Πώς να κερδίσετε την ευτυχία των πελατών με Freshworks

Η ικανοποίηση των πελατών είναι ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς δείκτες απόδοσης και θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εφαρμόσετε κορυφαία προϊόντα για να ρυθμίσετε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας και το σύστημα υποστήριξης πελατών. Σας βοηθά να παρέχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Τα προϊόντα Freshworks όπως το Freshsales, το Freshchat, το Freshservice, το Freshteam και το Freshmarketer σάς βοηθούν να εκτινάξετε την επιχείρησή σας στα ύψη και να κάνετε τους πελάτες σας πιο χαρούμενους από ποτέ.

Η ευτυχία των πελατών είναι το σημερινό τσιτάτο. Είναι γεγονός ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι πιστοί πελάτες. Και οι πιστοί πελάτες είναι πιο πιθανό να προτείνουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας στους φίλους και την οικογένειά τους.

Εδώ είναι το θέμα: Η ευτυχία των πελατών είναι ένα ομαδικό άθλημα. Πρέπει να συμμετάσχετε ολόκληρη την ομάδα για να κερδίσετε την ευτυχία των πελατών. Όλοι πρέπει να βρίσκονται στην ίδια σελίδα: οι ομάδες μάρκετινγκ, πωλήσεων και υποστήριξης.

Μετά από αυτό, μπορείτε να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους πελάτες σας και να λύσετε αποτελεσματικά όλες τις απορίες τους. Το Freshworks είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λογισμικά εξυπηρέτησης πελατών της αγοράς, που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες υποστήριξης πελατών σας.

Πριν βουτήξουμε βαθιά στη Freshworks, ας δούμε τις προκλήσεις εξυπηρέτησης πελατών που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Προκλήσεις εξυπηρέτησης πελατών

Όταν ασχολείται με πελάτες, το τμήμα αφοσίωσης πελατών αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Μερικά παραδείγματα δίνονται παρακάτω:

Χειρισμός θυμωμένων πελατών

Όταν κάτι πάει στραβά, οι πελάτες γίνονται δυσαρεστημένοι και μπορεί να γράφουν κακές κριτικές για το προϊόν ή την υπηρεσία σας στο google ή σε άλλες πλατφόρμες. Στον κόσμο της εξυπηρέτησης πελατών, ιστορίες όπως αυτή είναι κοινές. Η πρόκληση είναι να χειρίζεστε με χάρη απογοητευμένους πελάτες. Η γνώμη ενός πελάτη για την εταιρεία σας μπορεί να επηρεαστεί από το πώς ανταποκρίνεστε σε αυτόν.

Φροντίστε να συμπονάτε τους θυμωμένους πελάτες όποτε τους συναντάτε και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Παράλογο αίτημα από πελάτη

Οι πελάτες ζητούν περιστασιακά εκπτώσεις, δυνατότητες ή προσαρμογές που δεν μπορείτε να παρέχετε. Αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν συχνά για άτομα που εργάζονται στην εξυπηρέτηση πελατών.

Πρέπει πρώτα να καθορίσετε εάν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των πελατών. Εάν ναι, ποιο θα είναι το κόστος του—από άποψη χρόνου, πόρων και χρημάτων;

Και τέλος, πρέπει να το σκεφτείτε σε σχέση με το ποσό που θα σας πληρώσει ο πελάτης. Εάν δικαιολογεί την εξίσωση, μπορείτε να προχωρήσετε.

Έλλειψη κατάλληλων εργαλείων

Οι πελάτες σας είναι ανυπόμονοι. Θέλουν μια γρήγορη λύση στο ερώτημά τους. Δεν έχουν χρόνο να περιμένουν και περιμένουν να τους συναντήσετε όπου προτιμούν να επικοινωνήσουν. Μπορεί να επηρεάσει την όλη διαδικασία του ταξιδιού ενός αγοραστή και το τι αντιλαμβάνονται για την εταιρεία σας.

Η επίλυση ερωτημάτων πελατών επί τόπου στο κανάλι επικοινωνίας που προτιμούν απαιτεί μια ρύθμιση πολυκαναλιού και κατάλληλα εργαλεία για την επικοινωνία και την επίλυση ερωτημάτων πελατών.

