Πώς να παίξετε μουσική στο Amazon Echo

Το Amazon Echo είναι η κορυφαία συσκευή Alexa. Είναι εκεί για να υπάρχει η φυσική σύνδεση μεταξύ του χρήστη και του εικονικού βοηθού της Amazon, Alexa. Το Amazon Echo κάνει ό,τι κάνει η Alexa. Ενεργοποιείται με φωνή, δημιουργεί λίστες υποχρεώσεων, ρυθμίζει ξυπνητήρια και αναπαράγει ηχητικά βιβλία. Παρέχει επίσης πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τον καιρό, την κυκλοφορία και τα νέα.

Το πιο σημαντικό, όμως, το Echo είναι ικανό για αναπαραγωγή μουσικής. Ωστόσο, το Amazon Echo δεν είναι πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Δεν μπορείτε απλώς να το φορτώσετε με τα αγαπημένα σας MP3 και να τα παίξετε. Αυτή η συσκευή Alexa χρησιμοποιεί άλλες υπηρεσίες για την αναπαραγωγή μουσικής για εσάς. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να αναπαράγετε μουσική στο Amazon Echo.

It’s All About Streaming

Εάν θέλετε να παίξετε μουσική στο Echo από τη βιβλιοθήκη σας, δεν θα χαρείτε να ακούσετε ότι δεν είναι τόσο απλό και απλό. Όπως αναφέρθηκε, το Amazon Echo δεν είναι πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Δεν έχει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εξαρτάται από άλλες υπηρεσίες και συσκευές για να κάνετε οτιδήποτε.

Επομένως, θέλετε να κάνετε ροή μουσικής στο Echo σας με κάθε τρόπο. Μπορείτε να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας μέσω Bluetooth και να το χρησιμοποιήσετε όπως κάθε κανονικό ηχείο Bluetooth. Τι γίνεται όμως αν ο υπολογιστής σας δεν έχει Bluetooth; Τι γίνεται αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την αγορά ενός Bluetooth USB dongle;

Λοιπόν, ο κύριος τρόπος αναπαραγωγής μουσικής στο Echo σας είναι μέσω μιας υπηρεσίας ροής μουσικής. Το Echo σχεδιάστηκε για να βασίζεται σε διαδικτυακές υπηρεσίες για την αναπαραγωγή μουσικής και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος.

Περισσότερες υπηρεσίες μουσικής

Όπως γνωρίζετε, ζούμε στην εποχή του streaming. Τα πάντα μεταδίδονται σε ροή αυτές τις μέρες, από τηλεόραση και μουσική μέχρι βιντεοπαιχνίδια στο Twitch και παρόμοιες υπηρεσίες. Ως σύγχρονη συσκευή, το Amazon Echo λειτουργεί καλύτερα με υπηρεσίες ροής.

Αλλά προτού προχωρήσουμε στο πώς να ρυθμίσετε τις υπηρεσίες ροής στο Echo σας, ας δούμε ποιες έχετε στη διάθεσή σας. Ευτυχώς, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας Echo με πολλές διαφορετικές υπηρεσίες μουσικής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ροή μουσικής από Apple Music, Amazon Music, Pandora, Spotify κ.λπ.

Φυσικά, θα χρειαστείτε μια ενεργή συνδρομή για να αποκτήσετε πρόσβαση στα περισσότερα από αυτά. Ακόμη και εκείνοι που απαιτούν από εσάς να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό, πιθανότατα θα χρειαστεί να υπογράψετε πριν σας επιτρέψουν να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Σύνδεση των Υπηρεσιών

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής μέσω της Alexa, θα πρέπει πρώτα να συνδέσετε την καθεμία. Υπάρχει ένας ενιαίος τρόπος σύνδεσης κάθε υπηρεσίας με τη συσκευή σας Echo – μέσω της εφαρμογής Alexa.

Ναι, για να συνδέσετε μια υπηρεσία με το Echo σας και να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες δυνατότητες που προσφέρει η συσκευή, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή Alexa. Ουσιαστικά, η εφαρμογή smartphone/tablet είναι η διεπαφή Echo σας. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή Alexa στο Google Play Store ή στο App Store, ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε συσκευή Android ή iOS.

Κατεβάστε την εφαρμογή, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, συνδέστε την υπηρεσία. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε την εφαρμογή Alexa και μεταβείτε στο μενού Περισσότερα, που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να πατήσετε Μουσική και Podcast. Το Amazon Music θα πρέπει να είναι ήδη συνδεδεμένο με την εφαρμογή Alexa, μαζί με κάποιες άλλες υπηρεσίες ροής.

