Πώς να λάβετε έναν έλεγχο ιστορικού (Τέσσερις εύκολοι τρόποι)

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο ιστορικού. Ίσως προσπαθείτε να βρείτε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας που χάσατε εδώ και καιρό. Ίσως ανησυχείτε για κάποιον στην κοινότητά σας και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτόν. Ίσως είστε καχύποπτοι για τον άντρα στο γραφείο για τον οποίο μιλάει συνέχεια η γυναίκα σας. Όποιο κι αν είναι το κίνητρο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν έλεγχο ιστορικού για να μάθουν περισσότερα για κάποιον στη ζωή τους. Και η είδηση ​​εξαπλώνεται για το πόσο αποτελεσματικά είναι. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι δεν είναι σίγουροι για το πώς να κάνουν έναν έλεγχο ιστορικού.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο ιστορικού γρήγορα και εύκολα. Θα μάθετε ακριβώς ποιες πληροφορίες μπορούν να αποκαλύψουν οι έλεγχοι ιστορικού, πώς να προετοιμαστείτε καλύτερα για την αναζήτησή σας, καθώς και ποιοι από τους πολλούς ιστότοπους ελέγχου ιστορικού ξεχωρίζουν ως οι καλύτεροι. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να λαμβάνετε έλεγχο ιστορικού.

Τι είναι ο έλεγχος ιστορικού;

Ο έλεγχος ιστορικού είναι η διαδικασία αναζήτησης μέσω δημοσίως διαθέσιμων πηγών δεδομένων για την εξαγωγή όλων των διαθέσιμων πληροφοριών σχετικά με ένα θέμα. Ίσως εκπλαγείτε με το πόσες πληροφορίες έχει η κυβέρνηση και οι διάφορες διαφορετικές υπηρεσίες της για σχεδόν κάθε Αμερικανό πολίτη. Ακόμη περισσότερο, αυτές οι πληροφορίες είναι ελεύθερα διαθέσιμες για οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση.

Φυσικά, δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό για τους περισσότερους ανθρώπους να προσπαθήσουν να αναζητήσουν όλα αυτά τα δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο. Για να καθαρίσετε κάθε πιθανό δημόσιο δίσκο σε ένα μόνο άτομο θα χρειαζόταν εβδομάδες και ενδεχομένως να κόστιζε αρκετά χρήματα.

Η νέα γενιά εταιρειών ελέγχου ιστορικού συνειδητοποίησε ότι υπήρχε ένα κενό στην αγορά και έκτοτε χρησιμοποίησαν την πιο πρόσφατη διαδικτυακή τεχνολογία έρευνας για να το καλύψουν. Τέτοιες υπηρεσίες είναι σε θέση να αντλήσουν ουσιαστικές πληροφορίες από τη γεμάτη ζωντάνια δημόσια δεδομένα μέσα σε λίγα λεπτά και να τις συντάξουν σε σαφείς και χρήσιμες αναφορές για να τις διαβάσετε. Μέσα σε αυτά τα ψηφιακά έγγραφα περιέχεται συχνά ένα σαφές και συναρπαστικό πορτρέτο του θέματος αναζήτησής σας, συγχωνευμένο από κομμάτια πληροφοριών που, αν και δεν έχουν νόημα από μόνα τους, σχηματίζουν πολλά θραύσματα μιας μεγαλύτερης εικόνας.

Ποιες πληροφορίες μπορεί να βρει ένας Έλεγχος Ιστορικού;

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Παρά τον όγκο των υπηρεσιών ελέγχου ιστορικού δεδομένων που υπόσχονται να αναζητήσουν, ίσως εξακολουθείτε να αναρωτιέστε τι είδους πληροφορίες μπορείτε να περιμένετε να λάβετε. Η απάντηση είναι ότι διαφέρει λίγο από το ένα site στο άλλο. Οι περισσότεροι ιστότοποι λειτουργούν μια δομή υπηρεσιών δύο επιπέδων, παρέχοντας διαφορετικά σύνολα δεδομένων για κάθε κατηγορία πληρωμής.

Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, εάν πραγματοποιείτε έλεγχο ιστορικού, μπορείτε να περιμένετε να επιστρέψει τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα ακόλουθα δεδομένα:

Πλήρες όνομα και στοιχεία επικοινωνίας
Προηγούμενες λίστες διευθύνσεων
Λεπτομέρειες γάμου και σχέσης
Στοιχεία οικογένειας και στενών φίλων
Μητρώα απασχόλησης
Λογιστικά αρχεία
Ποινικό μητρώο
Μητρώα στρατιωτικής θητείας
Ρεκόρ οδήγησης
Λεπτομέρειες για τυχόν κατεχόμενες άδειες
Οποιαδήποτε πληροφορία δημοσιεύεται δημόσια στο διαδίκτυο ή σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή δεν είναι μια εξαντλητική λίστα και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δεδομένα θα διαφέρουν ανάλογα με το ποιο είναι το αντικείμενο της αναζήτησής σας και ποιες πληροφορίες διατηρούνται για αυτά. Να θυμάστε επίσης ότι ορισμένες λεπτομέρειες μπορεί να είναι ξεπερασμένες, εσφαλμένες ή άλλως λανθασμένες καθώς εμφανίζονται στο διαδίκτυο ή σε δημόσια αρχεία.

Πώς να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού

Μόλις αποφασίσετε να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού, είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Υπάρχουν όμως μερικά βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε εάν θέλετε να έχετε αποτελέσματα που είναι τόσο γρήγορα όσο και ακριβή. Εδώ είναι μια απλή περίληψη του τι πρέπει να κάνετε:

  Μπορείτε να αντικαταστήσετε το Mac σας με ένα iPad το 2020;

1. Συντάξτε μια λίστα με όλα όσα γνωρίζετε για το θέμα σας

Αυτό το βήμα μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά ή μερικές ώρες ανάλογα με τη σχέση σας με το αντικείμενο της επιταγής σας. Μια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού μπορεί να προσφέρει ακριβή αποτελέσματα με βάση ακόμη και μια μικρή ποσότητα αρχικών πληροφοριών, αλλά όσο περισσότερα δεδομένα μπορείτε να της δώσετε, τόσο καλύτερα είναι πιθανό να είναι τα αποτελέσματά της. Αξίζει λοιπόν τον κόπο να καθίσετε στον υπολογιστή σας και να γράψετε μια λίστα με όλα όσα γνωρίζετε για το θέμα σας. Τα είδη των πραγμάτων που θέλετε να σκεφτείτε περιλαμβάνουν:

Ονομα
Όποια προηγούμενα ονόματα χρησιμοποιούσαν
Ημερομηνια γεννησης
Τόπος γέννησης
Τυχόν προηγούμενες γνωστές διευθύνσεις ή στοιχεία επικοινωνίας
Τα ονόματα του συζύγου, της συζύγου ή των παιδιών τους
Πού πήγαιναν σχολείο ή κολέγιο
Εκεί που εργάζονται

Δεν έχει σημασία αν δεν έχετε όλες αυτές τις πληροφορίες διαθέσιμες, αλλά όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο πιο εύκολη θα μπορούσε να είναι η αναζήτησή σας. Εάν η λίστα σας φαίνεται πολύ μικρή όταν τελειώσετε, μην πανικοβληθείτε! Εάν επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να προσφέρει θετικά αποτελέσματα.