Οι ροές εργασίας για την εξυπηρέτηση πελατών δεν συντονίζονται με το ταξίδι του πελάτη.

Εάν οι ροές εργασιών υποστήριξης πελατών δεν έχουν χαρτογραφηθεί, τα σημεία συμφόρησης ή οι βλάβες μπορεί να περάσουν απαρατήρητα και χωρίς επίβλεψη. Επιπλέον, εάν οι πελάτες αντιμετωπίσουν πάρα πολλές δυσκολίες στην πορεία, μπορεί να εγκαταλείψουν εντελώς τις προσδοκίες τους.

  Χρειάζεστε λογισμικό Anti-Ransomware για τον υπολογιστή σας;

Για να ανταποκριθείτε στις μεταβαλλόμενες προσδοκίες των πελατών, πρέπει να κατανοήσετε διεξοδικά την αγορά-στόχο σας, τις αλληλεπιδράσεις τους με την επωνυμία σας και τι χρειάζονται και τι θέλουν από εσάς.

Αντιμετωπίζετε τις ίδιες προκλήσεις και θέλετε να μάθετε πώς να διατηρείτε πελάτες και να προσφέρετε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών;

Δοκιμάστε το Freshworks για την εξυπηρέτησή σας, αλλά πριν από αυτό, ας ελέγξουμε γιατί είναι σημαντικό να διατηρείτε πελάτες.

Γιατί είναι σημαντικό να διατηρείτε έναν πελάτη παρά να αποκτήσετε έναν νέο;

Οι πελάτες που είναι ικανοποιημένοι με το προϊόν ή την υπηρεσία σας θα έχουν εμπιστοσύνη ότι η επιχείρησή σας κατανοεί τις ανάγκες τους και είναι αφοσιωμένος στο να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους.

Η διατήρηση των πελατών είναι ένα από τα πιο δύσκολα και πιο σημαντικά πράγματα. Επομένως, η διατήρηση ενός πελάτη είναι πολύ πιο σημαντική από την εύρεση ενός νέου.

Εάν προσπαθείτε να διευθύνετε μια βιώσιμη μακροπρόθεσμη επιχείρηση, πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι τρέχοντες πελάτες σας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση που μπορούν να λάβουν. Πρέπει να αναζητήσετε τρόπους για να τους κρατήσετε αφοσιωμένους και να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Το να κάνετε τον πελάτη σας ευχαριστημένο με το προϊόν ή την υπηρεσία σας θα πρέπει να αποτελεί μέρος του ταξιδιού του αγοραστή σας και εργαλεία όπως το Freshworks σας βοηθούν να εξυπηρετείτε καλύτερα τους πελάτες σας.

Το Freshworks θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να προσφέρει αξία με τους εξής τρόπους:

  • Κάντε τη διαδικασία ενσωμάτωσης του πελάτη αποτελεσματική.
  • Δώστε στους πελάτες εξατομικευμένες εμπειρίες.
  • Λάβετε σχόλια και εφαρμόστε ένα κανάλι σχολίων για τους πελάτες.
  • Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα για τη διατήρηση πελατών.
  • Δημιουργήστε έναν βρόχο ανατροφοδότησης για τους πελάτες
  • Επιβραβεύστε τους υποστηρικτές και τους αφοσιωμένους πελάτες

Και μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα με τα προϊόντα Freshworks.

Πώς λειτουργούν καλύτερα τα Freshworks αν θέλετε οι πελάτες σας να είναι ευχαριστημένοι;

Η Freshworks είναι ένας υγιεινός πάροχος υπηρεσιών που βασίζεται στο SaaS σε όλο τον κόσμο. Είναι εύκολο να κατανοηθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Επιπλέον, εστιάζει σε κάθε είδους επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές. Βοηθά τις επιχειρήσεις να παρέχουν στους πελάτες τους τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Τώρα ας δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του Freshworks.

Διαχείριση Επαφών και Αναφορά

Η ταξινόμηση μέσω δεδομένων και δυνητικών πελατών είναι μια από τις πιο σημαντικές δυσκολίες στη διαχείριση πελατών.