Για να προσθέσετε μια νέα, βρείτε και πατήστε Σύνδεση νέας υπηρεσίας.

Στην επόμενη οθόνη, θα δείτε μια λίστα με τις υποστηριζόμενες υπηρεσίες ροής. Βρείτε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, πατήστε το και επιλέξτε Ενεργοποίηση για χρήση στην επόμενη οθόνη.

  Πώς να αλλάξετε τη χώρα του Apple ID σας χωρίς να εισαγάγετε τη μέθοδο πληρωμής

Όταν κάνετε κλικ στο «Ενεργοποίηση χρήσης», η Alexa θα σας ανακατευθύνει σε μια σελίδα σύνδεσης. Απλώς συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα ίδια διαπιστευτήρια που χρησιμοποιείτε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία ροής. Αφού το κάνετε, θα δημιουργηθεί ένα Alexa Skill. Εάν θέλετε ποτέ να αποσυνδέσετε την υπηρεσία μουσικής, ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες αλλά πατήστε “Απενεργοποίηση δεξιότητας”.

Amazon Music

Ας ξεκινήσουμε με την υπηρεσία που δεν θα χρειαστεί καν να συνδέσετε με τη συσκευή σας Echo. Ναι, μιλάμε για το Amazon Music. Υπάρχουν δύο κύριες επιλογές συνδρομής εδώ. Amazon Prime Music και Amazon Music Unlimited.

Το Amazon Prime Music είναι μια ιδιαίτερα εξαιρετική ιδέα για συσκευές Alexa, επειδή πληρώνετε ήδη για αυτήν μέσω της συνδρομής σας στο Amazon Prime. Λοιπόν, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία που είναι ήδη μέρος της συνδρομής σας;

Το Prime Music απέχει πολύ από το κακό – οι κατάλογοί του είναι αξιοπρεπείς και υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές λίστες αναπαραγωγής για να διαλέξετε και να μεταδώσετε ροή. Ωστόσο, εδώ λείπουν πολλά τραγούδια. Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι μερικά από τα τραγούδια, ακόμη και καλλιτέχνες, που λείπουν από την Prime Music βρίσκονται στο αυτόνομο Music Unlimited της Amazon.

Το μειονέκτημα εδώ, ωστόσο, είναι ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε το Amazon Prime Music απευθείας στη συσκευή σας Echo. Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής στο smartphone/tablet σας, να κάνετε ροή μουσικής από τη συσκευή και να την αναπαράγετε μέσω του Amazon Prime Music.

Τώρα, το Amazon Music Unlimited είναι αναμφίβολα καλύτερη επιλογή από την Prime Music. Εκτός από έναν καλύτερο κατάλογο μουσικής, διαθέτει ήχο υψηλής ανάλυσης και λειτουργεί με συσκευές Alexa. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε αυτήν την υπηρεσία απευθείας με την εφαρμογή Alexa.

Με τις δωρεάν συνδρομές, λαμβάνετε διαφημίσεις και περιορισμένο αριθμό λιστών αναπαραγωγής. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά το Spotify προσφέρει 50 εκατομμύρια τραγούδια. Οι συνδρομές επί πληρωμή σάς δίνουν πρόσβαση σε μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις με έναν ευρύτερο κατάλογο.

Apple Music

Η Apple έχει αρχίσει να βυθίζει τα δάχτυλά της στις αγορές ροής και η μουσική δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για αυτήν την υπηρεσία, ωστόσο, είναι ότι δεν είναι αποκλειστική για συσκευές Apple. Υπάρχει διαθέσιμη μια εφαρμογή Android και μπορείτε να τη βρείτε ως επιλογή σύνδεσης για τη συσκευή σας Echo στην εφαρμογή Alexa. Επιπλέον, τα Windows, το Chrome OS, το Sonos, τα προγράμματα περιήγησης ιστού, το HomePod και το CarPlay υποστηρίζουν αυτήν την υπηρεσία, εκτός από τις συσκευές Apple.

Δεν υπάρχει πρόγραμμα δωρεάν συνδρομής, αν και λαμβάνετε μια δοκιμή τριών μηνών, η οποία είναι γενναιόδωρη, για να είμαστε δίκαιοι. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των προγραμμάτων Single Membership και Family Membership. Το οικογενειακό πρόγραμμα επιτρέπει έως και 6 άτομα σε έναν ενιαίο χώρο Οικογενειακής κοινής χρήσης iCloud.

