Πώς να παίξετε παιχνίδια Pokémon στο iPhone ή το iPad σας

Η Pokémon Company κυκλοφόρησε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τίτλους που κοσμούσαν ποτέ την κοινότητα του gaming. Αυτά τα επικά παιχνίδια χρονολογούνται από το 1996 και έχουν διαμορφώσει πολλές από τις παιδικές μας ηλικίες. Αλλά δεν χρειάζεται να σταματήσετε να παίζετε Pokémon μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε πλέον Game Boy.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παίξετε Pokémon στο iPhone σας, είτε αναζητάτε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια iOS είτε κλασικές περιπέτειες όπως το Pokémon Red και το Pokémon Blue. Θα εξηγήσουμε όλες τις επιλογές σας παρακάτω—εξομοιωτές, εφαρμογές προγράμματος περιήγησης και παιχνίδια App Store—έτσι θα μπορείτε να τις προλάβετε όλες σε χρόνο μηδέν.

Βασικά Takeaways

  • Παίξτε κλασικά παιχνίδια Pokémon στο iPhone σας με εξομοιωτές, όπως η Delta. Ο καλύτερος τρόπος για να τα εγκαταστήσετε είναι μέσω του AltStore.
  • Αφού εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή στο iPhone σας, θα χρειαστεί να πάρετε μια Pokémon ROM για να παίξετε σε αυτό. Αυτά είναι ευρέως διαθέσιμα δωρεάν στο διαδίκτυο.
  • Εναλλακτικά, υπάρχουν πολλά νέα παιχνίδια Pokémon διαθέσιμα για λήψη στο App Store, όπως το Pokémon GO ή το Pokémon UNITE.

Μιμηθείτε τα κλασικά παιχνίδια Pokémon στο iPhone σας

Ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε κλασικά παιχνίδια Pokémon στο iPhone σας είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή. Αυτός είναι ένας τύπος εφαρμογής που μιμείται ένα σύστημα υπολογιστή, όπως μια παλιά κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών. Με τους καλύτερους εξομοιωτές για iPhone, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance και Nintendo DS στο iPhone σας. Οι νεότερες κονσόλες, όπως το Nintendo Switch, δεν είναι συνήθως διαθέσιμες για μίμηση, επειδή το iPhone σας δεν έχει αρκετή επεξεργαστική ισχύ.

Πώς να εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή στο iPhone σας

Δυστυχώς, η Apple δεν επιτρέπει εξομοιωτές στο App Store. Αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή στο iPhone σας. Και κανένα από αυτά δεν απαιτεί να κάνετε jailbreak πρώτα τη συσκευή σας.

  Προσθέστε φίλτρα χρώματος σε βίντεο στο iPhone σας

Για να παίξετε Pokémon σε iOS, ο καλύτερος εξομοιωτής για χρήση είναι το Delta, το iNDS ή ο εξομοιωτής Eclipse που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης. Όλα αυτά είναι δωρεάν και μαζί σας επιτρέπουν να παίξετε παιχνίδια Pokémon από όλες τις παρακάτω κονσόλες:

  • Game Boy ή Game Boy Color
  • Game Boy Advance
  • Nintendo 64
  • Nintendo DS

Οι περισσότεροι εξομοιωτές είναι ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελεύθεροι και νόμιμοι στη χρήση, ακόμα κι αν δεν αρέσει στην Apple. Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να αποκτήσετε έναν εξομοιωτή στο iPhone σας είναι να εγκαταστήσετε το AltStore σε έναν αντιστοιχισμένο υπολογιστή. Μην ανησυχείτε – είναι πιο απλό από όσο ακούγεται. Στην πραγματικότητα, έχουμε μια άλλη ανάρτηση που εξηγεί πώς ακριβώς να εγκαταστήσετε εξομοιωτές στο iPhone σας.

Πού να βρείτε Pokémon ROM για το iPhone σας

Αφού εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή στο iPhone σας, εξακολουθείτε να χρειάζεστε μια έκδοση λογισμικού του παιχνιδιού που θέλετε να παίξετε. Αυτά ονομάζονται ROM. Ενώ οι εξομοιωτές είναι δωρεάν και νόμιμοι στη χρήση, οι ROM δεν είναι τόσο απλές. Εάν έχετε ήδη ένα παιχνίδι νόμιμα, σε ορισμένες περιπτώσεις επιτρέπεται να δημιουργήσετε τη δική σας έκδοση ROM για σκοπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Ωστόσο, Νομικές Συνήθεις Ερωτήσεις της Nintendo υπονοεί ότι ακόμη και αυτή η αρχειακή χρήση είναι παράνομη.

