον ιστότοπο WordPress στο Google Cloud σε λιγότερο από 8 λεπτά χρησιμοποιώντας το Cloudways

Το Cloudways είναι ένας διαχειριζόμενος πάροχος φιλοξενίας cloud και υποστηρίζει επίσης τη χρήση του Google Cloud Platform ως ενός από τους παρόχους του μεταξύ όλων των άλλων επιλογών.

Θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εύκολα τον διακομιστή σας που υποστηρίζεται από το Google Cloud μέσα σε λίγα λεπτά. Και, η εγκατάσταση του WordPress και η δημιουργία ενός ιστότοπου θα πρέπει επίσης να είναι μερικά κλικ μακριά.

Είναι όμως τόσο εύκολο; Γιατί να επιλέξετε το Cloudways για να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress;

Θα έπρεπε να προτιμάτε την πλατφόρμα Google Cloud για φιλοξενία WordPress; Και πώς μπορείτε να το κάνετε;

Σε αυτό το άρθρο, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε πριν επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Γιατί να επιλέξετε την πλατφόρμα Google Cloud για WordPress;

Το Google Cloud Platform παρέχει μια ισχυρή υποδομή διακομιστή. Είναι η ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η Google για τις υπηρεσίες της.

Έτσι, είναι ασφαλές να στοιχηματίσετε στην αξιοπιστία και την απόδοσή του, για τα οποία είναι γνωστή.

Το Google Cloud Platform είναι η τέλεια επιλογή φιλοξενίας για έναν ιστότοπο WordPress με απαιτητικές απαιτήσεις. Με άλλα λόγια, είναι μια από τις premium πλατφόρμες φιλοξενίας.

Εάν έχετε έναν ιστότοπο που ασχολείται με κρίσιμες πληροφορίες ή έναν ιστότοπο με μεγάλη επισκεψιμότητα, το Google Cloud Platform μπορεί να είναι μια φανταστική λύση.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε απευθείας χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Google Cloud χωρίς Cloudways;

Ναι και ΟΧΙ.

Θα χρειαστείτε κάποιες τεχνικές γνώσεις για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τον διακομιστή σας με το Google Cloud Platform.

Όταν πρόκειται για WordPress, μπορείτε να το αναπτύξετε με ένα μόνο κλικ. Ωστόσο, θα χρειαστεί να βελτιστοποιήσετε και να διαχειριστείτε κάθε πτυχή της Υπολογιστικής Μηχανής σας.

  Πώς να αποφασίσετε ποιος διακόπτης Nintendo είναι κατάλληλος για εσάς

Παρόλο που η Google το κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο, δεν απευθύνεται σε τελικούς χρήστες αλλά σε προγραμματιστές, διαχειριστές συστήματος και παρόμοιους χρήστες με τις δεξιότητες διαχείρισης μιας εικονικής μηχανής.

Εάν υπάρχει πρόβλημα με τον διακομιστή σας, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν ρυθμίσεις παραμέτρων και αντιμετώπιση προβλημάτων.

Και, εδώ έρχεται το Cloudways.

Πώς βοηθά το Cloudways στη χρήση του Google Cloud για WordPress;

Όπως ανέφερα, η χρήση της πλατφόρμας Google Cloud μπορεί να είναι άβολη για τους περισσότερους χρήστες.

Έτσι, το Cloudways σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα Google Cloud χωρίς να χρειάζεται να διαχειρίζεστε τα πάντα μόνοι σας.

Το Cloudways ρυθμίζει όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία ενός ιστότοπου WordPress χωρίς κανένα πρόβλημα. Και, οτιδήποτε άλλο θέλετε να κάνετε από την πλευρά σας (όπως προσθήκη τομέα, εγκατάσταση SSL, κ.λπ.), το Cloudways σας παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή για να τα κάνετε όλα αυτά με λίγα κλικ.

Δεν χρειάζεται να περάσετε από την τεκμηρίωση του Google Cloud και πρέπει να εστιάσετε στην πλατφόρμα Cloudways και σε ορισμένες από τις επιλογές για να τροποποιήσετε εύκολα τον διακομιστή ή την εφαρμογή σας WordPress.

Επιπλέον, προσφέρουν τυπική υποστήριξη δωρεάν, σε αντίθεση με το Google Cloud Platform. Θα βρείτε επίσης επιλογές υποστήριξης premium εάν τις χρειάζεστε.

