Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Pinterest και να ευδοκιμήσετε στην πλατφόρμα

Το Pinterest είναι όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να ανακαλύψουν έμπνευση και να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Το Pinterest είναι μία από τις 4 κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις ΗΠΑ. Το 31% των millennials στο Ηνωμένο Βασίλειο με οικογενειακό εισόδημα £100.000 είναι στο Pinterest. Και οι δύο αυτοί παράγοντες κάνουν το Pinterest ένα εξαιρετικό μέρος για να κερδίσετε χρήματα για χρήστες όπως εσείς και εγώ.

Τώρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Pinterest, ως μεμονωμένος δημιουργός, έμπορος ή επιχείρηση. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε σε αυτήν την οπτικά πλούσια πλατφόρμα:

Affiliate Marketing

Το Pinterest, ως μια οπτική πλατφόρμα, είναι ιδανική επιλογή για το μάρκετινγκ συνεργατών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας επαγγελματικός λογαριασμός στο Pinterest, εντυπωσιακά γραφικά σε συνδυασμό με ενδιαφέρουσες περιγραφές και συνδέσμους συνεργατών.

Δεν είναι μια πλατφόρμα για doom-scrolling ή για να συμβαδίζεις με τους άλλους! Είναι όπου οι άνθρωποι έρχονται για να ανακαλύψουν νέες ιδέες, να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να αντλήσουν έμπνευση.

Επιλέξτε μια θέση, επιλέξτε προγράμματα/δίκτυα συνεργατών στα οποία θα συμμετέχετε και ξεκινήστε να καρφιτσώνετε αναρτήσεις με γνήσιες συστάσεις. Ακόμη μπορείτε να διεκδικήσετε έναν ιστότοπο στο Pinterest και να κατευθύνετε τους ανθρώπους σε οδηγούς αγοράς.

Όταν επιμελείτε περιεχόμενο φιλικό προς τους συνεργάτες, φροντίστε να δώσετε σημασία στο SEO του Pinterest. Προσθέστε περιγραφές βελτιστοποιημένες για λέξεις-κλειδιά, εναλλακτικό κείμενο και τίτλους καρφίτσας. Μην ασχολείστε με την πρακτική της απόκρυψης απόκρυψης συνδέσμων ή τη συντόμευση των συνδέσμων, και είστε έτοιμοι!

Γίνετε εικονικός βοηθός Pinterest

Είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας του Pinterest; Γνωρίζετε τον τρόπο που περνάτε στο Pinterest; Εάν ναι, μπορείτε να πληρωθείτε βοηθώντας άλλα άτομα να καρφιτσώσουν εικόνες και ιδέες.

Ως εικονικός βοηθός του Pinterest, θα βοηθήσετε στη διατήρηση των λογαριασμών bloggers, επιχειρήσεων και δημιουργών. Τώρα, ίσως αναρωτιέστε γιατί οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου θα προσλάβουν εικονικούς βοηθούς του Pinterest.

Δύο λόγοι, αλήθεια! Καταρχάς, οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν χρόνο να διατηρήσουν τους λογαριασμούς τους. Δεύτερον, οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του Pinterest επειδή αναζητούν κάποιον που να γνωρίζει την πλατφόρμα καλύτερα από αυτές. Εκεί μπαίνουν οι VA του Pinterest.

Ποιες εργασίες αναμένεται να κάνετε ως εικονικός βοηθός του Pinterest;

  • Καρφίτσες σχεδίασης
  • Προγραμματίστε τις αναρτήσεις
  • Έλεγχος λογαριασμών
  • SEO βελτιστοποίηση λογαριασμών, πίνακες και καρφίτσες
  • Αλληλεπίδραση με Pinners

Το να ξεκινήσετε μπορεί να είναι δύσκολο. Αλλά το μάρκετινγκ των υπηρεσιών σας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να το διευκολύνει. Επίσης, ανεβείτε σε πλατφόρμες συναυλιών και διαφημίστε τις υπηρεσίες σας. Μόλις λύσετε έναν πελάτη, θα βρείτε τον δρόμο σας προς την παρτίδα.

