Πώς να ομαδοποιήσετε τις ειδοποιήσεις κατά τύπο εφαρμογής στο Android

Οι ειδοποιήσεις στο Android είναι γενικά ομαδοποιημένες. Το Gmail, για παράδειγμα, θα ομαδοποιήσει όλες τις ειδοποιήσεις σε μία ειδοποίηση. Το iOS το έκανε, για λίγο, πριν καταργήσει την επιλογή και αναγκάσει τους χρήστες του να βλέπουν πάντα έναν συνδυασμό ειδοποιήσεων εφαρμογών με χρονολογική σειρά. Το Notifix είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που μπορεί να ομαδοποιήσει τις ειδοποιήσεις ανά τύπο εφαρμογής. Προσθέτει ένα επιπλέον κομμάτι ομαδοποίησης στη σκιά ειδοποιήσεων, όπου όλες οι ειδοποιήσεις που προέρχονται από έναν συγκεκριμένο τύπο εφαρμογής ομαδοποιούνται μαζί. Μπορείτε να κατεβάσετε τη σκιά ειδοποιήσεων και το Notifix θα σας πει πόσες ειδοποιήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχετε.

Το Notifix δεν απαιτεί συσκευή με root, ωστόσο, θα απαιτήσει πρόσβαση χρήσης καθώς και πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σας. Θα χρειαστεί επίσης να συνδέσετε τον Λογαριασμό σας Google με την εφαρμογή, ώστε να διατηρεί τη ρύθμισή σας συγχρονισμένη. Δεν υπάρχει επιλογή χρήσης της εφαρμογής χωρίς τη σύνδεση ενός λογαριασμού Google.

  Πώς να αλλάξετε από Android σε iPhone

Ομαδικές Ειδοποιήσεις

Κατεβάστε Ειδοποίηση και τρέξτε την εφαρμογή. Δώστε του την άδεια που χρειάζεται για να τρέξει. Μόλις το κάνετε αυτό, θα ομαδοποιήσει αυτόματα τις ειδοποιήσεις ανά τύπο εφαρμογής.

Όταν πατάτε σε μια ομάδα ειδοποιήσεων, το Notifix θα επεκταθεί για να αποκαλύψει τις ειδοποιήσεις μέσα. Στην αναπτυγμένη προβολή, οι ειδοποιήσεις θα εξακολουθούν να ταξινομούνται κατά τύπο εφαρμογής. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε ειδοποιήσεις τόσο από το Facebook όσο και από το Instagram, η διευρυμένη προβολή θα τις ομαδοποιήσει ξεχωριστά.

Το Notifix δεν ομαδοποιεί απλώς τις ειδοποιήσεις ανά τύπο εφαρμογής με βάση το όνομα μιας εφαρμογής, δηλαδή εάν η εφαρμογή είναι μια δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικών μέσων, θα ομαδοποιηθεί ως τέτοια. Χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να κρίνει ποια ομάδα θα βάλει μια ειδοποίηση.

  Το Debtster σας βοηθά να παρακολουθείτε τα IOU σας μέσα σε διαφορετικές ομάδες [Android]

Το Notifix δεν έχει πολλά με τις ρυθμίσεις. Εγκαθιστάς την εφαρμογή και την τρέχεις ως έχει. Προορίζεται να είναι μια γρήγορη, «απλώς λειτουργεί» εφαρμογή, η οποία είναι εξαιρετική, αλλά έρχεται με το μειονέκτημά της. Ένας λόγος που κάποιος θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το Notifix είναι να αφαιρέσει την ακαταστασία από τη σκιά των ειδοποιήσεων και να τονίσει ή να δώσει περισσότερο χώρο σε ό,τι είναι σημαντικό, αλλά όλες οι εφαρμογές αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Το Notifix δεν έχει επιλογή εξαίρεσης ορισμένων εφαρμογών από την ομαδοποίηση σε έναν τύπο.

Αυτό μπορεί να μην έχει σοβαρά μειονεκτήματα για ας πούμε, τις ειδοποιήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά για εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Slack που μπορεί να σας στέλνουν ειδοποιήσεις σχετικά με την εργασία, δεν είναι το ίδιο. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η εφαρμογή βρίσκεται υπό ενεργό ανάπτυξη και οι προγραμματιστές είναι ανοιχτοί σε προτάσεις. Ένας εύκολος τρόπος εξαίρεσης εφαρμογών θα ήταν εξαιρετικός και ίσως η παροχή στους χρήστες της επιλογής να ονομάσουν τις δικές τους κατηγορίες για ομαδοποίηση ειδοποιήσεων θα ήταν χρήσιμος.

  Πώς να αποκτήσετε την προεπισκόπηση προγραμματιστή Android O