Εάν είστε λάτρης της Apple και δεν σας πειράζει να πληρώσετε μια μηνιαία χρέωση, συνδέστε Apple Music στο Amazon Echo σας. Φυσικά, προχωρήστε και δώστε μια ευκαιρία στη δοκιμή 3 μηνών πριν κάνετε την αγορά.

Spotify

Spotify είναι λίγο πολύ ο βασιλιάς της ροής μουσικής. Σίγουρα, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αλλά το Spotify είναι μια μάρκα που είναι πολύ κοντά στο να γίνει κανονικό ουσιαστικό. Η πανταχού παρουσία είναι ένα από τα κύρια αποτελέσματα του. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του προγράμματος αναπαραγωγής ιστού, από μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές πολλαπλών πλατφορμών, μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, ακόμη και μέσω κονσόλων παιχνιδιών, τηλεοράσεων, κουτιών τηλεόρασης και έξυπνων ρολογιών.

Αυτό που είναι φανταστικό με το Spotify για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι ότι είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, εκτός από μια υπηρεσία ροής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία MP3, MP4 και M4P που έχετε στον υπολογιστή σας.

Το Spotify για επιτραπέζιο υπολογιστή θα ικανοποιήσει τις περισσότερες από τις ανάγκες σας για ακρόαση μουσικής. Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη στην έκδοση της εφαρμογής για κινητά ή στο web player. Επιπλέον, η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας δεν μπορεί να αναπαράγει αρχεία M4A υψηλότερης ποιότητας.

  Ελέγξτε εάν χρειάζεστε γυαλιά με αυτό το διαδικτυακό διάγραμμα όρασης

Υπάρχουν προσεγμένοι στίχοι και λειτουργίες πληροφοριών πίσω από τα παρασκήνια για το Spotify σε Android και iOS. Ωστόσο, αυτό δεν κάνει τίποτα για την εμπειρία σας στο Spotify Echo, καθώς το Echo είναι ένα ηχείο χωρίς οπτική διεπαφή.

Το Spotify συνοδεύεται από δωρεάν συνδρομή, αλλά δεν θα σας επιτρέψει να συνδέσετε την υπηρεσία με τη συσκευή σας Echo. Φυσικά, θα μπορούσατε να κάνετε ροή ήχου από το τηλέφωνό σας και να παίξετε μουσική στο Spotify δωρεάν, αλλά αυτό είναι κάπως κουραστικό.

Ωστόσο, τα Premium και Family Plans δεν είναι πολύ ακριβά, και το να έχετε μια τόσο εξαιρετική υπηρεσία ροής μουσικής στο Echo σας σίγουρα αποδίδει. Πενήντα εκατομμύρια τραγούδια και εξαιρετικές επιλογές δημιουργίας playlist καθιστούν το Spotify μία από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής στην αγορά.

Πανδώρα

Πανδώρα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής μουσικής εκεί έξω. Τα πράγματα στα οποία διαπρέπει, ωστόσο, είναι τα σχέδια και οι τιμές του. Αν και οι υπηρεσίες ροής είναι γενικά αρκετά ευέλικτες, καμία από αυτές δεν συγκρίνεται με την Pandora.

Η υπηρεσία ροής προσφέρει Premium και Premium οικογενειακά προγράμματα που έχουν την ίδια τιμή με αυτά που μπορείτε να βρείτε στο Spotify και στην Apple Music. Ωστόσο, η Pandora έχει ένα άλλο βήμα μεταξύ του δωρεάν προγράμματος και του προγράμματος Premium.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Pandora ταιριάζει άριστα με την Alexa λόγω της ίδιας της φύσης της. Αν και είναι υπηρεσία ροής, η δωρεάν συνδρομή σας δίνει την αίσθηση ότι ακούτε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Το ωραίο εδώ, όμως, είναι ότι εσύ είσαι αυτός που δημιουργεί τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Μέσα από τραγούδια, είδη και καλλιτέχνες που σας αρέσουν, η Pandora φτιάχνει μια λίστα αναπαραγωγής μόνο για εσάς.

Θα πρέπει να ακούτε περιστασιακά μια διαφήμιση στο δωρεάν πρόγραμμα, αλλά αυτό είναι το πράγμα που δίνει στην Pandora την ατμόσφαιρα του διαδικτυακού ραδιοφώνου. Ωστόσο, οι διαφημίσεις είναι λίγες και έχουν διάρκεια περίπου 15-30 δευτερολέπτων. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα για τους συνδρομητές δωρεάν προγράμματος είναι ότι έχετε ένα όριο για το πόσες φορές επιτρέπεται να παραλείψετε τραγούδια. Αυτό μπορεί να είναι κάπως ενοχλητικό.