Χαρακτηριστικά του Cloudways

Ενώ το Cloudways στοχεύει να είναι ένας διαχειριζόμενος πάροχος φιλοξενίας cloud απλοποιώντας τα πράγματα για τον τελικό χρήστη, σας δίνει πολύ έλεγχο.

Επιτρέψτε μου να επισημάνω μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε αποτελεσματικά έναν ιστότοπο WordPress στο Cloudways:

Συνεργασία

Με το Cloudways, μπορείτε να προσθέσετε πολλά έργα και να προσθέσετε μέλη ομάδας όπως απαιτείται. Μπορείτε να επιλέξετε να τους παραχωρήσετε επιλεκτική πρόσβαση που περιλαμβάνει χρέωση, υποστήριξη ή απλώς κονσόλα για το τεχνικό προσωπικό.

Είναι εύκολο να προσθέσετε μέλη και να δημιουργήσετε νέα έργα επίσης. Έχετε επίσης πρόσβαση σε SSH και SFTP που μπορείτε να μοιραστείτε με οποιοδήποτε από τα μέλη της ομάδας σας για πρόσβαση σε αρχεία, εάν απαιτείται.

Συνολικά, λειτουργίες όπως αυτές ενισχύουν τη δυνατότητα συνεργασίας για τη διαχείριση του διακομιστή σας και οτιδήποτε σχετίζεται με τον ιστότοπο απευθείας χρησιμοποιώντας το Cloudways.

Ενσωματώσεις και πρόσθετα

Για να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες καθώς προχωράτε, το Cloudways προσφέρει ένα API που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις λύσεις σας.

  Η δημιουργία κινούμενων εικόνων και ζωντανών βίντεο είναι εύκολη με το Animaker

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε διακομιστές email, SMTP και να επιλέξετε μια premium υπηρεσία DNS ως μέρος επιπλέον προσφορών.

Η χρήση τέτοιων πρόσθετων και ενσωματώσεων θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε μια ενιαία πλατφόρμα χωρίς να βασίζεστε σε πολλές πλατφόρμες.

Εκτέλεση

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Cloudways είναι μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας cloud, βελτιστοποιούν το backend από την αρχή.

Όπως θα περίμενε κανείς, όλοι οι διακομιστές χρησιμοποιούν SSD και είναι προ-ρυθμισμένοι για την καλύτερη δυνατή απόδοση όταν εγκαθιστάτε μια εφαρμογή (όπως το WordPress) στον διακομιστή σας.

Προσφέρει επίσης υποστήριξη Redis, CloudwaysCDN και προηγμένες επιλογές προσωρινής μνήμης για να τροποποιήσετε την απόδοση εάν χρειάζεται.

Παρακολούθηση

Για τα βασικά, το CloudwaysBot αποδεικνύεται απίστευτα χρήσιμο στέλνοντας σημαντικές ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, είτε εξαντλείται ο χώρος στο δίσκο σας είτε οτιδήποτε άλλο.

Μπορείτε ακόμη και να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις στο κανάλι ή στο email σας στο Slack.

Εκτός από τον έξυπνο βοηθό, λαμβάνετε επίσης αρκετές πληροφορίες από την κονσόλα που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την υγεία του διακομιστή/εφαρμογής σας.

Ασφάλεια

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε προσθήκες ασφαλείας για τον ιστότοπό σας στο WordPress, αλλά το Cloudways διασφαλίζει ότι το backend σας παραμένει ασφαλές.

Διαχειρίζονται ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος στον διακομιστή σας και επιβάλλουν τείχη προστασίας για να κρατούν μακριά τους εισβολείς.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε δωρεάν SSL όπως απαιτείται και να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για τη συσκευή σας.

Υποστήριξη

Είναι ζωτικής σημασίας να λάβετε καλή υποστήριξη μαζί με τη συνδρομή φιλοξενίας σας. Και, η Cloudways παρέχει υποστήριξη συνομιλίας 24×7 για όλους τους πελάτες της.

Και, αν θέλετε υποστήριξη προτεραιότητας με προηγμένη τεχνική βοήθεια, υπάρχουν επιλογές υποστήριξης premium.

Άλλα Βασικά

Ως πάροχος διαχειριζόμενης φιλοξενίας cloud, το Cloudways προσφέρει πολλές δυνατότητες. Μαζί με τα βασικά σημεία που αναφέρονται παραπάνω, μερικά από τα άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Υποστήριξη χώρου στάσης
  • Ενσωμάτωση Git
  • Πρόσθετο Cloudways WP Migrator
  • Κλωνοποίηση εφαρμογής/διακομιστή

Τώρα που έχετε μια καλή ιδέα για το τι προσφέρει το Cloudways, ας δούμε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε και να εκτελείτε έναν ιστότοπο WordPress χρησιμοποιώντας το Google Cloud.