Πουλήστε ψηφιακά προϊόντα στο Pinterest

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αγορές στο Pinterest; Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ανεβάσετε τα προϊόντα σας απευθείας και να αρχίσετε να τα ταξινομείτε σε ομάδες προϊόντων.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το κατάστημα Shopify ή άλλες ενσωματώσεις τρίτων. Και ξεκινήστε την προώθηση μέσω καρφίτσες, πινέζες ιδεών και περιεχόμενο βίντεο.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε καταλόγους προϊόντων και ροές προϊόντων χρησιμοποιώντας ενσωματώσεις τρίτων. Δημοσιεύστε το, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις αγορών, να προσθέσετε ετικέτες σε προϊόντα στις καρφίτσες σας και να ενημερώσετε τα στοιχεία του εμπόρου. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Έχετε έτοιμους τους καταλόγους σας. Για αυτό, ελέγξτε αν βρίσκεστε σε περιοχή όπου υποστηρίζεται από το Pinterest
  • Προσθέστε τις πηγές δεδομένων σας σε μορφή UTF-8 για να προβάλετε τα προϊόντα σας στο Pinterest
  • Δημιουργήστε ομάδες προϊόντων οργανώνοντας παρόμοια προϊόντα μαζί. Μπορείτε να τα ταξινομήσετε μεταξύ τους κατά διαθεσιμότητα, κατάσταση, προσαρμοσμένη ετικέτα, φύλο, αναγνωριστικό στοιχείου, αναγνωριστικό ομάδας στοιχείων, τιμή ή τύπο προϊόντος
  • Προωθήστε ομάδες προϊόντων μέσω διαφημίσεων αγορών και διαφημίσεων πολλαπλών εικόνων. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη δυναμική επαναστόχευση για να ενθαρρύνετε τους προηγούμενους επισκέπτες να αλληλεπιδράσουν με τα προϊόντα σας
  • Παρακολουθήστε την απόδοση των διαφημίσεων αγορών σας, διορθώστε τα μαθήματα και βελτιστοποιήστε τα καλύτερα
  Πώς να αφαιρέσετε το Pinterest από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας

Ως επιχειρήσεις στο Pinterest, έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε τον ιστότοπό σας και να ανακατευθύνετε την επισκεψιμότητα εκεί. Η επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει να κάνει με την πολλαπλή προώθηση.

Επομένως, προσθέστε το Pinterest στο ιστολόγιό σας και ανακατευθύνετε τους Pinners και τους ακόλουθούς σας στο blog ή στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επισκέψεις στον ιστότοπο για να τους ενθαρρύνετε να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αυτό μπορεί να ανοίξει πόρτες για απευθείας αγορές, μάρκετινγκ θυγατρικών, πωλήσεις μαθημάτων ή οτιδήποτε μπορείτε πραγματικά να οραματιστείτε!

Κάντε αίτηση για το Pinterest Creator Fund

Είναι ο κόσμος των δημιουργών και του μάρκετινγκ επιρροών. Ενώ όλες οι επωνυμίες βασίζονται στους δημιουργούς για να μιλήσουν για την επωνυμία τους, οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης βασίζονται σε παράγοντες επιρροής για την παραγωγή νέου και πρωτότυπου περιεχομένου.

Το Pinterest δεν διαφέρει από αυτή την άποψη. Έτσι, για να ενθαρρύνει τους δημιουργούς να συνεχίσουν να παράγουν ελκυστικό περιεχόμενο, κυκλοφόρησε ένα ταμείο δημιουργών το 2021.

Είναι μια πρακτική που ενθαρρύνει την ανάπτυξη και την επιτυχία δημιουργών που υποεκπροσωπούνται και έχουν πολλές δημιουργικές δυνατότητες. Το Pinterest πιστεύει στην παροχή οικονομικής και εκπαιδευτικής υποστήριξης στους δημιουργούς του για να τους εμπνεύσει.

Οργανώνονται επίσης εργαστήρια για την παροχή πρακτικής εκπαίδευσης στους δημιουργούς, εκτός από την οικονομική υποστήριξη. Οι δημιουργοί έχουν λάβει επιχορήγηση 25.000 $ σε μετρητά και πιστώσεις διαφημίσεων. Ενώ ο κύκλος είναι προς το παρόν κλειστός, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μελλοντικές ευκαιρίες, εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δημιουργών τους.

Εξετάστε τις συμφωνίες συνεργασίας επί πληρωμή

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα στο Pinterest, ξέρετε ότι οι προσφορές επωνυμιών είναι ένας σταθερός τρόπος για να κερδίσετε πολλά χρήματα! Εξάλλου, ακόμα και το Pinterest το θέλει. Τέλος πάντων, εδώ είναι τα βήματα για να δημιουργήσετε μια χορηγούμενη ανάρτηση στο Pinterest και να κερδίσετε χρήματα:

