Πώς να μεταφράσετε το iOS Emoji για χρήστες Android

Πολλά χάνονται στις συνομιλίες κειμένου. Ένα μήνυμα που στέλνετε ή λαμβάνετε μπορεί να κάνει να φαίνεται ότι ο αποστολέας είναι θυμωμένος, ανυπόμονος, σαρκαστικός ή απλά αγενής. Αυτό τείνει να συμβαίνει όταν ο τρόπος επικοινωνίας σας είναι τόσο στεγνός όσο το email. Με τις εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων ή συνομιλίας, τα πράγματα τείνουν να γίνονται πιο ασαφή με τα άτομα που χρησιμοποιούν “ομιλία κειμένου”. Ένας τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό είναι η χρήση emoji, αλλά, παρά τις πολλές τεχνικές προόδους που έγιναν την τελευταία δεκαετία, δεν έχουμε ακόμα ένα πρότυπο emoji. Τα emoji φαίνονται διαφορετικά σε iOS και Android. Το Emoji Platform Translator είναι μια εφαρμογή Ιστού που σας επιτρέπει να μεταφράζετε emoji iOS για χρήστες Android και να βλέπετε πώς είναι η εμφάνιση στο iOS.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών και βίντεο Android στο Cloud

Μεταφραστής πλατφόρμας Emoji χρησιμοποιείται καλύτερα από το iPhone σας. Επισκεφτείτε την εφαρμογή στο Chrome ή στο Safari ή σε όποιο πρόγραμμα περιήγησης προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε. Θα πρέπει να λειτουργεί στα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης iOS. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να μεταβείτε στο Safari.

Μετάφραση iOS Emoji για Android

Το Emoji Platform Translator μπορεί να «μεταφράσει» ένα ή πολλά emoji ταυτόχρονα. Στο πεδίο “Το μήνυμά σας στο iOS”, εισαγάγετε το emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μέσω του πληκτρολογίου emoji στο iOS. Πατήστε «Μετάφραση».

Το Emoji Platform Translator θα σας δείξει πώς φαίνεται κάθε emoji σε μια συσκευή Android. Για να αναζητήσετε ένα διαφορετικό σύνολο emoji, απλώς διαγράψτε αυτά που έχετε ήδη εισάγει και εισάγετε ένα νέο. Πατήστε ξανά “Μετάφραση” και η εφαρμογή θα μεταφράσει το νέο emoji για εσάς.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirDrop σε υπολογιστή με Windows ή τηλέφωνο Android;

Περιορισμοί

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να μεταφράσει emoji από το iOS στην πιο πρόσφατη έκδοση του Android. Εάν παρακολουθείτε τα νέα για την ανάπτυξη Android, ίσως γνωρίζετε ότι η Google έχει αφαιρέσει το αγαπημένο emoji blob και το αντικατέστησε με ένα πιο παραδοσιακό σύνολο emoji. Αυτά τα emoji μοιάζουν περισσότερο με αυτά που θα βρείτε στο iOS ή ακόμα και στο Facebook. Είναι επίσης το σύνολο που χρησιμοποιεί το Emoji Platform Translator για τη μετάφραση emoji. Εάν στέλνετε ένα μήνυμα σε κάποιον που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί emoji blob, αυτό το εργαλείο δεν θα σας βοηθήσει πολύ. Ομοίως, ορισμένοι κατασκευαστές τηλεφώνων όπως η Samsung τείνουν να προσθέτουν το δικό τους σύνολο emoji που διαφέρει ακόμη και από τα προεπιλεγμένα Android. Εάν ο παραλήπτης σας χρησιμοποιεί ένα τέτοιο τηλέφωνο, μπορεί να δει τα emoji πολύ διαφορετικά.

  Πώς να ρυθμίσετε τα εργαλεία ανάπτυξης Android σε Linux

Δεν υπάρχει απλός τρόπος να το αντιμετωπίσετε. Τα emoji, από όλα τα πράγματα, θα πρέπει να είναι τυποποιημένα. Η εφαρμογή από μόνη της είναι απλή και λειτουργεί εξαιρετικά, αλλά δεν ανταποκρίνεται στις κοινές ανάγκες. Θα πρέπει να υποστηρίζει κάτι περισσότερο από το προεπιλεγμένο emoji Android, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη πόσο κατακερματισμός υπάρχει και πόσο πολύ αρέσει στους χρήστες Android να τροποποιούν τις συσκευές τους.