Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας δεν έχει προσθέσει ή δεν σας έχει αφαιρέσει φίλους στο Snapchat

Το Snapchat είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδεθείτε με φίλους στο διαδίκτυο. Οι συνομιλίες εδώ είναι κρυπτογραφημένες και εξαφανίζονται όταν διαβάζονται. Για να συνδεθείτε με περισσότερα άτομα και για να παρακολουθήσετε τις αναμνήσεις και τις ιστορίες τους, πρέπει να τους προσθέσετε ως φίλους σας. Εάν έχετε συγχρονίσει τις επαφές σας με το Snapchat, θα λάβετε προτάσεις με βάση τις επαφές σας, όπως τους φίλους, τα μέλη της οικογένειάς σας, τους συγγενείς σας ή ορισμένα άτομα που ίσως γνωρίζετε. Θα λάβετε επίσης προτάσεις με βάση την τοποθεσία σας. Τι γίνεται όμως αν κάποιος σας έχει αφαιρέσει το φίλο σας στο Snapchat; Πώς μπορείτε να το προσδιορίσετε και τι συμβαίνει όταν κάποιος σας αφαιρεί φίλους στο Snapchat; Εάν είστε κάποιος που σας έχει αφαιρέσει φίλους, αλλά δεν ξέρετε πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέσυρε ή δεν σας πρόσθεσε φίλους στο Snapchat, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα σχετικά με το πώς να καταλάβετε εάν κάποιος δεν σας πρόσθεσε ή όχι φίλους στο Snapchat και πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέσυρε στο Snapchat. Επίσης, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν μπορείτε να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που σας απομάκρυνε στο Snapchat.

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας δεν έχει προσθέσει ή δεν σας έχει αφαιρέσει φίλους στο Snapchat

Στο Snapchat, μπορείτε να προσθέσετε το άτομο στη λίστα φίλων σας και αν το αποδεχτεί, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις ιστορίες και τις αναμνήσεις του άλλου. Και θα μπορείτε επίσης να δείτε το στιγμιότυπο και τη φωνητική ή βιντεοκλήση με αυτό το άτομο. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε ότι κάποιος σας έχει αφαιρέσει ή αποχωρήσει από φίλους στο Snapchat, συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τις μεθόδους που εξηγούν πώς μπορείτε να το μάθετε λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam Inside Snapchat για να βρείτε και να ακούσετε τραγούδια

Μπορείτε να πείτε αν κάποιος σας απομάκρυνε φίλους στο Snapchat;

Ναι, μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος σας απομάκρυνε το φίλο σας στο Snapchat. Χρησιμοποιούνται μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσδιορίσετε εάν το άτομο σας έχει αφαιρέσει φίλους ή όχι.

  • Μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα των φίλων σας εάν το προφίλ τους είναι ορατό ή όχι. Αν είναι ορατό, είστε ακόμα φίλοι μαζί τους. αν δεν είναι ορατό, το άτομο σας έχει αποχωρήσει από φίλους.
  • Μπορείτε επίσης να ελέγξετε επισκεπτόμενοι το προφίλ τους, δηλαδή, εάν η βαθμολογία του snap είναι ορατή σε εσάς, σημαίνει ότι είστε φίλοι και αν όχι, σημαίνει ότι έχετε αφαιρεθεί από τους φίλους σας.

Είναι πώς να καταλάβετε αν κάποιος σας απέσυρε στο Snapchat.

Ήμουν αποκλεισμένος ή μη φίλος στο Snapchat;

Μπορείτε να μάθετε εάν είστε αποκλεισμένοι ή μη φίλοι στο Snapchat από κάποιον. Εάν δεν είστε φίλοι, δεν θα μπορείτε να δείτε τις ιστορίες και τις αναμνήσεις αυτού του ατόμου, και επίσης, δεν θα μπορείτε να του τηλεφωνήσετε. Μπορείτε να ελέγξετε το προφίλ αυτού του ατόμου. Εάν το snap score τους δεν είναι ορατό σε εσάς, σημαίνει ότι δεν είστε φίλοι. Εάν είστε αποκλεισμένοι από κάποιον στο Snapchat, δεν θα μπορείτε να δείτε τις ιστορίες και τις αναμνήσεις αυτού του ατόμου. Επίσης, δεν θα μπορείτε να συνομιλήσετε με αυτό το άτομο καθώς θα αφαιρεθείτε από τη λίστα φίλων του. Είναι το πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας δεν έχει προσθέσει ή δεν σας έχει κάνει φίλους στο Snapchat ή σας έχει αποκλείσει.

Τι συμβαίνει όταν κάποιος σας αφαίρεσε στο Snapchat;

Όταν κάποιος σας αφαίρεσε στο Snapchat, δεν είστε πλέον φίλοι με αυτό το άτομο στο Snapchat. Δεν θα μπορείτε πλέον να καλείτε φωνητικά ή βίντεο με αυτό το άτομο και δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις ιστορίες ή τις αναμνήσεις του, εάν η ιστορία που κοινοποιήθηκε ήταν μόνο για φίλους. Μπορείτε ακόμα να στείλετε μήνυμα σε αυτό το άτομο, αλλά το κείμενό σας δεν θα φτάσει σε αυτό το άτομο επειδή δεν είστε φίλος του και θα εμφανίζεται πάντα σε εκκρεμότητα. Το άτομο που σας έχει καταργήσει στο Snapchat δεν θα είναι ορατό σε εσάς στη λίστα φίλων σας και όταν επισκέπτεστε το προφίλ του, δεν θα μπορείτε να δείτε το snap score του με κάποιες άλλες πληροφορίες επειδή δεν είστε φίλοι μαζί του.