Η Freshworks έχει ένα ισχυρό στοιχείο ταξινόμησης δεδομένων λόγω της λειτουργικότητας της αφαίρεσης διπλών δεδομένων, η οποία υποστηρίζεται από τη μηχανή AI της. Παρέχει υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις για να βοηθήσει τους πράκτορες να παρακολουθούν τις επαφές με τους πελάτες τους. Σας προειδοποιεί ακόμη και όταν μια συμφωνία σαπίζει ή όταν μια επαφή με τον πελάτη έχει γίνει μπαγιάτικη και χρειάζεται προσοχή.

Ένας υποψήφιος πελάτης είναι το σημείο εκκίνησης της ροής εργασιών CRM στο Freshworks και χρησιμεύει ως σημείο εισόδου του. Το καλώδιο θα γίνει τελικά επαφή, ανάλογα με το όριο που έχει οριστεί. Εδώ, τα στοιχεία της εταιρείας συσχέτισης θα συμπληρωθούν ήδη με το όνομα του ατόμου για να σας διευκολύνουν να το καταλάβετε γρήγορα.

Το σύστημα αντλεί δεδομένα για συγκεκριμένες επαφές από διάφορες πηγές, όπως το Facebook, το Twitter και το LinkedIn. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσδιορίσετε τις περιοχές ενδιαφέροντος της επαφής και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια συνομιλία μαζί της. Οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να φιλτραριστούν χρησιμοποιώντας διάφορα κριτήρια και λαμβάνετε μια βαθμολογία δυνητικού πελάτη για κάθε επιτυχία που έχετε μαζί τους.

  Πώς να ηχογραφήσετε μια συνάντηση ζουμ

Βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης

Για τη χρήση ιστορικών δεδομένων και τη διεξαγωγή αναλύσεων που βελτιώνουν τις διαδικασίες, η Freshworks χρησιμοποιεί τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης Freddy. Σας δίνει προβλέψεις και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερες προσφορές. Σας ειδοποιεί σε περιοχές όπου η δραστηριότητα έχει αλλάξει ξαφνικά, επιτρέποντάς σας να ανταποκριθείτε γρήγορα σε αυτές τις καταστάσεις.

Ο Freddy θα σας ενημερώσει εάν πρόκειται να κλείσετε μια συμφωνία ή εάν χάσετε έναν πελάτη με βάση το επίπεδο δραστηριότητας και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε αξιόλογες προσφορές.

Επιλογές Επικοινωνίας

Η ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της διαχείρισης πελατών και η Freshworks έχει πολλές δυνατότητες για να το υποστηρίξει.

Η εγγραφή κλήσεων, οι ενσωματωμένες κλήσεις VoIP και τα πρότυπα email περιλαμβάνονται όλα για να διευκολύνουν την παρακολούθηση και να αποτρέψουν τη μη αυτόματη εισαγωγή ενημερώσεων. Ο στόχος είναι να πραγματοποιήσετε όλη την επικοινωνία σας μέσω του λογισμικού. Οι μετρήσεις παρακολούθησης που περιλαμβάνονται στα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιτρέπουν στους πράκτορες να δουν ποιοι δυνητικοί πελάτες είναι οι πιο αποτελεσματικοί.

Μπορείτε να συνδέσετε οποιονδήποτε λογαριασμό email συμβατό με IMAP με το Freshworks, συμπεριλαμβανομένων των Gmail, Microsoft Office 365, Zoho Mail και άλλων.

Η ικανότητα αυτού του CRM για την αυτοματοποίηση χειροκίνητων εργασιών συγκαταλέγεται μεταξύ των βασικών δυνατοτήτων του. Ως αποτέλεσμα, είναι απλό για το λογισμικό να ρυθμίσει ροές εργασίας και ενεργοποιητές που σας ειδοποιούν όταν επιτυγχάνονται ορισμένα ορόσημα.

Προϊόντα φρέσκων ειδών

Η Freshworks προσφέρει έξι προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ευτυχία των πελατών σας με οργανωμένο τρόπο:

  • Freshdesk
  • Freshchat
  • Φρέσκα πωλήσεις
  • Freshmarketer
  • Freshservice
  • Freshteam
  • Freshdesk

    Ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά και φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο υποστήριξης πελατών που βασίζεται σε cloud είναι το Freshdesk. Μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες χρησιμοποιώντας τα κανάλια επικοινωνίας που προτιμούν με διάφορες επιλογές υποστήριξης, όπως ζωντανή συνομιλία, email, τηλέφωνο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Η τιμολόγηση Freshdesk ξεκινά από ένα σχέδιο ανάπτυξης στα 14,77 $/πράκτορα/μήνα για την αναπτυσσόμενη επιχείρηση έως 85,01 $/πράκτορα/ανά μήνα για το εταιρικό επίπεδο. Παρέχει επίσης δωρεάν προγράμματα για έως και 10 πράκτορες για νεοφυείς επιχειρήσεις.

