Πώς να δημιουργήσετε προφίλ χρηστών βίντεο Amazon Prime

Το Amazon Prime Video πρόσθεσε ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό: τη δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστών προφίλ με μεμονωμένους γονικούς ελέγχους. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε προφίλ, ώστε εσείς και η οικογένειά σας να μην χρειάζεται πλέον να μοιράζεστε λίστες παρακολούθησης.

Η διαμόρφωση προφίλ επιτρέπει σε πολλά άτομα να μοιράζονται την ίδια συνδρομή στο Amazon Prime, αλλά να έχουν ξεχωριστά ιστορικά παρακολούθησης και λίστες. Μπορείτε να έχετε έως και έξι προφίλ, το καθένα με το δικό του σύνολο κανόνων και γονικών ελέγχων.

Πώς να ρυθμίσετε ένα νέο προφίλ βίντεο Prime στο κινητό

Για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ στην κινητή συσκευή σας, κατεβάστε την εφαρμογή Amazon Prime Video στο δικό σας iPhone, iPad, ή Android συσκευή και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon. Αφού συνδεθείτε, πατήστε το “My Stuff” κάτω δεξιά για πρόσβαση στο προφίλ σας.

Παρακέντηση

Από εκεί, πατήστε το αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο όνομά σας. Θα δείτε μια λίστα με όλα τα ενεργά προφίλ χρηστών και ένα προκατασκευασμένο προφίλ “Παιδιά”.

  Παρακολουθήστε συνήθειες όπως θερμίδες για να τις αναπτύξετε και να τις ενισχύσετε [Giveaway]

Για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη, πατήστε «Νέο».

Παρακέντηση

Στη σελίδα δημιουργίας προφίλ, πληκτρολογήστε ένα όνομα και επιλέξτε αν θέλετε αυτό να είναι προφίλ “Παιδικά”. Εάν το κάνετε, αυτός ο λογαριασμός θα έχει πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο και προτάσεις που είναι φιλικό προς τα παιδιά.

Πατήστε «Αποθήκευση» για να δημιουργήσετε το νέο προφίλ.

Παρακέντηση

Για να μεταβείτε στο νέο προφίλ, πατήστε το αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο όνομά σας. Θα δείτε τον νέο λογαριασμό να εμφανίζεται κάτω από τα άλλα προφίλ σας. πατήστε το για να χρησιμοποιήσετε αυτό το προφίλ.

Προσαρμόστε το Prime Video προφίλ σας στην εφαρμογή για κινητά

Για να προσαρμόσετε τα προφίλ από το smartphone ή το tablet σας, ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Prime Video και συνδεθείτε σε ένα προφίλ ενηλίκων. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Gear για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. (Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες σύνθετες επιλογές δεν είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή για κινητά.)

Εάν θέλετε να ρυθμίσετε περιορισμούς περιεχομένου για τα προφίλ των παιδιών, πατήστε “Γονικοί έλεγχοι”. Εδώ, μπορείτε να ορίσετε περιορισμούς προβολής και να αλλάξετε το Prime Video PIN αφού επιβεβαιώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Παρακέντηση

Θα πρέπει να εκτελέσετε την αρχική ρύθμιση ενός Prime Video PIN σε ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή (το καλύπτουμε παρακάτω). Στην εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να αλλάξετε μόνο ένα υπάρχον PIN. αγγίξτε «Αλλαγή του PIN Prime Video» για να το κάνετε.

  Πώς να επαναφέρετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου της Instant Search Google

ο

Σε ένα iPhone, μπορείτε επίσης να πατήσετε «Ενεργοποίηση Face ID» για να απαιτήσετε βιομετρική σύνδεση αντί για PIN για να παρακολουθήσετε βίντεο με περιορισμούς. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει επίσης να είναι ενεργοποιημένοι οι “Περιορισμοί προβολής”.

Ρυθμίστε ένα νέο προφίλ βίντεο Prime από μια επιφάνεια εργασίας

Για να ρυθμίσετε ένα νέο προφίλ Amazon Prime Video από τον υπολογιστή σας, μεταβείτε στο Amazon Prime Video ιστότοπο και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο “Παρακολούθηση στο Amazon” για να μεταβείτε στην κύρια σελίδα του Amazon Prime Video.

Κάντε κλικ

Κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Προσθήκη νέου» από το αναπτυσσόμενο μενού. Όπως και η έκδοση για κινητά, θα δείτε ένα προεπιλεγμένο προφίλ “Παιδιά” στη λίστα.

Στη σελίδα “Νέο προφίλ”, πληκτρολογήστε το όνομα του λογαριασμού και ενεργοποιήστε την επιλογή δίπλα στο “Προφίλ παιδιού;” εάν αυτό είναι ένα προφίλ για ένα παιδί.

Κάντε κλικ στο «Αποθήκευση αλλαγών» για να δημιουργήσετε το προφίλ.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στο αρχικό μενού του Amazon Prime Video. Για να μεταβείτε στο νέο προφίλ, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο όνομά σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον νέο λογαριασμό από τη λίστα.

  32 Καλύτερες Εφαρμογές Ιστού της Χρονιάς 2014

Προσαρμόστε το Prime Video προφίλ σας από την επιφάνεια εργασίας σας

Για να προσαρμόσετε το νέο σας προφίλ από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon Prime Video (πρέπει να συνδεθείτε σε ένα προφίλ “ενηλίκων” για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις λογαριασμού).

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα στον λογαριασμό σας για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις. Κάντε κλικ στις «Ρυθμίσεις», επαληθεύστε τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα «Ρυθμίσεις λογαριασμού» του Amazon Video.

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε τους γονικούς ελέγχους ή να ορίσετε περιορισμούς περιεχομένου, μεταβείτε στην καρτέλα “Γονικοί έλεγχοι”. Θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα πενταψήφιο PIN, το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να εξουσιοδοτήσετε τις αγορές Prime Video και να παρακάμψετε τυχόν περιορισμούς που έχετε ορίσει για ένα προφίλ.

Παρακέντηση

Αφού δημιουργήσετε ένα PIN, μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν θα απαιτείται για μελλοντικές αγορές, συμπεριλαμβανομένων ταινιών και ενοικιάσεων.

ο

Κάτω από αυτήν τη ρύθμιση, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τυχόν περιορισμούς προβολής και σε ποια προφίλ θα πρέπει να ισχύουν. Λάβετε υπόψη ότι ένα προφίλ “Παιδιά” μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο φιλικό προς τα παιδιά, όπως κινούμενα σχέδια. Επίσης, θα εμφανίζει μόνο προτάσεις φιλικές προς τα παιδιά και αυτές οι ρυθμίσεις δεν μπορούν να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν σε αυτό το προφίλ.