Με το Pandora Plus και το Pandora Premium, λαμβάνετε απεριόριστες παραλείψεις και χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε επίσης να παίξετε όποιο τραγούδι θέλετε. Με τη συνδρομή Premium, ωστόσο, μπορείτε να μοιράζεστε τις λίστες αναπαραγωγής με τους φίλους σας και να κάνετε λήψη απεριόριστου αριθμού ραδιοφωνικών σταθμών. Με το Pandora Plus, μπορείτε να κάνετε λήψη μόνο τεσσάρων.

Η Pandora λείπει επίσης πολλά τραγούδια σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες ροής. Μην εκπλαγείτε όταν λαμβάνετε μια απάντηση “χωρίς αποτελέσματα” όταν λέτε στην Alexa να παίξει κάτι για εσάς.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι το Pandora δεν προσφέρει την τυπική ποιότητα 320 kbps. Υπάρχουν τρία επίπεδα ήχου από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε – 32 kbps, AAC+, 64 kbps, AAC+ και Υψηλό: 192 kbps, MP3. Αν δεν είστε στη μουσική βιομηχανία ή είστε φιλόφωνοι, δεν πρέπει να το προσέξετε αυτό όταν ακούτε μέσω του Echo σας. Επιπλέον, η όλη πτυχή του lo-fi σας κάνει να νιώθετε ότι πραγματικά ακούτε ραδιόφωνο.

Deezer

Αυτή η υπηρεσία συνεχούς ροής δεν θα σας κάνει το κεφάλι να γυρίζει. Δεν προσφέρει τρελά νέα χαρακτηριστικά που δεν προσφέρουν οι ανταγωνιστές του. Είναι η κανονική σας υπηρεσία ροής. Και αυτό είναι που το κάνει τόσο μοναδικό.

Deezer έχει μια εξαιρετική διεπαφή που είναι πιο φιλική προς το χρήστη και πιο ευαίσθητη από αυτή που έχετε με το Spotify. Και μιλάμε για την κορυφαία υπηρεσία ροής μουσικής στην αγορά εδώ.

Το Deezer συνδυάζει επιτυχώς την παραδοσιακή μουσική ροή με podcast και ζωντανό ραδιόφωνο. Διαθέτει επίσης όμορφα χαρακτηριστικά, όπως στίχους, για παράδειγμα. Αν σας αρέσει να ακούτε podcast ή ραδιόφωνο ενώ κάνετε πράγματα στο σπίτι, το Deezer είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ένα άλλο ωραίο πράγμα για το Deezer είναι ότι υπάρχει σε κάθε πλατφόρμα. Ναι, αυτό περιλαμβάνει το Amazon Echo. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αποκλειστικό λογαριασμό Deezer ή να εγγραφείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook ή στο Google, κάτι που είναι φανταστικό.

  Πώς να ξεπεράσετε και να παρακάμψετε μια απαγόρευση σε διαφωνία

Το δωρεάν πρόγραμμα συνδρομής της Deezer μπορεί να σας ενοχλήσει με τις διαφημίσεις. Αυτό το σχέδιο δεν θα ικανοποιήσει το αυτί ενός ηχοφίλου, αλλά τα 320 Kbps MP3 είναι υπεραρκετά για τους περισσότερους ακροατές. Η δωρεάν συνδρομή θα περιορίσει τις παραλείψεις σας και δεν θα αναπαράγει τραγούδια άλμπουμ με τη σειρά, αλλά με τυχαία σειρά.

Το Τυπικό πρόγραμμα θα καταργήσει τις διαφημίσεις, θα σας δώσει απεριόριστες παραλείψεις και θα επιτρέψει την ακρόαση εκτός σύνδεσης. Α, και σας δίνει την ποιότητα του CD, χωρίς απώλειες ποιότητας ήχου. Υπάρχει επίσης ένα Οικογενειακό Πρόγραμμα, αλλά αυτό έχει γίνει βιομηχανικό πρότυπο.

Παλίρροιας

Αν αναζητάτε αποκλειστική πρόσβαση σε άλμπουμ, πρώιμα εισιτήρια και εξαιρετικό ήχο χωρίς απώλειες, ποιότητας CD, Παλίρροιας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με αυτήν την υπηρεσία ροής μουσικής, απολαμβάνετε φανταστικά οφέλη που δεν βλέπετε καθημερινά στις παγκόσμιες υπηρεσίες ροής.