  Πώς να αποκτήσετε το φίλτρο Snap του Game Of Thrones στο Snapchat

Πώς φαίνεται όταν κάποιος σας αφαίρεσε στο Snapchat;

Όταν κάποιος σας αφαίρεσε στο Snapchat, δεν μπορείτε να δείτε ορισμένες πληροφορίες στο προφίλ του, όπως το σκορ του Snap και το αστρολογικό του σύμβολο. Όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται από την πλευρά σας σε αυτό το άτομο θα εμφανίζονται πάντα σε εκκρεμότητα, επειδή αυτά τα μηνύματα αποστέλλονται από την πλευρά σας και το άτομο σας έχει αφαιρέσει το φίλο σας. Και το άτομο δεν θα λάβει κανένα από τα μηνύματά σας. Εάν αυτό το άτομο μοιράζεται τις ιστορίες ή τις αναμνήσεις του με φίλους, δεν θα μπορείτε να το δείτε καθώς δεν βρίσκεστε στη λίστα φίλων του.

Πώς ξέρετε εάν δεν είστε φίλοι στο Snapchat; Πώς να μάθετε εάν κάποιος σας έχει αφαιρέσει από το Snapchat;

Για να μάθετε πώς να καταλάβετε εάν κάποιος δεν σας πρόσθεσε ή δεν σας έκανε φίλους στο Snapchat, υπάρχουν μερικές μέθοδοι:

Μέθοδος 1: Δείτε τις ιστορίες τους

Εάν το άτομο έχει δημοσιεύσει μια ιστορία στο Snapchat με όλους και μπορείτε να δείτε την ιστορία αυτού του ατόμου στην καρτέλα του φίλου του λογαριασμού σας στο Snapchat, σημαίνει ότι είστε φίλοι με αυτό το άτομο στο Snapchat. Και αν η ιστορία εμφανίζεται κάτω από την καρτέλα Συνδρομή, σημαίνει ότι το άτομο σας έχει αφαιρέσει από τη λίστα φίλων του.

Μέθοδος 2: Δείτε το προφίλ τους στο Snapchat

Εάν αμφιβάλλετε ότι δεν λαμβάνετε μηνύματα ή κλήσεις και δεν βλέπετε ιστορίες και αναμνήσεις από ένα άτομο στο Εφαρμογή Snapchat, μπορείτε να αναζητήσετε το προφίλ τους στο Snapchat. Και στο προφίλ τους, αν μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία του Snap και το σύμβολο αστρολογίας, βρίσκεστε στη λίστα φίλων αυτού του ατόμου. Αν όχι, σημαίνει ότι δεν έχετε φίλους στο Snapchat από αυτό το άτομο.

  Πώς να προβάλετε τον χάρτη στο SnapChat

Μέθοδος 3: Επισκεφτείτε τη λίστα των φίλων σας

Εάν κάποιος σας έχει αφαιρέσει το φίλο σας στο Snapchat, το προφίλ του δεν θα είναι ορατό στην ενότητα Φίλοι σας. Εάν το άτομο σας έχει αφαιρέσει από τη λίστα φίλων του, μπορείτε ακόμα να συνομιλήσετε μαζί του.

Μπορείτε ακόμα να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που σας απομάκρυνε στο Snapchat; Μπορείτε ακόμα να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που δεν έχετε φίλο;

Ναι, μπορείτε ακόμα να στείλετε μήνυμα σε κάποιον, όπως οι συγγενείς ή τα μέλη της οικογένειάς σας, που σας απομάκρυνε το φίλο σας στο Snapchat, αλλά μόνο εάν το άτομο εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα φίλων σας. Αφού κάποιος σας αφαιρέσει το φίλο σας στο Snapchat, μπορείτε να του στείλετε μήνυμα. Αλλά όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει δεν τους φτάνουν γιατί δεν είστε φίλοι μαζί τους και δεν είστε στη λίστα επαφών τους.

  • Εάν βρίσκεστε στη λίστα επαφών του, τα μηνύματά σας θα παραδοθούν σε αυτό το άτομο, παρόλο που δεν είστε φίλοι μαζί του.
  • Εάν το άτομο που σας έχει αφαιρέσει φίλους βρίσκεται στη λίστα επαφών σας μαζί με το κείμενο, μπορείτε επίσης να καλέσετε με φωνή ή βίντεο το άτομο αυτό ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να καλέσετε κάποιον στο Snapchat αν δεν είστε φίλοι;

Όχι, δεν μπορείτε να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον στο Snapchat αν δεν είστε φίλοι μαζί του. Αλλά μπορείτε να καλέσετε όσους βρίσκονται στη λίστα επαφών σας ακόμα κι αν δεν είστε φίλοι μαζί τους. Έχετε την επιλογή κλήσης όταν είστε φίλοι με κάποιον και μόνο όσοι βρίσκονται στη λίστα των φίλων σας μπορούν να σας καλέσουν.

  • Εάν εσείς ή το άτομο με το οποίο αφαιρέσατε φίλο σας καλούσε πριν όταν ήσασταν φίλοι, μπορείτε να βρείτε την επιλογή Call Again στη συνομιλία σας, χρησιμοποιώντας την οποία μπορείτε να καλέσετε αυτό το άτομο.
  • Εάν ο χρόνος εξαφάνισης της συνομιλίας σας έχει λήξει, μπορεί να χάσετε την επιλογή Κλήση ξανά και τώρα δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πραγματοποιήσετε κλήση σε κάποιον που δεν είναι φίλος μαζί σας στο Snapchat.

***

Ελπίζουμε να μάθατε πώς να καταλαβαίνετε εάν κάποιος δεν σας πρόσθεσε ή δεν σας έκανε φίλους στο Snapchat. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.