Ανεξάρτητα από το πώς τα αποκτήσατε, καθώς τα βιντεοπαιχνίδια προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, είναι έγκλημα για εσάς να μοιράζεστε ROM με οποιονδήποτε άλλον. Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται είναι μια αναζήτηση στο Google για να βρείτε ό,τι ROM ψάχνετε, κοινόχρηστο από άλλα άτομα.

Παίξτε Pokémon στο Safari με το Game Play Color

Εάν η εγκατάσταση ενός εξομοιωτή στο iPhone σας ακούγεται πολύ περίπλοκη, ίσως προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε έναν εξομοιωτή που βασίζεται στο web. Το Game Play Color είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό.

Πρέπει ακόμα να κατεβάσετε ROM για τα παιχνίδια Pokémon που θέλετε να παίξετε. Αλλά δεν χρειάζεται να πηδήξετε μέσα από τόσα στεφάνια για να βάλετε αυτόν τον εξομοιωτή να λειτουργεί στο iPhone σας.

Το Game Play Color είναι ο απλούστερος τρόπος για να ξεκινήσετε να παίζετε Pokémon στο iPhone σας. Δείτε πώς μπορείτε να το ρυθμίσετε:

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Zappy, ένα νέο εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης και σχολιασμού για Mac
  • Κατεβάστε όποια ROM θέλετε να παίξετε και αποθηκεύστε τα στο Google Drive.
  • Ανοίξτε το Safari στο iPhone σας και φορτώστε το Παιχνίδι Παίξτε Χρώμα δικτυακός τόπος.
  • Πατήστε Αναπαραγωγή τώρα, μετά πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση και επιλέξτε Προσθήκη στην αρχική οθόνη > Προσθήκη.
  • Θα πρέπει να δείτε ένα εικονίδιο εφαρμογής Game Play να εμφανίζεται στην Αρχική οθόνη σας.
  • Εκκινήστε την εφαρμογή Game Play και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google Drive. Θα χρειαστεί να αντιγράψετε τον κωδικό πρόσβασης που σας δίνει για να συγχρονίσετε τον λογαριασμό σας.
  • Το Game Play αναζητά το Google Drive σας για συμβατές ROM και τις εμφανίζει στην οθόνη. Πατήστε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε για να το εκκινήσετε.
  • Παιχνίδια Pokémon στο App Store

    Οι περισσότεροι από εσάς μάλλον ψάχνετε να ξαναεπισκεφτείτε τα κλασικά παιχνίδια Pokémon παραπάνω. Αλλά θέλαμε επίσης να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναγνωρίσουμε μερικά από τα άλλα παιχνίδια Pokémon που μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας από το iOS App Store.

    Pokémon GO

    Το Pokémon GO εξερράγη στη σκηνή το 2016, αποσπώντας πρωτοσέλιδα ειδήσεων και αναζωπυρώνοντας μια παγκόσμια αγάπη για το franchise Pokémon. Είναι ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που χρησιμοποιεί την κάμερα στο iPhone σας για να σας επιτρέπει να βρείτε τα Pokémon στον πραγματικό κόσμο. Μπορείτε να συλλέξετε πάνω από 900 Pokémon, να διαγωνιστείτε σε μάχες στο γυμναστήριο και να αντιμετωπίσετε τις γκρίνιες της Team Rocket.

    Και το καλύτερο από όλα, το Pokémon GO σας δίνει κίνητρο να βγείτε έξω και να εξερευνήσετε το τοπικό σας περιβάλλον αναζητώντας τα καλύτερα Pokémon.

    Κατεβάστε: Pokémon GO (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

    Pokémon Masters EX

    Αυτό το παιχνίδι ακολουθεί μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία Pokémon, ζητώντας σας να συλλέξετε διάφορους εκπαιδευτές Pokémon, αντί για τα ίδια τα Pokémon. Επειδή κάθε εκπαιδευτής έχει ήδη συνδυαστεί με ένα συγκεκριμένο Pokémon, παίρνετε λίγο και από τα δύο.

    Το Pokémon Masters είναι πιο επεισοδιακό από τα κλασικά παιχνίδια, με μια σειρά κεφαλαίων για την ολοκλήρωση και περιστασιακά γεγονότα σε όλο το παιχνίδι. Αυτό το καθιστά εύκολο να το σηκώσετε και να το αφήσετε κάτω, αλλά σίγουρα του λείπει η αίσθηση της περιπέτειας που πιθανώς περιμένετε από τα παιχνίδια Pokémon.