  • Δημοσιεύστε ελκυστικό περιεχόμενο που κάνει τις επωνυμίες να επικοινωνούν μαζί σας για συνεργασίες και συμφωνίες
  • Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με επωνυμίες στο Pinterest ή οπουδήποτε αλλού
  • Οριστικοποιήστε τους όρους της εταιρικής σχέσης επί πληρωμή: εάν πρόκειται για νομισματική ανταλλαγή, και εάν ναι, ποιοι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις πληρωμής
  • Ετοιμάστε την εντυπωσιακή καρφίτσα της εικόνας/βίντεό σας για δημοσίευση και δημιουργήστε μια καρφίτσα
  • Προσθέστε την ετικέτα συνεργασίας επί πληρωμή και προσθέστε ετικέτα στην επωνυμία με την οποία συνεργάζεστε

Λάβετε υπόψη ότι η ετικέτα συνεργασίας επί πληρωμή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε καρφίτσες ιδεών και είναι προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Επαληθευμένου Εμπόρου

Ενώ έχουμε συζητήσει τα οφέλη από τη διεκδίκηση του ιστότοπού σας και την οδήγηση pinner στο δικό σας blog, υπάρχει ένα άλλο αποκλειστικό πρόγραμμα στο Pinterest που μπορεί να σας βοηθήσει να ευδοκιμήσετε. Φτιαγμένο για εμπόρους και επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει καταστήματα στην πλατφόρμα ή θα ήθελαν, το Πρόγραμμα Επαληθευμένου Εμπόρων (VMP) σάς βοηθά να πουλάτε ως επαληθευμένος πωλητής. Να τι σημαίνει:

  • Όταν επαληθεύεστε, οι καρφίτσες σας μπορεί να εμφανίζονται οργανικά όταν οι χρήστες αναζητούν προϊόντα/υπηρεσίες
  • Θα έχετε ένα μπλε σημάδι, που σημαίνει ότι είστε επαληθευμένοι και νόμιμοι
  • Θα δικαιούστε να διανείμετε τα προϊόντα σας εντός του Pinterest χωρίς περιορισμούς
  • Ομοίως, θα μπορείτε να προβάλλετε πληροφορίες σχετικά με την τιμή και το προϊόν σε όλα τα pins του προϊόντος σας
  Διαχειριστής σελιδοδεικτών Chrome-όπως Pinterest με πιο έξυπνη αναζήτηση

Τώρα που γνωρίζετε τι συνεπάγονται τα οφέλη VMP, πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι επαληθευμένοι έμποροι βλέπουν 17% υψηλότερο ποσοστό μετατροπών από άλλους. Πρέπει να πληροίτε τα κριτήρια για αυτό το πρόγραμμα και τα κριτήρια επιλεξιμότητας είναι κάπως έτσι:

  • Ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 μηνών και ο ιστότοπος της επιχείρησής σας πρέπει να είναι 13 μηνών
  • Εικόνα, η περιγραφή πρέπει να οριστεί στο προφίλ σας στο Pinterest
  • Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που πουλάτε πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τις οδηγίες εμπόρων του Pinterest

Για να έχετε καλύτερες πιθανότητες να είστε επαληθευμένος έμπορος, ανεβάστε τους καταλόγους σας και συνδέστε τις πηγές σας. Λάβετε υπόψη ότι οι κακές πρακτικές μπορεί να σας αναστέλλουν από το Pinterest.

Επιπλέον, το πρόγραμμα VMP είναι τώρα διαθέσιμο μόνο σε 11 χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Μεξικό, Ολλανδία, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Κάντε τις καρφίτσες σας για αγορές

Νωρίτερα, το Pinterest είχε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης δημιουργών για να ενθαρρύνει τους δημιουργούς να παράγουν πρωτότυπο περιεχόμενο και να δημιουργούν έσοδα από τις προσπάθειές τους. Ωστόσο, διέκοψε το πρόγραμμα τον Νοέμβριο του 2022 για να βοηθήσει τους δημιουργούς να επικεντρωθούν σε άλλα κανάλια δημιουργίας εσόδων, όπως να κάνουν τις καρφίτσες τους για αγορές.

Επωφελής για επιρροές, μεμονωμένους δημιουργούς και επιχειρήσεις, θα μπορείτε να προσθέτετε ετικέτες σε προϊόντα απευθείας στα pin σας. Αυτό δεν απαιτεί να δημιουργήσετε κατάστημα.

Μπορείτε απλώς να προτείνετε οποιοδήποτε προϊόν θέλετε στη βάση χρηστών σας. Είτε πρόκειται για συνδέσμους συνεργατών είτε για μέρος των προσφορών της επωνυμίας σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Η δυνατότητα προσθήκης ετικετών του Pinterest επιτρέπει στους χρήστες να επιταχύνουν τις αγορές.