Το κύριο μειονέκτημα του Tidal, ωστόσο, είναι ότι δεν διαθέτει δυνατότητα δωρεάν συνδρομής. Υπάρχει ένα σχέδιο 320 Kbps και ένα μη συμπιεσμένο σχέδιο Tidal HiFi. Πρέπει να πληρώσετε και για τα δύο, αν και το τελευταίο είναι πιο ακριβό από τα οικογενειακά προγράμματα που προσφέρουν άλλες υπηρεσίες ροής. Ωστόσο, το Tidal, επίσης, προσφέρει ένα Οικογενειακό Πρόγραμμα, καθώς και ένα Οικογενειακό Πρόγραμμα HiFi. Καλύπτουν έως και πέντε άτομα, ενώ το βιομηχανικό πρότυπο είναι έξι.

Αλλά κάτι που δεν έχετε με άλλες υπηρεσίες είναι η πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Για την εμπειρία σας Echo, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε αποκλειστικό περιεχόμενο σε συγκεκριμένα άλμπουμ προτού κυκλοφορήσουν σε άλλες πλατφόρμες. Ένα άλλο ωραίο πράγμα είναι η αποκλειστική ροή συναυλιών Tidal.

Το Tidal προσφέρει επίσης τον τεράστιο κατάλογο Masters, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από άλμπουμ των Beatles μέχρι ραπ και grunge. Η συλλογή Masters προσφέρει επίσης ροές ήχου ποιότητας στούντιο.

Με αυτό, το Tidal δεν θα σας επιτρέψει να ηχογραφήσετε ροή ήχου. Δεν σας επιτρέπει επίσης να κατεβάσετε τραγούδια. Ωστόσο, εάν αναζητάτε ποιοτικό ήχο και αποκλειστικό περιεχόμενο για τη συσκευή σας Amazon Echo, το Tidal είναι σχεδόν μια ολοκληρωμένη συμφωνία.

Άλλοι τρόποι ροής

Ας υποθέσουμε ότι η μουσική που θέλετε απλώς δεν είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Alexa. Δεν είστε εντελώς άτυχοι με τις προτιμήσεις ροής. Ευτυχώς, η Alexa μπορεί να πραγματοποιήσει σύζευξη με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth (τα περισσότερα μοντέλα).

Κάποιες από τις λειτουργίες δεν είναι οι ίδιες όπως οι γρήγορες εντολές (“Alexa, παίξτε τη φοβερή μου λίστα αναπαραγωγής στο Spotify”), αλλά θα κάνετε ροή σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού γίνει σωστά η σύζευξη.

Τρόπος ζεύξης Bluetooth

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth του τηλεφώνου σας είναι ενεργοποιημένο (και εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ενεργοποιήστε και το wifi).

Πατήστε «Συσκευές» στο κάτω μέρος της εφαρμογής Alexa και μετά πατήστε «Echo & Alexa».

Τώρα, πατήστε την Ηχώ με την οποία προσπαθείτε να αντιστοιχίσετε.

Τώρα, πατήστε “Συσκευές Bluetooth”.

Η εφαρμογή Alexa θα αρχίσει να αναζητά μια συσκευή για σύζευξη. Μόλις εμφανιστεί στη λίστα, απλώς αγγίξτε το και επιβεβαιώστε ότι θέλετε να κάνετε σύζευξη. Τώρα, όταν ξεκινάτε την αναπαραγωγή μουσικής από το τηλέφωνό σας, το Echo σας θα λειτουργεί ως ηχείο.

Όταν τελειώσετε με την ακρόαση, απλώς πείτε “Alexa, αποσυνδεθείτε”. Και, όταν είστε έτοιμοι να κάνετε σύζευξη ξανά, απλώς πείτε “Alexa, συνδέστε το bluetooth με [insert device name].»

Επιλέγοντας την τέλεια υπηρεσία ροής

Εάν θέλετε να παίξετε μουσική στο Amazon Echo σας, πρώτα, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία ροής. Μπορείτε να συνδέσετε καθεμία από τις υπηρεσίες που αξιολογήθηκαν με τη συσκευή σας Alexa και είναι επίσης κάπως διαφορετικές.

Μια εναλλακτική εδώ θα ήταν η ροή μουσικής απευθείας από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αλλά αυτό περιορίζει τις επιλογές σας και δεν είναι τόσο βολικό όσο η χρήση μιας αποκλειστικής υπηρεσίας ροής.

Με ποια υπηρεσία θα πηγαίνατε και γιατί; Πόσο είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για μια συνδρομή; Κάντε κλικ στην ενότητα σχολίων παρακάτω και πείτε μας τα πάντα γι ‘αυτό.