2. Κάντε κάποια διαδικτυακή αναζήτηση στον εαυτό σας

Προτού αποφασίσετε να επενδύσετε σε έναν έλεγχο ιστορικού, είναι λογικό να κάνετε λίγο σκάψιμο πρώτα γύρω από τον εαυτό σας για να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες που αναζητάτε δεν είναι εύκολα διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Σε τελική ανάλυση, ενώ οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google δεν θα εμφανίζουν δεδομένα από δημόσια αρχεία, πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να τοποθετήσουν τεράστιες ποσότητες πληροφοριών για τους εαυτούς τους στο Διαδίκτυο, επομένως μπορεί απλώς να βρείτε αυτό που ψάχνετε μόνοι σας. Το κλειδί σε αυτό το βήμα είναι η έξυπνη αναζήτηση. Το όνομα του υποκειμένου σας από μόνο του είναι απίθανο να επιστρέψει χρήσιμες πληροφορίες, αλλά εάν συνδυάσετε κομμάτια πληροφοριών από τη λίστα σας, όπως όνομα και σχολείο ή όνομα και κολέγιο, θα μπορούσατε να βρείτε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Κάνοντας μόνοι σας μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο δεν θα παραδώσει τις λεπτομερείς πληροφορίες που μπορεί να έχει ένας έλεγχος ιστορικού, αλλά μπορεί να σας παρέχει το κρίσιμο πράγμα που ψάχνετε.

3. Περάστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εκτός από την εκτέλεση μιας αναζήτησης στο Διαδίκτυο, συνιστάται επίσης να ρίξετε μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και πάλι, πολλοί άνθρωποι δημοσιεύουν πολλές προσωπικές πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις αφήνουν ανοιχτές για να τις δει το κοινό. Τα κύρια δίκτυα κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram και το LinkedIn είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε, αλλά αν δεν βρείτε αυτό που θέλετε εκεί, δοκιμάστε και τα λιγότερο προφανή όπως το YouTube, το Reddit, το Pinterest, το Tumblr και το Snapchat. Μερικές φορές προκαλεί έκπληξη το πόσες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε για κάποιον σε αυτούς τους ιστότοπους και πάλι, μπορεί απλώς να σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Εάν οι αναζητήσεις στο Διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ή αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο λεπτομερές προφίλ του θέματός σας, το επόμενο βήμα είναι να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία ελέγχου ιστορικού.

“Ποια εταιρεία ελέγχου ιστορικού να επιλέξω;”

Η επιλογή της καλύτερης εταιρείας ελέγχου ιστορικού για χρήση μπορεί να φαίνεται σαν μια τρομακτική προοπτική. Υπάρχουν δεκάδες διαθέσιμα και, περιττό να πούμε, όλα ισχυρίζονται ότι είναι τα καλύτερα στην επιχείρηση. Υπάρχει όμως μεγάλη διαφορά στο επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν αυτοί οι ιστότοποι και στις τιμές που χρεώνουν. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε την καλύτερη απόφαση για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και, η εμπειρία μας δείχνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τα ίδια βασικά πράγματα από έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού.