Πουλήστε πρότυπα Pinterest

Εάν προτιμάτε να μην πουλάτε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά τα δικά σας, τα πρότυπα Pinterest είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο Pinterest. Δημιουργήστε πρότυπα που λειτουργούν για δημιουργούς και επιχειρήσεις και δείτε τη μαγεία!

Για να σας δώσουμε μια ιδέα, τα πρότυπα Pinterest δεν είναι παρά καρφίτσες που προσαρμόζονται εύκολα. Επιταχύνουν τον χρόνο δημιουργίας καρφίτσας και βοηθούν άλλους να εξοικονομήσουν χρόνο. Μόλις δημιουργήσετε πρότυπα χρησιμοποιώντας δωρεάν πόρους και προσθέσετε μερικά γενικά προσαρμόσιμα μπλοκ, θα είστε έτοιμοι να τα πουλήσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά για να τα πουλήσετε ή ακόμα και να προσεγγίσετε επωνυμίες στο Pinterest με το πακέτο προτύπων σας.

Πώς να αυξήσετε τα κέρδη σας στο Pinterest: Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα στο Pinterest ως δημιουργός ή ως επιχείρηση, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να αρχίσετε να κερδίζετε:

Ρυθμίστε ένα επαγγελματικό προφίλ

Εφαρμόζεται σε influencers και επιχειρήσεις, ένα επιχειρηματικό προφίλ στο Pinterest είναι απαραίτητο για να κερδίσετε χρήματα στο Pinterest. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε έναν νέο επαγγελματικό λογαριασμό είτε να μετατρέψετε το ιδιωτικό σας προφίλ σε επαγγελματικό. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο επαγγελματικό λογαριασμό από την αρχή:

  • Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.pinterest.com/business/create/
  • Εισαγάγετε το email, το DOB και τον κωδικό πρόσβασής σας
  • Κάντε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού
  • Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ρυθμίσετε μια εικόνα προφίλ, μια πλούσια περιγραφή και να ξεκινήσετε να καρφιτσώνετε

Εάν διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό Pinterest αλλά θέλετε να τον μετατρέψετε σε επαγγελματικό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Pinterest
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Διαχείριση λογαριασμού
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Αλλαγές λογαριασμού > Μετατροπή σε επαγγελματικό λογαριασμό
  • Κάντε κλικ στο Μετατροπή λογαριασμού
  • Θα εμφανιστεί ένα άλλο παράθυρο όπου θα δείτε σε τι έχετε πρόσβαση
  • Κάντε κλικ στην Αναβάθμιση στο κάτω μέρος και είστε έτοιμοι!
  Πώς να διαγράψετε έναν πίνακα στο Pinterest

Μόλις τελειώσετε, θα έχετε πρόσβαση σε επιχειρηματικά εργαλεία, όπως διαφημίσεις, αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες κοινού.

Βελτιστοποιήστε το προφίλ σας στο Pinterest

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα στο Pinterest, πρέπει να έχετε ένα προφίλ που να είναι βελτιστοποιημένο για το Pinterest SEO. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που επιλέγετε να κερδίσετε στην πλατφόρμα, χρειάζεστε ένα προφίλ που συμβάλλει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αυξάνει τις πιθανότητες ανακάλυψης και μετατροπών.

  • Μπορείτε να ξεκινήσετε προσθέτοντας μια εικόνα προφίλ, κατά προτίμηση ένα κοντινό πλάνο ή το λογότυπο της επωνυμίας σας
  • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια εικόνα εξωφύλλου για να υποδείξετε τι είναι το προφίλ σας. Έχετε ένα tagline; Αυτό είναι το μέρος για να το δείξετε
  • Ακολουθεί η περιγραφή. Προσθέστε μια περιγραφή εντός 100 – 500 λέξεων και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά για να σας ανακαλύψουν
  • Προσθέστε τις αντωνυμίες σας, προσθέστε ένα όνομα χρήστη με το οποίο θέλετε να σας αναζητήσουν στην πλατφόρμα
  • Μπορείτε να διεκδικήσετε τον ιστότοπό σας να οδηγεί την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας/ιστότοπό σας
  • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας (email & τηλέφωνο) και μια τοποθεσία καταστήματος λιανικής

Βελτιστοποιήστε τις καρφίτσες σας

Πρόκειται απλώς για τη βελτιστοποίηση/ρύθμιση του προφίλ σας. Η πραγματική εργασία ξεκινά όταν αρχίσετε να επιμελείτε αναρτήσεις, να δημιουργείτε πίνακες και να καρφιτσώνετε περιεχόμενο. Δείτε τι είναι αδιαπραγμάτευτο:

