Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Facebook Messenger

Το Messenger είναι μια επίσημη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων από το Facebook που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου, βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις με όλους τους φίλους τους στο Facebook και στο Instagram. Είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων all-in-one που διατίθεται δωρεάν για λήψη από το App Store και το Play Store. Εάν κάποιος άλλος χρήστης σας ενοχλεί στο Messenger, μπορείτε να τον αποκλείσετε ή να τον περιορίσετε για να ελαχιστοποιήσετε τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί του. Αλλά αν έχετε αλλάξει γνώμη και θέλετε να ξεμπλοκάρετε αυτούς τους χρήστες, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη διαδικασία για να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger. Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, σίγουρα θα έχετε κατανοήσει όλα τα βήματα που απαιτούνται για να ξεμπλοκάρετε στο Messenger και να ελέγξετε τη λίστα αποκλεισμένων σας στο Messenger με ευκολία. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Facebook Messenger

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να κάνετε ζωντανή ροή στο Facebook και στο YouTube ταυτόχρονα

Πώς μπορώ να βρω την αποκλεισμένη μου λίστα στο Messenger;

Μπορεί να έχετε αποκλείσει πολλούς λογαριασμούς στο Messenger και τώρα θέλετε να δείτε τη λίστα με τους αποκλεισμένους λογαριασμούς. Λοιπόν, ορίστε τα βήματα που θα σας καθοδηγήσουν για να βρείτε τη λίστα αποκλεισμένων σας στο Messenger.

1. Ανοίξτε το Αγγελιαφόρος εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Απόρρητο και ασφάλεια.

4. Πατήστε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί για να δείτε όλους τους αποκλεισμένους λογαριασμούς που έχετε στο Messenger.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στην εφαρμογή Messenger;

Εφόσον τώρα μπορείτε να μεταβείτε στη λίστα αποκλεισμένων στην εφαρμογή Messenger χρησιμοποιώντας τα βήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως στο άρθρο, ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να ξεμπλοκάρετε το άτομο από αυτήν τη λίστα.

  Το Facebook ειδοποιεί την αφίσα εάν αφαιρέσω μια ετικέτα;

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Messenger στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ > Απόρρητο και ασφάλεια > Αποκλεισμένοι λογαριασμοί.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στον επιθυμητό λογαριασμό από τη λίστα αποκλεισμένων που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

4. Πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού μηνυμάτων και κλήσεων.

5. Πατήστε στο UNBLOCK από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Facebook Messenger στην επιφάνεια εργασίας;

Ας δούμε τα βήματα για να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Facebook Messenger στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Facebook στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Messenger > Εμφάνιση όλων στο Messenger.

3. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία από την ενότητα Αποκλεισμός μηνυμάτων.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Δείτε τη λίστα αποκλεισμένων.

5. Κάντε κλικ στο Unblock δίπλα στον επιθυμητό λογαριασμό για να τους αφαιρέσετε αμέσως από τη λίστα αποκλεισμένων.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger;

Παλαιότερα, χρειάζονταν περίπου 48 ώρες για να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger, καθώς η διαδικασία για την απεμπλοκή του στο backend απαιτούσε περισσότερο χρόνο. Τώρα όμως γίνεται σε μια στιγμή.

  Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Facebook

Μπορώ να δω μηνύματα από κάποιον που ξεμπλοκάρισα στο Messenger;

Ναι, μπορείτε να δείτε μηνύματα αφού ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger. Από τώρα έχετε άρει όλους τους περιορισμούς αποκλεισμού. Αλλά δεν μπορείτε να δείτε τα μηνύματα που σας έστειλαν κατά τον αποκλεισμό.

Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε στο Messenger χωρίς αποκλεισμό στο Facebook;

Ναι, μπορείτε να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger χωρίς να τον αποκλείσετε στο FB, αλλά το αντίστροφο δεν ισχύει. Κατά τη διαδικασία αποκλεισμού, το Messenger σάς δίνει την επιλογή αποκλεισμού στο Messenger, πράγμα που σημαίνει ότι τα μηνύματα ή οι κλήσεις μέσω του Messenger δεν θα λαμβάνονται από εσάς ή το Αποκλεισμός στο Facebook που αποκλείει επίσης άτομα στο Messenger.

Τι συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger;

Η κατάργηση αποκλεισμού κάποιου χρήστη στο Messenger θα καταργήσει όλους τους περιορισμούς που μπορεί να σας έχει τεθεί από το Messenger και μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί του στο Messenger κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνομιλήσετε, να καλέσετε και να δείτε την online κατάσταση και τις ιστορίες τους στο Messenger.

Λαμβάνετε σταλμένα μηνύματα μετά την απεμπλοκή;

Όχι, δεν θα λαμβάνετε μηνύματα μετά την απεμπλοκή. Τα μηνύματα που σας έστειλαν κατά τη διάρκεια της περιόδου που είχατε αποκλειστεί δεν θα παραδοθούν ποτέ και δεν θα τα λάβουν ακόμη και μετά την απεμπλοκή τους.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.