    Freshchat

    Η δέσμευση πελατών, οι πωλήσεις και η υποστήριξη μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του Freshchat. Προσφέρει τη συνέχεια των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων καταναλωτών στις επιχειρήσεις, βοηθώντας τις να μετατρέψουν τους επισκέπτες και να ευχαριστήσουν τους πελάτες.

    Η τιμολόγηση Freshchat ξεκινά από ένα σχέδιο ανάπτυξης στα 14,77 $/πράκτορα/μήνα για την αναπτυσσόμενη επιχείρηση έως 85,01 $/πράκτορα/ανά μήνα για το εταιρικό επίπεδο. Παρέχει επίσης δωρεάν προγράμματα για έως και 100 πράκτορες για νεοφυείς επιχειρήσεις. Το δωρεάν πρόγραμμα Freshchat περιλαμβάνει επίσης αναλυτικά στοιχεία chatbot και chatbot.

    Φρέσκα πωλήσεις

    Ψάχνετε για CRM; Για τις ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ, σκεφτείτε το Freshsales (προηγουμένως Freshworks CRM), ένα CRM που βασίζεται σε σύννεφο. Οι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το καινοτόμο επιχειρηματικό λογισμικό που παρέχεται από το Freshsales CRM για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν πιο γρήγορα.

    Η τιμολόγηση των φρέσκων πωλήσεων ξεκινά από το σχέδιο ανάπτυξης στα 14,77 $/πράκτορα/μήνα για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις έως τα 85,01 $/πράκτορα/ανά μήνα για το εταιρικό επίπεδο.

      Ρυθμίστε χειροκίνητα την ισορροπία λευκού, την ταχύτητα κλείστρου, το ISO και άλλα με το Reuk [Paid]

    Freshmarketer

    Εκτός από το ότι σας βοηθά να διαχειριστείτε τις επαφές και τις λίστες σας, να σχεδιάζετε και να παραδίδετε αποτελεσματικές καμπάνιες μάρκετινγκ και να αυτοματοποιείτε το μάρκετινγκ μέσω email, το Freshmarketer είναι μια σουίτα αυτοματισμού μάρκετινγκ με πλήρεις δυνατότητες. Είναι ακόμη πιο απλό να διατηρείτε οργανωμένα, ομοιόμορφα δεδομένα για τους πελάτες και τους δυνητικούς πελάτες σας, χάρη στην ενσωμάτωση Fresh Market-Freshsales.

    Η τιμολόγηση Freshmarketer ξεκινά από ένα σχέδιο ανάπτυξης στα 19,71 $/μήνα για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις σε 310,74 $/μήνα για το εταιρικό επίπεδο. Το δωρεάν πρόγραμμα Freshmarket παρέχει 100 επαφές μάρκετινγκ ανά μήνα και επιτρέπει στάδια κύκλου ζωής επαφών, ενσωμάτωση Shopify, παρακολούθηση ιστότοπου και δημιουργία καμπανιών μάρκετινγκ μέσω email.

    Freshservice

    Οι οργανισμοί μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες πληροφορικής τους με τη βοήθεια του Freshservice, ενός γραφείου υποστήριξης πληροφορικής που βασίζεται στο cloud και λύση διαχείρισης υπηρεσιών. Οι δυνατότητες λύσης περιλαμβάνουν μια διαδικτυακή βάση γνώσεων, μια πύλη αυτοεξυπηρέτησης και ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων.

    Η τιμολόγηση Freshservice ξεκινά από το πρόγραμμα εκκίνησης στα 18,34 $/μήνα για την αναπτυσσόμενη επιχείρηση σε 73,41 $/μήνα για το εταιρικό επίπεδο. Η Freshservice παρέχει δωρεάν δοκιμή 21 ημερών με όλες τις δυνατότητες των πληρωμένων προγραμμάτων.