  Πώς να δημιουργήσετε προφίλ χρηστών βίντεο Amazon Prime

Λεπτομερής έρευνα – Δεν είναι όλοι οι ιστότοποι επιμελείς στην έρευνά τους όπως μπορεί να είναι. Αλλά τα καλύτερα προσφέρουν έρευνα υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία και το μεγαλύτερο δυνατό φάσμα πηγών.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Η τελική αναφορά είναι ο τρόπος με τον οποίο εξηγούνται στον πελάτη οι πληροφορίες που βρέθηκαν. Οι καλύτερες τελικές εκθέσεις είναι λεπτομερείς, αλλά καλά σχεδιασμένες και κατανοητές.
Γρήγορα αποτελέσματα – Η λήψη ενός ελέγχου ιστορικού είναι συνήθως μια σοβαρή απόφαση και οι χρήστες χρειάζονται συχνά γρήγορα αποτελέσματα. Οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των τοποθεσιών, αλλά οι καλύτεροι μπορούν να προσφέρουν βασικά αποτελέσματα σε λίγα λεπτά και μια πιο ολοκληρωμένη αναφορά σε όχι περισσότερο από μερικές ημέρες.
Προσαρμογή αναζήτησης – Είναι απόδειξη των υπηρεσιών τους ότι οι καλύτερες εταιρείες ελέγχου ιστορικού μπορούν να επιστρέφουν εκτενείς αναφορές για ένα άτομο με βάση πολύ λίγες αρχικές πληροφορίες. Δεν μπορούν όλες οι εταιρείες να κάνουν αυτόν τον ισχυρισμό με ειλικρίνεια, οπότε προσέξτε.
Χρησιμοποιήσιμος πίνακας εργαλείων – Οι ιστότοποι προσφέρουν έναν πίνακα ελέγχου όπου οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις αναζητήσεις και τα αποτελέσματά τους. Αυτό το εργαλείο πρέπει να είναι εύκολο στην πλοήγηση και να έχει σχεδιαστεί διαισθητικά.
Εφαρμογές για κινητά – Ίσως θέλετε να έχετε την επιλογή απομακρυσμένης πρόσβασης στις αναζητήσεις σας. Δεν προσφέρουν όλοι οι ιστότοποι αποκλειστικές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό, αλλά είναι ολοένα και πιο διαθέσιμες.
Καλή υποστήριξη πελατών – Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την αναζήτησή σας ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις πληροφορίες που βρέθηκαν, χρειάζεστε μια αξιόπιστη και προσβάσιμη υπηρεσία υποστήριξης πελατών. Αυτές μπορεί να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των τοποθεσιών, αλλά οι καλύτερες προσφέρουν πολλές ώρες λειτουργίας και είναι προσβάσιμες με διάφορους τρόπους.

Για να σας βοηθήσουμε, δοκιμάσαμε όλους τους κύριους ιστότοπους με αυτά τα κριτήρια κατά νου και βρήκαμε μόνο τέσσερις από τους οποίους πιστεύαμε ότι έχουν σημειώσει όλα τα πλαίσια. Κανένας δεν θα προσφέρει εγγύηση από χυτοσίδηρο ότι θα βρει ακριβώς αυτό που θέλετε, αλλά τα σχόλια των χρηστών υποδηλώνουν ότι όλοι αυτοί οι ιστότοποι έχουν εξαιρετικό ιστορικό και εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης χρηστών. Οι προτεινόμενοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού είναι:

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified είναι η κορυφαία σύστασή μας χάρη στην άριστη ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το BeenVerified χρησιμοποιεί μια δομή τιμολόγησης δύο επιπέδων, αλλά προσφέρει πολλά ακόμη και σε βασικό επίπεδο. Εκεί μπορείτε να περιμένετε να αναζητήσουν ποινικά μητρώα, οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστορικό διευθύνσεων. Εάν πληρώσετε λίγο παραπάνω, θα εξετάσουν ακόμη περισσότερα δεδομένα και μπορούν ακόμη και να στείλουν έναν δρομέα να αναζητήσει μη ψηφιοποιημένα δικαστικά έγγραφα.

Οι τελικές αναφορές από το BeenVerified είναι εξαιρετικά καλά σχεδιασμένες και εύκολο να ακολουθηθούν. Το ίδιο ισχύει και για τον διαδικτυακό τους πίνακα ελέγχου, ο οποίος είναι από τους πιο φιλικούς προς το χρήστη που δοκιμάσαμε. Το BeenVerified έχει αφιερωμένες εφαρμογές για κινητά τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, χρήσιμες για χρήστες εν κινήσει. Και η εξυπηρέτηση πελατών είναι ανοιχτή πολλές ώρες μέσω τηλεφώνου ή email, παρέχοντας βοήθεια γρήγορα και αποτελεσματικά. Πολύ απλά, το BeenVerified είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες ολοκληρωμένου ελέγχου ιστορικού στην αγορά αυτή τη στιγμή.

