Το Debtster σας βοηθά να παρακολουθείτε τα IOU σας μέσα σε διαφορετικές ομάδες [Android]

Οι επιπλοκές που προκύπτουν με τον διαχωρισμό των λογαριασμών όταν συνυπάρχετε είναι αναπόφευκτες. Το να παρακολουθείτε και, στη συνέχεια, να συμβιβάζετε αργότερα τη διαφορά μπορεί να είναι χρονοβόρο, εάν είστε IOU είναι όλα μικρές αυτοκόλλητες σημειώσεις ή μουντζούρες σε χαρτί. Το Debtster είναι μια εφαρμογή Android που διευκολύνει την κοινή χρήση δαπανών και την ανάκτησή τους. Περιλαμβάνει τον επιμερισμό των εξόδων με διαφορετικές ομάδες, οπότε αν μοιράζετε τους λογαριασμούς με έναν συγκάτοικο ή περιστασιακά καταλήγετε να πληρώνετε για μεσημεριανό γεύμα ή καφέ για έναν συνάδελφο, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και τα δύο χωριστά. Προσθέτετε τον εαυτό σας ως χρήστη, με τον ίδιο τρόπο προστίθενται και άλλοι χρήστες με τον ίδιο τρόπο. Η εφαρμογή υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή νομίσματα, αλλά όχι όλα, κάτι που αποτελεί έκπληξη και σας δίνει μια ωραία ιστορική άποψη των χρημάτων που οφείλονται για μια συγκεκριμένη συναλλαγή.

  Πώς να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνό σας Android

Ξεκινήστε δημιουργώντας την πρώτη ομάδα, π.χ. Λογαριασμό καταγραφής δαπανών. Πατήστε το κουμπί USD για να επιλέξετε διαφορετικό νόμισμα. Μια ομάδα απαιτεί όνομα και περιγραφή.

Αφού δημιουργήσετε την ομάδα, πρέπει να προσθέσετε χρήστες σε αυτήν. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο χρήστη ή, εάν απλώς εξερευνάτε την εφαρμογή, να χρησιμοποιήσετε έναν από τους προ-προστιθέμενους χρήστες. Για να προσθέσετε έναν χρήστη, πρέπει να εισαγάγετε ένα όνομα και ένα email. Ένας χρήστης προστίθεται κεντρικά και μπορείτε να τον συμπεριλάβετε σε οποιαδήποτε ομάδα. Για να καταγράψετε μια δαπάνη, επιλέξτε την ομάδα και μετά πατήστε το κουμπί Χρήματα. Κάτω δεξιά στην επόμενη οθόνη, θα δείτε ένα κουμπί συν. Πατήστε το και επιλέξτε τα άτομα που οφείλουν χρήματα ο ένας στον άλλο. Για κάθε πλευρά, δηλαδή τον δανειστή και τον δανειολήπτη, μπορείτε να προσθέσετε πολλά άτομα πατώντας τα στην οθόνη επιλογής χρήστη. Αφού προσθέσετε χρήστες, εισαγάγετε το ποσό που οφείλετε. Πρέπει επίσης να δώσετε ένα όνομα στη συναλλαγή.

  Android Live Wallpaper Switcher με διαμορφώσιμες πηγές

Μπορείτε να δείτε μια σύνοψη των εξόδων πατώντας το ίδιο κουμπί χρημάτων αφού επιλέξετε μια ομάδα. Εάν πατήσετε το κουμπί κουμπαράς, μπορείτε να έχετε μια πιο λεπτομερή εικόνα του ποιος χρωστάει σε ποιον χρήματα. Πατήστε οποιονδήποτε από τους χρήστες για να δείτε το ιστορικό μιας συναλλαγής. Η ημερομηνία για κάθε συναλλαγή ορίζεται ίδια με την ημερομηνία προσθήκης της στην εφαρμογή. Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, μπορείτε να αλλάξετε το νόμισμα, να προσθέσετε υπάρχοντες χρήστες σε νέους λογαριασμούς και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις.

Η ιδέα της εφαρμογής είναι αρκετά καλή, αλλά αυτό που με εξέπληξε ήταν η έλλειψη ενσωμάτωσης με μια διαδικτυακή υπηρεσία και το γεγονός ότι δεν μπορείτε να συγχρονίσετε τα έξοδα με τους φίλους σας. Φαίνεται λίγο μονόπλευρο αν είναι μόνο ένα άτομο που προσθέτει έξοδα. Η διεπαφή είναι ένα άλλο πράγμα που μπορεί να μην αρέσει στους χρήστες. Είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν προσφέρεται για μια πολύ διαισθητική ροή. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο έρχεται ο σχεδιασμός υλικού, αυτή η διεπαφή προκαλεί οριακή σύγχυση.

  Πώς να ξεκλειδώσετε το Mac σας με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Android

Εγκαταστήστε το Debtster από το Google Play Store