  • Δημιουργήστε πίνακες με ονόματα που είναι βελτιστοποιημένα για λέξεις-κλειδιά και είναι εύκολο να αναζητηθούν
  • Προσθέστε περιγραφές πινάκων που σας βοηθούν να μεταφέρετε τι να περιμένετε από τον πίνακα
  • Όσον αφορά τις καρφίτσες, προσθέστε τίτλους καρφιτσών που είναι απλά ερωτήματα αναζήτησης
  • Οι περιγραφές καρφίτσας δεν πρέπει να είναι λιγότεροι από 100 χαρακτήρες, θα πρέπει να καθορίζουν τον σκοπό της καρφίτσας και επίσης να έχουν ορισμένες λέξεις-κλειδιά μεγάλου όγκου
  • Μην ξεχάσετε να προσθέσετε εναλλακτικά κείμενα στις εικόνες σας
  • Μπορείτε να επιλέξετε να δώσετε προτεραιότητα στο τοπικό SEO στους πίνακες και τις πινέζες του Pinterest, εάν θέλετε να προσεγγίσετε ένα τοπικό κοινό
  • Όσο για τις εικόνες, η χρήση εικόνων επωνυμίας είναι η καλύτερη. Ωστόσο, η χρήση υψηλής ποιότητας εικόνων χωρίς στοκ είναι επίσης μια κατάλληλη επιλογή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις καλύτερες δημιουργικές πρακτικές του Pinterest

Για τους δημιουργούς και τις επιχειρήσεις, το Pinterest έχει περιγράψει ορισμένες απαιτήσεις που θέλει να ακολουθήσουν.

  • Προσπαθήστε να έχετε εικόνες με καλό φωτισμό, στοιχεία υψηλής ανάλυσης και εξαιρετικό καδράρισμα
  • Συμπεριλάβετε CTA και ενθαρρύνετε το κοινό σας να αποθηκεύει και να ακολουθεί
  • Κάντε τις πινέζες σας πιο ανιχνεύσιμες προσθέτοντας το πλαίσιο στην ενότητα κειμένου/περιγραφής
  • Δημοσιεύστε περιεχόμενο που είναι πρωτότυπο και νέο με συνέπεια
  • Επιλέξτε εικόνες σε αναλογία διαστάσεων 2:3
  • Χρησιμοποιήστε το λογότυπό σας σε καρφίτσες για την επωνυμία, αλλά μην το κάνετε υπερβολικά από πάνω
  • Διατηρήστε την περιγραφή της επικάλυψης κειμένου σας ευανάγνωστη και κατάλληλη για ένα κοινό που απευθύνεται σε κινητά
  • Όταν προσθέτετε έναν σύνδεσμο, ελέγξτε αν λειτουργεί. και αν φορτώνει γρήγορα
  • Για βίντεο, ξεκινήστε δυνατά με ένα γάντζο και μην κάνετε βίντεο που υπερβαίνουν τα 15 δευτερόλεπτα
  • Μην βασίζεστε αποκλειστικά στον ήχο για βίντεο. έχουν επίσης λεζάντες κειμένου
  • Επιλέξτε μια καλή εικόνα εξωφύλλου και μην ξεχάσετε να βελτιστοποιήσετε την περιγραφή της καρφίτσας σας
  • Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις προδιαγραφές που περιγράφονται από το Pinterest για τα καλύτερα αποτελέσματα

Καρφιτσώστε το!

Το Pinterest είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να κερδίσετε χρήματα μέσω μάρκετινγκ θυγατρικών, συνεργασιών επί πληρωμή, επαληθευμένων προγραμμάτων εμπόρων ή προτύπων πώλησης. Μπορείτε είτε να αποφασίσετε έναν τρόπο είτε να δοκιμάσετε έναν συνδυασμό μερικών τρόπων για να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συνάψετε συμφωνίες περιεχομένου/επωνυμίας με χορηγία, να κάνετε τις καρφίτσες των προϊόντων σας διαθέσιμες για αγορές προσθέτοντας προϊόντα και να κάνετε μάρκετινγκ συνεργατών στο Pinterest καρφιτσώνοντας για κέρδος. Εναλλακτικά, χειριστείτε λογαριασμούς επωνυμιών και επιχειρήσεων ως εικονικός βοηθός Pinterest για να κερδίσετε από πολλούς πελάτες ταυτόχρονα.

Μείνετε ενημερωμένοι για το τοπίο του Pinterest ελέγχοντας τις προβλέψεις που δημοσιεύει κάθε χρόνο. Να είστε πάντα ενήμεροι για τις νέες δυνατότητες που κυκλοφορεί το Pinterest, ώστε να μπορείτε να επιταχύνετε τις δυνατότητες κερδών σας.