Πώς να μοιραστείτε το Διαδίκτυο με τη σύνδεση Bluetooth μεταξύ δύο συσκευών Android

Θέλετε να μοιραστείτε γρήγορα τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο με άλλο τηλέφωνο Android; Η σύνδεση Bluetooth είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνετε. Δείτε πώς να το ρυθμίσετε.

Θέλετε να μοιραστείτε τη σύνδεση στο διαδίκτυο του τηλεφώνου σας Android με μια άλλη συσκευή Android, διατηρώντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Μην ψάχνετε πέρα ​​από τη σύνδεση Bluetooth. Η ρύθμιση και η χρήση της σύνδεσης Bluetooth για κοινή χρήση στο διαδίκτυο είναι μια απλή διαδικασία και αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα ομαλά. Ας αρχίσουμε.

Τι είναι η σύνδεση Bluetooth;

Η σύνδεση Bluetooth είναι ένας βολικός τρόπος για να μοιράζεστε τη σύνδεση του τηλεφώνου σας Android στο Διαδίκτυο με άλλη συσκευή, όπως φορητό υπολογιστή ή άλλο smartphone. Λειτουργεί με τη δημιουργία μιας ασύρματης σύνδεσης Bluetooth μεταξύ των δύο συσκευών, επιτρέποντας στη δεύτερη συσκευή να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω της σύνδεσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi της πρώτης συσκευής.

  Το Words MishMash φέρνει τα παζλ «Βρες τη λέξη» στις άκρες των δαχτύλων σου [Android]

Πώς να ρυθμίσετε τη σύνδεση Bluetooth μεταξύ δύο τηλεφώνων Android

Το τηλέφωνό σας Android μπορεί να μοιράζεται τη σύνδεσή του στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, Bluetooth και σύνδεσης USB. Από αυτές, η σύνδεση μέσω Bluetooth είναι η πιο ασφαλής και λιγότερο ενοχλητική επιλογή.

Ενώ η σύνδεση Bluetooth είναι πιο αργή από τη σύνδεση Wi-Fi και USB, τείνει να είναι πιο αποδοτική από πλευράς ενέργειας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση Bluetooth για κοινή χρήση του Διαδικτύου μεταξύ δύο κινητών τηλεφώνων Android. Σημειώστε ότι τα μενού ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, αλλά τα βασικά βήματα θα είναι τα ίδια.

  Πώς να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών Gmail σε Android, iPhone και iPad
  • Ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο τηλέφωνο Android από το οποίο θέλετε να κάνετε κοινή χρήση του Διαδικτύου ή συνδέστε το σε ένα δίκτυο Wi-Fi, αν προτιμάτε.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Συνδέσεις > Mobile Hotspot και Tethering.
  • Ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στη σύνδεση Bluetooth.
  • Στην άλλη συσκευή Android, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Bluetooth στον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις.
  • Ενεργοποιήστε την εναλλαγή Bluetooth και πατήστε τη συσκευή που μοιράζεται το Διαδίκτυο.
  • Αποδεχτείτε το αίτημα σύζευξης και στις δύο συσκευές.
  • Μόλις αντιστοιχιστούν και οι δύο συσκευές, βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή κοινής χρήσης σύνδεσης στο Διαδίκτυο είναι ενεργοποιημένη στο τηλέφωνο Android που μοιράζεται τη σύνδεση στο Διαδίκτυο μεταβαίνοντας στις Συνδέσεις > Bluetooth και επιλέγοντας τη συζευγμένη συσκευή Bluetooth.
  •   Πώς να αναφέρετε ύποπτες εφαρμογές Android

    Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη σύζευξη των συσκευών, μπορείτε εύκολα να διορθώσετε προβλήματα Bluetooth στο Android επανεκκινώντας και τα δύο τηλέφωνα ή εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη Bluetooth.

    Σε αντίθεση με τα σημεία πρόσβασης Wi-Fi, η σύνδεση Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για κοινή χρήση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο με μία συσκευή κάθε φορά. Επίσης, η σύνδεση Bluetooth έχει συνήθως εμβέλεια έως και 30 πόδια, αλλά είναι προτιμότερο να κρατάτε τις συσκευές σας πολύ πιο κοντά από αυτό.

    Μοιραστείτε εύκολα το Διαδίκτυο του τηλεφώνου σας Android με άλλη συσκευή

    Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό! Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση της σύνδεσης του τηλεφώνου σας Android στο διαδίκτυο με μια άλλη συσκευή Android χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Bluetooth. Ομοίως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση Bluetooth για να μοιραστείτε το διαδίκτυο του τηλεφώνου σας Android με έναν υπολογιστή.