    Κατεβάστε: Pokémon Masters EX (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

      10 καλύτερα φύλλα εξαπάτησης Vim για προγραμματιστές και Sysadmin

    Pokémon Quest

    Αυτό το παιχνίδι Pokémon σε στυλ κύβου σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε την τέλεια ομάδα, επιλέγοντας προσεκτικά τις καλύτερες κινήσεις και ικανότητες για να ολοκληρώσετε την ομάδα σας. Είναι ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού από αυτό που πιθανότατα έχετε συνηθίσει με τα Pokémon, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο εθιστικό.

    Συλλέξτε μια ποικιλία αντικειμένων, διακοσμήστε την κατασκήνωση βάσης σας και προσπαθήστε να πιάσετε και τα 150 πρωτότυπα Pokémon. Δεν είναι δύσκολο να βυθιστείς πολλές ώρες σε αυτό το παιχνίδι.

    Κατεβάστε: Pokémon Quest (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

    Pokémon ΕΝΩΣΤΕΙΤΕ

    Το Pokémon UNITE έχει να κάνει με τις μάχες, επιτρέποντάς σας να λάβετε μέρος σε μάχες ομαδικής αρένας με τέσσερις άλλους εκπαιδευτές. Μπορείτε να πολεμήσετε άγρια ​​Pokémon ή αντίπαλες ομάδες σε μια προσπάθεια να ανεβείτε επίπεδο, να εξελιχθείτε και να κερδίσετε πόντους.

    Κάθε αγώνας εκτελείται με ένα χρονόμετρο 10 λεπτών, κατά τη διάρκεια του οποίου πρέπει να μαζέψετε ενέργεια από την ήττα των Pokémon και την οποία στη συνέχεια τροφοδοτείτε μεταφέροντάς την σε μια εχθρική βάση.

    Κατεβάστε: Pokémon ΕΝΩΣΤΕΙΤΕ (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

    Pokémon Sleep

    Πίστωση εικόνας: ΠΟΚΕΜΟΝ

    Το Pokémon Sleep δεν είναι τόσο παιχνίδι όσο ένας τρόπος να παιχνιδιάρεις τον ύπνο. Τοποθετώντας το iPhone σας στο μαξιλάρι σας ενώ κοιμάστε, το Pokémon Sleep θα παρακολουθεί όλα τα είδη μετρήσεων σχετικά με τον ύπνο σας και θα τα τοποθετεί σε μια αναφορά για εσάς. Όταν ξυπνήσετε το πρωί, θα διαπιστώσετε ότι έχετε συγκεντρώσει μερικά Pokémon γύρω σας στην εφαρμογή.

    Το παιχνίδι θα σας συνδυάσει με Pokémon που είναι παρόμοιος τύπος ύπνου με εσάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα εκπαιδεύσετε όλη την ημέρα ή να ερευνήσετε τα Pokémon σας για να συμπληρώσετε το νέο Sleep Dex.

    Κατεβάστε: Pokémon Sleep (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

    Ανακατέψτε το παιχνίδι σας με μερικές προκλήσεις Pokémon

    Τώρα ξέρετε πώς να απολαύσετε τα Pokémon στο iPhone σας. Είτε εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή είτε δοκιμάσετε έναν σύγχρονο τίτλο Pokémon, υπάρχει πολλή διασκέδαση στη συσκευή σας iOS. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, τα παιχνίδια Pokémon δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να νικηθούν. Το μεγαλύτερο μέρος της χαράς προέρχεται από την εξερεύνηση του κόσμου και την ανακάλυψη νέων πλασμάτων για να προσθέσετε στην ομάδα σας. Αλλά αν αυτό δεν ακούγεται αρκετό, θα μπορούσατε να προσθέσετε μια πρόκληση για να εμπλουτίσετε το παιχνίδι.

    Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να πιάσουμε κάθε Pokémon. Γνωρίζετε όμως για την πρόκληση Nuzlocke ή την πρόκληση Monotype; Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές προκλήσεις Pokémon που μπορείτε να επιβάλετε στον εαυτό σας για να αποδείξετε την κυριαρχία σας στα κλασικά παιχνίδια. Κάθε πρόκληση υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που παίζετε και εισάγει ένα εντελώς νέο επίπεδο διασκέδασης.