Βήματα για τη χρήση του Google Cloud για τη φιλοξενία ιστότοπου WordPress στο Cloudways

Θα χρειαστούν μερικά κλικ για να το ρυθμίσετε, αλλά επιτρέψτε μου να αναφέρω τα βήματα ένα προς ένα για να σας καθοδηγήσω με τη διαδικασία.

  Πώς να διαγράψετε τα δεδομένα περιήγησης στο Safari με μια συντόμευση πληκτρολογίου

Βήμα 1. Αφού εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, μπορείτε να ξεκινήσετε έναν διακομιστή (όπως φαίνεται στην εικόνα).

Βήμα 2. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την εφαρμογή (εδώ, WordPress) που θέλετε να εγκαταστήσετε στον διακομιστή σας και να επιλέξετε τον προτιμώμενο πάροχο φιλοξενίας cloud.

Για αυτό το άρθρο, επιλέγουμε το Google Cloud Platform ως οικοδεσπότη μας.

Δείτε πώς φαίνεται μετά την επιλογή:

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε από την εικόνα, πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία για τον διακομιστή σας (υποθέτοντας ότι δεν έχουμε ήδη). Επομένως, προσθέστε ένα όνομα για τη διαχειριζόμενη εφαρμογή, τον διακομιστή σας και επιλέξτε το έργο στο οποίο θέλετε να προστεθεί.

Μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών, πρέπει να επιλέξετε το μέγεθος του διακομιστή (σύμφωνα με τους διαθέσιμους πόρους). Για παράδειγμα, ο διακομιστής μεσαίου μεγέθους διαθέτει 3,75 GB RAM και 1 CPU.

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν τη θέση διακομιστή, το εύρος ζώνης, την αποθήκευση εφαρμογών και το μέγεθος αποθήκευσης βάσης δεδομένων.

Σημειώστε ότι η επιλογή της τοποθεσίας του διακομιστή σας θα επηρεάσει επίσης το κόστος, μεταξύ άλλων. Και, το εύρος ζώνης χρεώνεται όπως χρησιμοποιείται, επομένως δεν χρειάζεται να ορίσετε κάτι συγκεκριμένο εάν δεν γνωρίζετε τις απαιτήσεις για τον ιστότοπό σας.

Βήμα #3. Αφού ρυθμίσετε τα πράγματα, μπορείτε να παρατηρήσετε την εκτιμώμενη τιμή και να εκκινήσετε τον διακομιστή.

Θα χρειαστούν περίπου επτά λεπτά για να δημιουργήσετε τον διακομιστή σας και να εγκαταστήσετε το WordPress. Μπορείτε να αφήσετε την ιστοσελίδα εάν θέλετε. δεν επηρεάζει τη δημιουργία διακομιστή.

Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να κάνετε κλικ στο διακομιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις και τις επιλογές διαχείρισης διακομιστή.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής WordPress για να προσθέσετε έναν τομέα, να εγκαταστήσετε ένα SSL και να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στο WordPress!

Ακολουθεί ο δοκιμαστικός ιστότοπος WordPress σε λειτουργία:

Εξοικονομήστε χρόνο με το Cloudways Managed Hosting και το Google Cloud

Το θέμα της επιλογής ενός διαχειριζόμενου παρόχου φιλοξενίας είναι να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και να αποφύγετε την περιττή τεχνική εγκατάσταση από το τέλος σας. Και, Cloudways το κάνει απίστευτα εντυπωσιακό, δίνοντάς σας απόλυτο έλεγχο και διαχειρίζεστε όλα τα απαραίτητα ταυτόχρονα.

Και, το cherry στην κορυφή επιλέγει το Google Cloud ως πάροχο cloud για μια αξιόπιστη και γρήγορη εμπειρία!

Συνολικά, όλα απέχουν μόλις ένα κλικ, ακόμα και οι πιο προηγμένες ρυθμίσεις. Έτσι, αν ψάχνετε για έναν διαχειριζόμενο πάροχο για χρήση του Google Cloud με το WordPress, αυτή θα πρέπει να είναι μια εύκολη σύσταση!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει η πλατφόρμα φιλοξενίας Google Cloud για WordPress ή οι Προσθήκες διαχείρισης χρηστών για το WordPress.