    Freshteam

    Για επεκτεινόμενες επιχειρήσεις, το Freshteam είναι ένα έξυπνο λογισμικό ανθρώπινου δυναμικού. Με το Freshteam, μπορείτε να προσλαμβάνετε, να προσλαμβάνετε και να ενσωματώνετε νέους υπαλλήλους, εργαζομένους που αποχωρούν εκτός πλοίου, να διαχειρίζεστε δεδομένα υπαλλήλων και να επωφεληθείτε από το ρεπό – όλα σε μια τοποθεσία.

    Η τιμολόγηση Freshteam ξεκινά από ένα σχέδιο ανάπτυξης από 1 $/υπάλληλο/μήνα για την αναπτυσσόμενη επιχείρηση έως 4 $/υπάλληλο/μήνα για το επίπεδο της επιχείρησης. Το Freshteam είναι δωρεάν για πάντα για έως και 50 υπαλλήλους, επιτρέποντας τρεις ενεργές αγγελίες εργασίας, προσαρμοσμένη ροή εργασιών προσλήψεων, οπτικοποίηση της γραμμής υποψηφίων και άλλες λειτουργίες HRIS και timeoff.

    Εναλλακτική των Freshworks

    Αν και το Freshworks είναι το καλύτερο εργαλείο, είναι πάντα καλύτερο να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά με παρόμοια προϊόντα για περισσότερη σαφήνεια. Ας ελέγξουμε τις εναλλακτικές λύσεις Freshdesk.

    Zoho

    Το Zoho είναι ένα λογισμικό cloud. Παρέχει λογισμικό για παραγωγικότητα και συνεργασία και εργαλεία για διαδικτυακές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικών φύλλων, παρουσιάσεων, βάσεων δεδομένων, λήψης σημειώσεων, wikis, web conferencing, διαχείρισης έργων, τιμολόγησης και άλλων συσκευών.

    Το Freshdesk διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα συνομιλίας και τηλεφώνου, καθιστώντας το μια πραγματική λύση παντός καναλιού. Επομένως, το Freshdesk σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε πλήρως από μια αποτελεσματική πολυκαναλική λύση, σε αντίθεση με το Zoho Desk, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο ένα τηλεφωνικό σύστημα που δεν περιλαμβάνεται στο helpdesk.

    Zendesk

    Η Zendesk προσπαθεί να αυξήσει τη δέσμευση πελατών για ομάδες υποστήριξης, πωλήσεων και επιτυχίας πελατών.

    Βοηθά στη συλλογή δεδομένων, την αξιολόγηση και τη βελτίωση της ολοκληρωμένης εμπειρίας του πελάτη. Λαμβάνετε αυτόματα λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τα ερωτήματα πελατών, παρέχει αποτελεσματικότητα AI για την επίλυση εισιτηρίων και πολλά άλλα πράγματα.

    Το Zendesk παρέχει εργαλεία για ομάδες πωλήσεων και δεν διαθέτει προϊόν μάρκετινγκ, αλλά το Freshdesk μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα Freshworks. Οι πελάτες του Zendesk εκτιμούν τη δυνατότητα προσαρμογής, την επεκτασιμότητα και την τεράστια βάση χρηστών.

    συμπέρασμα

    Η Freshworks είναι μια εταιρεία λογισμικού που παρέχει υπηρεσίες online helpdesk. Βοηθά τις εταιρείες να διαχειριστούν τους πελάτες τους και να βελτιώσουν την ικανοποίηση των πελατών τους και να μειώσουν το κόστος υποστήριξής τους.

    Το Freshworks είναι εξαιρετικά επωφελές για επιχειρήσεις που αναζητούν μια οικονομικά αποδοτική λύση υποστήριξης. Είναι εύκολο στη χρήση, βασίζεται σε cloud, είναι εύκολο στην πρόσβαση και διαχειρίζεται όλες τις ανάγκες υποστήριξης πελατών σας.

    Η Freshworks είναι μια ολοκληρωμένη λύση που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις επιχειρήσεις και να εξυπηρετήσετε πελάτες σε όλους τους τομείς με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο εφαρμογής προϊόντων Freshworks για τη στρατηγική επιτυχίας των επιχειρήσεων και των πελατών τους.

    Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε κάποιο καλύτερο λογισμικό διαχείρισης επαφών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.