2. TruthFinder

Το κατάλληλο όνομα TruthFinder προσφέρει έλεγχο ιστορικού από ειδικούς σε προσιτή τιμή. Δύο επίπεδα τιμών καθορίζουν την υπηρεσία που λαμβάνετε. Στη βασική τιμή, θα αποκαλύψετε ποινικά μητρώα, αρχεία οδήγησης, προσωπικά στοιχεία, πληροφορίες για συγγενείς και πολλά άλλα. Η υπηρεσία premium επεκτείνεται σε σημεία δεδομένων όπως το ιστορικό εκπαίδευσης, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, οι άδειες όπλων και πολλά άλλα. Εάν το θέμα της αναζήτησής σας βρίσκεται εκεί έξω, έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε την αλήθεια για τη ζωή τους με το TruthFinder.

Κατά την παροχή αυτών των αποτελεσμάτων, το Truthfinder προσφέρει απλές, καλοσχεδιασμένες τελικές αναφορές, οι οποίες είναι πολύ απλές στην ανάγνωση και κατανόηση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις αναφορές από τον κομψό διαδικτυακό σας πίνακα εργαλείων ή από την αποκλειστική εφαρμογή Android. (Οι χρήστες iOS είναι ήσυχοι: το ταμπλό λειτουργεί τέλεια με το Safari!) Η υποστήριξη πελατών είναι εκπληκτική, με μια γραμμή χωρίς χρέωση ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Let's Encrypt with Apache στον διακομιστή Ubuntu

3. Instant CheckMate

Το Instant CheckMate προσφέρει μια εντυπωσιακή ολοκληρωμένη υπηρεσία και μπορεί να υπερηφανεύεται για υψηλά ποσοστά ικανοποίησης των χρηστών. Όπως και οι δύο προηγούμενες συστάσεις μας, το CheckMate προσφέρει ένα πακέτο υπηρεσιών δύο επιπέδων. Στο βασικό τους ρυθμό, μπορούν να αναζητήσουν πηγές όπως ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και τυχόν δημόσια προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερα δεδομένα, μπορείτε να πληρώσετε λίγο επιπλέον για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πράγματα όπως το οικονομικό ιστορικό, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες όπλων.

Το CheckMate προσφέρει μια τελική αναφορά που είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά λεπτομερής και απλή στην ανάγνωση και κατανόηση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αναφορές για τις τρέχουσες ή προηγούμενες αναζητήσεις σας από τον εύχρηστο διαδικτυακό πίνακα εργαλείων ή από το τηλέφωνό σας Android με την επίσημη εφαρμογή CheckMate. Η υποστήριξη πελατών είναι ομοιόμορφα εξαιρετική, με προσωπικό 24/7 που είναι και εξυπηρετικό και γρήγορο να ανταποκριθεί.

4. Intelius

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το Intelius, ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού με επιθετικές τιμές αλλά πλήρως εξοπλισμένο. Οι αναζητήσεις καλύπτουν ένα τεράστιο εύρος πηγών δεδομένων για να αποκαλύψουν στοιχεία επικοινωνίας, ιστορικό διεύθυνσης, ποινικό μητρώο, στοιχεία μητρώου σεξουαλικών παραβατών, οικονομικό ιστορικό, αρχεία ιδιοκτησίας, εκπαιδευτικό ιστορικό και πολλά άλλα. Η προσοχή τους στη λεπτομέρεια είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή και, με περισσότερους από 50 εκατομμύρια επιτυχημένους ελέγχους ιστορικού που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, σαφώς κάνουν κάτι σωστά.

