Διαχειριστής σελιδοδεικτών Chrome-όπως Pinterest με πιο έξυπνη αναζήτηση

Το Chrome έχει διανύσει πολύ δρόμο από την έναρξή του το 2008. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, το οποίο είναι δημοφιλές για την παροχή γρήγορης εμπειρίας ιστού, ελαφρύ σχεδιασμό και πολλές δυνατότητες, είναι επίσης αυτό με περισσότερες επεκτάσεις και εφαρμογές στο οπλοστάσιό του από οποιονδήποτε άλλο ιστό πρόγραμμα περιήγησης στην αγορά, προσφέροντας πολλές καλές λύσεις για κάθε σημαντική απαίτηση. Για παράδειγμα, αν σας φαίνεται κουραστικό να διαχειρίζεστε τους σελιδοδείκτες σας Chrome μέσω του ενσωματωμένου Διαχειριστή σελιδοδεικτών, θα βρείτε πολλές αξιόλογες εναλλακτικές στο Chrome Web Store, μία από τις οποίες είναι οι Σελιδοδείκτες Dewey. Αυτή η εφαρμογή Chrome είναι ένας εναλλακτικός διαχειριστής σελιδοδεικτών με μια διεπαφή παρόμοια με το Pinterest που είναι φιλική και λειτουργική, καθώς και αναζήτηση σελιδοδεικτών, προσθήκη ετικετών και ταξινόμηση. Λεπτομέρειες μετά το διάλειμμα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Skype σε ένα Chromebook

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το Chrome Web Store, μπορείτε να την εκκινήσετε από το Chrome Launcher και θα ανοίξει σε μια νέα καρτέλα.

Η διεπαφή είναι πολύ μινιμαλιστική. φέρει ένα πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος, ένα μικρό κουμπί ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία και προεπισκοπήσεις μικρογραφιών όλων των ιστοσελίδων με σελιδοδείκτες διατεταγμένες με τρόπο πλέγματος. Η εφαρμογή δεν εμφανίζει τις μικρογραφίες προεπισκόπησης από προεπιλογή, αλλά μπορείτε εύκολα να τις ενεργοποιήσετε από το αναδυόμενο παράθυρο ρυθμίσεων.

Κάνοντας κλικ σε μια μικρογραφία ανοίγει ο ιστότοπος ή η σελίδα στην ίδια καρτέλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Tab και τα πλήκτρα πλοήγησης στο πληκτρολόγιό σας για να μετακινηθείτε στο πλέγμα των σελιδοδεικτών. Οι σελιδοδείκτες μπορούν να ταξινομηθούν κατά ημερομηνία, τίτλο ή διεύθυνση URL.

  Ανοίξτε τους σελιδοδείκτες από το δεξί κλικ στο μενού περιβάλλοντος στο Chrome

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον τίτλο και τη διεύθυνση URL κάθε σελιδοδείκτη απλώς τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη μικρογραφία του και πατώντας το κουμπί επεξεργασίας. Το παράθυρο διαλόγου επεξεργασίας σάς επιτρέπει επίσης να αντιστοιχίσετε τις δικές σας ετικέτες σε έναν σελιδοδείκτη. Μπορούν να αντιστοιχιστούν πολλές ετικέτες σε ένα μεμονωμένο στοιχείο, ώστε να μπορείτε να το αναζητήσετε χρησιμοποιώντας περισσότερες από μία λέξεις-κλειδιά.

Μπορείτε να αναζητήσετε σελιδοδείκτες μέσω ετικετών, διεύθυνσης URL και τίτλου. Σε περίπτωση που πρέπει να περιορίσετε το αποτέλεσμα σε μια συγκεκριμένη περίμετρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τελεστές tag: , title: ή url: πριν από τη λέξη-κλειδί αναζήτησής σας. Για παράδειγμα, το ερώτημα “ετικέτα: λογισμικό” θα εμφανίσει όλους τους σελιδοδείκτες με την ετικέτα “λογισμικό”.

  Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα του Chrome

Με λίγα λόγια, η εφαρμογή προσφέρει έναν πιο οπτικό τρόπο περιήγησης στους σελιδοδείκτες σας στο Chrome, καθώς και μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα στην ταξινόμηση και την αναζήτηση σε μεγαλύτερες συλλογές σελιδοδεικτών.

Εγκαταστήστε τους σελιδοδείκτες Dewey από το Chrome Web Store