Η Intelius προσφέρει έναν κομψό ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων, τον οποίο διαπιστώσαμε ότι είναι καλά σχεδιασμένος και εύκολος στη χρήση. Οι τελικές εκθέσεις τους είναι λεπτομερείς, αλλά εξακολουθούν να είναι απλές στην παρακολούθηση και κατανόηση. Έχουν φορητές συσκευές τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, με τις οποίες εντυπωσιαστήκαμε επίσης. Το διαδικτυακό εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων είναι γενικά χρήσιμο όταν χρειάζεται, αλλά οι χρόνοι απόκρισης σε άλλα μέσα δεν είναι ούτε οι πιο γρήγοροι ούτε οι πιο εξυπηρετικοί. Ωστόσο, παρόλα αυτά, η Intelius προσφέρει μια εξαιρετική ολοκληρωμένη υπηρεσία και μερικά από τα καλύτερα value for money στην αγορά.

Γιατί ορισμένοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού χρεώνουν χρέωση ενώ άλλοι όχι;

Ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε απλώς να επιλέξετε μια δωρεάν υπηρεσία. Υπάρχουν πράγματι διαθέσιμοι δωρεάν ιστότοποι, αλλά εάν επιλέξετε να τους χρησιμοποιήσετε, είναι σημαντικό να ορίσετε ανάλογα τα επίπεδα προσδοκιών σας. Αυτοί οι ιστότοποι δεν μπορούν να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών με μια αξιόπιστη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού επί πληρωμή. Η πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα δεν είναι πάντα δωρεάν και η τεχνολογία που διασφαλίζει ότι επιστρέφουν γρήγορες και ακριβείς πληροφορίες κοστίζει επίσης χρήματα. Οποιοσδήποτε ιστότοπος που προσφέρει αυτήν την υπηρεσία δωρεάν, πιθανότατα δεν έχει πρόσβαση σε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δεδομένων και είναι απίθανο να αναζητά πολύ διεξοδικά τα δεδομένα στα οποία έχουν πρόσβαση.

Υπάρχουν και άλλοι πιθανοί κίνδυνοι από δωρεάν ιστότοπους ελέγχου ιστορικού. Οι χάκερ γνωρίζουν την αυξανόμενη δημοτικότητα του ελέγχου ιστορικού και ορισμένοι έχουν ήδη προσπαθήσει να επωφεληθούν. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δωρεάν τοποθεσιών διατρέχουν πλέον τον κίνδυνο να συλλεχθούν τα προσωπικά τους δεδομένα από αδίστακτους ιστότοπους. Κάποιοι θα μπορούσαν ακόμη και να προσπαθούν να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας! Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν αξίζει πραγματικά να αρπάξετε την ευκαιρία με έναν δωρεάν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού. Οι ιστότοποι που προτείνουμε εδώ κοστίζουν μόνο λίγα δολάρια το μήνα, αλλά για αυτήν την τιμή, μπορείτε να είστε σίγουροι για αξιόπιστα αποτελέσματα και χωρίς δυσάρεστες κρυφές εκπλήξεις.

συμπέρασμα

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επισημάνει τα κριτήρια που αναζητούν οι περισσότεροι χρήστες από έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού. Επίσης, έχουμε επιλέξει τους τέσσερις κορυφαίους παρόχους που τα σχόλια των χρηστών και οι δοκιμές μας προτείνουν να ανταποκρίνονται καλύτερα σε αυτές τις βασικές ανάγκες. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο ιστορικού σε κάποιον, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτοί οι τέσσερις ιστότοποι είναι σε θέση να προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Έχετε πραγματοποιήσει ποτέ έλεγχο ιστορικού σε κάποιον; Πώς βρήκατε την εμπειρία; Χρησιμοποιήσατε κάποιον από τους προτεινόμενους ιστότοπούς μας; Θα προτείνατε τον ιστότοπο που χρησιμοποιήσατε σε κάποιον άλλο; Αντιμετωπίσατε προβλήματα που δεν έχουμε θίξει σε αυτόν τον οδηγό; Πάντα καλωσορίζουμε τις σκέψεις και τις εμπειρίες όλων των αναγνωστών μας, οπότε γιατί να μην τις μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων;